Jump to content

Fantasy

Moderator FM
 • Content Count

  31,971
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  148

Everything posted by Fantasy

 1. Was ik zo dichtbij met m'n Koulibaly Gok dit keer op Elia.
 2. Die CL-miljoenen zijn natuurlijk meer dan welkom. Zeker gezien het feit dat er nationaal vrij weinig inkomsten gegenereerd kunnen worden, zal in eerste instantie het grote geld in Europa verdiend moeten gaan worden om verder te kunnen groeien.
 3. Fantasy

  FM21 Editor

  Dus dan heb je de in-game editor? Dan kun je aanpassingen maken in FM door op het kleine potloodje te klikken
 4. Na het pittige programma in december heb je je in januari uitstekend weten te herstellen. Het is nu al een geslaagd seizoen, eens zien of je de kers op de taart gaat kunnen plaatsen!
 5. Een plek in de top-6 moet zeker haalbaar zijn. Wat een spelers en wat een talenten
 6. Fantasy

  FM Café

  De slow down bug? Die kende ik nog niet haha. Maar niceeee Journeyman?
 7. Wat een talenten Je zal 'm ongetwijfeld wel al eens ergens geplaatst hebben, maar mag ik nog eens een screen van Averjanov?
 8. Het EK van 2024 is het volgende doel dus. Appeltje eitje
 9. 46. Een drukke wintermercato Ik ben er geen gigantische fan van om de winter heel veel wijzigingen te doen in de selectie, maar met alle kansen die dit keer voorbij kwamen kon ik het niet laten. Maar liefst zeven nieuwe spelers hebben we (tijdelijk) mogen verwelkomen aan de Belgische kust. Te beginnen met Marco García van LDU de Quito. Je kan het al raden, dat is geen Belg nee. De 19-jarige Ecuadoraan kan een aardig balletje trappen als (verdedigende) middenvelder en zal dat het resterende halve seizoen nog in Ecuador blijven doen. Nadat hij gratis overkwam verhuurden wij hem later (staat
 10. Zeeland zal nóg slechter gaan waarschijnlijk, maar van alle andere provincies verwacht ik toch wel wat betere prestaties op Europees gebied.
 11. Ik ga m’n best doen om dit te onthouden. De snelle rekenaar kan waarschijnlijk wel voorspellen dat er 18 plekken te vergeven zijn, dus dan is het gewoonweg wie het eerst komt; wie het eerst maalt. Maar zoals gezegd, ik zal proberen te onthouden om wat tags te doen. Wellicht dat ik sowieso iedereen can COTT wel in de mentions gooi, maar dat zien we dan wel weer. Eerst de huidige versie van COTT nog maar eens afronden, waar we nog minimaal een (het derde dus) seizoen gaan doen
 12. Een vierde plek, keurig. En nu is er eindelijk duidelijkheid over het stadion.. Mocht even duren, maar dan heb je ook wat PS: Welke skin gebruik je?
 13. 4-2-3-1 werkt vrijwel altijd goed en dat blijkt ook wel uit de resultaten. Nu tijd voor het echte werk!
 14. Heerlijke en belangrijke zege. Nu doortrekken!
 15. Transfers januari 2021 De een vindt het helemaal geweldig, de ander slaat het liever over. Maar voetbal zonder transfers, dat bestaat bijna niet. En dus gaan we ons opmaken voor de wintermercato van een paar dagen. Terwijl het hele land inmiddels onder een pak sneeuw ligt weg te kwijnen, gaat hier de actie gewoon door! Allereerst; de budgetten. Niet geheel onbelangrijk. Elke ploeg heeft wat extra centen gekregen. De een iets meer dan de ander, want als je bovenaan staat op 1 januari 2021 krijg je maar liefst 1 miljoen euro er bij. Sta je op plek zeven, dan krijg je er 7 miljoen bij. Sta j
 16. Een sterke centrale verdediger me dunkt. Koulibaly?
 17. Valetta is tevreden met de selectie zoals 'ie is Tof gemaakt overzicht wel @Kelvin!
 18. Ongetwijfeld. Zet 'm voor de zekerheid anders nog even in een PB naar me toe, dan pas ik 'm aan
 19. Ik denk ook wel dat een TM/CS meer in de buurt komt. Soms komt 'ie terugzakken naar het middenveld, maar ook veelvuldig gewoon ordinair als aanspeelpunt/targetman. De rol van Tadic blijft een lastige, die zal vooral aanvullend zijn t.o.v. de rest van de voorhoede om alles een beetje in balans te houden. Een soort naar binnenkomende vleugelaanvaller, maar zoiets past weer lastig bij de andere rollen in mijn ogen.
 20. Van ergens onderin naar nog bijna Europees voetbal halen. Dan heb je het goed op de rit gekregen en met wat gerichte aankopen kun je nu volgend seizoen voor de hogere plekken op de ranglijst gaan
 21. Je kan nog wisselen hè Die staat er bij in de spoiler.
×
×
 • Create New...