Jump to content

Elano

Leden
 • Posts

  8,677
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Elano last won the day on February 28 2020

Elano had the most liked content!

About Elano

 • Birthday 10/08/1990

Personal Information

 • Woonplaats
  Vasse
 • Opleiding/Werk
  HBO Fiscale Economie
 • Favoriete CM/FM
  Fm 2007
 • Favoriete Club
  Fc Twente
 • Managerstijl
  Econoom
 • Huidige novelle
  -

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Elano's Achievements

 1. Kim-Lian staat zeker op m'n lijstje, maar heb het idee dat de regie je ook in die richting duwt. Om die reden vallen Sahil en Fresia eigenlijk af voor mijn gevoel, zie daarin meer kanshebbers voor de finale dan een potentiele mol.
 2. Zverev stelt wederom teleur, dat begint toch wel aan hem te kleven. Toch te vaak niet thuis geven op de Grand Slams.
 3. Succes! Mooi dat je prioriteit geeft aan de regio
 4. Elano

  Brits voetbal

  Toch zonde om Everton zo te ploeteren, terwijl ze toch flink wat geld hebben uitgegeven de voorbije jaren toch? (Meer dan menig andere PL-club)
 5. Daar leek het wel op, wel mooi voor Botic die nu richting de top 50 gaat (en mogelijk rechtstreeks wordt toegelaten tot Rotterdam)
 6. Griekspoor in 5 sets onderuit tegen Carreno Busta, geen schande natuurlijk. Helemaal als je beseft dat Griekspoor met medicatie speelde vanwege de eerdere opgelopen blessure. Geknokt voor wat hij waard was, maar helaas nipt verloren. Verwacht wel wanneer hij dit niveau kan doortrekken dat hij een vaste top 50 klant gaat zijn. Komende nacht is het de beurt aan Botic, die heeft goede kansen om door te gaan naar Ronde 3.
 7. Je kunt het ook omdraaien, het is best verrassend dat er uit een sport die zoveel beoefend wordt in Nederland, zo weinig talenten doorbreken. Dat er nu wel 2 in de top 100 staan zou eigenlijk de basis moeten zijn. Achter deze 2 zit overigens ook niet veel, het enige talent (-23) wat enigszins in de buurt komt is Jesper de Jong. De spoeling is nog steeds dun helaas.
 8. Ja, dat was inderdaad jammer! Was nog heel close uiteindelijk. Mooi dat Botic zo soepel van start gaat
 9. Ik zie maar even door de vingers dat je niet alle Twente supporters een mention stuurt. Maar inderdaad, daar krijgen we een cadeautje
 10. Hartono was heel dicht bij een stunt, maar geeft het helaas toch nog uit handen tegen Anisimova. Griekspoor uitstekend gestart met een soepele overwinning op Fognini
 11. Mijn verdachten zitten nog in het spel, maar zoals @Chiemelal aangeeft, sommige kandidaten worden wel erg duidelijk weergegeven als potentiele mol. Wel jammer dat Welmoed eruit ligt, toch een extra reden om te kijken hehe
 12. Elano

  Darts Topic

  Jammer, kan ze via de W-series nog aan (grote) toernooien deelnemen? (Buiten de Grand Slam)
 13. TALLON GRIEKSPOOR Fabio Fognini (Ita) > Fognini wel favoriet, afwachten ook hoe fit Griekspoor is. BOTIC V.D.ZANDSCHULP Jan-Lennard Struff (Dui) > 50/50 wedstrijd denk ik. Als Botic scherp is moet hij deze wel kunnen winnen. ARIANNE HARTONO Amanda Anisimova (VS) > Anisimova is in vorm, verwacht dat zij makkelijk doorgaat. Tamara Zidansek (Slo,29) ARANTXA RUS > Rus is zeker niet kansloos, maar Zidansek is normaliter wel beter.
 14. Ik las dit ergens: “Djokovic is pulled out after the draw is announced, but before Day 1 order of play is released. Current #5 Andrey Rublev would be moved to the 1 line, #17 Gael Monfils would move to Rublev’s line, and #33 Alexander Bublik would move to Monfils’.
 15. Toch geen Djokovic op de Australian Open, z’n visum in ingetrokken door het ministerie. Terecht of niet, het is natuurlijk zonde voor het toernooi. Nederlanders hebben het niet makkelijk in de eerste ronde, weliswaar geen geplaatste spelers maar toch lastige tegenstanders.
×
×
 • Create New...