Jump to content

Jeffers

Leden
 • Content Count

  24
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

14 Good

About Jeffers

 • Rank
  Amateur

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jeffers

  Feyenoord

  Ja, dit dus. Haps is gewoon een linksback. Overigens mag hij wat mij betreft na dit seizoen best vertrekken, als Malacia blijft. Omtrent de stelling van Berghuis eerder in dit topic: Wat mij betreft laten gaan. Natuurlijk, hij heeft veel talent en kan onwijs goed voetballen. Het komt er hier alleen niet (genoeg) meer uit. Alsof zijn houdbaarheidsdatum in R'dam is verstreken, om in de termen van Co Adriaanse te praten. Volgend seizoen een nieuwe aanpak, met Slot kennende de punt naar voren. Althans, zo speelde hij bij AZ dacht ik. Ik hoop dat hij hier (op 10) Kökcu gaat
 2. Jeffers

  Feyenoord

  Nog 10 wedstrijden, laat ze alsjeblieft snel voorbij gaan.
 3. Jeffers

  Feyenoord

  Die vraag laat ik de verhuurde jeugdspelers graag zelf beantwoorden de komende maanden. Ik ga geen invulling geven en hier een lijstje met namen droppen. Ik hoop op doorontwikkeling van de jeugdspelers zodat deze de selectie komend seizoen in de breedte kunnen gaan opvullen. I.m.o. heb je namelijk geen versterkingen zoals Teixeira nodig.
 4. Jeffers

  Feyenoord

  In de minuten die hij gisteren speelde heb ik me er weer genoeg aan geërgerd. Zou liever zien dat ze Hall dan doorschuiven als reserve rechtsback. Verder goede zaak dat vele O21 spelers nu onderdak vinden bij KKD-clubs, die wedstrijdervaring vergroot ook de kans dat zij -bij goede prestaties- komend seizoen de selectie verder opvullen en breder maken. Met een coach die wel op jeugd durft in te zetten, kan er alleen maar gewonnen worden met deze verhuurperiodes. Ik ben erg benieuwd naar welke verrassingen Arnesen komend periode nog uit zijn hoed tovert, maar ik kan me i.
 5. Heerlijk voor Perez, wat gun ik het hem! Russell natuurlijk erg pijnlijk... Bottas lachwekkend. Weg ermee.
 6. Jeffers

  Club gezocht

  Hebben er meerdere leden hier clubkeuze 'stress'? Ik heb tijdens het twijfelen al wel een paar keer een knoop doorgehakt en een game begonnen, om er dan vervolgens vrij snel achter te komen dat deze keuze het dan ook net niet is. Het lijkt wel alsof ik het deze FM nóg erger heb dan voorgaande edities. Heel irritant. Waar letten jullie op bij de keuze voor een club? Wat geeft de doorslag?
 7. Jeffers

  Feyenoord

  Dickie is geen fan van Azarkan. Beetje zelfde verhaal als Bannis, Dick vindt hem niet 'goed genoeg'.
 8. Jeffers

  FM-Café

  Andere vraag, welke skin gebruik je? Vind de stijl van dat rugnummer wel nice zo, lekker classic.
 9. Jeffers

  Feyenoord

  Ondanks slordigheden (Haps met aannames, balverlies vanuit de middenvelders) en het slechte afwerken, zag ik vooral in het begin van de wedstrijd juist ook een paar dingen die me echt wel bevielen en die ik als beetje on-Feyenoords beschouw: hogere intensiteit (Haps loopt daarmee vaak zichzelf voorbij), meer druk en vastzetten van de tegenstander op de eigen helft. Dat resulteerde ook al snel in de penalty maar vergeet je jezelf te belonen, en dan weetje dat je het als Feyenoord zijnde lastig ga krijgen. Hoe onnodig het ook is, want hier moet je gewoon met 3 punten in de tas naar huis gaan.
 10. Speel je het spel op de PS4 @MarcFR? Ik had gisteren een update waarbij al meerdere, recente transfers zijn verwerkt.
 11. Jeffers

  Feyenoord

  Eens. Al oogt het bij Diemers allemaal wel een tikkeltje flexibeler en sneller. Bij Toornstra oogt het allemaal wat trager/logger en onbehendiger dan bij Diemers.. vooraf was ik niet overtuigd van de meerwaarde van Diemers, dat is wel echt toegenomen tot nu toe. Vooral ook omdat er een gedeelte van het basiselftal sowieso ook traag en log oogt met de bal aan de voet.
 12. Nice! Ik zag wanneer ik PES20 opstartte inderdaad wel een pre-order bonus melding en daar die legends bij staan. Vandaag komt de update binnen, meteen even testen
 13. Haha oke, ik heb nog een Bol kadobon liggen.. ik ga hem gewoon bestellen.
 14. Is er alsnog iets in de gameplay veranderd? Of is het echt alleen geupdate transfers, nieuwe shirts en 3 nieuwe trainers voor in ML? Ik twijfel of ik hem aan ga schaffen.
×
×
 • Create New...