Jump to content

Titan

Site Admin
 • Posts

  24,248
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  58

Titan last won the day on April 12

Titan had the most liked content!

2 Followers

About Titan

 • Birthday 11/08/1988

Personal Information

 • Favoriete CM/FM
  FM10
 • Favoriete Club
  De Graafschap
 • Managerstijl
  Perfectionist

Recent Profile Visitors

3,674 profile views

Titan's Achievements

 1. Zal na dit weekend worden, heren. Afgelopen dagen met collega's in Antwerpen gezeten, en daarvoor sowieso veel drukte gekend. Het management van Groningen gaat in beraad!
 2. Ondertussen twee seizoen verder in Uruguay. Het eerste jaar verliep het nog best goed met een tweede plaats op de eindranglijst, waardoor we direct promoveerden naar de Campeonato Uruguayo. Daar presteerden we ver boven de verwachtingen, aangezien we de laagste odds hadden van de gehele competitie. Op de totale ranglijst, opgemaakt na de Openingsronde, Campeonato Intermedio en de Laatste ronde, staan we keurig derde. De achterstand op kampioen Nacional bedraagt echter wel enkele straatlengtes. In de Intermedio wonnen we trouwens nog de finale van Nacional, dat was wel lekker. Die wedstrijd telt dan weer niet mee voor de ranglijst en evenmin voor de eregalerij. Kortom, na twee jaar heb ik nog geen enkel punt vergaard als manager. Ik twijfel wat ik komend jaar doe. Nog een jaar blijven bij Villa Teresa, of toch ergens anders instappen. Financieel is er namelijk vrijwel niets mogelijk, dus ik verwacht niet dat we mee gaan doen om het kampioenschap.
 3. Zo ja, daar had zelfs De Graafschap nog van gewonnen.
 4. Titan

  Jeugdvoetbal

  Van dat toernooi kan ik qua speler Aliev nog goed herinneren. Wat een beestachtig schot had dat ventje. Jarenlang vaste prik geweest om hem daarna in FM aan te kopen
 5. Titan

  Jeugdvoetbal

  Prachtig was dat, kan het me ook nog herinneren. De Nigeriaanse selectie zat toen in de buurt van Doetinchem, waar wij als middelbare scholieren ook kwamen om een beetje te zwemmen en te zonnen. Man, als je dan die beren van kerels zag lopen in hun zwembroek, zat je eerder aan een leeftijdsverschil van tien jaar te denken in plaats van maximaal drie jaar Trouwens, voor de liefhebbers, het is weer bijna zover: Home | Terborgtoernooi - Het internationale A jeugd voetbal toernooi in Terborg::
 6. Dag zou je het moeten vergelijken met de jury- en publiekstemmen uit de eerste finale t.o.v. van die uit dezelfde landen in de finale.
 7. Slapeloze nacht voor Poetin, die zit. Mooi voor Servië trouwens, netjes gedaan.
 8. Wat een grap. Nja, was te verwachten.
 9. 1. Oekraïne 2. Zweden 3. Noorwegen 4. Moldavië 5. Spanje Verwacht zoiets als uitslag, niet per se mijn favorieten. Een paar inzendingen waren tenenkrommend vanavond, waaronder (vooral) Italië en verder Griekenland en Zweden. Moldavië niet hoogstaand of iets, maar wel erg vermakelijk.
 10. Zweden nog irritanter dan tijdens de halve finale.
 11. Titan

  FM Café

  Het was weer gezellig in FM-land
 12. Prima laatste speelronde zo tegen de kampioen. Bij verlies was het play-offs geworden.
 13. Dat wel, de enige voorwaarde in principe. Geen Guam en Kiribati, helaas
 14. Wat een ellende weer, puur individuele onkunde waardoor je met 3-1 achter staat tegen Eindhoven. Schuurman voegt al drie jaar niets toe op het middenveld, Van de Pavert wordt met de wedstrijd slechter, Hendriks zal vast geen vriendin of kind hebben, want scoren en raak schieten kan die amper. Gelukkig nog een jaar KKD, hopelijk inclusief grote spelersschoonmaak.
 15. Mijn Nieuw-Zeelandgamepje heb ik wel gezien. Tijd voor weer wat langetermijnwerk: een journeyman. Een ratjetoe aan wereldcompetities ingeladen en vervolgens uiteraard werkloos en zonder diploma's begonnen. Overal gesolliciteerd en uiteindelijk drie clubs die me wel wilden hebben: Llangefni (Wales), Villa Teresa (Uruguay) en Tshakhuma (Zuid-Afrika). Ik kies voor de naam, dus op naar Montevideo! De Segunda División is daar al vijf speelrondes onderweg en El Villa staat op plek 9 van de 12. Plaats 6 geeft recht op een play-offplek om promotie, dus dat wordt de doelstelling voor dit seizoen.
×
×
 • Create New...