Jump to content

Jeffers

Leden
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About Jeffers

 • Rank
  Amateur
 1. Jeffers

  FM-Café

  Die heeft helaas voor een MLS avontuur gekozen. Dat ga ik eens proberen. Voldoet aan het profiel waar ik naar op zoek ben!
 2. Jeffers

  FM-Café

  Nice! Ik ben gisteren met een nieuwe game ook gestart met Vitesse. Heb je versterkingen gehaald? Ik zoek een linksback die er meteen kan staan, een MC en eventueel nog een centrale verdediger om de selectie te versterken. Voorkeur voor Nederlandse spelers of spelers met Eredivisie ervaring. Als iemand suggesties heeft, shoot!
 3. Ik speel met mijn Twente game ook strikerless met Vuckic op de AM rol met dezelfde instructies als hierboven. Dit lijkt me een typische speler, ook in real life, voor deze positie. Daarnaast staat een IF en een IW. Dus géén SS. Heb je hier in FM20 ervaring mee @Nom de Guerre en nog bruikbare tips? Daarachter staat een MEZ (aan de kant van de IF), zonder verdere persoonlijke instructies.
 4. Erg nice @Dysproz ik ga hem ook proberen (nog even bekijken wanneer) aangezien ik jaarlijks een RBC-game maak, inclusief database aanpassingen dus. Heb je een screen van de selectie?
 5. Nou, behoorlijk wat posities en spelers die tot de categorie hoofdpijndossier behoren. Laat ik eens een poging doen van wat ik verwacht en het voor nu beperken tot de achterhoede, gebaseerd op de huidige selectie: Doelman: Vermeer. Lijkt me duidelijk dat er achterin behoefte is aan ervaring en dat er simpelweg gekozen dient te worden voor de momenteel beste keeper van de selectie. Bijlow jaartje verhuren, middenmoot of onderin de Eredivisie. Delle en Ten Hove of Ebora als 2e en 3e doelman. De zogezegd 4e doelman naar Dordt. Rechtsback: Hoofdpijn dossier #1 maar toch gekozen; St Juste. Jerry is een centrale verdediger maar ik vind hem bij Feyenoord nog té wispelturig en nog niet betrouwbaar genoeg voor een rol centraal achterin. Andere optie: Geertruida of een nieuwe speler. Centraal achterin: Tja, complete renovatie por favor. Botteghin, vd Heijden en van Beek mogen wat mij betreft weg, ondanks dat het vast niet realistisch gedacht is. Ik gok dat het van Beek met St Juste of een nieuwe speler gaan worden. Dit is mede-afhankelijk van wel of geen nieuwe rechtsback. Linksback: Haps. Malacia als backup, Verdonk weg. Oke... toch nog even inzoomen op wat andere gedachtes met betrekking tot het middenveld: Andere hoofdpijndossiers zijn o.a. de 6 positie (komt er een nieuwe kans Tapia, of een revanche van Clasie?) en Berghuis. Ik zou hem op 10 willen zien. Het is op van Persie na de beste voetballer in je selectie en de speler met de meeste creativiteit. Hiermee maak je tevens ruimte voor een nieuwe rechtsbuiten met diepgang. Het zou alleen jammer zijn als Berghuis op 10 ten koste gaat van Kokcu. Die zou ik voor volgend jaar ook wel een basisplaats willen zien hebben. Op 8 zie ik Vilhena vertrekken, die maakt hiermee de weg vrij voor Ayoub en als backup Burger.
×
×
 • Create New...