Jump to content

Nesta

Leden
 • Content Count

  40
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

19 Good

About Nesta

 • Rank
  Amateur
 • Birthday 07/28/1988

Personal Information

 • Biografie
  CM/FM'er van het eerste uur
 • Favoriete CM/FM
  2001
 • Managerstijl
  Econoom

Recent Profile Visitors

120 profile views
 1. Nesta

  [IDS] The way up

  Volg je carrière al een tijdje, maar je bent echt geweldig bezig! Dit is wel een ultieme FM-save aan het worden. Dit stadion is natuurlijk wel weer een hoogtepunt.
 2. Speelt hij wel met de goede schoenmaat?
 3. Nesta

  Jouw loting in FM

  Het is ook de Champions League toch?
 4. Nesta

  FM-Café

  Daar kun je wel 10 nieuwe wonderkids voor terughalen
 5. In de opbouw en voetballend van achteruit werd een aantal keren de bal slordig verspeelt. Daaraan zie je dat onder druk Veltman, Alvarez en zelfs Martinez af en toe te kort komen als je voetballend wilt uitverdedigen. In dat opzicht kun je Veltman niks kwalijk nemen, maar ten Hag die voor deze spelers kiest wel. Maar Veltman blijft wat dat betreft wel een zwakke plek. En op de bank zaten ook geen voetballers: de Jong, Huntelaar, Traore etc... Waarom geen Eiting, Gravenberch of iets dergelijks? Ik vind dat ten Hag ook niet geheel de juiste keuzes heeft gemaakt op dat gebied.
 6. Klassieke linksbuiten. Fijne speler hoor. Zal je spits ook blij mee zijn.
 7. Wat een resultaten zeg! Deze tactiek blijkt toch bijzonder lastig te verdedigen! Ben benieuwd naar je volgende post...
 8. Nesta

  FM-Café

  Dat is wel heel erg zuur! Toch maar weer gewoon terug naar Ajax?
 9. Nesta

  [FM20] Die Roten

  Gaat lekker! Ook weer een aantal leuke talenten binnen gehaald die later vast van waarde zullen zijn voor je. Ik ben benieuwd hoe zij zich gaan ontwikkelen.
 10. Iemand ervaring met een kick and rush systeem? Werkt dit in FM? Heb een selectie met mentaal, fysiek en verdedigend sterke stats. Technisch gezien minder. Maar heb geen idee of dit werkt. Mocht iemand tips hebben hoor ik het graag! Ook al is de tip: begin er maar niet aan...
 11. Nesta

  FM-Café

  Een leuke combinatie van talent ontwikkelen en terug naar de top: AJ Auxerre. Ik ben hier zelf net mee gestart. De oude talentenfabriek van Guy Roux, die ze ooit van de 5e divisie naar het landskampioenschap leidde, weer aan de praat krijgen. De kweekvijver ook van zoveel (fm-)talenten, zoals Eric Cantona, Philipe Mexes, Djibril Cissé, Benoit Pedretti, Khalilou Fadiga, Vincent Acapandie, Teemu Tainio, Olivier Kapo, Bakary Sagna, Sebastien Haller en niet te vergeten Yaya Sanogo.. Als dit geen inspiratie is? En de Franse competitie veroveren is uiteraard ook uitdagend genoeg tegenwoordig!
 12. Nesta

  FM-Café

  Speltempo iets hoger en iets breder spelen om wat meer ruimte en openingen te creëren helpt nog wel eens. Mits de tegenstander zijn strategie niet wijzigt uiteraard.
 13. Ik heb het idee dat de lopende/dynamische spelers veel scoren. Ik heb daarom ook een tactiek gebouwd gebaseerd op het idee van een combinatie van passers en lopers. De lopers vertrekken dus van achteruit of vanaf de zijkanten. Vooralsnog werkt dit goed. En doordat de spelers van meer van achteruit komen (hun oorspronkelijke verdedigende positie) staat de defensie ook verdedigend goed. Ik speel overigens wel met Ajax. De eerste 2 tests tegen Benfica en PSV (JC schaal) met 3-0 gewonnen, terwijl de topspelers nog op vakantie waren. Good old Siem de Jong moest zelfs nog opdraven om de JC schaal binnen te halen met 2 goals. Tegen een Tsjechische middenmotor 6-0 gewonnen waar loper Dest zelfs een hattrick wist te maken. Leuk meegenomen is dat ik het 1e uur tegen Benfica (spelend met de wissels, hierna kwamen de jeugdspelers er in) en de gehele wedstrijd tegen PSV geen enkel schot op ons eigen goal tegen heb gekregen. Dus zorg er voor dat je spelers er komen en niet al staan kan ik als tip meegeven uit eigen ervaring.
 14. Nesta

  [FM20] Die Roten

  Een aantal zeer goede transfers uitgaand. Met zoveel geld is het natuurlijk leuk aankopen doen. Met deze selectie zie ik jou het linkerrijtje wel binnenkomen in de loop van het seizoen!
×
×
 • Create New...