Jump to content

NicoHaak

Leden
 • Posts

  50,132
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  14

Posts posted by NicoHaak

 1. 5 minuten geleden zei Vitesse88:


  Maak van St. max een Lva voor 9/10 chemistry op hem (y) Mooi team Gert, wat vind je van die IF op het middenveld? Ik heb hem ook in m’n team maar nog niet meegespeeld. 

  Dat is echt een kast. En scoor er verrassend veel mee.

 2. Al vond ik het toch wel indrukwekkend weer hoe bepaalde duels met zijn fysieke kracht wist te winnen. Maar voetbaltechnisch vond ik hem alleen het eerste half uur in orde ja. Maar hoop wel dat hij nu fit blijft en wat meer mag gaan spelen de komende periode. Je zou hem bijna linksback zetten Zondag als Psv met Madeuke op die vleugel speelt. Iets wat Ten Hag vorig seizoen toch al een opperde. Denk niet dat je met Blind tegen Madueke kunt spelen.

 3. 8 minuten geleden zei ReneLeBlanc:

  Heerlijk. Denk wel dat je zijn speelstijl moet liggen, maar voor mij is die beter dan vorig jaar.

   

  Dan gaat ik em voor mijn Tour de France team kopen.

 4. 45 minuten geleden zei La Pulga:

  De rechter.

   

  Wist niet dat ik dit had geplaatst.

   

  Ow ik dacht dat ze rijles had, dus dan is dit wel een beetje een teleurstelling.

 5. Ben het sowieso wel eens over wat Socrates zegt over de Blind-Tadic flank afgelopen dinsdag en eigenlijk ook die potten ervoor. Maar dinsdag viel het extra op, omdat daar de eerste helft enorm veel ruimte lag en het er star uitzag.

   

  Benieuwd hoe we er tegen Utrecht staan. Moeilijk in te schatten of de spelers dit als serieuze tegenstander zien of als tussendoortje. Beter dat eerste.

×
×
 • Create New...