Jump to content

neva

Site Admin
 • Posts

  17,199
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  108

Everything posted by neva

 1. neva

  FM Café

  Derde wedstrijd, eerste punt. Ik kom er aan hoor @Mordurette
 2. Ah, het equivalent van 'een blinde eekhoorn vindt ook wel eens een nootje'. Tof
 3. Je zou haast zeggen dat die goal echt nog wel moet vallen..
 4. Ja, daar zaten er een paar tricky tussen. Die gelijkmaker komt ook nog wel, kan bijna niet anders. Al blijven die counters levensgevaarlijk.
 5. Nu pas ja? Vette films man. Goed dat je hem gezien hebt.
 6. Dat is zeker een pittige! Heel gaaf Dans, ik ben benieuwd.
 7. Tegenvallende oogst vooralsnog.
 8. neva

  FM Café

  Si. Even kijken hoe ver ik kom.
 9. neva

  FM Café

  Volgens mij heb je zonder fysio geen diagnoses en dus geen bericht. Voormalig toptalent als eerste aankoop. Dit wordt een topgame.
 10. neva

  FM Café

  Targett! Denk ik. Thanks.
 11. neva

  FM Café

  Ward-Prowse.. (ja, helaas is ie weg).. wie was dat andere grote talent nou jaren geleden? Je had JWP en nog 1...
 12. neva

  FM Café

  Hij. Ik heb nog een novelle, frontpage en andere zaken waar ik druk mee ben, dus ik hoop dat ik er ooit aan geraak. CL + WK met het land.
 13. neva

  AFC Ajax

  https://www.ad.nl/nederlands-voetbal/ajax-crisis-maakt-nieuwe-slachtoffers-drie-bekritiseerde-rvc-leden-stappen-op~a03ffe58/
 14. Uitdaging van de Maand: De Club of Pioneers De Club of Pioneers is een wereldwijd netwerk van voetbalclubs die steeds de oudste (nog bestaande) voetbalclub van hun land zijn. Dit zijn doorgaans clubs met wisselend succes, enkele zijn afgezakt naar de amateurdivisies, anderen spelen nog wel op hoog niveau. Aan jullie om deze teams sportief succes te brengen. Het netwerk van de Club of Pioneers werd in 2013 opgericht door Sheffield FC, de oudste voetbalclub ter wereld. De voetbalclubs kunnen lid worden, ongeacht hun status (prof of amateurclub, het niveau waarop ze spelen), maar dienen de oudste voetbalclub van hun land te zijn. Het doel van de oprichting van de Club of Pioneers is het in kaart brengen van het pionierschap binnen het voetbal en de erfenis van ’the beautiful game’ te bewaren voor de toekomst. Het doel voor deze uitdaging is eenvoudig: win de nationale landstitel met een Club of Pioneers-lid. Beschikbare teams: Sheffield FC (Engeland), Wrexham AFC (Wales, actief in Engeland), Queen’s Park FC (Schotland), KB (Denemarken), FC St. Gallen (Zwitserland), Koninklijke HFC (Nederland), Cliftonville FC (Noord-Ierland), Royal Antwerp FC (België), Academica Coimbra (Portugal), North Shore United (Nieuw-Zeeland), BFC Germania (Duitsland), Mohun Bagan (India), Recreativo Huelva (Spanje), St. Georges (Malta), Albion (Uruguay), Tvøroyrar Bóltfelag (Farøer), Santiago Wanderers (Chili), Genoa (Italië), Odds BK (Noorwegen), Vienna FC (Oostenrijk), Fola Esch (Luxemburg), Ljuboten (Noord-Macedonië), Sveikata (Litouwen), Voorwaarts (Suriname), Libertas (San Marino). Let op dat voor een flink aantal ploegen additionele downloads uit de Steam-workshop benodigd zijn. Puntentelling: 10 punten – win de titel met een club dat nu op het hoogste niveau actief is 20 punten – win de titel met een club dat nu op het tweede niveau actief is 30 punten – win de titel met een club dat nu op het derde niveau actief is 40 punten – win de titel met een club dat nu op het vierde niveau (of lager) actief is.
 15. neva

  FM Café

  Slimme avatar. In het land der blinden is eenoog koning.
 16. neva

  Eredivisie Topic

  Net zoiets als "het zijn maar kutkakkerlakken" toentertijd. Sneu. Vanuit de emotie kan ik het nog wel een beetje snappen. Maar blijft sneu.
 17. neva

  Feyenoord

  Kom op jongens, nog vijf er bij.
 18. neva

  AFC Ajax

  Leemans > van den Boomen.
 19. neva

  AFC Ajax

  Denk dat de beste tovenaar hier nog niet eens wat van ken maken.
×
×
 • Create New...