Jump to content

neva

Leden
 • Posts

  10,049
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  35

Everything posted by neva

 1. neva

  PSV Eindhoven

  Je zag het, zonder middenveld kom je totaal niet meer aan voetballen toe.
 2. neva

  PSV Eindhoven

  Zo'n wedstrijd moet je op vechtlust winnen. Volgas erop klappen. Zuigen en irriteren. Zo'n Martinez op het laatst, haalt het bloed onder m'n nagels vandaan. Is alleen maar goed eigenlijk. Niet voor mij, wel voor z'n ploeg. Kan je wel zeggen, zo wil je toch niet winnen?? Echt wel. Het doel heiligt de middelen. Zeker in deze duels. En dat mis ik altijd bij PSV. Het oogt gewoon apathisch.
 3. neva

  AFC Ajax

  Gefeliciteerd mannen. Was van beide kanten niet best en had denk ik een gelijkspel wel terecht gevonden, maar als er iemand had moeten winnen, dan was het Ajax wel. Helaas.
 4. neva

  PSV Eindhoven

  Ik moet me even inhouden om niet zo'n rare reactie te hebben als een half jaar geleden, maar ik wil wel even melden dat ik geen pepernoot snap van dat var moment. Los van het totale gebrek aan ideeën bij PSV voelt dit toch wel als een naaistreek.
 5. neva

  PSV Eindhoven

  Het is echt slecht.
 6. neva

  Eredivisie Topic

  Altijd. Leuke promopraatjes. Vorig jaar was precies hetzelfde.
 7. Dit gaat toch gewoon even een heel stuk beter als met Arsenal. Zeer knappe prestaties!
 8. Karel, met jou wil ik ook best sparren hoor
 9. Doe maar wedstrijd of zes tegen zo klein mogelijke clubs.
 10. Klopt ja. Maak ook wel naam hoor, want heb overal significant verbeterd. Alleen vond ik persoonlijk de 3e plek met Milan een tegenvaller, al waren ze 7e het jaar ervoor. Had daar 2e moeten zijn. Weet ook nog niet hoe ik het ga doen, maar ik denk hier te blijven tot ik 2e sta achter Pep en dan de rest van de Pentagon af te vinken. Idealiter haal ik m'n laatste punten op m'n 65e in Afrika. Maar misschien wordt het wel heel anders. Nog 2 van deze seizoenen en de lol is er ook wel af denk ik. Hoewel ik net Ajax met 8-1 klop gaf in de voorbereiding. Dat verveelt nooit..
 11. Nou, mijn derde CL is inmiddels binnen (voor de Pentagon challenge) en inmiddels sta ik ook op P18 in de Hall of Fame. Na mijn vertrek bij Portland heb ik één jaar bij Milan gezeten, maar ik heb geen klik met Italiaans voetbal, het team was erg zwak, stonden diep in het rood en ik vind het een kutcompetitie. Daarnaast kwam er een EK, dus je wéét dat er na dat EK verschuivingen gaan zijn op trainersgebied. Ontslag genomen en nog voor het EK ten einde was vertrok de trainer van Real Madrid naar Juventus. Kon ik mooi naar Madrid, weer een prachtige stap gezet. Madrid was landskampioen en houder van de Champions League en het werd wel duidelijk waarom. Wat een ongelooflijk sterk en getalenteerd team hebben zij. Alles waar we aan mee deden werd gewonnen, inclusief het WK voor clubs. In de competitie waren we ongeslagen (34-4-0) en over het gehele seizoen leden we slechts één nederlaag (groepsfase CL, met een veredeld jeugdteam, 2-1 bij Hertha). Liefst 1003 punten mocht ik bijschrijven, dan gaat het hard.
 12. Van de Zandschulp ook eenvoudig door, netjes zeg. Rus strandde helaas in de tiebreak, wist gedurende de derde set nog drie matchpoints weg te werken én in de tiebreak een 5-0 achterstand, maar moest op 9-8 uiteindelijk toch capituleren, zonder zelf één matchpoint te hebben gehad. Zonde!
 13. neva

  FM Café

  Hier komt Barca vrij........ Ongeslagen
 14. neva

  FM Café

  Zelf begonnen op 2e niveau van Indonesië, dat was wel grappig.
 15. Ik heb Noord Amerika, zijn er ook maar 3
 16. Heb net Gibraltar af kunnen vinken. Deze staat niet in je excel @Tim'
 17. neva

  FM Café

  Goed hoor, 7 punten. Werd uiteindelijk wel 3e en ben na het seizoen gelijk getransfereerd naar Real Madrid.
 18. Nou, hopelijk maak je de groepsfase nog mee, als je team zich weet te plaatsen. Het is allemaal wel een beetje duister.
 19. Redelijke start hoor
×
×
 • Create New...