Jump to content

NicoHaak

Leden
 • Posts

  50,943
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  14

Posts posted by NicoHaak

 1. En deze retro gamer is alweer een seizoen verder met Pm2. Het kampioenschap in division 1 is een feit. Met overmacht kampioen en voor het eerst naar de Premier League. Dat is me nog nooit gelukt in dit spel:

   

  pm2_034.png.ecb9f59eb033afdb321535973d6a3e42.png

   

  Er werd zoals je ziet ook veel gescoord:

   

  pm2_035.png.acdcf8a8ed79a0842762416cc22de598.png

   

  Mooi detail dat mijn topscoorder Hope heet. Nou ik hoop op het beste volgend jaar op het hoogste niveau.

   

  Maar aangezien we deze keer ook de league cup wisten te winnen denk ik dat we wel mee moeten kunnen draaien:

   

  pm2_036.png.ce7d663422b7dc2f166a6b391ba8a568.png

   

  Eind van het seizoen dacht de voorzitter nog even dat hij wel voor sinterklaas kon gaan spelen:

   

  pm2_038.png.f831249b233a92e67c8338e349830f24.png

   

  Fijn zo'n man. Maargoed op naar de premier league. Hoofddoel in deze save is om die eens te winnen. Dan is de cirkel rond :D , want dit was voor mij de eerste manager game die ik ooit werkende kreeg op mijn eigen 286 pc met vga videokaartje. Zou leuk zijn dat ik na een jaar of 29 toch nog die nationale titel kan pakken :D

 2. Leuk om dit te lezen jongens :) Aan mij niet besteed dat zwemmen. Heb niet voor niets alleen diploma A en die haalde ik op mijn 10e pas :D 2 koppen groter was ik dan alle andere kinderen die deden afzwemmen.

   

  Qua fietsen is het hier laatste tijd met mijn vrouw en dochter op pad. Dan heb ik mijn dochter achterop mijn stadsfiets en mag ik achter mijn vrouw met elektrische fiets aanschouwen. Lekker eropuit. Meestal rond de 40 km dus pure ontspanning.

 3. 24 minuten geleden zei ElMarcos:

  Absoluut. Dan opteer ik nog wel voor een doelman erbij en een spits achter Brobbey. Afhankelijk van hoe Schreuder het middenveld wil invullen en hoe Kudus volgend jaar voor de dag komt is daar ook nog wat ruimte voor iemand erbij denk ik. 

   

  Helemaal mee eens wat betreft die spits. Brobbey is sowieso snel geblesseerd. En dan heb je alleen nog Tadic als variant (die gelukkig nooit geblesseerd is). En dat is het dan, want van bijv. Rasmussen in jong ben ik niet onder de indruk.

  Keeper mogen ze van mij wel Gorter de kans geven met Pasveer als 2e doelman.

 4. Als je de komende weken Haller + Gravenberch voor een 50-60  miljoen verkoopt en je haalt van de inkomsten Wijndal, Bergwijn en Brobbey voor terug dan mag het voor mij snel augustus zijn.

 5. 1 uur geleden zei Tim':

   

  Gronenendjik :-D

  Spelen zo te zien ook gewoon met vh schip op doel en nog gaan we niet door. 

 6. Hier seizoen 6 in premier manager 2 achter de rug. Waar het zo lekker liep verspeelde we in de laatste fase vh seizoen teveel punten. Hierdoor misten we op 1 doelpunt met doelsaldo plek 2:

   

  pm2_030.png.8792781aec863e34c542ffb42492bcf8.png

   

  En in de play-offs was het even zo zuur. Halve finale ging goed:

   

  pm2_032.png.5fd89b14b45903ce845299d9a4d7a0d3.png

   

  Maar in de finale kregen we in de slot sec nog een 1-1 tegen:

   

  pm2_033.png.391a79e34b3aa1d2290ff3555bbb4231.png

   

  Om vervolgens in de verlenging te verliezen..

   

  De League Cup finale wisten we ook niet te winnen:

   

  pm2_031.png.36463b849a0e194b8ec6f7e00fd0406a.png

   

  Terwijl we in de Cup winners cup wel een mooi campagne hadden. Barca en PSG werden verslagen. Maar uiteindelijk was Ajax ons de baas:

   

  pm2_029.png.ce0303e85c250f108c01992503478300.png

   

  Oldskool namen he :) 

   

  Nougoed nu nog maar weer een seizoen in division 1 en nu hopelijk wel promotie naar de premier league.

 7. 41 minuten geleden zei Arezo:

  Als het zo doorgaat met die Amsterdamse kutmuziek moet ik toch weer helemaal los gaan in de MU podcast ben ik bang. Wat is het toch een ongelofelijke kutclub.

  Bedankt voor je inbreng. 

   

  Gefeli boys 👍👍

 8. 4 minuten geleden zei Socrates:

  Oh ja? Ik vond INEOS collectief anders een stuk sterker dit jaar. Pidcock, Turner, Sheffield, Kwiatkowski, Narvaez.. Zeker naar het einde van het voorjaar toe echt wel de sterkste ploeg. En een ploeg vol aanvallers ook. Geen superknecht spelen voor een goede sprinter zoals volgend jaar sowieso minimaal een keer gaat gebeuren met Van Aert.

   

  Ja het einde van dit voorjaar daar zou Van Aert en Roglic het normaal moeten doen voor Jumbo. De ene had corona en de ander een knie blessure. Dus dat is geen vergelijking imo. Het eerste deel van de klassiekerkoersen was wel behoorlijk in orde. Laporte en Benoot vond ik wel sterk en van Aert uiteraard ook. Als zulke sterkhouders straks van Baarle kunnen helpen, dan haalt hij daar toch alleen maar winst uit. En als hij inderdaad gaat om te moeten schikken in de rol als knecht voor van Aert, dan is het een slechte keuze. Eens. Maar dat zou wel een rare move zijn. 

 9. 41 minuten geleden zei Socrates:

  Ja, leuk voor Jumbo dus.

   

  INEOS heeft als voordeel dat ze vaak geen grote topfavoriet met een goede sprint hebben, maar in de breedte wel meerdere pionnen in een finale hebben zitten. Ideaal voor een aanvaller. Van Baarle had in zekere zin ook een vrije rol, koos vaak al voor de finale voor de aanval.

   

  Bij Jumbo is Van Aert toch echt wel dé man. Dat is een topfavoriet. Gaat er één van Jumbo, komt er één van Quickstep of Alpecin in het wiel. Zomaar ertussen uit knijpen gaat moeilijker worden. Daarnaast, als je straks met nog 20km te gaan met Van Aert zit, zal je vaak ook gewoon de superknecht worden. Reageren op aanvallen, tempo maken; want Van Aert heeft een sprint.

   

  Voor Van Baarle zelf is INEOS gewoon veel passender. En hij is daar dé man. Dus nee, ik vind het geen logische keuze.

   

  Dé man bij Ineos is Pidcock, maar die had fysieke ongemakken waardoor nu andere kaarten werden gespeeld. Ben het wel eens met het argument dat hij bij Ineos wellicht wat meer in de luwte kon koersen in de kasseienkoersen die hij als hoofddoel heeft. Op Jumbo aanvallen wordt wel eerder geanticipeerd. Maar daarentegen heeft hij straks wel een sterkere klassiekerploeg om zich heen met mannen zoals Benoot en Laporte in de koersen die hij zich als hoofddoel stelt. Het belangrijkste is dat hij goede afspraken maakt onder welke rol hij zijn koersen mag gaan rijden. In die gesprekken zijn we beiden niet bij geweest, dus dat is gissen. Al kan ik me haast niet voorstellen dat hij geen garanties heeft gesteld om in Vlaanderen en PR als kopman te mogen koersen. Ineos betaald genoeg en als hij dan sportief een stap terug doet, dan is het een hele slechte onderhandelaar als regerend winnaar van de PR.

 10. Wat veranderd er dan nu negatief aan de situatie die je schetst Socrates? Want nu zit Van Aert toch ook in die fase in die groep met favorieten? Met als positief verschil, dat andere ploegen achter van Baarle aan moeten gaan en krachten verspillen. Waar Jumbo normaal zelf achter van Baarle aan zou moeten gaan.

 11. 20 minuten geleden zei ElMarcos:

  Dat vooral. Hij is niet de droom kandidaat, maar ik kan geen drie andere betere of zelfs gelijkwaardige opties noemen waar je nu serieus werk van kunt maken.

   

  Natuurlijk is de huidige bondscoach van Denemarken normaal ook een geschikte kandidaat, maar die gaat het WK in Qatar echt niet opgeven. Heitinga lijkt mij wat te prematuur. Bosz blijft bij Lyon en laten we wel zijn, is die (veel) beter dan Schreuder? Over Schreuder heen pissen is gemakkelijk, maar terecht de vraag die je ook stelt. Wie dan? 

   

  Ja die naam hoor ik idd vaak, maar ik heb hem nog nooit zelf aan het werk gezien. Ja bij Denemarken, maar dat is in niets te vergelijken met club coachen. Klinkt verder als een geromantiseerde optie.

   

  Van Schreuder weet je iig dat hij de club goed kent en goed is met spelers. En lekt met de Telegraaf, dus hij zal van die krant ook de tijd krijgen.

 12. 9 uur geleden zei cimbomcu:

   

  Kijk effe de reacties in het Belgische topic op mijn vraag. Krijg al nare gevoelens bij het lezen van dit stukje tekst. Dat we werkelijk waar niet over meer creativiteit beschikken dan fucking Alfred Schreuder, snap daar helemaal niks van. Dat wordt niks, Frank de Boer 2.0.  Met pak en veren uit Twente weggejaagd vanwege het slechte voetbal, bij Hoffenheim niks bijzonders en verder assistent geweest. Nu een half jaar bij Brugge..  Nee begrijp er helemaal niets van. 

   

   

  Ik kan weinig andere namen bedenken die zekerheid plus haalbaarheid bieden. Aan wie denk jij? 

 13. Na het winnen vd FA cup in Premier Manager 2 en een stabiele middenmoot plek in division 1 spelen we nu de Cup winners cup. En daar pakken we een heerlijke zege :D 

   

  pm2_025.png.27c8caa0ce826535125ecf96013c354a.png

   

  pm2_027.png.bb90d60e2a06952f757547281434bf45.png

 14. De selectie van Club Brugge weet dat er volgend seizoen een andere trainer aan het roer zal staan. Het vertrek van huidig oefenmeester Alfred Schreuder is al een zekerheid voor de spelers, meldt Het Nieuwsblad, daar een persoonlijk akkoord met Ajax aanstaande is. Schreuder ligt momenteel op koers om het kampioenschap in België te veroveren, maar heeft zijn vertrek naar verluidt al aangekondigd bij de clubleiding.

   

  Okay mooi, dan snel presenteren en bouwen aan een nieuw team :) 

 15. Zulke bedreigingen helpen ook lekker mee met het oog op eventueel toekomstige huldigingen. Echt heel slim..

   

  Hopelijk kunnen we het morgen afronden en hebben we na weken zwoegen toch die landstitel, waarmee we CL en dus vele miljoenen euro's zeker stellen. Dan is er een lange zomer om aan een heel nieuw team te bouwen. Zou het mooiste zijn als de Timber geruchten waar zijn en we volgend jaar na 20 jaar weer van een tweeling in Ajax 1 mogen genieten. 

×
×
 • Create New...