Jump to content

larrie

Leden
 • Content Count

  2,342
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About larrie

 • Rank
  Ajacied

Personal Information

 • Woonplaats
  Melissant
 • Favoriete Club
  A.F.C. Ajax
 1. larrie

  FM-Café

  Vraagje? Als je de laatste mu update gebruikt moet je dan ook nog apart de real names fix bestand gebruiken om alle namen goed te hebben?
 2. Kampioenschap moet lukken. Beker is een mooie pot tegen PSV. En jammer van de uitschakeling in de cl tegen Arsenal, maar dat kan gebeuren.
 3. Mooi resultaten. Alvast gefeliciteerd met het kampioenschap. Nu op naar de champions league winst. ik zou wel wat meer side story’s willen zien hoe en wat je beslist of besliste om sommige spelers te laten gaan en waarom en hoe ze progressie boeken( de jeugdspelers).
 4. Kijk, even Barcelona verslaan. vraagje zou jij je tactiek willen delen?
 5. dank je, zal ze eens na kijken.
 6. Mooi topic. val dan maar gelijk met de deur in huis! heb net eerste seizoen winterstop Ziyech verkocht met Ajax. Nu zoek ik een speler die hem kan vervangen. Gaat om een speler die uit de voeten kan als centrale middenvelder die aanvallend is ingesteld. Hij moet minsten zo goed zijn als Ziyech of de potentie hebben.
 7. Kijk dat is nog eens een begin, gelijk kampioen. paste je ook tijdens het seizoen je tactiek aan naar gelang de spelers die je gebruikte, of zorgde je ervoor dat je reserve spelers op dezelfde posities uit de voeten kon als je beoogde basiself?
 8. Zeer interessante gedachte om tactieken te maken bij een club. Ben dan ook zeer benieuwd hoe de resultaten zijn als je de competitie start.
 9. larrie

  FM-Café

  Zo die stopt er vroeg mee op jonge leeftijd.
 10. Hongarije weer terug naar de wereldtop leiden. Mooi begin
 11. Zware loting met Arsenal, maar aan de andere kant als je via hun de finale kan bereiken kan het verhaal alleen maar mooier worden.
 12. larrie

  FM-Café

  @LouisPSV ziet er goed uit je tactiek. Gebruik je ook nog iets van tegenstander instructies? Heb je anders een linkje! Wil hem weleens uitproberen. Of maak er een topic van.
×
×
 • Create New...