Jump to content

Titan

Site Admin
 • Posts

  24,645
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  61

Titan last won the day on September 16

Titan had the most liked content!

2 Followers

About Titan

 • Birthday 11/08/1988

Personal Information

 • Favoriete CM/FM
  FM10
 • Favoriete Club
  De Graafschap
 • Managerstijl
  Perfectionist

Recent Profile Visitors

4,010 profile views

Titan's Achievements

 1. Titan

  FM Café

  En een nieuwe transferperiode onder leiding van het bestuur en assistenten is voorbij. Uitgaand was het een drukte van jewelste. Op veel spelers werd geboden, maar de assistent wees alles af. Bij elke speler waarvan ik dacht dat ik die niet meer nodig zou hebben, heb ik de keuze gemaakt hem op de overbodigenlijst te zetten. Zo vertrokken vrijwel alle spelers uit dit lijstje. Neghli en Schenk zouden transfervrij vertrekken, dus die heb ik enorm in prijs verlaagd aangeboden om er nog iets aan over te houden. Devin Haen en Daley Arens (newgen) zijn de enige twee waarvan een bod door de assistent werd geaccepteerd. Gelukkig bood Chelsea aan dat we Haen nog een halfjaar terug kunnen huren, wat ik graag accepteerde. Daarna kwam de AI met drie nieuwe spelers op de proppen: Anas Tahiri en Tasos Douvikas beschouw ik als prima aanwinsten. Balker is handig om er eventjes bij te hebben. Het enige wat de AI daar weer idioot in heeft gedaan, is dat Groningen 140k ontvangt als we ons kwalificeren voor de Conference League. Ten tijde van de transfer stonden we op de derde plek...
 2. Titan

  FM Café

  Start seizoen 2 in een game waarin alles in handen ligt van het bestuur en het overige personeel. Vorig seizoen de KKD gewonnen en met enige fortuin de beker, dus we gaan Europa in. Eens kijken met welke spelers ze me willen verblijden. Drie spelers werden al aangetrokken voordat de transfermarkt openging. Allemaal uit België. Luca Ferrara heb je geen kloot aan en heeft gelukkig een amateurcontract gekregen. Verder een linksback die minder is dan Roland Baas. Men ging nog even verder met het sponsoren van Seraing door ook Cissé op te pikken. Hij is net iets beter dan mijn huidige CV's, maar niet direct een topaankoop. Dan eens kijken wat er t/m de deadline uit de koker kwam rollen. Duitsland is blijkbaar populair bij de scouts en de mannen die de portemonnee mogen trekken. Krijg ik er toch zomaar vijf spelers bij die hun sporen hebben verdiend in de 3. Liga en af en toe in de 2. Liga. Alsof bijna 2 miljoen neerleggen voor Cissé nog niet voldoende weggegooid geld was voor de CV-posities, kreeg Excelsior ook nog een miljoen in de schoot geworpen voor Awoudja. Na één jaartje Eredvisie en verder vooral veel potjes in de 3. Liga en Regionalliga mag hij het bij ons laten zien. Uiteindelijk kwam er nog één Nederlandse speler over. Met Ilias Bronkhorst ben ik tevreden. Geen uitblinker, maar een meer dan fijne back-up om er bij te hebben.
 3. Titan

  Nederlands Elftal

  Van Gaal, haha. Wat Pasveer doet, is simpel werk. Tot zover zijn kansen als nummer 1 op het WK?
 4. Dit was iets leuks om de avond mee door te brengen. In principe een prima WK gespeeld. Helaas twee keer niet de nul weten te houdendoor wat gegrabbel van Noppert, maar oké . Het WK Een pittige loting met Argentinië, Turkije en Marokko. Tegen de Argentijnen waren we de gehele wedstrijd heer en meester. Maar ja, zij hebben Messi. Twee individuele acties (eentje ingezet vanaf de eigen helft en een mooie vrije trap van afstand) van hem lieten ons met een lichte kater achter, al had het erger gekund als Memphis niet had gescoord in de extra tijd. Dan Turkije. Dat verliep wel soepel, ware het niet dat Noppert een schot van dertig meter afstand onder zich door liet glippen en we weer de nul niet hielden. Uiteindelijk hoefde hij tegen Marokko niet te vissen. De Marokkanen dachten totaal niet aan aanvallen en probeerde de pot dicht te houden. Een strafschop was genoeg voor ons. Ook mooi dat Vlap zijn tweede doelpuntje meepikte. In de tweede ronde hadden we het makkelijk tegen Polen. Een puike assist van Van Drongelen leverde het enige doelpunt van de wedstrijd op. Het hadden er gerust meer kunnen worden. Toch kreeg Polen een perfecte kans toen Lewandowski van elf meter mocht aanleggen. In één keer toonde Noppert wel zijn klasse. Het stempel klasbak ging niet voor hem op tegen Jamaica, waar hij bij een hoge voorzet de bal totaal miste en het 4-1 zag worden. Tegen Colombia een mooie, open wedstrijd met het eerste velddoelpunt van Vlap. Tot slot een ietwat gesloten finale tegen onze oosterburen. Bij beide goals leverde Nieuwkoop de pre-assist. Daar koop je in deze challenge niets voor, jammer genoeg. 20 punten. Noppert Speelde alle wedstrijd van begin tot eind. Maakte twee blundertjes, maar stopte ook een strafschop in de wedstrijd tegen Polen. Niet gek voor iemand die al anderhalf jaar de bank warm houdt bij Heerenveen en in de belangstelling staat van Almere City FC. 2 punten. Nieuwkoop Hij speelde in principe goed. Helaas kende Nieuwkoop pech in de wedstrijd tegen Polen, waar hij er al vlug geblesseerd af moest. Het kostte hem de wedstrijden tegen Jamaica en Colombia. In totaal deed hij één keer volledig mee tijdens een clean sheet. Ook kwam hij met één assist. 2 punten. Van Drongelen De linksback van het elftal miste de wedstrijd tegen Colombia vanwege een schorsing. Verder speelde hij alle minuten tijdens het toernooi, deed hij twee keer mee aan de clean sheat en leverde hij twee piekfijne assists af. 3 punten. Michael Vlap Drie goals en één assist voor de speler die pas vlak voor het WK de positie op het middenveld kreeg, na meerdere teleurstellende optredens in de spits. 4 punten Totaal: 31 punten
 5. Voor één keer een dubbelpost . Finale van de beker. Benschop 90 minuten lang vol op Blind gepositioneerd. Afjagen, tackelen, noem maar op. Vond 'ie niet leuk . In de tweede helft begon ik er al snel voor de vrezen, helemaal na de strafschop. Gelukkig verspeelde Blind weer eens in een duel de bal aan Benschop. Vrije doortocht en kassa.
 6. Titan

  FM Café

  Totaal niet, precies zoals ik al verwachtte... Die twee huurlingen zijn niet gelijk verkeerd, maar ik zit niet verlegen in de centrale verdedigers en verdedigende middenvelders. Hartman is prettig om erbij te hebben als back-up achter Baas, omdat Büttner continu geblesseerd is. Misschien dat Reemnet zich nog netjes kan gaan ontwikkelen. Ik kijk vooral uit naar de transferperiode na dit seizoen. Dan moet er een Eredivisiewaardig elftal komen.
 7. Hoe het begon. Hoe het eindigde.
 8. Titan

  In concert!

  Dit was gigantisch kut. Gelukkig flesjes bier voor twee euro.
 9. Titan

  FM Café

  Dat lijkt me leuker met de al bestaande game waar ik ergens in '35 zit. Vermoedelijk vrij vlot, kreeg al van die waardeloze, veel te dure suggesties voor aankopen.
 10. Titan

  FM Café

  Goed, uiteindelijk heb ik besloten om een nieuwe game te starten met De Graafschap. Alle transfer- en contractactiviteiten liggen in handen van het bestuur of ander personeel. Transfers tijdens de eerste window heb ik uitgeschakeld. Eens zien of er in FM net zo'n wanbeleid gevoerd gaat worden.
 11. Titan

  FM Café

  De pedante podcastparade, voor al uw taal- en teksttopics! Kan afgelezen worden wanneer mensen de podcast op stop zetten? Hehe.
 12. Titan

  FM Café

  Het wezen wees de wezen waar ze moesten wezen. Taal als nieuwe podcastrubriek?
 13. Titan

  FM Café

  Haha, lul Je vergeet de ^Neva
 14. Titan

  FM Café

  Het volledige seizoen van de eStafette met Volendam heb ik afgerond. Op mijn Graafschapgame ben ik enigszins uitgekeken. Eigenlijk ben ik plotseling op zoek naar iets interessants of geinigs (geen challenge) als laatste game.
×
×
 • Create New...