Jump to content

Titan

Adviseur
 • Posts

  28,531
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  103

Everything posted by Titan

 1. HJK - Juni 2040 We zijn weer een jaar verder. Vier clubs actief na de competitiefase, waarvan SJK de finale van de Conference League wist te halen. Daar helaas kansloos eraf tegen Aston Villa. Hopen dat we dit kunnen volhouden, zodat we over een paar jaar de stap naar de top 5 kunnen maken.
 2. 't Is allemaal niks te best . Pijnlijke nederlaag in de beker, pfoe.
 3. Mijn B-team, dat sinds een jaar of 6 eindelijk tot de derde divisie is toegelaten nadat ze waarschijnlijk random zijn gepromoveerd, speelt die hele divisie aan gort. Daar stal ik heel veel jonge talenten uit alle hoeken van de wereld. Spelers aanbieden die ik totaal niet. Wat gebeurt er: clubs uit de hoogste divisie willen graag zo'n talentvolle jongen huren en voegen regelmatig een verplichte of optionele vergoeding toen na de uitleenbeurt. Maakt mij niet uit wat het aanbod is; zo lang het een Finse club is, aanvaard ik het. Op die manier hoop ik de competitie op een meer natuurlijke en duurzame manier te versterken, wat ondertussen lijkt aan te slaan.
 4. HJK - Juni 2039 Na een klein lustrum consolideren hebben we als land de weg omhoog weten in te zetten door een aantal aardige jaren op rij. We zijn niet langer de enige club die na de groepsfase nog actief is in Europa en dat tikt vooralsnog lekker aan. Zojuist zijn we Nederland gepasseerd; Portugal is de volgende die eraan moet geloven. Hopelijk.
 5. Titan

  FM Café

  Dit is een eigen topic waard.
 6. Titan

  FM Café

  Zie screentje hieronder. Het idee is dat degene die de inworp heeft, eigenlijk maar één keuze heeft: de bal werpen naar de speler die kort komt, ondanks dat dit alleen zo ingesteld kan worden bij de instructies voor een verre inworp. Ben er nog mee aan het knutselen (beter gezegd: knoeien ) @Nom de Guerre heeft ook zijn X ook een paar voorbeeldjes van resultaten staan. Ik voeg er ook ff twee toe om een beeld te geven. Schermopname 2024-07-15 094015.mp4 Schermopname 2024-07-13 201240.mp4
 7. Titan

  FM Café

  Eén seizoen, 23 goals voortkomend uit een valse lange inworp - ofwel een korte inworp Ondertussen het nieuwe stadion ingeluid. Fijn, zo'n oefentegenstander.
 8. I see what you did there
 9. Frustratie: de bekerfinale én een speelronde in de kampioensgroep in Finland wordt gespeeld tijdens een interlandperiode.
 10. Titan

  FM Café

  Die had ik dit jaar nog niet.
 11. Meeste assists van één speler: 7 @Mordurette
 12. Titan

  FM Café

  Makkelijk. Ergens een verzamelplaats voor de meest koddige eigen doelpunten maken en we komen een eind.
 13. Titan

  FM Café

  @Nom de Guerre Heb jij nog een deuntje uit Benny Hill op voorraad? Schermopname 2024-07-12 111612.mp4
 14. Een De Ligtmomentje in een belangrijke wedstrijd, jawel . Dom geel pakken en een minuutje later vergeten de bal weg te koppen.
 15. Er gaat niets boven Groningen, behalve AZ!
 16. Titan

  Nederlands Elftal

  Zelden heb ik me zo snel kunnen berusten in een uitschakeling van Nederland op een eindtoernooi. Met wat het team gemiddeld heeft laten zien, maak je wat mij betreft geen aanspraak op een titel. De halve finale was al een prachtige prestatie. Vooral weer genieten van die gezonde spanning in het land. Het enige zure is dat je wordt uitgeschakeld door zo'n zaadploeg en er discutabele beslissingen worden genomen. Ergens maar goed dat die winnende een prima en correct doelpunt was. Los van de goal en wat kleine kansen hebben ze gisteren bijzonder weinig afgedwongen. Terechte uitschakeling.
 17. Titan

  FM Café

  Lang en Antony naar de zandbank gestuurd en de voorhoede nieuw ingericht. Clubloze Madueke naar Finland gehaald en van Chris Atherton de onbetwiste linksvoor gemaakt. Hardeplasserwerk bij de start van de CL.
 18. HJK - Augustus 2030 Elleboog op de spatiebalk en gaan. De eerste jaren staan voor mij in het teken van geld richting de clubs krijgen. Niet door spelers te kopen, maar door ervoor te zorgen dat ze makkelijker Europa in kunnen én door te zorgen dat de competitie een betere reputatie krijgt. Het gericht verhuren zet ik misschien later op; op dit moment merk ik dat mijn eigen jeugdspelers goed in de huurmarkt liggen en bij hun huurclub zelfs al international worden. Enfin, we hebben punten gepakt in Europa, al ging het niet van harte. Uiteindelijk ging ik 2030 de cup met de grote oren de lucht in, nadat we met 1-0 in de finale van PSG wonnen. Het jaar daarvoor gingen we er in de finale met 3-1 af tegen Barça, terwijl het jaar daarvoor PSG in de halve finale het eindstation was na een waar spektakelstuk (6-6 over twee wedstrijden, PSG wint strafschoppen). Ondertussen pakken onze landgenoten ook een paar puntjes hier en daar. Dit jaar staan we met drie clubs in de competitiefase van een Europees toernooi, net als afgelopen jaar. We hebben de top 10 bereikt, maar zoals je kunt zien, zijn de onderlinge verschillen enorm krap. De komende jaren proberen naar een stabiele 12.000 punten per jaar te gaan om zo een plekje in de top 10 te consolideren.
 19. Heeft iemand hier op het forum, ik noem geen namen, soms zakelijk belang bij de transfers van IJslandse spelers?
 20. Titan

  FM Café

  Hypocriete lul
 21. Titan

  FM Café

  Blijft een leuke hobby in FM: ouwe aanvalsbokken nog een kans geven. We hebben Guidetti, Pukki en Insigne al gehad. Nu is het aan Hueng-Min Son om het op zijn 36e te laten zien in zijn laatste profjaar . Op het middenveld vindt hij een oud-ploeggenoot in Pierre-Emile Hobjerg. Leuke aanvallende linie Atherton, Cizek, Son en Antony of Lang, en sowieso een leuk team. Ben benieuwd hoe dit jaar zal verlopen.
×
×
 • Create New...