Spring naar bijdragen

Niejo101

Leden
 • Aantal bijdragen

  11105
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

77 Excellent

Over Niejo101

 • Rang
  Blauw-Wit Bloed
 • Verjaardag 28-11-1985

Personal Information

 • Biografie
  Steam: Niejo101
 • Woonplaats
  Eindhoven
 • Interesses
  Muziek, Voetbal
 • Opleiding/Werk
  Gehandicaptenzorg
 • Favoriete CM/FM
  altijd de laatste
 • Favoriete Club
  FC Eindhoven
 • Managerstijl
  Bouwer
 • Huidige novelle
  [FM16] Niejo101's Journeyman Career
 • Mijn novellen
  FM17
  *Mijn Blauw-Wit Bloed

  FM16
  *Niejo101's Journeyman Career

  FM15
  *The Tiger that Drowned
  *De Schrik van het Zuiden
  *Die Roten Teufel

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Niejo101

  De loopbaan van Tom Tholuh

  FC Eindhoven naar een kampioenschap loodsen is voor mij al meteen een +1. Jammer wel, dat je daarna naar PSV verkast Succes!
 2. Niejo101

  [FM19] Future screenshots

  hmm, ik wil hem misschien naar mijn Eindhoven halen, maar als dit zijn top is, kijk ik ff verder. Thanks iig! edit: had het natuurlijk kunnen weten met zo'n lage determination. kun je talent hebben wat je wil.
 3. Niejo101

  [FM19] Future screenshots

  Heeft iemand toevallig een future screen voor mij van Juul Respen?
 4. Niejo101

  FM-Café

  FM19 bevalt me prima voorlopig, tactiek en training zijn echt fantastisch verbeterd tov vorige versies, en de resultaten gaan voorlopig ook lekker. 1e seizoen 2e geworden met FC Eindhoven, slechts één aankoop (spits Quekel) en helaas niet de PO's doorgekomen, maar goed. nu halverwege tweede seizoen gedeeld aan kop. Promoveren is nu wel mijn harde (privé)doelstelling. Het bestuur verwacht slechts dat ik de PO's haal.
 5. Niejo101

  [FM18/LLM] Good old, forever young.

  Be Quick is onder jouw leiding in no-time doorgestoten naar de Nederlands top, gaat het met de toeschouwers inmiddels ook de goede kant op?
 6. Niejo101

  [FM18] The Road To Glory

  Winnen in Bernabeu... een jongensboek.
 7. Niejo101

  [FM18] Aléjate de los toros al embestidas.

  Toch is het nog een mooi seizoen geworden, dat hadden we na de eerste wedstrijden niet verwacht... PSG en Monaco zijn natuurlijk stevige opponenten, maar ik ga er vanuit dat je de aanval gaat openen komend seizoen.
 8. Niejo101

  [FM17] Back to the old days

  mooie cup run, alsnog europa in!
 9. Niejo101

  (Fm18) JESUS

  de competitie in stijl afgesloten, en ook de beker gepakt. nu nog die mooiste prijs van allemaal!
 10. Niejo101

  [FM18] Mijn Blauw-Wit Bloed!

  Sorry jongens, er gaat wegens tijdsgebrek een streep door deze novelle. In april gaat mijn vrouw bevallen van ons eerste kind, en in de 'voorbereiding' gaat nu alvast een hoop tijd zitten, en na de bevalling zijn we er al helemaal 24u per dag mee bezig. Tijd om FM te spelen is er nog wel, maar niet dermate dat ik er ook nog updates bij ga schrijven, vandaar... Dit zou zomaar eens mijn laatste Novelle kunnen zijn geweest, maar ik blijf wel regelmatig terugkomen om jullie avonturen een beetje te volgen, en zo hier en daar eens een bannertje te produceren. Rest mij nog jullie allemaal te bedank voor jullie enthousiaste reacties op mijn avonturen met FC Eindhoven! @komodo25 @delichris @Marius @prinz poldi @mattihamstra @Bakkes12 @FM_Lesly @coma_303 @ROEMM
 11. Niejo101

  [FM18] Mijn Blauw-Wit Bloed!

  [center] [IMG]https://image.prntscr.com/image/hBh_LCKoTsObFs80K-BY0g.png[/IMG] [/center] [b]59.[/b] De Champions League; er was FC Eindhoven veel aan gelegen om de bittere smaak van vorig seizoen weg te spoelen. Het debuut op het hoogste clubniveau van de blauw-witten leverde maar liefst 5 nederlagen op, waardoor de Eindhovenaren na de winterstop slechts in eigen land nog actief waren. Dit jaar lagen er kansen met een interessante loting, en die kansen heeft de ploeg gepakt! In Mönchengladbach ging de campagne van start, en FC Eindhoven startte voorzichtig in het Borussia-Park. De thuisploeg pakte dan ook het initiatief, en drong de blauw-witten terug. Dat zinde manager van Leeuwen niet, waarop hij zijn ploeg geleidelijk aan aanvallender liet spelen. Dat leverde een overwicht in de wedstrijd op, maar pas vlak voor tijd betaalde zich dat uit in een doelpunt. Joakim Jacobsen kroonde zich tot matchwinner! In eigen huis volgde de clash met AC Milan. De bezoekers uit de modestad namen de wedstrijd wellicht wat te licht op, waardoor Eindhoven via Jacobsen op voorsprong kon komen. Pas in de tweede helft zetten i Rossoneri de zaak in balans, maar verder dan een gelijkspel kwamen de Italianen niet; een uiterst verdiend punt voor FC Eindhoven! Hierna volgden twee wedstrijden tegen CSKA Moskou. Wellicht hadden de Russen wat meer van hun CL campagne verwacht, maar feit is en blijft dat de ploeg van onder andere Charly Musonda véél te pover speelden om waar dan ook aanspraak op te maken. Twee grote zeges voor FC Eindhoven dus. In het thuisduel met BMG kwam Eindhoven vroeg op achterstand, én pakte Loan Claes vlak na rust nog een rode kaart. Niet de beste omstandigheden voor een overwinning, maar met dank aan Loïc Mbe Soh kwam die er toch. De jonge centrale verdediger kopte uit een hoekschop de 3-2 snoeihard tegen de touwen! In Milaan werd vervolgens gespeeld om de groepswinst. FC Eindhoven had aan een puntje genoeg, maar kon helaas niet voorkomen dat de thuisploeg er via een goedkoop toegekende penalty met de winst vandoor ging. [center] [URL="https://prntscr.com/i9l01t"]Wedstrijden[/URL] | [URL="https://prntscr.com/i7mv6m"]Poule eindstand[/URL] [/center] --- [i] Bedankt voor jullie reacties! Eventjes een wat rustigere periode qua updates, en ook de komende week zal ik niet veel posten; er komt een roerig carnavalsweekje aan ;) [/i] @coma_303 @delichris @Marius @r4vje @komodo25 @Bakkes12 @ROEMM @mattihamstra @prinz poldi
 12. Niejo101

  [FM17] Back to the old days

  Jammer van al die gelijke spelen, die doen je de das om... snel herstellen en vol doortrekken naar het einde van het seizoen!
 13. Niejo101

  [FM18] The Road To Glory

  Lekkere transfersom voor Neves! Dat kun je nu lekker gaan investeren (y)
 14. Niejo101

  [FM18] De onvoltooide voetbalrevolutie

  Helaas niet de slag weten te slaan die je wilde, maar impoviseren kan altijd leiden tot onverwachte successen!
 15. Niejo101

  [FM18] Blackburn Rovers

  Een marge van 5 punten na 20 wedstrijden is heel wat! Goed bezig hoor!
×