Spring naar bijdragen

Barteh

Leden
 • Aantal bijdragen

  22202
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

45 Excellent

Over Barteh

 • Rang
  De koning van MU
 • Verjaardag 30-05-1990

Personal Information

 • Biografie
  Stoere kerel
 • Interesses
  Van alles
 • Opleiding/Werk
  Allerlei universitaire shizzle
 • Favoriete CM/FM
  CM 01/02
 • Favoriete Club
  Ajax
 • Managerstijl
  Bouwer

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Barteh

  Statistieken in het voetbal

  Dat vind ik onzin. Jij doet een claim en dan moet ik maar ff aantonen dat het niet waar is? Ik kan je wel wikipedia screenshots sturen van statistieken van de carrieres van bepaalde spelers. Hop, aangetoond.
 2. Barteh

  Statistieken in het voetbal

  Zijn twee mogelijke uitkomsten. 1: de statistieken kloppen niet en zijn gemaakt om tot een bepaalde conclusie te komen. 2: de verhouding waarin spelers slechter worden is relatief even groot waardoor Benzema even vaak tegen De Gea scoort als Kramer tegen Lamprou scoort. Hoe dan ook vind ik de conclusie die wordt gesuggereerd dat er geen echt verschil in kwaliteiten/efficiëntie tussen dat soort spelers zit volstrekt belachelijk. Alleen daarom kan ik het al niet serieus nemen. Je kunt namelijk nooit argumenteren dat Michiel Kramer en Messi even goed zijn in afwerken, net als iedereen die daar tussenin zit. Als je een onderzoek doet die tot die conclusie komt dan is dat hele onderzoek rijp voor de prullenbak.
 3. Barteh

  AFC Ajax #53

  Kunnen we dat rare gelul over waardeloze verzonnen statistieken niet gewoon ergens anders houden? Ik dacht dat er een apart topic was gemaakt om dit soort vervuiling te voorkomen. Kan die discussie daar lekker. Niemand zit erop te wachten dat mensen beweren dat Michiel Kramer even goed kan afwerken als Karim Benzema. En het maakt ook niet uit of Lamprou of De Gea op doel staat, altijd even veel kans op een goal. Ga toch weg man.
 4. Barteh

  AFC Ajax #53

  De ligt was inderdaad weer enorm sterk, zoals je bijna altijd van hem verwacht tegenwoordig. Frenkie was na Ziyech denk ik de slechtste speler ja. Veel slordige fouten en weinig echt goede momenten.
 5. Barteh

  AFC Ajax #53

  Zonde dat je het zo weggeeft. Tadic, Neres en Van de Beek echt heel goed. Ziyech echt zwaar drama daardoor verlies je gewoon.
 6. Barteh

  AFC Ajax #53

  Het is wel echt drama sinds de winterstop hè. Ze zenden het hier helaas niet uit (tegen PSV en Feyenoord wel maar toen lag ik gelukkig nog in mn bed). Heb die Ten Hag sinds het begin niks gevonden dus dan begin je toch weer daar naar te kijken. Ze hadden Petertje nooit weg moeten doen hè. Dat vond ik echt een goede coach.
 7. Barteh

  Mijn laatste transfer

  Van Cruzeiro naar Juventus gegaan. Eerste aankoop was dit jeugdtalent uit eigen opleiding bij Cruzeiro. Voor een clausule van 20 miljoen mee kunnen nemen. Je kan em eigenlijk amper geen talent meer noemen. Hij is namelijk al wereldspeler van het jaar geworden, vorige 2 jaar topscorer in de competitie van Brazilië en dit jaar direct topscorer in de Serie A met een nieuw doelpuntenrecord.
 8. Barteh

  FM-Café

  Ah sorry ik gaf je aanwijzingen aan de hand van FM18, jij zal wel de laatste versie spelen. Dan weet k niet waar die optie staat.
 9. Barteh

  FM-Café

  Training > team > intensity level Die heb ik doorgaans het hele seizoen op high staan en dan de dag voor en na de wedstrijd rust. Misschien dat het aantal sterren per trainingscategorie ook nog uit kan maken.
 10. Barteh

  FM-Café

  Godver Ronaldo wilt hier op zn 38e met pensioen omdat ie bang is dat ie het niveau niet aankan. Maar hij heeft gewoon 7 goals in de eerste 5 wedstrijden als linksbuiten. Lake houding training heeft met de hidden stat professionalism te maken. Ontevredenheid kan te maken hebben met een te laag of hoog niveau van de general training of de individuele focus die hij extra erbij moet doen.
 11. Barteh

  Veronica Inside #3

  Soortgelijke humor op MU loop je altijd op te zeiken, en je loopt sowieso op veel dingen te zeiken in het algemeen. Dus het zou logisch zijn dat je op een figuur als Derksen ook enkel zou lopen zeiken.
 12. Barteh

  FM-Café

  Ook wel weer geinig. Speel je opeens met Jong Ajax of Jong PSV in de Champions league ook.
 13. Barteh

  Wie is de mol? 2019

  Bij de brug van aflevering 1, jaja. Lekker in mn gringoshorts. Kankerwarm daar in Santa Fé. Aflevering 2 en 3 ben ik bijna ook wel overal geweest. Aflevering 4 in Guatape ben ik geweest en Bucaramanga ook. San Gil ga ik toevallig dit jaar heen. Mooi man om al die locaties te kennen.
 14. Barteh

  AFC Ajax #53

  Sinkgraven is toch gewoon een creatieve middenvelder die prima kan ballen. Die heeft niks te zoeken op de back positie.
 15. Barteh

  KNVB Beker #5

  Is er geen loting meer op dezelfde avond? In de arena krijg je altijd koude poten met dat koude beton. Doe in de winter altijd twee paar sokken aan en lekker warme schoenen. Met een beetje geluk hou je het dan net uit.
×