Jump to content

Elano

Leden
 • Posts

  8,610
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by Elano

 1. Ik kan pas op z'n vroegst dinsdag tellen, als dat geen bezwaar is wil ik wel een aankondiging plaatsen vandaag?
 2. Elano

  FC Twente

  Heerlijk avondje weer in de Veste, spel wordt ook steeds beter. Leuk ook voor Rots (jongen uit de regio) dat hij nu ook een doelpuntje te pakken heeft!
 3. Elano

  FC Twente

  Schubert is ook niet de beste aanwinst geweest natuurlijk.. die gaat geen punten pakken op deze manier.
 4. Wie pakt de wegritten op? Zag op de kalender dat deze nog open stonden, ben zelf in Leuven dat weekend dus dat gaat niet lukken helaas.
 5. Elano

  FC Twente

  Wel 'typisch' dat de laatste uitzege hiervoor, ook bij Vitesse was. Kan me nog wel andere wedstrijden in Arnhem herinneren..
 6. Elano

  FC Twente

  Propper heeft zich in korte tijd wel populair gemaakt in ieder geval Vlap viel mij wel tegen overigens, van hem verwacht je dat hij de spil is op het middenveld maar daar zag ik weinig van terug.. Nu is het zaak dat ze ook eens presteren in uitwedstrijden.
 7. Elano

  Darts Topic

  Verrassende finalist op de World Cup (Oostenrijk rekende ik toch direct bij de favorieten). Uiteindelijk Schotland wel verdiend gewonnen, Henderson ook sterk gespeeld als vervanger van Anderson.
 8. Botic dus de enige speler die een set wist te winnen van Medvedev dit toernooi.
 9. Was wel weer even wennen zeg gister, ga nog wel even spierpijn hebben vermoed ik.. conditie is het probleem niet, maar de spieren rondom mijn linkerknie moeten wel even goed opgetraind worden, iemand nog handige oefeningen hiervoor voor thuis?
 10. Ben benieuwd naar het volgende seizoen op Netflix
 11. Doornbos praat heel veel, maar zegt eigenlijk helemaal niks. Voor de analyses kun je beter naar een Giedo vd Garde, Renger vd Zande of Ho-Pin Tung luisteren bijvoorbeeld. Slipstream van RTL 7 is ook prettig naar te luisteren overigens met Allard Kalff en Kees vd Grint
 12. Of hij gunt Kuss een etappeoverwinning.
 13. PSV gaat wel een dingetje worden inderdaad, ben daar ook nog niet over uit. Wil sowieso 4x Ajax eigenlijk.. Start is in ieder geval goed met 1400+ punten.
 14. Ach als je maar 1 goede score hebt in deze 3 speelrondes is het prima. Na de interlandperiode is het wel even puzzelen idd.
 15. Elano

  AFC Ajax

  Is ook geen CV. Als linksback moet hij ook nog stapjes maken, maar laat hem inderdaad maar mooi bij Fct blijven.
 16. Elano

  Nederlands Elftal

  "Ik zat natuurlijk ook Nederland te kijken, en toen dacht ik; 'Wie moet het anders doen?" ‘Als ik in de positie van de KNVB had gezeten, had ik ook mezelf gevraagd.’ Heerlijk weer.
 17. https://www.scorito.com/subleague/464499/vuelta-2021/managers-united/32ca7d17-26a9-4d09-bdb4-9a57b5c4b484
 18. Bedankt voor de inspiratie mannen
 19. Na het zesde onderdeel (speerwerpen) is Anouk Vetter helaas gezakt naar plek 2, maar nog steeds zijn er volop kansen voor een medaille. Goud zal naar Thiam gaan normaliter.
 20. In Sydney hadden 'we' wel veel meer gouden plakken toen, al komt dat met name door van Moorsel (3), de Bruijn (3) en vd Hoogenband (2). Wellicht dat Lavreysen ook nog meerdere gouden plakken kan veroveren.
 21. Dat was ook een van de redenen dat Havik meereed in de wegrit, om zo een extra plek te creëren in de teamsprint. Ze zijn ook het enige land wat onder de 41.5 kan rijden.
×
×
 • Create New...