Jump to content

Jeffers

Leden
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

12 Good

About Jeffers

 • Rank
  Amateur

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Eens. Al oogt het bij Diemers allemaal wel een tikkeltje flexibeler en sneller. Bij Toornstra oogt het allemaal wat trager/logger en onbehendiger dan bij Diemers.. vooraf was ik niet overtuigd van de meerwaarde van Diemers, dat is wel echt toegenomen tot nu toe. Vooral ook omdat er een gedeelte van het basiselftal sowieso ook traag en log oogt met de bal aan de voet.
 2. Nice! Ik zag wanneer ik PES20 opstartte inderdaad wel een pre-order bonus melding en daar die legends bij staan. Vandaag komt de update binnen, meteen even testen
 3. Haha oke, ik heb nog een Bol kadobon liggen.. ik ga hem gewoon bestellen.
 4. Is er alsnog iets in de gameplay veranderd? Of is het echt alleen geupdate transfers, nieuwe shirts en 3 nieuwe trainers voor in ML? Ik twijfel of ik hem aan ga schaffen.
 5. Leuk voor Koeman, natuurlijk. Dit is altijd al zijn droom geweest. Het moment van instappen is niet ideaal, maar aan de andere kant juist wel: het is de mogelijkheid om het team opnieuw op te bouwen. Wellicht is het tijd voor een update van MU's crisismanagement : wie mogen/moeten er weg? Wie zie je als steunpilaren van het nieuwe Barca? Persoonlijk zou ik afscheid nemen van een hoop spelers: Alba, wellicht Busquets, Rakitic, Vidal, Suarez, Dembele..
 6. Jeffers

  FM-Café

  Die heeft helaas voor een MLS avontuur gekozen. Dat ga ik eens proberen. Voldoet aan het profiel waar ik naar op zoek ben!
 7. Jeffers

  FM-Café

  Nice! Ik ben gisteren met een nieuwe game ook gestart met Vitesse. Heb je versterkingen gehaald? Ik zoek een linksback die er meteen kan staan, een MC en eventueel nog een centrale verdediger om de selectie te versterken. Voorkeur voor Nederlandse spelers of spelers met Eredivisie ervaring. Als iemand suggesties heeft, shoot!
 8. Ik speel met mijn Twente game ook strikerless met Vuckic op de AM rol met dezelfde instructies als hierboven. Dit lijkt me een typische speler, ook in real life, voor deze positie. Daarnaast staat een IF en een IW. Dus géén SS. Heb je hier in FM20 ervaring mee @Nom de Guerre en nog bruikbare tips? Daarachter staat een MEZ (aan de kant van de IF), zonder verdere persoonlijke instructies.
 9. Erg nice @Dysproz ik ga hem ook proberen (nog even bekijken wanneer) aangezien ik jaarlijks een RBC-game maak, inclusief database aanpassingen dus. Heb je een screen van de selectie?
 10. Nou, behoorlijk wat posities en spelers die tot de categorie hoofdpijndossier behoren. Laat ik eens een poging doen van wat ik verwacht en het voor nu beperken tot de achterhoede, gebaseerd op de huidige selectie: Doelman: Vermeer. Lijkt me duidelijk dat er achterin behoefte is aan ervaring en dat er simpelweg gekozen dient te worden voor de momenteel beste keeper van de selectie. Bijlow jaartje verhuren, middenmoot of onderin de Eredivisie. Delle en Ten Hove of Ebora als 2e en 3e doelman. De zogezegd 4e doelman naar Dordt. Rechtsback: Hoofdpijn dossier #1 maar toch gekozen;
×
×
 • Create New...