Jump to content

neva

Leden
 • Content Count

  3,899
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

neva last won the day on January 7

neva had the most liked content!

Community Reputation

79 Excellent

About neva

 • Rank
  Manager
 • Birthday 01/31/1990

Personal Information

 • Woonplaats
  Hellevoetsluis
 • Interesses
  Voetbal(games) - in het bijzonder PSV en FM.
 • Opleiding/Werk
  Havenslaaf @ Maasvlakte
 • Favoriete CM/FM
  CM03-04
 • Favoriete Club
  PSV
 • Managerstijl
  Geen

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. neva

  FM-Café

  Staat waarschijnlijk bij je stafverantwoordelijkheden dat de assistent de vriendschappelijke wedstrijden speelt. Bij staff -> responsibilities -> matches (zal in NL wel iets van: staf -> verantwoordelijkheden -> wedstrijden zijn) moet het ergens staan. Daar staat waarschijnlijk een staflid bij 'manages friendly matches / speelt vriendschappelijke wedstrijden' (of iets dergelijks). Even je eigen naam neerzetten en niet op 'bevestigen' vergeten te drukken. Dan zou het goed moeten zijn.
 2. neva

  [FM20] MU Records

  Andorra doet het lekker
 3. Ha, die Russische tegenstanders liggen jou wel. Die spits is er een naar mijn hart, een échte. Zonde van zijn eerste balcontact en passing, anders had je hem ook nog wel op het middenveld kunnen zetten. Vrije trappen, hoekschoppen, penalty's, afwerken, flair, alles.
 4. Ik ga ook voor Boerenverstand van @Titan
 5. Zo, had even een update of 2 gemist, maar wat een fantastische prestaties!
 6. Aan de ene kant vind ik het heel jammer, aan de andere kant snap ik het ook wel. De AI is gewoon nog steeds niet snugger genoeg om hun teams op de juiste manier te managen, waardoor je heel veel rare transfers krijgt. Spelers welke je kan verkopen voor de hoofdprijs en een jaar later voor een fooi weer op kan halen omdat ze op de TL staan, waarna je ze weer een jaar later wederom voor de hoofdprijs kan verkopen.. Zonde, volgde je game met veel interesse. Mocht je een nieuwe, leuke game hebben en er over willen schrijven, tag me dan maar weer.
 7. neva

  FM-Café

  Met Nürnberg nog vrij lastig gehad om degradatie te ontlopen, voornaamste reden omdat het team zo wisselvallig was. Daarnaast had ik ook de nieuwe match engine patch (beta) geïnstalleerd, wat de nodige tactische speurtochten opleverde. Uiteindelijk wel veilig gespeeld en vanaf dat moment ging het ineens hard, laatste 5 wedstrijden eigenlijk fenomenaal gepresteerd: Moet wel zeggen dat Freiburg en Mainz op 15 en 13 staan, Dortmund op 10. Maar Leverkusen zat vol in titelstrijd en liet het door de nederlaag tegen mij liggen (werd 2e), Bayern werd 3e. Borussia Mönchengladbach werd voor de 2e keer in 3 jaar kampioen. Komend seizoen verwachten ze wederom alleen maar dat ik degradatie voorkom, dus dat wordt even aan mijn reputatie werken en de doelstelling ruimschoots overtreffen. Hoop ik.
 8. Zo, even weer de laatste 3 updates bijgelezen, gaat lekker. Zonde van die CL finale, maar met jouw beleid slechts een kwestie van tijd natuurlijk. Updates blijven er goed en verzorgd uitzien, helemaal top.
 9. neva

  FM-Café

  https://www.mediafire.com/file/xgs9smqad47sme0/FM20_Real_Names_Fix_by_Passion4FM.rar/file Dit bestand downloaden en uitpakken in Steam > Steamapps > Common > Football Manager 202X > data > Database > db > 20.X (laatste versie) In diezelfde map staan als het goed is ook de volgende bestanden: fake.edt fake.lnc (allebei voor o.a. Nederland/Duitsland/Bayern fix) zebra award.dbc zebra turin fake staff.dbc zebra turin new.dbc (deze 3 voor Juventus) brazil_kits.dbc, forbidden nams.dbc Licensing2.dbc (voor de Braziliaanse teams) nleague.lnc (voor enkele Aziatische nationale teams) Deze moet je verwijderen, je spel opnieuw opstarten en klaar. Het veranderd verder niets aan de database of aan je opgeslagen spel, behalve de namen dan. Alle credits naar passion4fm.com: https://www.passion4fm.com/football-manager-real-names-fix/
 10. neva

  FM-Café

  Had een hele makkelijke gevonden welke ook in een lopende game gebruikt kan worden. Zal hem binnenkort eens zoeken.
 11. neva

  FM-Café

  Download even een namefix joh
 12. neva

  FM-Café

  Klein beetje verdiend maar. Maar, RW Essen geen succes, dat je deze game toch weer oppakt?
 13. neva

  FM-Café

  Vind al die 18-jarige regens met teveel gezichtsbeharing irritant zeg.
 14. neva

  PSV Eindhoven

  Ben je alleen het kleine beetje aantrekkingskracht wat je nog hebt, kwijt.
 15. Nee, natuurlijk niet verplicht. Iedereen speelt het spel op zijn eigen manier, 't is alleen opvallend, dat voor Ajax er weinig tot geen Nederlanders in de basis staan.
×
×
 • Create New...