Jump to content

Fantasy

Forum Admin
 • Posts

  45,642
 • Joined

 • Days Won

  298

Fantasy last won the day on June 19

Fantasy had the most liked content!

3 Followers

About Fantasy

 • Birthday February 26

Personal Information

 • Managerstijl
  Geen

Recent Profile Visitors

15,963 profile views

Fantasy's Achievements

 1. Ook niemand die even benoemd dat hier geen bal van klopt, haha! Heb ik 3/4 van Poule E zitten voorstellen hier bij Poule C Poule C bestaat naast @neva zijn Finland natuurlijk uit Oostenrijk, Portugal en Tsjechië. Even voorstellen: Poule C, deel 2 Bij de Tsjechen is plaats gemaakt voor een hond in de dug-out, want bondscoach @Oerlie ziet geen steek en wordt begeleid door zijn blindengeleidehond. Een blindengeleidenhond is beter dan een blinde geleidenhond trouwens, want daar heb je precies niets aan. Een bakje water, wat brokken én een bril zorgen ervoor dat de Tsjechen een leider in dug-out hebben zitten die zich baseert op wat geblaf en hetgeen zijn assistent zegt. Eens zien hoe dat verder vorm gaat krijgen. Na wat visum-issues hebben ook de Portugezen een bondscoach weten te vinden in de vorm van @rich ruzzian. Hij zal wel balen dat er voor Oerlie wél een uitzondering gemaakt wordt omdat hij met zijn hond het veld op mag en hijzelf niet mag roken in het stadion. Ter compensatie eet hij dan maar zakken vol met chocoladesnoepjes, waarvan de merknaam niet genoemd schijnt te worden in verband met sponsorrechten. En dan tot slot Oostenrijk, dat onder leiding staat van @Copywriter. Oerlie ziet het niet als de VAR optreedt en de Oostenrijkse bondscoach zal daar een tikkeltje jaloers op zijn. Zijn hekel aan de VAR schijnt ver te gaan. Heel ver. Het is dus maar goed dat we dit toernooi van alle gemakken voorzien zijn. Balrotatiemeters, doellijntechnologie, buitenspellijntjes, het kan niet op. Dan resteert ons enkel nog Poule F, want Poule E hebben we op @Jeroen. na al gehad. De Fransen staan dit toernooi onder zijn leiding, al zal het voor menigeen - dat geldt niet voor Oerlie - even zoeken worden naar hem. Met zijn 1 meter 25 is het geen lange jongen, die Jeroen. Zelfs Napoleon zou op hem neer kijken en het schijnt dat hij, net als Wesley Sneijder, staand de auto bestuurd.
 2. Fantasy

  AFC Ajax

  Ik heb je quote even bewerkt Thier. Doorlinken naar content van achter een betaalmuur is niet toegestaan. Het zit niet voor niets achter een betaalmuur.
 3. Oekraïne, Frankrijk, Polen en Wales in de dubbele cijfers, maar Denemarken en Tsjechië overtuigen het meest. Eerder noteerde Frankrijk al heel wat doelpunten in de vorige oefenwedstrijd en ook dit keer stond het vizier behoorlijk op scherp. Met maar liefst 10-0 werd gewonnen van Moldavië, een score die Oekraïne wist te matchen in hun duel tegen Sri Lanka. Elders verslikte Engeland zich bijna in Paraguay, tegen wie een 3-0 voorsprong nog uit handen werd gegeven. Wales deed het een stuk beter met een 11-0 overwinning op Mongolië. Maar wat te denken van Denemarken. Zij noteerden een overwinning van maar liefst 13-0! Het zij tegen Nepal, dat moet gezegd worden. Maar toch, je moet ze maar maken... Dan zijn we er nog niet, want ook Tsjechië was behoorlijk op schot. Met maar liefst 16-0 (!) wonnen zij van Laos. Met namen als Xayavong, Sysoulath, Champathong en Champathong hebben zij natuurlijk ook heel wat sterren - kuch, kuch - in de gelederen, wat zo'n exorbitante uitslag des te opvallender maakt.
 4. Even voorstellen: Poule D We beginnen lekker ongegeneerd met mezelf: @Fantasy. Als bonscoach van ItalIë heb ik mijzelf laten aanmelden. Waarvoor dank @neva. Ik kreeg het land van de laars toegewezen. En eerlijk, dat kan mij beter bekoren dan een land als - met alle respect - Israël of Noord-Macedonië. Alles wat altijd na 'met alle respect' komt is vaak zonder enige mate van respect trouwens, maar dat geheel terzijde. @leniaal dacht scherp te zijn, maar kon nog net op tijd zijn vliegticket wijzigen. Zo vertrok hij niet vanuit Zürich naar Duitsland, maar toch vanuit Warschau. Hij neemt namelijk de leiding over Polen en zij zullen hopen op een godswonder. Deze bondscoach heeft namelijk nog nooit een wedstrijd gewonnen in zijn inmiddels 20-jarige carrière als leidsman van verschillende naties. Al sinds hij 10 jaar is, is hij verknocht aan het voetbalspelletje FM en daar is het hem dus nog nooit gelukt om een potje te winnen met een nationale ploeg. Eens zien of hij daar met de Polen verandering in kan brengen. Bij Wales zien we @Rykjvk1 terug, die zich op het allerlaatste moment meldde in Duitsland. De ploeg van Wales was al lang en breed vertrokken richting voordat deze bondscoach de weg richting het vaste land van Europa had gevonden. Dat is een vervelend trekje van deze manager trouwens; dat 'ie altijd overal net iets te laat achter komt. Eens zien of hij de dug-out op tijd gaat weten te vinden voor de wedstrijden in de groepsfase dit EK. Als vierde meldt ook @Chiemel zich in Poule D. Deze manager met zijn gegolfde blonde haren lijkt op een echte Zweed, maar zijn donkere snor geeft weg dat hij aardig wat kappersbezoekjes plant om zijn haren Zweeds te blonderen. Hij heeft dan ook nog nooit een voet op Zweedse bodem gezet, behoudens de dagen dat hij met het nationale elftal optrad op eigen bodem. Bij een eventuele uitschakeling op dit EK zal hij dan ook niet naar Zweden vertrekken, want het schijnt dat hij niet voornemens is om ooit ook nog maar voet op nationale bodem te zetten. Waarom weet niemand.
 5. Even voorstellen: Poule C Het leek er lang op dat @neva als bondscoach van Duitsland naar het EK zou gaan, maar op het allerlaatste moment wisselde de goedbesnorde manager van baan. Deze Grieks-sprekende bondscoach gaat met zijn Finnen richting Duitsland, wat zonder spelers als Jari Litmanen gaat gebeuren. Manager neva was even vergeten dat hij niet langer actief is als voetballer. In Poule C zien we ook Israël terug, dat onder leiding staat van @Geppiej. Zijn paspoort is toch echt vanuit Palestina, want daar staat zijn wieg. Dat maakt zijn aanstelling bijzonder pikant. Zo blijkt maar weer dat voetbal alles kan helen. Maar politiek moet vooral geen inmenging krijgen in het voetbalwereldje natuurlijk. Maar andersom, dat kan prima. Kylian Mbappé die oproept om te stemmen én daar behoorlijk in stuurt; topper. Wat een voorbeeld. Maar politiek dat zich met voetbal gaat bemoeien? Foei foei. Iemand die niet weet waar hij geboren is, is @FlyD. Deze bondscoach schijnt gewoon uit Noorwegen te komen, maar of hij daadwerkelijk zijn vaderland gaat leiden tijdens dit EK is nog maar de vraag. Een vraag waarop eigenlijk niemand het antwoord heeft. Er zijn nog ontelbaar veel andere vragen, zoals hoe het kan dat hij dan wel tot 49 interlands is gekomen, waarom hij de Noorse nationaliteit heeft bemachtigd en hoe zijn jeugd eruit gezien heeft. Wie het weet mag het zeggen. Tot slot zien we ook @Kelvin terug als bondscoach in deze poule. Hij zal de leiding nemen over Zwitserland en zal hopen dat er een vriezer in elke dug-out te vinden is voor zijn vrieslollies. Je weet wel, die Candyman dingen die er fluïde ingaan en keihard uit komen. Bij sommige zaken is dat andersom. Daarbij kun je denken aan kauwgom bijvoorbeeld. Oh en de roze gehoorapparaten waren in de aanbieding dit voorjaar. Net als de haarbanden van Memphis wilde iedereen er plots eentje hebben en deze vonden gretig aftrek onder de bondscoaches
 6. Ha, onverwachte puntjes. Lekker zeg
 7. Certitude. Wat een schitterende woorden heeft het Vlaams toch ook
 8. Even voorstellen: Poule B In Poule B hebben we de clash van de lage landen in het verschiet. Met debuterende bondscoaches @keano77 en @Whitewolf345 krijgen we een mooie schaakpartij voorgeschoteld. De Nederlandse leidsman is een waar schaakwonder, naar eigen zeggen. De Belgische manager zal misschien wel al uitgeput zijn voordat die partij gaat beginnen, want hij rent voor iedere wedstrijd twee hele rondes om het veld heen. Het is voor hem te hopen dat er zo nu en dan in Berlijn gevoetbald gaat worden, waar een mooie sintelbaan is aangelegd om zijn energie op kwijt te kunnen. Servië staat onder leiding van @Tim' tijdens dit eindtoernooi. Opgeven zal hij in ieder geval niet en over geld heeft hij ook niets te klagen. Deze gigantische ABBA-fanaat zal hopen dat hij 'The Winner Takes It All' kan instellen, maar voorlopig heeft hij nog slechts een droom om iets klaar te spelen met zijn ploeg. Tot slot zien we ook @Mordurette schitteren. Die draait zijn hand niet om voor een uitdaging, want om met Slowakije iets te presteren zal er van goede huizen gekomen moeten worden. Gelukkig heeft de bondscoach twee linker handen, waardoor hij altijd een goed excuus heeft mocht het allemaal als een kaartenhuis ineen storten.
 9. Even voorstellen: Poule A Ondanks dat @chrisje1993 geboren is in Engeland, de Engelse nationaliteit draagt én een behoorlijk aantal interlands wist af te werken gedurende zijn professionele carrière is het toch op zijn minst opvallend te noemen dat de bondscoach geen woord Engels spreekt. Op een vraag die daarover gesteld werd, kreeg de journalist als antwoord 'that that not such a problem must be'. De journalist in kwestie, L. van Gaal, noteerde driftig mee om zijn Voetbalprimeur artikel een mooie titel te geven. In Bulgarije zien we iemand als bondscoach die een hekel heeft aan grote toernooien. Het schijnt dan ook dat @Netzwerk zich al dan niet bewust op de vlakte houdt. De selectiesamenstelling liet hij over aan zijn assistenten en ook de tactiek bemoeit hij zich weinig mee. Naar verluidt treden de Bulgaren aan in een platte 442, wat hen in de eerste oefenwedstrijd geen windeieren legde. @Bogatyr heeft de leiding over Oekraïne genomen en nam voor de persfoto de moeite om zijn kenmerkende blauwe bandana af te doen. Of het een net zo grote trend wordt als de haarband van Memphis, dat zal nog moeten blijken. Hoe dan ook is het een opvallende verschijning met zijn grote bos haar en blauwe bandana. De Oekraïners moeten het doen zonder enkele favorieten van de bondscoach, die op mysterieuze wijze niet beschikbaar waren voor dit eindtoernooi. Eens zien hoe hun vervangers het er vanaf gaan brengen.
 10. Wales & Frankrijk geven de fans wat te juichen Maar liefst veertien en twaalf doelpunten kregen de supporters te zien in Cardiff en Toulouse. Wales versloeg opponent Andorra met klinkende cijfers: 13-1! De Fransen deden het iets rustiger aan tegen het nietige Liechtenstein en lieten de score stoppen op 11-1. Elders zagen we enkele EK-deelnemers het tegen elkaar opnemen. Zo versloeg Turkije dankzij een vroege goal van Hakan Çalhanoglu Slowakije, wist Finland op bezoek bij Israël met 2-0 te winnen en stal Portugal de zege dankzij een benutte penalty tegen Italië. Oostenrijk, Oekraïne, Zweden, Nederland Noorwegen wisten niet te winnen in hun eerste voorbereidingswedstrijd op het EK. Zij hopen zich in de tweede vriendschappelijke wedstrijd te herstellen en daarin vertrouwen te tanken vooraleer ze afreizen richting Duitsland. Schema volgende oefenwedstrijden Engeland - Paraguay Noord-Macedonië - Luxemburg Oekraïne - Sri Lanka Servië - Georgië Nederland - Kosovo België - Schotland Frankrijk - Moldavië Bulgarije - Hongarije Oostenrijk - Zwitserland Wales - Mongolië Denemarken - Nepal Finland - Italië Slowakije - Lichtenstein Turkije - Israël Zweden - Litouwen Tsjechië - Laos Noorwegen - Griekenland Polen - De Maldiven Spanje - Mexico
×
×
 • Create New...