Jump to content

Niejo101

Leden
 • Posts

  12,013
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by Niejo101

 1. Wat een heerlijke sensationele wedstrijden zitten er bij! Je doet het heel knap met FCE. Wat is je standaardformatie?
 2. Mooie start neergezet. verliezen van Willem II is natuurlijk geen schande. Zeer benieuwd naar je vervolg
 3. Momenteel heb ik het zo neergezet.
 4. Och, als Goudmijn (what's in a name?) eindelijk die felbegeerde promotie weet te bewerkstelligen, heb je mijn zegen Mij is het vanavond iig gelukt in seizoen 1 met FCE.
 5. Niejo101

  FM Café

  Pieken op het juiste moment met FC Eindhoven. Was zesde geworden in de KKD...
 6. Penders heeft vorig seizoen inderdaad bewezen een bedreven hoofdtrainer te zijn. in de periode na 2009 zijn er natuurlijk wel meer lichtpuntjes geweest, zoals de seizoenen onder Faber, de Jong en van der Gaag. @Kyrillmet mij is het prima! Niet zo actief meer op het forum, al is deze natuurlijk wel interessant voor mij om te volgen. Ben zelf namelijk ook met FCE bezig.
 7. Niejo101

  FM Café

  Vanaf vandaag stottert mijn FM23 enorm tijdens wedstrijden. dat was hiervoor niet, terwijl ik niets veranderd heb aan instellingen/database etc. Anderen ook last van?
 8. 2008-2009 was een zwarte bladzijde in de geschiedenis van FCE. Toenmalig KNVB-Preses Henk Kesler zal nooit een graag geziene gast worden in het Jan Louwers Stadion. Gelukkig is daarna (met horten en stoten) de weg omhoog ingezet... Mooie updates!
 9. Haha, normaal wel, maar die tijden liggen achter mij. Het werkzame leven en het vaderschap slokken toch teveel tijd op om met novellen bezig te zijn. @Tim' heeft in ieder geval mijn zegen Veel succes met Eindhovens oudste én mooiste BVO!
 10. Niejo101

  Show je save

  Na een weergaloze eerste seizoenshelft, werd het tandenbijten in het tweede deel van de competitie. De tegenstand maakte zich overduidelijk niet meer schuldig aan onderschatting, en bovendien waarde er een heus blessurespook rond in het Jan Louwers Stadion. De resultaten waren er dan ook naar, al werden er toch nog 23 punten bijgeschreven, waaronder een heerlijke thuisoverwinning op de stadsgenoot. Nieuwe spelers kwamen er niet in de winterse transferperiode, al sloot in maart nog wel de clubloze Boban Nikolov (28, MKD) aan om het middenveld van een kwaliteitsimpuls te voorzien. Uiteindelijk bleek het nét niet genoeg voor een derde stek en moesten we de traditionele topclubs voor laten gaan. In de playoffs voor een plaatsje in de Conference League bleek dat de koek toch écht op was. Fortuna Sittard ging er verrassend met deze prijs vandoor. Groningen speelt Europa League doordat zij de beker wisten te bemachtigen. De focus gaat op het versterken en verbreden van de selectie. Komend seizoen doen we het goed als er wederom een plaats in het linkerrijtje veilig wordt gesteld, gezien de vorm in de tweede competitiehelft. Er komt in ieder geval een hele aardige Nederlandse spits bij, die het momenteel irl best wel lekker doet...
 11. mijn ploeg werd pas wakker na de tegentreffer, alsnog lekker potje zo...
 12. Niejo101

  Show je save

  Na de -vooraf- onverwachte promotie in seizoen 1 moest ik flink aan de bak om een blik eredivisiewaardige spelers aan te trekken. Het liefst haal ik Nederlanders of Nederlandstaligen naar de Aalsterweg, zodat het een herkenbaar elftal blijft. Kortstondig wordt deze filosofie echter terzijde geschoven, gezien de beperkte financiële middelen. De aanwinsten: Grégoire Amiot; DC, 27, FRA. Linkspoot voor centraal achterin Nikos Baxevanos; DC, 22, GRI. De concurrent voor Amiot links centraal. Karin Essikal; DM, 26, NED. Oude bekende van FCE, mag een paar jaar op 6 fungeren. Gianluca Barba; MC, 27, ITA. Linksbenige box to box middenvelder Christian Gartner; MC, 28, OOS. Rechtspoot op mid-mid. Creatieve impuls. Jan Ras; MC, 23, NED. Mag je het nog een talent noemen? iig concurrentie voor Barba. Matthias Verreth; AMR, 24, BEL. Nieuwe eerste keus op rechtsbuiten. Er vertrok niet zo heel veel, waardoor er wel enkele spelers opschuiven naar de reserves. Alleen Enrico Hernades' huurovereenkomst liep af, en een paar contracten van mindere goden liepen af. Het eerste Eredivisieseizoen voor FC Eindhoven sinds '76-'77 is uiterst voortvarend begonnen. Doordat de zaakjes op verdedigend vlak meer dan prima in orde zijn, en er toch bijna iedere wedstrijd wel gescoord wordt, beleven we een start waar menig promovendus alleen maar van kan dromen. De thuiswedstrijd tegen Ajax is toch wel het absolute hoogtepunt van de eerste seizoenshelft. Het mooiste hieraan is bovendien, dat de 2-0 overwinning verre van gestolen is! Bij aanvang van de vervroegde winterstop wegens dat vervloekte WK in de zandbak stonden we fier op een tweede stek tussen PSV en Ajax in. Na het door Spanje gewonnen WK in de zandbak (Nederland sneuvelde al in de 8e finales tegen Ghana) werd de Eredivisie weer hervat op oudjaarsdag. Er volgde een drukke januarimaand, waarin óók nog tweemaal een bekerwedstrijd werd afgewerkt. Het overvolle programma eiste zijn tol, waardoor de pas verworven koppositie alweer afgestaan moest worden aan stadsgenoot PSV. Desalniettemin presteren we vér boven alle verwachtingen, en kunnen we nu al stellen dat een plek in het linker rijtje zéker haalbaar moet zijn dit seizoen.
 13. Lekker realistisch spel ook he.
 14. Niejo101

  Show je save

  Zo, daar zijn we weer. Seizoen 21-22 zit erop, en het is gelukt om Kampioen te worden! Vooraf niet verwacht, eigenlijk was deelname aan de Playoffs het doel, maar ik ga hier niet over klagen natuurlijk. In de winterstop toch nog drie spelers aangetrokken, van wie spits Álex López de Groot (SPA, 28) het meeste aandeel nog heeft gehad in de tweede seizoenshelft. Ook mid-mid Tomislav Gomelt (KRO, 27) heeft zijn wedstrijdjes meegepakt. Beide heren liggen het komende seizoen nog vast. Ten derde sloot Zeki Erkilinç (TUR, 24) nog op amateurbasis aan. De linksbuiten heeft een paar keer meegedaan, en was vooral voor de breedte gehaald. We kwamen niet echt geweldig de winterstop uit, maar herpakten ons behoorlijk snel, waardoor er ook nu weer een prachtige reeks is neergezet. In de thuiswedstrijd tegen Emmen werd het kampioenschap binnengehaald. De uitslag deed geen recht aan het spelbeeld. De eindstand van de KKD, al is er op het moment van schrijven nog niet duidelijk of er iemand vanuit de playoffs nog zal promoveren. Laat ik later nog wel weten. Nu eerste op zoek naar enkele eredivisiewaardige versterkingen, dat wordt een uitdaging.
 15. Ook weer eens iets geprobeerd.
 16. Niejo101

  Show je save

  Zo, het eerste halve seizoen zit erop met mijn traditionele FC Eindhoven game. Ditmaal geen novelle, maar het blijft toch leuk om er wat van te delen hiero. Fijn topic dit dus! Met drie extra versterkingen zijn we het seizoen ingegaan. Merveille Goblet (doelman, 26jr), Dehninio Muringen (linksback, 22jr) en Cas Peters (AML/S, 28 jr) kwamen transfervrij over. Beiden komen direct in de basis terecht. Er wordt gespeeld in een brede 4-1-2-3, met een o.a. Half Back op '6', een hangende spits op links en een klassieke winger vanaf rechts. Er wordt ook een 4-2-3-1 alvast ingetraind, aangezien ik na verloop van tijd (diverse seizoenen) de selectie om wil gaan vormen naar die formatie. Als derde tactiek probeer ik een 5-2-3, maar die zal niet veel van stal gehaald worden. Het eerste half jaar doen we het niet onaardig. De start was ronduit goed, maar na 4 wedstrijden kwam de klad er in en werd er veel teveel gelijk gespeeld. Pijnlijkste moment was de kansloze nederlaag tegen rivaal Helmond Sport. De ploeg herpakte zich na de 4-0 bekeroverwinning op de amateurs van DEM, met in november en december een ijzersterke reeks overwinningen. Dat we Helmond in de beker wél over de knie weten te leggen doet me deugd, al was het in extra tijd. In de derde ronde mogen we trouwens naar de Kuip. Mooi man! Wat de stand betreft moet ik zeggen dat ik niet verwacht had om halverwege het seizoen gewoon mee te doen om de bovenste plekken, en deze positie is dan ook vooral te danken aan de geweldige reeks op het eind van het jaar, waardoor we bovendien de tweede periode wisten te pakken. Hopelijk kunnen we het doortrekken na de winterstop. Ik weet nog niet of er veel gaat gebeuren op de transfermarkt, maar zolang ik de groep bij elkaar kan houden verwacht ik eigenlijk weinig actie.
 17. Lekker brede selectie! De kunst is nu om én te presteren, én iedereen tevreden te houden.
 18. pff, laat de bookies maar praten. Wij weten natuurlijk al lang dat je weer om de titel gaat strijden. de 0-5 bij Bayern lijkt mij bewijs genoeg.
 19. Drukke transferperiode geweest hoor! Het lijkt erop dat je goede zaken hebt gedaan. Gnabry moet je natuurlijk nooit laten lopen
 20. Mooie overwinning. Engeland wordt lastig, maar met een beetje mazzel kun je hen dermate frustreren dat er mogelijkheden ontstaan!
 21. Pff nederland... mijn hemel... Lekker de volgende ronde behaald met mooie resultaten! Tsjechië zou te doen moeten zijn, al weet je het nooit met die lui.
 22. Dat je een ijzersterke as hebt neergezet is wel te zien aan het team van het jaar! En zo'n Moradi die alle prijzen in de wacht sleept waar hij voor in aanmerking komt is natuurlijk ook heerlijk! Leuk overzicht van je seizoensafsluiting.
×
×
 • Create New...