Jump to content

neva

Leden
 • Posts

  10,113
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  35

neva last won the day on January 18

neva had the most liked content!

About neva

Personal Information

 • Woonplaats
  Hellevoetsluis
 • Interesses
  PSV, FM, en van alles en nog wat
 • Opleiding/Werk
  Planner
 • Favoriete CM/FM
  FM21
 • Favoriete Club
  PSV
 • Managerstijl
  Geen

Recent Profile Visitors

2,666 profile views

neva's Achievements

2.9k

Reputation

4

Community Answers

 1. Heerlijk bezig Karel, die titel komt er wel! Het gaat zeer overtuigend, op af en toe een klein slippertje na.
 2. Had toch beter m'n defensie moeten versterken. Ik ga m'n spits offeren.
 3. Je kan FMRTE downloaden. Dat is ook een editor. Kan je niets aanpassen, want daar moet je weer voor betalen, maar je kan er wel vanalles mee opzoeken. Heb hem vorig jaar gebruikt om de reputatie van de competitie en clubs in m'n San Marino challenge te monitoren. Scheelt je een paar euro, kan jij als financieel brein vast wel waarderen
 4. neva

  FM Café

  Holy moly, ik wist niet dat het kon, maar voor het eerst in álle FM's is het gelukt om zonder cheaten de dertig te halen in een oefenduel
 5. Ik heb m'n Thai weer verkocht, hij heeft aan het aantal wedstrijden voldaan. Wilde weg omdat ik hem z'n volledige eerste seizoen niet heb ingezet op de positie waar hij graag wilde spelen. Jammer joh, heb je niet meer nodig. Heb nu een fijne Portugees gehaald die uit Sao Tomé en Principe komt, de Thai voor 100 miljoen er uit en de Portugees voor 95 er in, mag niet klagen
 6. Dit is wel echt bizar hoor. Spurs lijken dan ook niet onmogelijk. Niets lijkt meer onmogelijk. Ik zeg lucky door. 1-0 en 2-2 na 0-2 achter.
 7. neva

  PSV Eindhoven

  Getafe was verschrikkelijk, maar het hielp wel. Als dat nodig is om in de topwedstrijden te winnen, so be it. En dan reken ik alleen de duels met Ajax en Feyenoord mee eigenlijk. Het gaat er neer om dat alles nu zo gelaten oogt. Tuurlijk is er af en toe discussie, maar meer dan beetje zeiken bij de scheids en Tadic is het niet. Ze klappen er niet vol op. Tackles op het randje, je koste wat kost niet af willen laten troeven in persoonlijke duels. Dat mis ik bij de meesten.
 8. neva

  PSV Eindhoven

  Je zag het, zonder middenveld kom je totaal niet meer aan voetballen toe.
 9. neva

  PSV Eindhoven

  Zo'n wedstrijd moet je op vechtlust winnen. Volgas erop klappen. Zuigen en irriteren. Zo'n Martinez op het laatst, haalt het bloed onder m'n nagels vandaan. Is alleen maar goed eigenlijk. Niet voor mij, wel voor z'n ploeg. Kan je wel zeggen, zo wil je toch niet winnen?? Echt wel. Het doel heiligt de middelen. Zeker in deze duels. En dat mis ik altijd bij PSV. Het oogt gewoon apathisch.
 10. neva

  AFC Ajax

  Gefeliciteerd mannen. Was van beide kanten niet best en had denk ik een gelijkspel wel terecht gevonden, maar als er iemand had moeten winnen, dan was het Ajax wel. Helaas.
 11. neva

  PSV Eindhoven

  Ik moet me even inhouden om niet zo'n rare reactie te hebben als een half jaar geleden, maar ik wil wel even melden dat ik geen pepernoot snap van dat var moment. Los van het totale gebrek aan ideeën bij PSV voelt dit toch wel als een naaistreek.
×
×
 • Create New...