Jump to content

Jeffers

Leden
 • Posts

  48
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Jeffers's Achievements

24

Reputation

 1. Jeffers

  FM Café

  Net (weer) begonnen met mijn jaarlijkse RBC game. Heb ze via de editor terug in de KKD geplaatst ter vervanging van FC Dordrecht . A.h.v. ex-RBC'ers zoals Cuco Martina, Bart Nieuwkoop, Ralf Seuntjens, Melvin de Leeuw, Bilal & Walid Ould-Chikh en Tjaronn Chery maak ik mijn selectie verder compleet om de strijd in de KKD aan te gaan.
 2. Jeffers

  FM Café

  Heeft iemand al een database update gevonden met verwerkte transfers inclusief promoties/degradaties? @Lazy toevallig een 22.09 update ;)?
 3. Jeffers

  Feyenoord

  Als ik even inzoom op de verdediging en de wens van Slot om spelers te halen die het Nederlandse voetbal/de Eredivisie kennen; - Rechts: Hier heb je tot nu toe Pedersen, Hall en Benita. Als deze drie blijven, verwacht ik er geen andere rechtsback erbij. Vooral niet omdat Geertruida en eventueel Brenet (als hij überhaupt komt) daar kunnen spelen. - Centraal: Afhankelijk van de haalbaarheid van Mees Hilgers verwacht ik een nieuwe poging voor Mickey vd Ven (huur, denk ik) met oog op de waarschijnlijke transfer van Senesi en blessure/verhuur van Hendriks. Daar zou ik me wel in kunnen vinden, er van uitgaande dat Geertruida en Trauner centraal zullen starten. Andere genoemde optie, Bazoer, zie ik niet gebeuren. Jacob Rasmussen is w.m.b. een outsider hier: linksbenig, is afgelopen 2 seizoenen een stabiele kracht bij Vitesse geweest (volgens mij) en kan daardoor een interessante optie zijn die er direct kan staan. Hiermee heb je de vrijheid om Geertruida op de rechtsback positie te houden en naar het WK in Qatar te brengen - Links: Met de combi Maatsen & Brenet als opties op linksback gaan we er op defensieve kwaliteit achteruit maar daarentegen is deze positie wel weer dubbel bezet. Dat is een win t.o.v. vorig seizoen. Het blijft jammer dat we afgelopen winter Fredrik Andre Bjorkan niet gehaald hebben, die had nu klaar geweest om Malacia te vervangen.
 4. Jeffers

  F1 Manager 22

  Ziet er echt veelbelovend uit, thanks voor het verzamelen van alle info en filmpjes, @Daniell! Ik ben een oud Grand Prix World speler (1999) en sindsdien is er geen goede F1 management game meer uitgebracht. Ik ben ook erg benieuwd naar het Sponsorship management gedeelte maar daar heb ik verder nog geen details/screenshots van gezien. Ook in de filmpjes komt dit nog niet naar voren.
 5. @Arezo je mist Gravenberch denk ik nog in je overzicht. Verder duidelijk en logisch inderdaad. Invulling van het middenveld is nog wel een discussiepunt, net zoals de 3 centraal achterin. Mag hopen dat Louis als linkercentrale ook Koopmeiners nog eens probeert (tegen een zwakkere broeder). Dat zou het spel vanuit achter ten goede kunnen komen. Anders Blind/Aké daar en vooral de Ligt daar niet meer op te stellen :).
 6. Jeffers

  Feyenoord

  Absoluut lekker! Wat vinden jullie van het vertrek van Hendriks? Hij wordt volgens geruchten vandaag gepresenteerd bij FC Utrecht (huur met optie tot koop)
 7. Jeffers

  Feyenoord

  Wordt wel tijd dat hij dat afleert. Is echt een sympathieke gozer met een enorme gunfactor, door al dat zeuren breekt hij dat imago steeds meer af.. zonde.
 8. Jeffers

  Feyenoord

  Prima dat we er in de breedte van de selectie er op vooruit zijn gegaan. Maar als ik dan toch een kanttekening mag plaatsen: ik had toch nog ingezet op een extra linksback en zo Hendriks een verhuur gegund om wekelijks minuten te laten maken als centrale verdediger. Dan heb je komende zomer een betere/sterkere Hendriks waarmee je het vertrek van Senesi (wellicht) kunt opvangen. EDIT: Zou vd Ven inmiddels al een beetje spijt hebben van zijn transfer naar Wolfsburg ipv naar Feyenoord?
 9. Jeffers

  FM Café

  De blogpost van @Nom de Guerre gaat je hier een goed antwoord op geven: https://strikerless.com/2019/11/08/the-inverted-winger-our-new-wide-option/ Ik geloof dat ik in 2019/2020 een aandeel van 80% heb in het totaalbezoek van deze blogpagina.
 10. Jeffers

  Club gezocht

  Derby County? Je begint dan met 21 punten in mindering
 11. Jeffers

  Middenvelders

  Off-topic: welke skin gebruik je? Ik ben wel gecharmeerd van het font van de rugnummers. EDIT: Never mind. Al gevonden.
 12. Genoeg ideeën, maar het blijft deze beta ondanks urenlang teams bekijken tot nu toe alleen bij ideeën.. heel irritant. Mijn lijstje: - Venezia - Vitesse of NEC - SC Heerenveen - Valencia - Celta de Vigo - Dynamo Dresden - of toch een team in Scandinavië?
 13. Ligt het aan mij, of oogt die site niet heel betrouwbaar? Vind het qua design een webshop uit 2002 ofzo...
 14. Jeffers

  Feyenoord

  Burger naar Basel lees ik net inderdaad. Wanneer Haps weggaat, verwacht ik niet dat ze Hendriks daar als backup beschouwen maar dat ze direct doorschakelen naar Bjorkan. Die volgen ze al langer. Al ga ik graag mee in je creatieve gedachte, in tegenstelling tot Slot/Arnesen (vrees ik ).
 15. Jeffers

  Feyenoord

  https://twitter.com/FeyenoordTM/status/1432603276147580931?s=20 Hendriks wordt dus een jaar verhuurd, of Senesi maakt een last-minute transfer - wat ik gezien zijn blessure niet zie gebeuren. Ik begrijp niet zo goed dat het schaarse geld wat beschikbaar is, hieraan wordt besteed. De kwaliteiten en potentie van Vd Ven staan buiten kijf, maar als je ziet dat je daar Hendriks ook als backup hebt en er nog genoeg posities zijn die je juist van breedte versterkingen kunt/dient te voorzien....
×
×
 • Create New...