Jump to content

neva

Site Admin
 • Posts

  17,487
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  109

Everything posted by neva

 1. Goh, eerste zes zijn geweldig, 7 vond ik zwaar tegenvallen en 8 heb ik halverwege uitgezet.
 2. neva

  FM Café

  Dat is een hele goede vraag. Zal het volgende keer eens proberen om hem te verliezen.
 3. neva

  FM Café

  Hey boys, vandaag oefenen we even tegen een Bundesliga-middenmoter, gewoon om te kijken of we klaar zijn voor wat tegenstand, omdat we Champions League gaan spelen. Oke? Oke.
 4. neva

  FM Café

  Ik zou zweren dat dit vorig jaar niet was, want toen heb ik nog eens een test gedraaid voor een artikel. Maar nu schijnbaar wel. Ik kan dus normaal gesproken alleen als bekerwinnaar plaatsen voor de Conference League. We spelen in de competitie van Zwitserland, dus via die competitie kunnen we geen Europees voetbal afdwingen. Er kan dus ook maar 1 Liechtensteinse club Europa in, ook al staan we nu zevende op de coëfficiëntenpolonaise-ranking. Maar schijnbaar is er toch een way out. Ik dacht namelijk dat ik alleen plaatsing kon afdwingen voor de Champions League door de Europa League te winnen, waar ik me alleen voor kan plaatsen door de Conference League te winnen (waar ik me dus voor plaats door de Liechtensteinse beker te winnen). Maar onderstaand screenshot toont aan dat een plaats bij de beste 2 van het Europese seizoen al genoeg is om het Conference ticket in te wisselen voor een echt Champions League ticket Coëfficiëntenpolonaise dus door de halve finale van de Conference League te halen. Dat zou in principe betekenen dat ik om het jaar Champions League kan spelen als ik maar die overwinningen in de Conference League binnenhaal. @Mordurette
 5. GP Imola, 19 mei 2024 1. Verstappen 2. Norris 3. Perez 4. Leclerc 5. Piastri 6. Sainz 7. Russell 8. Alonso 9. Hülkenberg 10. Hamilton Pole: Norris 1e uitvaller: Gasly Snelste ronde: Piastri
 6. Die straatlengte voorsprong die hij heeft.
 7. Dit is echt een hele grote gemiste kans..
 8. Deze niet verwacht na de 0-1 thuisnederlaag. Hop hop, Boavista in de halve finale nu. ECL 2028/2029 @Mordurette
 9. Gewoon de beste AI manager. Tegen die tijd waarschijnlijk Guardiola.
 10. Super vet verslag Bas en een fraaie score uiteindelijk! Jammer dat het kwartje net verkeerd viel in de finale.
 11. Het naast elkaar leggen van Football Manager en wat de realiteit zou moeten zijn in dit soort omstandigheden is best schokkend gebleken, want er waren wel heel veel zaken die niet overeenkwamen. Alles is nu hersteld en het artikel komt volledig overeen met wat Football Manager 2024 aangeeft. Iedereen bedankt voor de feedback!
 12. Top, duidelijk. Ik heb de info van het internet af, officiële websites, wikipedia e.d., had niet de tijd om alles in FM na te lopen. Heb er wel een hoop gedaan, maar vooral in Europa. Zal hem aanpassen en binnenkort eventueel nog eens bewerken.
 13. neva

  FM Café

  Alleen als ze Homegrown (Nation) zijn geloof ik.
 14. Topic zal wel een flinke boost krijgen als straks dat vrouwenvoetbal erbij komt.
 15. neva

  FM Café

  Ja, alleen die B en C garnituur wil nu nog niet echt graag komen. Ja, de oudere spelers. 28+ enzo, daar heb je weinig aan. Yoell van Nieff zou volgend jaar bijvoorbeeld international kunnen worden, maar die stopt er na dit seizoen mee. Is ook al 34. Het is echt eerst even bouwen en dan gaan al die Argentijnen, Duitsers, Spanjaarden en Fransozen wel komen hoor Goh, heb nu even twee dagen niet kunnen spelen, maar uit m'n hoofd mag ik 10 non-EU spelers inschrijven in de competitie (op 25 in te schrijven spelers in totaal). Enige nadeel is dat ik maar 3 vervangers mag doen in de winterstop, dus als m'n team leeggekocht wordt heb ik na de winter een probleem (dat gebeurde in seizoen 2). Op het tweede niveau was het nog erger, daar mocht je helemaal niets aanpassen na het verlopen van de zomerse deadline. Dat maakte m'n tweede seizoenshelft nog wel spannend in het eerste jaar Juist omdat de situatie rondom Vaduz best complex is heb ik er voor gekozen geen custom database in te laden, dus ik speel alleen met de bovenste twee niveaus in Zwitserland. Andere clubs uitbouwen gaat hem niet worden, maar dat zou niet nodig moeten zijn. Ik kan er toch geen coëfficientiepunten mee pakken. Als ik zo'n game wil spelen haal ik m'n San Marino game wel weer onder het stof vandaan. Het had eventueel handig geweest om spelers aan te kunnen verhuren, maar ik heb 3 jeugdteams (-21, -19 en -18) dus ik kan genoeg spelers kwijt in m'n selecties.
 16. neva

  Beste newgens ooit

  Die is wel tamelijk bizar..
 17. neva

  FM Café

  Ik had al zo'n vermoeden dat dit de way to go was. Heb eerst met m'n TB 14 Spanjaarden gehaald van 18 met een clausule van onder de 30K. Uiteindelijk was meer dan de helft weer gratis weg na een jaar, maar heb er 2 voor in totaal 15 miljoen verkocht nu, dus dat spekt de kas wel aardig. Dit seizoen dan bovenin meedraaien en ik hoop stiekem de Conference League te kunnen winnen voor wat centjes. Inmiddels ook al wat Afrikanen gehaald en ik hoop dat er een enkeling daarvan goed genoeg is om lang te blijven en dan te naturaliseren, maar het gevaar in Afrika is natuurlijk dat ze vrij rap worden opgeroepen voor hun nationale elftal.
 18. neva

  FM Café

  Te weinig balbezit en waardeloze tweede helft. Matig hoor.
 19. Goh, dit zag je natuurlijk ook niet van verre aankomen. Wat een farce.
 20. neva

  FM Café

  Is ie al 18? Meestal willen spelers voor hun 18e niet weg als ze dit zeggen. Als je op de dag van z'n verjaardag nog een bod doet, heb je hem meestal wel te pakken. 6 maart. O ja, gaat best aardig. Het duurde eventjes hoor, want de eerste seizoenen eindigde ik hoog in de degradatiegroep. Nu gaat het wel beter en in 2027/2028 strijd ik voor het eerst mee om de titel. Niet dat ik officieel landskampioen kan worden, maar je snapt wat ik bedoel. Aantrekkingskracht wordt iets groter, wat het halen van talenten mogelijk maakt. Vooralsnog heb ik nog niemand gehad die er langer dan twee seizoenen heeft gezeten (waar ik wat aan heb), maar ik neem aan dat ik eerst de club op moet bouwen en daarna pas het land. Ja, absoluut een leuke competitie. Heel dicht bij elkaar qua kanshebbers, dat maakt het wel gewoon super tof. Jammere is dat ik hem móét winnen om kwalificatie voor de Europa League voor elkaar te krijgen, want dat kan helaas niet via de competitie.
 21. Ik verwacht morgen. Moet nog even de laatste hand leggen aan het artikel, maar hij moet van mezelf morgenochtend online komen.
 22. Uitdaging van de Maand: Het droom-EK Het einde van het clubseizoen nadert, wat dit jaar betekent dat het Europees Kampioenschap er aan zit te komen. Voor de fans weer een spannende tijd, waarin de Oranjevlaggen, de Brulshirts en de knaloranje Vuvuzela's weer boven komen drijven. Ook voor de voetballers een spannende tijd, want wie zit er bij en wie valt net buiten de boot? En zijn er zelfs spelers die hun debuut mogelijk kunnen maken op een groot toernooi? In deze uitdaging gaan we de Oranjedroom van een heel hoop spelers uit laten komen... Uitdaging De uitdaging is simpel uitgelegd, maar lastig uit te voeren. Het grote doel is namelijk dat je de controle neemt over het Nederlands elftal, je plaatst voor het EK voetbal (of je download onze save en begint direct aan het EK) en jouw ideale EK-selectie samenstelt. Dat klinkt nog niet heel uitdagend, maar we leggen uiteraard wel een restrictie op: je mag het EK namelijk alleen aanvangen met debutanten. Hoe kunnen de Oranjegroentjes zich houden tegenover de ervaring en kwaliteit van de grote landen? En wie worden jouw sleutelspelers? Regels Heel simpel: bij het indienen van jouw Oranje-selectie mogen er alleen spelers geselecteerd worden die nog geen A-interlands voor het Nederlands Elftal hebben gespeeld. Vervolgens dien je op het EK zo ver mogelijk te komen. Verder de standaardregeltjes: niet valsspelen. De challenge loopt tot direct na de EK-finale of direct na uitschakeling. Puntentelling Voor elke challenge zijn punten te verdienen, welke variëren aan de hand van de moeilijkheidsgraad van de uitdaging. Voor deze uitdaging zijn de punten als volgt: Haal de halve finale van het EK: 10 punten Haal de finale van het EK: 25 punten Win het EK: 50 punten Het Droom-EK.fm
 23. Jij maakt mensen uit voor drama queens en gaat even zeggen dat hun traumatic experience en "hard and horrible" nergens op slaat. Dat is bij mij in het verkeerde keelgat geschoten Dat is nogal wat anders dan: Dat is geen verkeerd keelgat, da's gewoon een hersenkronkel waar je akelig van wordt.
 24. neva

  FM Café

  Conference League 2027:
×
×
 • Create New...