Jump to content

Barteh

Leden
 • Content Count

  22,603
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Barteh last won the day on March 23

Barteh had the most liked content!

Community Reputation

80 Excellent

About Barteh

 • Rank
  De koning van MU
 • Birthday 05/30/1990

Personal Information

 • Biografie
  Stoere kerel
 • Interesses
  Van alles
 • Opleiding/Werk
  Allerlei universitaire shizzle
 • Favoriete CM/FM
  CM 01/02
 • Favoriete Club
  Ajax
 • Managerstijl
  Bouwer

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jezus wat een kutrace zeg. Heb em niet eens afgekeken en ben gewoon lekker gaan slapen.
 2. Barteh

  AFC Ajax

  Ga jij als Haagse tokkie nou maar niks roepen over andere fans. Leuk voor je, je komt uit Den Haag en bent voor FC Den Haag. Nou nou, je zou je moeten schamen dat je uit die ordinaire kutstad komt, maar je bent nog trots op je eigen tokkiegehalte ook. Moeten jullie niet weer eens ons fanhonk in de fik steken of wat standbeelden vernielen?
 3. Barteh

  AFC Ajax

  We zijn nog ongeslagen in uitwedstrijden in de CL dit jaar dus dat moet goed komen. Gewoon Blind op links en dan Magallan of Veltman centraal.
 4. Barteh

  AFC Ajax

  Ziyech weer 12x balverlies in een helft. En Ajax werd te ongeduldig met die kleine ruimtes. Zonde dit tegen die kutitalianen.
 5. Barteh

  Eredivisie Topic

  Klopt, tegen Ajax naar vrijdag en dan die woensdagwedstrijd van de Graafschap een week later. Prima oplossing toch.
 6. Barteh

  Eredivisie Topic

  Zondag, woensdag, vrijdag voor De Graafschap is natuurlijk ook geen heel fijn schema. En in de eredivisie kan je moeilijk één club voortrekken. Dan zouden ze die woensdagwedstrijd van De Graafschap gewoon een week moeten verplaatsen om het eerlijk te houden voor beide clubs. Maar onze tegenstander hoeft toch niet benadeeld te worden omdat wij Ajax zijn?
 7. Barteh

  AFC Ajax

  Nou Spurs en City allebei niet veel indruk en Spurs wel een goede uitgangspositie ook terwijl die op papier toch de mindere ploeg zijn. Als je van Juve wint ligt de weg naar de finale open.
 8. Barteh

  AFC Ajax

  Utrecht en Vitesse thuis heb ik ook nog weleens fout zien gaan hoor. Zekerheidjes heb je niet. Maar heb er wel vertrouwen in.
 9. Barteh

  Eredivisie Topic

  Hoezo knuffelturk trouwens? Ik vind het nou niet bepaald een heel erg knuffelbare man. Gewoon een nare vent. Dan hebben we op MU een betere knuffelturk wat mij betreft.
 10. Barteh

  Veronica Inside #3

  Tsja hoe kan je ook een trap hebben waar je een deur voor moet openen? Heb daar echt nog nooit van gehoord. En sowieso zouden ze veel meer huizen met maar één verdieping moeten maken voor ouderen. Maar goed, heel zuur voor hem natuurlijk. Hoop dat ie herstelt.
 11. Barteh

  AFC Ajax

  Heb die Magallan wel een paar keer bij Boca zien spelen en dat is gewoon een prima verdediger hoor. Als hij zich naar behoren aanpast is het gewoon een topper.
 12. Barteh

  AFC Ajax

  Daar is Regis weer met z'n "iedereen ziet toch dat..." wanneer hij zelf een sterke mening heeft. Nee dat ziet niet iedereen Regis. Ik ben van beide geen fan maar denk toch echt dat je beter met Veltman dan met Kristensen kunt spelen.
 13. Barteh

  De Topper

  Mwah als we alle onverdiende punten van PSV dit seizoen zouden aftrekken zou Ajax nu al officieel kampioen zijn. Dus wat dat betreft hebben jullie weinig te klagen. Zoveel geluk het hele seizoen door.
 14. Barteh

  De Topper

  Haha als je zo snel oordeelt dan had je vast en zeker ook na 1 minuut gezien dat Wöber er niks van kon. Die begon namelijk ook enorm slecht bij Ajax.
 15. Nou zit je niet meer bij Renault wordt je alsnog door ze genaaid. Man man man.
×
×
 • Create New...