Jump to content

Stefan.

Leden
 • Content Count

  19,274
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

72 Excellent

About Stefan.

 • Rank
  Manager
 • Birthday 01/18/1994

Personal Information

 • Woonplaats
  Huizen
 • Opleiding/Werk
  Game Programmer
 • Favoriete CM/FM
  FM08
 • Favoriete Club
  Ajax
 • Managerstijl
  Perfectionist

Recent Profile Visitors

687 profile views
 1. Verkeerde Stefan btw. Draait FM echt zo sloom? Je processor is dan wel 5 jaar oud, maar echt niet heel slecht. Vraag je af of je niet gewoon op een hele oud harde schrijf/memory speelt. Je moederbord gebruikt de H110 Chipset en kan alleen de processors draaien van een generatie daarna, dat zal niet heel veel veranderen. Imo op dat punt kan je beter een nieuwe pc kopen. Een leuke moderne AMD processor, DDR4 memory en een m.2 SSD zullen wonderen doen.
 2. Stefan.

  Create Your Legend!

  En @Dansmeister in de spits?
 3. Stefan.

  Create Your Legend!

  Ik word een linksback die Stacey heet, doe jij ff AML die Gab heet.
 4. Stefan.

  Create Your Legend!

  Heey dit is leuk, even doen
 5. Ligt volledig aan welk moederbord je hebt. Probeer https://www.nextofwindows.com/4-ways-to-find-out-whats-the-motherboard-model-inside-your-windows-7-machine Waarom wil je eigenlijk uitbreiden? Welk probleem probeer je daarmee te verhelpen?
 6. Stefan.

  FM-Café

  Ik speel al jaren in het Engels omdat ik het zelf ook prettiger vind, maar om FM nog steeds slecht vertaald te noemen vind ik erg overdreven. Er zullen vast en zeker kleine foutjes in de vertaling zitten, maar in perspectief met alle duizenden vertalingen is het prima.
 7. Stefan.

  Snelheid spel

  Is het toevallig dat je laptop aan de lader zit als die snel is 😁? Dit kan verschillen per merk, maar vaak zijn zowel je CPU als GPU erg gelimiteerd op batterij.
 8. Stefan.

  FM-Café

  Jep. Volgend jaar willen ze ook alleen maar mid table. In de officiële challenge moet je volgens mij een manager maken zonder ervaring, maar ik heb gewoon alles op max staan om 't iets makkelijker te maken.
 9. Stefan.

  FM-Café

  Denk dat we nog niet klaar waren voor LaLiga 2 😅
 10. Stefan.

  FM-Café

  Talentje hoor
 11. Stefan.

  FM-Café

  Damn, ja dit is wel slecht. Zowel van de programmer als QA om eerlijk te zijn. Ben benieuwd hoe lang het al in de game zit. Gelukkig is FM een single player game (voornamelijk) waar je op 1000 andere manieren kan cheaten. Mensen die dit zullen gebruiken maakte al jaren nieuwe managers aan bij Man City om z'n kut spelers te kopen Ben de jeugd challenge begonnen, 2e seizoen: Hype
 12. Zijn nieuwe hoofd jeugd heeft naast goede stats ook de beste persoonlijkheid mogelijk, Model Citizen. Nieuwe jeugd heeft daardoor een hogere kans op een goede persoonlijkheid, wat weer de kans verhoogd dat ze het meeste halen uit hun potentieel. Klinkt echt als een geweldige save @Bingbangboem! Wat heb je gedownload voor die betere regen faces? Plaats je die zelf erin?
 13. Stefan.

  FM-Café

  Niceee. Hoe gaat het met het nationale team?
 14. Stefan.

  F1 2020

  Inderdaad. Ik heb een paar Nederlandse vertalingen gedaan Zou eigenlijk ook in de game zitten met een paar voice lines in Zandvoort voor de tannoys, maar dat is helaas niet doorgegaan door corona.
 15. Stefan.

  World of Warcraft

  @Elsjorro1990 Same, was er snel klaar mee. Geen zin meer in MMO's.
×
×
 • Create New...