Jump to content

Titan

Site staff
 • Content Count

  21,130
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  36

Everything posted by Titan

 1. Allemaal paniekaankopen. Begrijp wel dat Barça Van Dijk nodig heeft na onze overwinning...
 2. Erg netjes gedaan met de Maleisiërs. Voor dat niveau is Oman een tegenstander van formaat. Nu op naar de CL-finale!
 3. Is er serieus een club met de naam Full Speed? Ergens denk je: de EL is een mooi toneel om op verder te gaan en dan tref je direct Napoli. Aan de andere kant liggen de Italianen je wel in deze game.
 4. Iemand die ik niet alleen in het donker tegen wil komen in ieder geval. Quincy Promes Goretzka
 5. Echt op het nippertje! Baltika heeft het vorig seizoen dan ook aardig gedaan, maar gelukkig was jij de betere! De spelers hebben dit jaar kunnen wennen aan het niveau en hopelijk is dat in het nieuwe seizoen terug te zien! Dat ze het aankunnen, is in de beker immers wel bewezen.
 6. Gematigd tevreden; had op net iets meer gehoopt. Aan de andere kant: het was een Tasché-inzending Ik ben benieuwd of de 'grote naam' ook deze ronde weer gaat winnen.
 7. Dat was ook een beetje David tegen Goliath; wat een team konden die Engelsen de wei in sturen! Zonde dat je zo snel twee goals tegen kreeg, want in het vervolg heb je er een aardige wedstrijd van weten te maken.
 8. Geen absolute stunt, maar zeker twee verrassende seizoenen. Cambuur die al direct vol meedoet voor het kampioenschap ('Zie je wel, KNVB', zou Henk de Jong hebben gezegd ) en de Harkemase Boys die er ook wel zin in hadden.
 9. Dé enige echte manier om revanche te nemen op een paar mindere episodes in zijn startende carrière. Dit moet voor het vertrouwen veel goeds doen.
 10. Ik ga kijken wat de huidige selectie eruit gaat halen. Bij de start veel spelers gehaald die zich nog konden ontwikkelen en die ga ik niet aan de kant schuiven voor dure transfers. Het beleid van het huidige clubbestuur
 11. Dit is een ongekend sterke start met alle mogelijke punten nog altijd in eigen beheer. Defensief staat het op het oog bovendien zeer sterk, terwijl de aanvallers ook wel weten wat ze moeten doen. Dit belooft!
 12. Suwon heeft vleugels gekregen na twee prijzen op rij; dat mag je toch hopen! Knap gedaan en nu nog die hoofdprijs binnen zien te slepen.
 13. Op alle vlakken blijft het spannend. Door het knappe punt tegen PSG kun je zelfs nog overwinteren in de CL. Moet je natuurlijk wel eerst winnen, maar het kán
 14. Genk is geen gemakkelijke horde in de uitwedstrijd; zo lang de punten in eigen huis worden gehouden verloopt het allemaal prima. Zo lang er eentje meer gemaakt wordt dan de tegenstander heb je ook niet meer goals nodig vooralsnog.
 15. Dit loopt uitstekend! Ook een echte Friday-avondspits heb je
 16. Weer een respectabel aantal punten waardoor ik tegen de top aan blijf schurken. Dank
 17. Hoewel hij hard optreedt, heeft de coach volgens mij wel het beste met Leif voor en neemt hij hem duidelijk in bescherming.
 18. De laatste dagen een beetje aan het aanklooien met deze positie. Ik merk dat het met een regista op 6 redelijk loopt in combinatie met een aanvallende libero, omdat de regista ook wel wil opschuiven en horizontaal over het veld durft te bewegen. De restverdediging is nog wel een pittig dingetje. Merk te vaak dat wanneer de libero de bal verspeelt richting de vijandelijke zestien, er een gat ontstaan tussen de andere twee CV's. Die lijken minder goed naar binnen te trekken om een echt tweemans blok te vormen. Nu probeer ik het dus van de andere kant te bekijken: hoe zorg ik ervoor
 19. Je favoriete clubje doet het goed in de groep Met vier punten kan het voor jou en voor PSG nog alle kanten op; stunten zou mooi zijn!
 20. Een droomseizoen aldaar in Zuid-Korea; petje af zeg! Het is een sterke competitie met sterke ploegen, maar je moet het toch maar waarmaken in Azië.
 21. Volgens mij was @Chimpa met zo'n project bezig? Ik heb ze alleen van de afgelopen twee edities + deze. @Badmuts: Lange Frans noemde ook geen land. Alleen China, want dat luistert mee
×
×
 • Create New...