Jump to content

Thymen

Leden
 • Posts

  2,409
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Thymen

 1. @[email protected] ik ben benieuwd naar: Madueke Gakpo Taylor Rensch Brobbey Rijkhof Lang
 2. De transfersommen vind ik inderdaad ook vreemd ogen. Verder pak ik in oefenwedstrijden bijzonder vaak rood, door dol dwaze slidings.
 3. Thymen

  FM Café

  Ik probeer al 2 jaar de real name fix uit te voeren. Maar dit lukt me niet omdat ik op mijn Mac de bestanden niet kan vinden. Iemand enig idee, via de gebruikelijke weg: /Users/[username]/Library/Application Support/Steam/steamapps/common/Football Manager 2021/database/data/db/2140/, lukt het niet
 4. Gewoon lekker doorgaan joh. De manier waarop op je de eerste seizoen presenteerde waren overzichtelijk lazen makkelijk weg. Dat kan je dus aanhouden!
 5. Door in de CL en in de eredivisie staat er nog steeds geen maat op je! lekker bezig dus.
 6. De afgelopen dagen alles bijgelezen. wat een prestaties, hopelijk krijgt dit een vervolg.
 7. Gaat perfect zo en in camp nou moet je tuurlijk de cl finale gewoon veilig gaan stellen
 8. Fantastisch seizoen gehad . jammer dat een nieuwe stunt er tegen City niet in zat.
 9. Moukoko presseert geweldig zeg! De rest doet het natuurlijk ook bijzonder lekker haha.
 10. Vandaag helemaal bijgelezen. het gaat bijzonder lekker, benieuwd of je dit voort kan zetten !
 11. Mooie eerste twee seizoenen gehad! Nu begint het eigenlijk pas, de selectie was natuurlijk vanaf het begin aan al behoorlijk In orde, maar je zou nu moeten doorselecteren.
 12. In het begin draaide het als een wezenloze , veel goals en dominatie met veel balbezit. Precies zoals ik wil. Nu merk ik dat het aantal goals en het percentage balbezit begint af te nemen en krijg dit niet meer hersteld. Iemand een gouden tip ?
 13. Het ligt er een beetje aan wat je van hem verwacht. Hoe wil je hem inzetten ?
 14. Mazraoui is in mijn ogen een vleugelverdediger(a), dan wel een aanvallende vleugelverdediger(O). Het klopt inderdaad dat als de vleugelspits breed staat hij binnendoor, maar staat deze naar binnen( half spaces) dan gaat hij buitenom. Mogelijk dus de rol van de back aanpassen en de team instructie rechts binnendoor snijden aanzetten?
 15. * Grootste uitslag 9-1 * wedstrijd met de meeste goals 10 * snelste hattrick 2 minuten * speler met de meeste goals in 1 wedstrijd 7
 16. In de voorgaande versies kon je op een gemaakte shortlist filteren op de eigenschappen van een speler die belangrijk zijn voor een bepaalde positie , in de nieuwe versie is deze optie er niet meer. weet iemand een lijst te vinden met eigenschappen die per spelersrol/positie belangrijk zijn ?
 17. Ben erg benieuwd naar de volgende spelers: Antony Kudus Taylor Adeyemi Kang-in Lee Koita ( Salzburg) Borré Camavinga
 18. Vorig jaar toevallig ook tegen Korbis gespeeld ?
×
×
 • Create New...