Jump to content

Titan

Site staff
 • Posts

  22,685
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  45

Everything posted by Titan

 1. We blijven sprokkelen. Weinig spektakel, maar wel redelijk stabiel.
 2. Boombastic! Bedankt, gewaardeerde muziekkenner uit Finland
 3. Prachtig, vooral als je die neerbuigende uitspraken uit de studio hoort.
 4. Je lacht je toch de ballen uit de broek. Dit lijkt echt nergens op.
 5. Leuk, zo'n verslaggever die de spelregels van 3x3 basketball toch niet helemaal kent. Verbaasd dat het afgelopen is als Nederland het 21e punt scoort
 6. Zijn de Nederlandsen niet in vorm, of hadden ze gegokt dat een ander land dat gigantische gat wel dicht wilde gaan rijden? Mislukte tactiek lijkt het me.
 7. Bas Verwijlen (schermen), die lijkt ook al een eeuwigheid mee te doen. Vierde OS dacht ik. Nog altijd hetzelfde: veel talent, maar absoluut geen waardig verliezer. Leek nu ten onder te gaan op fitheid / soepelheid / leeftijd.
 8. Toch nog bovenaan, weliswaar gedeeld. Vielen Dank, Deutschland!
 9. Nog altijd niets te klagen, dus dat doen we dan ook maar niet!
 10. Titan

  Kraak 't of Smaak 't

  Not great, not terrible. 0
 11. Heeeerlijk dit, hardop lachen om je verslag, uitkijkend dat ik me niet in de whiskey verslik Gelukkig krijgt HH nog eenmaal het podium, ook al is het voor een - het tweetal niet geheel onbekend - bliksembezoek.
 12. Vier puntjes, niet ontevreden tot nu toe. De bal is echter rond en er kan nog van alles gebeuren.
 13. Titan

  Kraak 't of Smaak 't

  Gelukkig een flinke tijd niet meer gehoord, en dan klinkt die wel ontzettend lekker zo op vakantie. +1
 14. Puik begin! Grote dank Toffe presentatie overigens!
 15. Die van mij moet je ook nog hebben Komt er spoedig aan!
 16. Dit zijn de leukere debuutwedstrijden
 17. Titan

  (Tussen)stand

  En dooorrrr. Mozambique liep prima (had ik in FM Café gezet per ongeluk) en ik kon door naar Djibouti. Het makkelijkste seizoen ooit, vermoed ik. Université en Hayableh waren op zoek naar een manager en stonden respectievelijk op plek 2 en 1 op de ranglijst na een halve competitie. Aan het begin van het jaar al gesolliciteerd, maar blijkbaar had het bestuur vertrouwen in de interim (en terecht). Na de bekeruitschakeling tegen een club uit een lagere divisie was dat krediet echter snel verspeeld Tactiek inpluggen en met de vlakke hand erover! Potje vaseline laat ik achter; op naar Litouwen. Daar is nog geen job beschikbaar; competitie zeven speelrondes onderweg.
 18. Titan

  FM Café

  Tot zover Mozambique. Teampje verloor vorig seizoen op doelsaldo het kampioenschap, terwijl het de gedoodverfde favoriet was met uitstekend spelersmateriaal. Mijn basistactiek íets aangepast en scoren maar! Next stop: Djibouti.
 19. Titan

  FM Café

  -Zoenen? -Nee -Ik kan niet genoeg benadrukken hoe belangrijk dit is! -Oké -Ga je meer naar mijn huis? -Nee -Als je mijn verzoek niet inwilligt, wordt ik voorbij gestreefd door mijn rivalen -Oké kanjer
 20. Titan

  (Tussen)stand

  Vorig jaar ben ik een novelle gestart met de naam 'Van Mongolië naar Macau'. Ik vrees dat daar de eerste updates al niet meer van zichtbaar zijn en de laatste updates zijn ondertussen kleiner geworden qua afbeeldingsformaat. Zal proberen deze week eens een overzichtje te maken Ooit vast wel eens, haha! Dit is een werelddatabase van @[email protected] uit Steam. Een paar landen werken niet goed (Argentinië slechts om het jaar een competitie en de Cookeilanden om de vier jaar) en de Zuid-Amerikaanse CL wordt niet meer gespeeld sinds 2040 ofzo. Is trouwens FM20, maar zijn databases voor FM21 werken ook prima, merkte ik.
 21. Titan

  (Tussen)stand

  Dat was 2090, door naar 2091. Van Zimbabwe naar Mozambique! I hur not wat joe seej:
 22. Titan

  FM Café

  Engeland, geen zorgen, want in 2090 komt 't home. Geraakte zelf met Australië niet voorbij de eerste ronde. Bizarre nederlagen tegen Canada en Griekenland. Twee keer ge-FM'd Edit: ja joh, gelijk ontslagen ook. Vijf Asian Cups en vier WK's gewonnen. Fuckers
 23. Haha, de perfecte films voor die leeftijd en een paar jaar ouder Stiekem ook nog altijd leuk voor mijn / jouw leeftijd, geef toe.
 24. We blijven punten schrapen, hele grote mooi!
×
×
 • Create New...