Jump to content

Elano

Leden
 • Posts

  8,671
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by Elano

 1. Succes! Mooi dat je prioriteit geeft aan de regio
 2. Elano

  Brits voetbal

  Toch zonde om Everton zo te ploeteren, terwijl ze toch flink wat geld hebben uitgegeven de voorbije jaren toch? (Meer dan menig andere PL-club)
 3. Daar leek het wel op, wel mooi voor Botic die nu richting de top 50 gaat (en mogelijk rechtstreeks wordt toegelaten tot Rotterdam)
 4. Griekspoor in 5 sets onderuit tegen Carreno Busta, geen schande natuurlijk. Helemaal als je beseft dat Griekspoor met medicatie speelde vanwege de eerdere opgelopen blessure. Geknokt voor wat hij waard was, maar helaas nipt verloren. Verwacht wel wanneer hij dit niveau kan doortrekken dat hij een vaste top 50 klant gaat zijn. Komende nacht is het de beurt aan Botic, die heeft goede kansen om door te gaan naar Ronde 3.
 5. Je kunt het ook omdraaien, het is best verrassend dat er uit een sport die zoveel beoefend wordt in Nederland, zo weinig talenten doorbreken. Dat er nu wel 2 in de top 100 staan zou eigenlijk de basis moeten zijn. Achter deze 2 zit overigens ook niet veel, het enige talent (-23) wat enigszins in de buurt komt is Jesper de Jong. De spoeling is nog steeds dun helaas.
 6. Ja, dat was inderdaad jammer! Was nog heel close uiteindelijk. Mooi dat Botic zo soepel van start gaat
 7. Ik zie maar even door de vingers dat je niet alle Twente supporters een mention stuurt. Maar inderdaad, daar krijgen we een cadeautje
 8. Hartono was heel dicht bij een stunt, maar geeft het helaas toch nog uit handen tegen Anisimova. Griekspoor uitstekend gestart met een soepele overwinning op Fognini
 9. Mijn verdachten zitten nog in het spel, maar zoals @Chiemelal aangeeft, sommige kandidaten worden wel erg duidelijk weergegeven als potentiele mol. Wel jammer dat Welmoed eruit ligt, toch een extra reden om te kijken hehe
 10. Elano

  Darts Topic

  Jammer, kan ze via de W-series nog aan (grote) toernooien deelnemen? (Buiten de Grand Slam)
 11. TALLON GRIEKSPOOR Fabio Fognini (Ita) > Fognini wel favoriet, afwachten ook hoe fit Griekspoor is. BOTIC V.D.ZANDSCHULP Jan-Lennard Struff (Dui) > 50/50 wedstrijd denk ik. Als Botic scherp is moet hij deze wel kunnen winnen. ARIANNE HARTONO Amanda Anisimova (VS) > Anisimova is in vorm, verwacht dat zij makkelijk doorgaat. Tamara Zidansek (Slo,29) ARANTXA RUS > Rus is zeker niet kansloos, maar Zidansek is normaliter wel beter.
 12. Ik las dit ergens: “Djokovic is pulled out after the draw is announced, but before Day 1 order of play is released. Current #5 Andrey Rublev would be moved to the 1 line, #17 Gael Monfils would move to Rublev’s line, and #33 Alexander Bublik would move to Monfils’.
 13. Toch geen Djokovic op de Australian Open, z’n visum in ingetrokken door het ministerie. Terecht of niet, het is natuurlijk zonde voor het toernooi. Nederlanders hebben het niet makkelijk in de eerste ronde, weliswaar geen geplaatste spelers maar toch lastige tegenstanders.
 14. Ik niet. ------------------------------------ Lastig om al een hoofdverdachte in vizier te hebben, heb wel een aantal namen op m'n lijstje staan. Wel een leuke groep tot nu toe.
 15. Opmerkelijk inderdaad, denk niet dat Heracles hier goed aan doet maar ze hebben hem gewoon keihard nodig. Dat is wel een belangrijk argument. (al zullen ze dat nooit toegeven natuurlijk)
 16. Nee klopt, deze kwestie is zo groot dat het altijd aan dit toernooi zal blijven kleven. Neemt niet weg dat het wel een interessant toernooi kan worden
 17. De Australian Open staat weer voor de deur, en om meerdere redenen is het interessant om te volgen. (nu al) - Djokovicgate - De opmars van Botic en Tallon Dat zijn voor mij de belangrijkste, maar ik kijk sowieso uit naar dit Grand Slam toernooi.
 18. Elano

  Darts Topic

  Dan ben je serieus niet goed wijs.
 19. Elano

  Darts Topic

  En die mannen betalen daar serieus voor om naar Q-school te gaan?
 20. Elano

  Darts Topic

  Ben benieuwd wat de opzet zal zijn..
 21. Interessant om te lezen! Mooi om te volgen hoe je je visie in deze club verwerkt.
 22. Je draait erg goed met Union! Sowieso is Belgie wel een leuke competitie in FM vind ik (even los van die play-offs).
 23. Elano

  Darts Topic

  Bijzonder dat Q-school meer leeft dan de majors in de rest van het jaar, al snap ik dat bijv @Satyr dit met interesse volgt. Ben wel benieuwd of degenen die net hun tourkaart kwijt zijn geraakt (o.a. Klaassen) hem direct weer terug kunnen veroveren, anders wordt het wel een lastig verhaal.
 24. Red Bull mag dan niet overal even geliefd zijn, ik heb wel respect voor hun (duidelijke) visie en ze weten toch keer op keer goede talenten aan de club te binden.
 25. Elano

  Club gezocht

  2de Bundesliga wellicht een optie? Schalke, HSV, Bremen etc.
×
×
 • Create New...