Jump to content

Barteh

Leden
 • Content Count

  22,652
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Barteh last won the day on July 10

Barteh had the most liked content!

Community Reputation

96 Excellent

About Barteh

 • Rank
  De koning van MU
 • Birthday 05/30/1990

Personal Information

 • Biografie
  Stoere kerel
 • Interesses
  Van alles
 • Opleiding/Werk
  Allerlei universitaire shizzle
 • Favoriete CM/FM
  CM 01/02
 • Favoriete Club
  Ajax
 • Managerstijl
  Bouwer

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Barteh

  AFC Ajax

  Neres links en Promes op rechts. Prima toch.
 2. Barteh

  AFC Ajax

  Het is vooral hopen dat Ziyech nog weggaat. Dan kan je Promes, Tadic en Neres op de flanken rouleren. Dolberg in de spits en als ie niet in vorm komt kan je in de CL altijd Tadic neerzetten.
 3. Barteh

  FM-Café

  Nou zelfde als vorig jaar alleen heb nog 1 wedstrijd te gaan. Uit naar Ajax. Als ik gelijkspeel tegen Ajax en Marseille niet wint van Milan kan ik op dezelfde naaimanier als vorige keer 2e worden ipv 4e. Zou wel de ultieme wraak zijn.
 4. Barteh

  AFC Ajax

  Wel een beetje wanbeleid wat betreft verdedigers hoor. Ze hebben toch al drie verdedigers gehaald? En dan nu nog die Mexicaan voor 15 miljoen erbij. Willen ze met vier centrale verdedigers gaan spelen ofzo?
 5. Barteh

  FM-Café

  Flink contract met vorig jaar huuh. Voor het eerst in vijf jaar geen groepsfase CL gehaald. Prima voor de coëfficienten dus vind het wel een keertje goed. Sta 18e en bij top 12 krijgen we een directe plek in de EL groep voor een andere club. Misschien dat er dan eindelijk andere clubs profstatus krijgen ook. Derde seizoen dit pareltje uit eigen jeugd gehad, komt zelfs uit het dorp Larne. Krijg al boden van 20 miljoen maar ik hou em gewoon lekker tegen z'n zin in en probeer em z'n hele carriére hier te houden. Een vervanger ga ik nooit vinden natuurlijk.
 6. Barteh

  FM-Café

  Volgens mij telt het onderling resultaat tussen de drie ploegen ipv individuele onderlinge resultaat. Juventus heeft al zijn zes punten gepakt tegen Real en mij, terwijl Real en ik allebei een puntje gepakt hebben tegen PSG. Daardoor is Juve tweede. Denk omdat Real met 8-2 van Juve heeft gewonnen en ik met 2-0 dat Real daarom mij weer pakt. Zal dus wel kloppen maarja, wel de zuurste manier om te verliezen zeg. En dan nog eens in zo een poule ook.
 7. Barteh

  FM-Café

  Nou, dit is dus een bug. Mijn onderling resultaat met Juve is beter en Real heeft ook een positief onderling resultaat tegen Juve. Tevens hebben we allebei een beter doelsaldo. En dan is Juventus opeens tweede? Gewoon dikke bullshit.
 8. Barteh

  FM-Café

  Heb ff gekeken, 5 jaar heeft ie erop zitten zie ik. Laatste jaar geen CL poulefase en wel ongeslagen kampioen. Ik heb er nu 7 seizoenen op zitten en dit is dus het 8e seizoen. Denk voor de 5e keer op rij nu poulefase CL gehaald. Slechtste 1 keer 3e geworden, toen kwartfinale EL gehaald. Gaat nu echt belachelijk goed trouwens: Uit bij Real ga ik nooit een puntje halen en thuis tegen PSG waarschijnlijk ook niet. Maar mn onderlinge resultaat tegen Juve is beter. Dus als zij thuis tegen Real een puntje halen en uit bij PSG verliezen ben ik sowieso 3e.
 9. Barteh

  FM-Café

  Ik denk dat bijvoorbeeld deze twee poules beter te doen zouden zijn: Maarja na twee potten nu één punt (thuis tegen Real Madrid 3-3) terwijl Juve nog 0 punten hebben. Als ik mn onderlinge resultaat tegen Juve positief kan houden zou ik voor een wonder kunnen zorgen en derde kunnen worden. Op papier is Juve het zwakste van de drie dusja, ik praat mezelf maar moed in. Ja duurt vooral heel lang voordat de rest meekomt. Heb dit jaar 10 spelers verhuurd aan andere PL clubs. Vorig jaar had ik een doelsaldo van 120-5 en 106 punten. Dus nationaal valt er niks te halen. En nummer twee Glenovan verloor dit jaar met 13-0 van Real Sociedad in de voorronde, en dan heb ik het alleen over hun uitwedstrijd.
 10. Barteh

  FM-Café

  Nou, seizoen is eind augustus in principe dus al voorbij.
 11. Barteh

  Vrouwenvoetbal

  Ik vind doorgaans alleen het hoogste niveau interessant om naar te kijken. Of het nou voetbal, tennis of MMA is. Al heb je soms juist dan weer dat doordat het een lager niveau is dat het spannender en wisselvalliger is. Maar vaak vind ik vrouwensporten een vrij hoog komisch gehalte hebben. Waarom kan jij geen PMs ontvangen trouwens?
 12. Barteh

  Vrouwenvoetbal

  Dat denk ik ook wel hoor. Fysiek zijn vrouwen wel op elk vlak minder, al moet dat toch voldoende te trainen zijn om in ieder geval goed druk te zetten ja. Ik zie wel redelijk veel parallel met tennis wat betreft het mentale gedeelte. Het lijkt erop dat vrouwen onder druk echt aanzienlijk minder goed presteren dan mannen.
 13. Barteh

  Vrouwenvoetbal

  Daar doelde ik eigenlijk ook op. Dat bij elkaar geraapte zooitje onder leiding van PJ wat niet 1 wedstrijd heeft gewonnen dat zal lastig worden. Met hoe het er nu voorstaat met MU weet ik niet of je 11 man bij elkaar krijgt, maar als je het wat ruim neemt en niet meer zo actieve leden meerekent dan lukt het wel. Dan win je denk echt wel van dat vrouwenelftal hoor als je een beetje hard speelt. Wel typisch dat je dan voorbeelden geeft en er dan nog gasten zijn hier die een verliezend standpunt proberen te verdedigen. Een jeugdteam van de u17 moet al met één man minder spelen om ze niet te hard te slopen en van u15 gasten kunnen ze ook niet winnen. Sterker gewoon een dik verlies. Dacht iemand net buiten de top 1000, die een biertje dronk tussen de games in en niet heel erg z'n best deed. Zo herinner ik het me in ieder geval. Overigens boeit vrouwentennis me ook niet hoor. Al lijkt dat niveau nog ergens op. Dan heb je een nummer 1000 of 2000 (of 5000) van de wereld nodig om te winnen. Maar denk niet dat die van een gemiddeld 15 jarig talent zou verliezen. De beste 15-jarige van de wereld zal haar wel pakken, maar een doorsnee gozertje niet.
 14. Mooi hoe zo een post een half jaar later totaal niet meer klopt. Hoe snel dingen toch kunnen veranderen in de wielersport. Het gaat overigens wel leuk worden om de tour de kijken met Colombiaans commentaar nu met Egan als topfavoriet.
 15. Mooi hoe zo een post een half jaar later totaal niet meer klopt. Hoe snel dingen toch kunnen veranderen in de wielersport. Het gaat overigens wel leuk worden om de tour de kijken met Colombiaans commentaar nu met Egan als topfavoriet.
×
×
 • Create New...