Jump to content

Titan

Leden
 • Content Count

  20,175
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  32

Titan last won the day on November 7

Titan had the most liked content!

Community Reputation

1,363 Excellent

About Titan

Personal Information

 • Favoriete CM/FM
  FM10
 • Favoriete Club
  De Graafschap
 • Managerstijl
  Perfectionist

Recent Profile Visitors

2,306 profile views
 1. Nog een novelle met een roemruchte, Duitse club! Zoals in eerdere reacties al wordt aangehaald, leven er nog herinneringen rondom de 1.FCK. Veel succes!
 2. Guilty as charged Serieus eens als vraag gekregen bij een regulieren pubquiz, niemand in het café wist het. Een sterke openingspost. Leuk dat je voor een roemruchte club kiest, waar er overigens veel van zijn in 2. en 3. Bundesliga, en hier en daar ook nog in de Oberliga's of Regionalliga's. Veel succes!
 3. Als je een spelers niet meer kunt of wilt gebruiken, dan is het afscheid nemen de beste optie, al dan niet via een huurperiode of definitieve transfer.
 4. Anderlecht is al jaren een mooie talentenfabriek. Bijna bijzonder dat de resultaten daar niet altijd gelijk tred mee houden. Tijd dus voor verandering daarin.
 5. <2> Ik vind mezelf terug in een truck die in de richting van Freetown rijdt. De klap op mijn achterhoofd bonkte nog na. Wat er gebeurde voordat zijn lichtschakelaar werd omgezet, herinner ik me nog goed. ‘Smeerlap, dacht je dat je niet op zou vallen tussen al die hoeren hier? Ik herken jouw soort uit duizenden. De onschuldige jongen uithangen, maar ondertussen allerlei homoziektes verspreiden onder de gezonde mensen.’ De militair die me had ontdekt was duidelijk dronken en had nog de geur van één van de veel te jonge meiden om zich heen hangen. Dat verzetje – God had vast een oogje
 6. En terecht eerbetoon dat je hier koppelt aan opnieuw een prijs!
 7. Titan

  MU Cover Contest!

  Gelukkig toch nog in kunnen zenden, over twee uitvoerende artiesten een grote twijfel. Nummer 2 direct raak, meer omdat mijn vrouw en ik een bloedhekel hebben aan de originele artiest. Smaken verschillen
 8. MU Wereldsongfestival #30 Richting de ontknoping Ruby en Margot hebben het niet meer, wat een spanning op deze dertigste editie van het songfestival. Ze gaan er zichtbaar gebukt onder, wat niet direct als iets negatiefs wordt opgevat door een groot deel van de deelnemers. Op het programma staat Iran, nog voor de start van het festival door een Griekse god uitgeroepen tot topfavoriet en meer dan terechte winnaar. Gelukkig voor de andere landen hebben de Aboriginals hun geesten opgeroepen om ook de rest een kans te geven. Stemronde 16/19: Iran In Iran gebo
 9. Het nummer waar ik als eerste aan dacht is ook ingezonden. Eén van de beste cover ooit imo. Punten ingezonden!
 10. Dat is geen misselijke klus! Ik vermoed dat je ongeveer 20 punten nodig gaat hebben om te overleven. Lastig, maar niet onhaalbaar!
 11. Met de middelen die je hebt, heb je nog netjes kunnen spelen. Ondertussen nemen de wedkantoren Santa Claus ook serieuzer. Tot het Europese seizoen weer begint zal het financieel nog behelpen zijn; daarna speel je in ieder geval een paar potjes waar je wat geld kunt verdienen.
 12. Titan

  [FM20] Heja BVB

  Hans Würst kan met tevredenheid terugkijken of zijn spannend opgebouwde wedstrijdverslag. Proficiat met de CL-winst! Tja, dat WK voor clubteams nieuwe stijl is voor iedereen een doorn in het oog. Wanneer dat toernooi ook in het echt begint, zal er wel de nodige kritiek komen. Maar of er dan ook eens een club gaat zeggen 'wij doen hier niet aan mee', dat betwijfel ik.
 13. Zonde dat ze in de vierde wedstrijd terugdeinsden (twee keer geel, rode kaart voor mezelf), want dat lijkt bijna op een gevalletje onderschatting. Het begint er nu wel op te lijken dat Knokke dit seizoen bovenin mee blijft draaien, al kun je je niet al te veel verliespunten permitteren.
 14. Pijnlijk voor Culina om het jaar zo voorbij te zien trekken. Complimenten dat je voor de back-up eerst in de eigen jeugd kijkt! Zo halverwege sta je op een promotieplek, al begrijp ik dat je liever boven zo'n jong-team eindigt.
×
×
 • Create New...