Jump to content

Elano

Leden
 • Posts

  8,621
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Posts posted by Elano

 1. 13 uur geleden zei FlyD:

  Dat is wel een kilometer of 4 na de finish denk ik. Echt in het centrum van de stad, prima plaatsje aan die bocht. Ik stond/woon ongeveer 2 kilometer eerder :)

   

  Mooie stad om in te wonen dan! Sowieso heeft België wel een aantal leuke steden moet ik zeggen. 

 2. Wat een weelde.. 4 zeges op rij. En toch ook niet tegen de minste tegenstanders. Benieuwd of ze deze lijn ook kunnen doortrekken tegen ploegen waarbij ze zelf het spel moeten maken en daarbij ook de motivatie kunnen opbrengen om op dezelfde manier druk te zetten zoals we de afgelopen wedstrijden hebben gezien. 

 3. Heerlijk avondje weer in de Veste, spel wordt ook steeds beter. Leuk ook voor Rots (jongen uit de regio) dat hij nu ook een doelpuntje te pakken heeft!

 4. 1 uur geleden zei Vitesse88:

   

  Ik ook :cab: 

   

  Moest werken dus ‘gelukkig’ gemist maar jeetje, als Vitesse door het ijs zakt dan is het ook hard. Maar die Propper, legt er al 4 in dit jaar. Doet die nooit meer :-D 

  Schubert is ook niet de beste aanwinst geweest natuurlijk.. die gaat geen punten pakken op deze manier. 

 5. Propper heeft zich in korte tijd wel populair gemaakt in ieder geval :) Vlap viel mij wel tegen overigens, van hem verwacht je dat hij de spil is op het middenveld maar daar zag ik weinig van terug..

   

  Nu is het zaak dat ze ook eens presteren in uitwedstrijden.

 6. Verrassende finalist op de World Cup (Oostenrijk rekende ik toch direct bij de favorieten). Uiteindelijk Schotland wel verdiend gewonnen, Henderson ook sterk gespeeld als vervanger van Anderson. 

 7. Was wel weer even wennen zeg gister, ga nog wel even spierpijn hebben vermoed ik.. conditie is het probleem niet, maar de spieren rondom mijn linkerknie moeten wel even goed opgetraind worden, iemand nog handige oefeningen hiervoor voor thuis?

 8. Doornbos praat heel veel, maar zegt eigenlijk helemaal niks. Voor de analyses kun je beter naar een Giedo vd Garde, Renger vd Zande of Ho-Pin Tung luisteren bijvoorbeeld. 

   

  Slipstream van RTL 7 is ook prettig naar te luisteren overigens met Allard Kalff en Kees vd Grint

 9. PSV gaat wel een dingetje worden inderdaad, ben daar ook nog niet over uit. Wil sowieso 4x Ajax eigenlijk..
  Start is in ieder geval goed met 1400+ punten. 

×
×
 • Create New...