Jump to content

Titan

Leden
 • Content Count

  19,598
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  28

Titan last won the day on September 19

Titan had the most liked content!

Community Reputation

1,173 Excellent

About Titan

 • Rank
  Smile
 • Birthday 11/08/1988

Personal Information

 • Favoriete CM/FM
  FM10
 • Favoriete Club
  De Graafschap
 • Managerstijl
  Perfectionist

Recent Profile Visitors

2,216 profile views
 1. Een tevreden coach; daar kan op gedronken worden! Nu even nadenken over de tactiek voor dit jaar...
 2. Angst voor ons blok van 6 dat rond de middenstreep stond te loeren Italië maakte het trouwens nog bonter, maar daar hadden we wat meer moeite mee. Enige uitgelezen kans was dan wel weer voor ons.
 3. Counteren is niet vies
 4. Ho, ho, punten afspreken? Er doet maar één Russische coach mee in deze game. Gaarne weer terug naar uw posities, heren. Iemand punten nodig van RKC? (voor zover je dat anders niet voor elkaar zou krijgen)
 5. Simpelweg een topseizoen! Het is wel lachwekkend dat er alsnog zoveel Celtic-spelers zijn opgenomen in het Elftal van het Jaar; gezien de statistieken en prestaties had die verhouding eigenlijk andersom moeten zijn.
 6. Het geld met rollen in Wolverhampton! Het begint erop te lijken dat je het elftal vooral gaat verengelsen; toch anders dan de echte plannen aldaar
 7. Een goed signaal om aan te geven dat je werkzaamheden bij Willem II ook na de zomer voortgezet worden. De dubbel zit er nog in, al is het uitkijken met die belangrijke confrontatie voor de boeg!
 8. Het gevoel bij mijn aankopen tot ze daadwerkelijk gaan spelen...
 9. Wij zijn de beste van... Jamaicaaaa! Wij zijn de beste van... Mexicoooooo!
 10. De verwachtingen (en datgene waarop je hoopte) zijn helaas niet uitgekomen. Zaak is nu om de Portugezen voor te blijven en misschien is daarna de EL wel het ideale podium voor Sochaux!
 11. Een bloemetje een een krat pils uit Liverpool is wel op zijn plaats Knap om na zo'n teleurstellend slot tegen Everton toch de ploeg op te peppen (geen bewuste woordgrap) voor de wedstrijd tegen City!
 12. Een mooi sluitstuk van het seizoen door opnieuw een prijs bij in de kast te zetten.
 13. Weer slim gekeken op de transfermarkt! In de competitie gaan uitkijken nu met nog twee lastige uitwedstrijden voor de boeg. Het zou erg zonde zijn als de Spurs toch nog langszij zouden komen.
 14. Opvallende coaches in de PL bij Celtic en Motherwell Maar wat een seizoen zeg voor Brora; in Schotland valt er nog weinig eer te behalen na deze machtsvertoning!
×
×
 • Create New...