Jump to content

Niejo101

Leden
 • Posts

  12,211
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Niejo101 last won the day on February 12 2020

Niejo101 had the most liked content!

About Niejo101

 • Birthday 11/28/1985

Personal Information

 • Biografie
  Steam: Niejo101
 • Woonplaats
  Valkenswaard
 • Interesses
  Muziek, Voetbal
 • Opleiding/Werk
  Gehandicaptenzorg
 • Favoriete CM/FM
  altijd de laatste
 • Favoriete Club
  FC Eindhoven
 • Managerstijl
  Bouwer

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Niejo101's Achievements

543

Reputation

 1. Niejo101

  (Tussen)stand

  @Laki Als je dan toch de kans hebt, dan gewoon die records pakken, niet? Halverwege de League Two doen we het lang niet onaardig voor een back to back promovendus. Laatste wedstrijd verloren van uitgerekend Walsall
 2. Niejo101

  Club gezocht

  Lekker terug naar het Wuppertal. Unfinished Business.
 3. Na een paar dagen niet gespeeld te hebben, is dit toch wel een leuk potje om er weer in te rollen. uitwedstrijd tegen de nr 4 in de League Two.
 4. De supporters willen Aanvallend en Entertainend voetbal zien... u vraagt, wij draaien. Prima start zo voor het eerst in de League Two.
 5. Niejo101

  Show je save

  In seizoen drie bij Blyth Spartans speelden we voor het eerst in de clubgeschiedenis in de Conference National; het vijfde niveau van Engeland. Wederom met een hele rits aan gratis transfers had ik de spelerskern versterkt om te passen in het 4-2-2-2 DM AM stramien. Op James en Tomlinson na, die meer versterkingen voor de breedte bleken, waren het stuk voor stuk voltreffers. Finney en Maroodza brachten kwaliteit op de vleugels, Ward en Trueman versterkten de verdedigende as, en Musa is een heerlijk spitske, die eigenlijk niet op het 5e niveau thuis hoort. De eerste seizoenshelft verliep als een malle. Met een 7-0 bij Woking vlogen we uit de startblokken, en er waren maar weinig ploegen die ons effectief af wisten te remmen. Na de jaarwisseling begon het grote gekkenwerk. Je ziet hierboven al dat we in december niet veel competitie hebben gespeeld doordat we bezig waren met cup wedstrijden. In de FA Cup wisten we uiteindelijk zelfs door te stoten tot de derde ronde, waarin Brighton uiteindelijk te sterk bleek voor mijn jeugdlichting. Dit alles hed tot gevolg dat we in Januari maar liefst 10 keer op het veld stonden. Dat had natuurlijk zijn weerslag op de fitheid van mijn spelers. I roteerde me een slag in de rondte, maar wist toch af en toe het puntverlies niet te voorkomen. In de periode januari-februari wist AFC Fylde me op een gegeven moment in te halen, mar zij kregen een kleine inzinking, vlák voordat het onderlinge treffen op de rol stond. Door die pot te winnen groeide het gat naar 4 punten in mijn voordeel, waarna we vrijwel onbedreigd op de titel af stevenden. Alleen jammer dat we die verzuimden te pakken in eigen huis tegen het kansloos op de laatste plek vertoevende Boreham Wood... Back to back kampioenschappen, op naar de League Two!
 6. 24 teams in een competitie. Leuk joh, Engeland. Maar met een semi-pro teampje dat het ook nog aardig wil doen in de beker is het echt niet vol te houden. Dat speelschema... moet je januari eens zien!
 7. Niejo101

  Club gezocht

  @SantiagoMunez Kaiserslautern?
 8. Geen onaardige manier om Blyth voor het allereerst aan de Vanarama National te laten zien...
 9. Die heeft ook niet bepaald zelfvertrouwen....
 10. Niejo101

  Show je save

  Hopsa, seizoen twee zit er ook alweer op. BLYTH SPARTANS are going up!!! Na vorig seizoen in de playoffs om promotie ons eindstation gevonden te hebbne, was mijn persoonlijke doel nu om wel degelijk te promoveren. Liefst door een kampioenschap, maar via de playoffs is ook prima. We lieten een hoop spelers gaan na afgelopen seizoen, en trokken enkel transfervrije spelers aan. Simms en Rodwell-Grant vormden dit seizoen ons vaste spitsenkoppel, Barratt en Olagunju waren centraal achtering de rots in de branding. Donaghy wist als keeper dit seizoen 18 clean sheets bij te schrijven en had zo ook een groot aandeel. Na de eerste seizoenshelft stonden we netjes aan kop van de competitie, al leek het erop dat het een spannende race ging worden met Scunthorpe, dat ons heel aardig bij wist te benen. Scunthorpe United had net als ons een goede tweede seizoenshelft, maar konden ons in eigen huis niet verslaan, waardoor we de leiding niet meer uit handen gaven. Even werd het nog benauwd toen we twee wedstrijden voor het einde met blessures te maken kregen, maar de noodgedwongen systeemwissel pakte wonderwel effectief uit, waardoor ik er nu aan zit te denken om definitief over te gaan naar de 4-2-2-2... In de FA cup voorrondes wisten we heel aardig te presteren waardoor we de eerste ronde zelfs mochten spelen, uit bij Notts County. De FA Trophy werd echter een toernooi om snel te vergeten, Telford veegde ons van de mat in een zeldzame wanvertoning.
 11. Niejo101

  FM Café

  Toch lekker als ze zo binnen vallen. Countertje.mp4
 12. edit. niets gebeurd. gewoon doorlopen mensen.
 13. Niejo101

  FM Café

  Ik meen gelezen te hebben dat dit inderdaad zal kunnen.
×
×
 • Create New...