Jump to content

Stefan.

Leden
 • Content Count

  19,369
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

130 Excellent

About Stefan.

 • Rank
  Manager
 • Birthday 01/18/1994

Personal Information

 • Opleiding/Werk
  Game Programmer
 • Favoriete CM/FM
  FM08
 • Favoriete Club
  Ajax
 • Managerstijl
  Perfectionist

Recent Profile Visitors

775 profile views
 1. Stefan.

  AFC Ajax

  Kudus op linksmid heeft echt alles weg van een Duartetje tegen Salzburg. Er zit wel wat in, maar ik denk dat je veel van dezelfde voordelen krijgt met punt naar achteren met Blind op het middenveld.
 2. Stefan.

  AFC Ajax

  Ik heb ook wat gehoord, de buurman van de moeder van de man van m'n nichtje kent 'm goed. Of die gaat verlengen weet 'ie alleen niet. Maar de gesprekken lopen nog! Denkt 'ie.
 3. Naam: Antonio Sanabria Club: Real Hispalis Nationaliteit: Paraguayaan Leeftijd: 24 Waarde: €7 mil Screenshots: Wilde niet voor een standaard Combiaantje gaan die bij een club als River speelt of zo
 4. Antonio Sanabria Kost je ~5 mil.
 5. Marko Divkovic Moet je wel Kroatië voor laden gok ik. Kost je paar honderd duizend tot 1,5 mil.
 6. Stefan.

  FM Café

  Zo zijn we toch niet op het forum? Ik speel zelf met de db en namefix van sortitoutsi, zo ver ik kan zien de beste 🤷‍♂️ Ook tenminste geen extra talenten toegevoegd waar ik geen fan van ben.
 7. Lekker hoor 👍 Nog een tweede nationaliteit? Iets Oost-Europees?
 8. Stefan.

  FM Café

  Een ekte journeyman.
 9. Stefan.

  AFC Ajax

  Niet slecht. Maar max 25 mil? Hmm
 10. Stefan.

  FM Café

  Vroeger was de vertaling in het Nederlands een beetje.. matig. Volgens mij is dat tegenwoordig wel gewoon op orde, behalve misschien wat kleine bugs. Ik heb de switch gemaakt toen ik ook andere dingen in het Engels zette, zoals m'n telefoon en Windows. Ik vind het prettiger om dingen te gebruiken in de taal waarin ze origineel zijn gemaakt.
 11. Stefan.

  FM Café

  Leuke eerste dag.
 12. Stefan.

  FM Café

  Laatste wedstrijd bij Dessel, leuk dat Lommel me een leuk afscheid gunt. Weet niet nog welke club precies, maar lijkt op Ligue 2 middenmoot.
 13. Stefan.

  FM Café

  KAMPIOEN 😁 M'n boy Mendy schiet ze erin voor de lol.
 14. Wat een pot 😁 Eerste helft hadden we niks in te brengen, maar Liege had eigenlijk alleen maar afstandsschoten, we stonden goed te verdedigen rond de 16. Na rust iets omgezet en Mendy rondt twee counters prachtig af tegen de verhouding in. Vervolgens zijn hun wanhoopsaanvallen succesvol, maar komt Mendy laatste seconde weer met een heerlijk afgeronde volley 😀
×
×
 • Create New...