Jump to content

Vreven

Leden
 • Posts

  5,644
 • Joined

 • Last visited

About Vreven

 • Birthday 06/18/1986

Personal Information

 • Woonplaats
  Bussum
 • Favoriete CM/FM
  01-02
 • Favoriete Club
  TOP Oss
 • Managerstijl
  Nationalist

Recent Profile Visitors

719 profile views

Vreven's Achievements

319

Reputation

 1. Dit blijft toch echt een juweeltje van de bovenste plank.
 2. Vreven

  (Tussen)stand

  Oke, het is Ajax en de selectie is stukken beter dan de concurrentie. Maar zonder puntverlies de winterstop ingaan is voor mij als vrij beperkte FM'er toch best wel goed.
 3. Had allerhande clubs in mijn hoofd om mee te beginnen. Het is toch Ajax geworden.
 4. Ze staan er in ieder geval in. Ik geef wel een gil als de lijst af is.
 5. Wilde een Radiohead top 10 maken en die vervolgens vergelijken met die van een vriend. Intussen is het een top 40 omdat ik het niet over mijn hart kan verkrijgen om wat te schrappen. Ben nog een beetje aan het finetunen, maar deze staat er absoluut in.
 6. Ik versta er helemaal niks van, maar het blijft echt een ontzettend goed nummer.
 7. Heb al jarenlang geen Vrevie 100 meer gemaakt. Maar als ik er ooit een maak, komt deze er zeker in.
 8. Bedankt allemaal. Ik win zelden wat, enkel een polo van de plaatselijke badmintonclub en een stapel oude singles van de lokale omroep, dat is beiden zeker 25 jaar geleden. Ik ben er echt enorm blij mee. Aan allen die gewonnen hebben: proficiat. Aan allen die niet gewonnen hebben, ook proficiat!
 9. Ik heb het altijd heel leuk gevonden om een soort eigen wereld te bedenken of een alternatief op de bestaande wereld. Ik verzon vroeger hele competities en werkte die uit in schriftjes, die heb ik nog steeds trouwens. Ergens eind jaren '90 ontdekte ik dat er managerspellen waren, eerst die van Davilex en later ontdekte ik Championship Manager. Dat spel en later het forum zijn een rode draad gaan vormen in mijn leven. Vrijwel alles wat ik heb of de laatste 20 jaar heb gehad en meegemaakt is te herleiden naar het forum en het spel. Het leuke van het forum vind ik het zien van elkaars prestaties maar ook het leren van elkaar. Ik heb in de loop der jaren niet enkel veel opgestoken over het spel, maar bijvoorbeeld ook veel muziek leren kennen. Ik heb zelfs een aantal IRL vrienden overgehouden aan het spel.
 10. Heel saai dit. Fm 2022 is de eerste die ik weer veel speel sinds CM 03/04. Heb een paar jaar terug via EPIC FM 20 gratis gedownload, maar die heb ik niet meer. Alle fysieke cd's die ik ooit heb gehad, heb ik niet meer.
 11. Deze knul voor 8,5 miljoen uit Argentinië gehaald. Twee seizoenen later werd er al bijna 100 miljoen op hem geboden. Helaas zit ik niet meer bij Lyon, maar dit was echt een fantastische speler.
 12. https://manutd.nl/hoe-een-kleine-wijziging-veel-impact-kan-hebben-en-het-nut-van-data/ Dit vond ik het meest interessante stuk dat ik dit jaar heb gelezen. Ik wil me meer gaan verdiepen in de Data en dit prettig geschreven artikel heeft me nog meer geprikkeld om dat te gaan doen.
 13. Ik hoop dat hij hem wel in de broek houdt.
 14. hier kom ik het liefst. In dit topic wordt alles besproken wat FM mooi maakt.
×
×
 • Create New...