Jump to content

neva

Moderator
 • Posts

  13,055
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  57

Posts posted by neva

 1. Na een wat ellendige periode eindelijk FM weer eens aanslingeren. En dan gaan de eerste 45 minuten zo:

   

  image.png.7f3084174796b72dfe817f86d6171051.png

   

  Ben er al wel weer klaar mee :D 

 2. 3 minuten geleden zei Steels:

   

  Welk land ben je actief? Eén van de redenen dat ik vaak uit Scandinavië weg blijf, ondanks dat ik dat leuke competitie's vind.

   

  Nieuw-Caledonië...

 3. 9 minuten geleden zei SantiagoMunez:

  Algemene vraag: zijn er artikelen of sites waar jullie veel hebben geleerd over ‘tactiek’ in FM? Blijft een uitdaging vind ik!

   

  https://strikerless.com/ van @Nom de Guerre, wel Engelstalig, maar als je vragen hebt kan je ze altijd aan hem stellen. Daarnaast zijn hier af en toe wel goede discussies in het tactiekenforum en áls je dan vragen hebt, stel ze gerust daar. Zijn genoeg jongens die je van adviezen kunnen voorzien.

 4. Toch maar weer een Hexagon/Journeyman combo begonnen. Gestart in het prachtige Nieuw-Caledonië, die de laatste niet-Nieuw-Zeelandse winnaar van de Oceanische Champions League hebben. Hopelijk kan ik de stunt van 2019 herhalen en de CL weer naar Nieuw-Caledonië brengen :D 

 5. Bakayoko is inderdaad niet goed genoeg. Betwijfel of ie dat ooit wordt ook, had hem zelf al voor 11 miljoen van de hand gedaan in de eerste periode van S1. Ook Van de Ven gehaald toen en in seizoen 2 Branthwaite definitief overgenomen en Sarr gehaald voor ernaast, maar ja, toen kwam De Vrij vrij :D

   

  Gakpo ging voor 110 en volgens mij heb ik nog 10 procent over de gehele som bij doorverkoop ook. Zijn directe vervanger had ik niet echt, ik heb voor heel weinig geld Idrissi en Eden Hazard gehaald en op rechts had ik Madueke en Januzaj. Ene Zanusi is de vervanger van Max, al kunnen Sarr en Van de Ven (die eigenlijk wel weer weg msg) daar ook spelen.

   

  Overigens heeft Obispo zich ook sterk ontwikkeld, dus achterin zit het sowieso wel goed. Heb Benitez als onbetwiste nummer 1 onder de lat. Achterin is op de rechtsbackpositie na alles dubbel bezet (Sambo staat er nu, Teze ging voor 55 miljoen naar Ten Hag). 

   

  In principe is het zo, maar veel spelers zijn op meerdere posities inzetbaar. Madueke speelt soms op 10, Januzaj soms op links:

   

  Benitez

  Sambo, De Vrij/Branthwaite, Obispo/vd Ven, Zanusi/Sarr

  Veerman/Guti, De Roon/Mannsverk

  X. Simons/Til

  E. Hazard/Idrissi, De Jong/van Duiven, Madueke/Januzaj

   

 6. 7 minuten geleden zei ElPrincipito:

  Niemand? Help deze hopeloze man even. Die krijgt na 3 weken zijn MacBook terug en wil ‘schoon’ weer aan FM beginnen.

   

  Dank is groot.

   

  Weet niet of het zomaar mogelijk is. Wellicht een schone installatie (en dus ook je documenten map of waar alles op Mac opgeslagen wordt verwijderen). Dat is het enige dat ik kan bedenken.

×
×
 • Create New...