Jump to content

NicoHaak

Leden
 • Posts

  50,284
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  14

Everything posted by NicoHaak

 1. NicoHaak

  AFC Ajax

  Verschrikkelijk om naar te moeten kijken. Maar achteraf prima gedaan. Sparta die echt nul deed behalve die 5 op lijn achterin houden en dan die 4 ervoor die aanvallend nul risico namen. Pas in blessuretijd iets deden door de grote jongens naar voren te sturen. Prima dan zo.
 2. NicoHaak

  FIFA topic

  Owja zat Piet(er) stiekem bij je te chillen? Want dat deed hij vroegah ook weleens.
 3. NicoHaak

  FIFA topic

  Awwww. Dat is ruk ja. Ik ging gisteren gewoon rivals spelen met een brakke en zonder slaap kop. Dat geeft ook weinig voldoening
 4. NicoHaak

  FIFA topic

  Hier afgelopen week Pogba gehaald. Dik tevreden mee.
 5. NicoHaak

  AFC Ajax

  Zullen we voor de komende weken afspreken dat hier geen Haller discussie meer plaatsvind?
 6. NicoHaak

  AFC Ajax

  Genoeg mogelijkheden ondanks dat het elftal onwennig is en in de omschakeling kaas is op het middenveld. Hopelijk betere tweede gedeelte nu..
 7. NicoHaak

  AFC Ajax

  Wel veel wisselingen dit. Beetje overdreven. Maargoed, wel leuk om Daramy eens te zien starten.
 8. Mocht je hulp nodig hebben met iets voel je vrij te dm-en. Veel plezier
 9. NicoHaak

  FIFA topic

  Ik deed die Hero upgrade sbc en kreeg wie ik wilde: Ljungberg. Dus mijn fifa is klaar.
 10. NicoHaak

  AFC Ajax

  Prima opstelling op het ontbreken van Anthony na. Maargoed die kun je altijd nog brengen natuurlijk. Maar verstandig om wat jongens vd bank minuten te laten maken.
 11. Haha, ja en nogsteeds voor maar enkele duizenden fans. Vrees dat een uitbreiding van het stadion niet in CM9798 zit :(
 12. NicoHaak

  AFC Ajax

  Klopt en volgens mij was dat de eerste pot dat hij door het ijs zakte. Heb onze Pasveer ook een verschrikkelijke pot zien keepen uit bij Sporting en die heeft enorme ervaring. Dus kan iedereen overkomen.
 13. NicoHaak

  AFC Ajax

  Dat verbaast me want hij had nog een geniale assist op tadic bij die 5-0 tegen Psv
 14. Je gaat het pas zien als je het doorhebt. (J.Cruyff/N.Haak)
 15. NicoHaak

  AFC Ajax

  Schuurs erin snap ik wel. Daarin ziet hij waarschijnlijk nogwel toekomst. Labyad lijkt me meer een vriendendienstje en dat is kul. Gorter zelf ook wel fan van. Moet zeggen dat ik dit jaar nog weinig Jong Ajax live heb zien spelen. Vrijdag niet altijd meer tijd voor. Maar vorig jaar bij GAE was ik alwel fan.
 16. Ziet er top uit. Al ben ik zelf altijd minder happig op HP pc's/laptops omdat die meestal zoveel HP software erop knallen, waardoor je windows heel traag is binnen de korste keren. Maargoed dat was wel jaren terug, dus hopelijk is dat niet meer zo.
 17. @Daniell @ElMarcos @Arezo @neva @La Pulga @19CH98 @MNie @rich ruzzian @DGremlin @Michaelinho* @Marius @Elsjorro1990 RBC Roosendaal 2005/2006 Net als de plaatselijke jeugd afgelopen weekend zit ook ik niet stil in Roosendaal. En ik val maar meteen met de deur in huis, want WE HEBBEN DE CHAMPIONS LEAGUE GEWONNEN! In 2021 zou met gereageerd hebben met #hoedan???? In 2006 was het denk ik met Goeie moggel zeg dat is niet mis. Waar we de afgelopen seizoenen steeds tot de kwart finale kwamen, daar haalden we nu de finale waar we Juventus wisten te kloppen: In de kwart finale moesten we weer tegen Rangers. Een bijna niet te kloppen team, waar we dit seizoen dan toch een antwoord op hadden. Daarna waren we een maatje te groot voor Barcelona. Wat nu het grote verschil maakte in Europa? Om eerlijk te zijn denk ik dat dit komt door het transfervrij aantrekken van twee spelers: Totti en Henry. Vorig seizoen kwam Totti al als luxe sub. Want ik was al tevreden over mijn team, maar wilde deze kans niet laten liggen. Maar uiteindelijk bleek Totti van de buitencategorie en werd hij onze meest belangrijke speler. Deze zomer kwam Henry en qua gemiddelde beoordeling was het niet zo best. Maar hij leverde wel een bak aan assists en goals en zo was dit duo waarschijnlijk de sleutel naar ons Europese succes: En nationaal waren we ook de beste. In de competitie haakt de traditionele top 3 pijnlijk af. Ze hebben nog wel prima spelers, maar krijgen het niet meer voor elkaar om te winnen van ploegen zoals NAC en AZ: In de bekerfinale werd het nog onnodig spannend: Dit was drie dagen voor de Champions League finale. Dus deze verlenging was erg vervelend. Nog even een opvallende screenshot. Vorig seizoen werd ik gevraagd om Ajax te trainen, maar werd het Edwin van der Sar. Dit seizoen moest hij weg en werd hij opgevolgd door: Dan ten slotte eens een keer in kijkje naar mijn tactiek. Ik heb seizoenen met verschillende tactieken geprobeerd succes te boeken. Na veel speuren op internet ben ik tot deze twee tactieken gekomen. De eerste start en eindig ik altijd mee. Mocht het in de tweede helft slecht lopen en ik moet wat forceren, dan switch ik soms nog versie twee: Wel leuk die eerste tactiek nog met een ouderwetse sweeper. Nu is het zomer en ga ik kijken hoe mijn jonge garde doorgroeit en of de Champions Leage een toevalstreffer was of dat we ons stabiel kunnen nestelen als de beste van Europa. Het is in ieder geval leuk om voor het eerst de Wereldbeker te gaan spelen. En de Europese supercup.
 18. Correctie. Ik ben toch fit genoeg om nog een helftje mee te doen.
 19. Ja dat was puur op sentiment. Die gaat zo weer transfervrij weg
 20. @Daniell @ElMarcos @Arezo @neva @La Pulga @19CH98 @MNie @rich ruzzian @DGremlin @Michaelinho* @Marius @Elsjorro1990 Ennnn ik ben alweer een seizoen verder. Het seizoen 2005/2006 zit erop. Het is nu de zomer van 2006 en Nederland is zojuist uitgeschakeld in de groepsfase van het WK. Als je dan ziet hoe het team er momenteel uitziet, dan snap je wellicht wel waarom: Als je namen zoals Kofi Mensah, Melvin Plet, Dennis (de nieuwe Bergkamp) Schulp en Arno Splinter ziet staan, dan weet je dat dit niet een heel succesvolle lichting is. De gele namen zijn spelers van RBC. Veel regens en Dave Van den Bergh Laten we meteen maar even doorgaan naar RBC. Daar ziet de selectie er als volgt uit: We hebben een heerlijk team met weinig bekende namen, omdat er voor een groot deel regens inzitten. Maar ene Totti zal bij jullie wel bekend zijn. Op Campbell, Thijssens, Simons, Zegers en De Witt na zijn het allemaal internationals. RBC is onder leiding van Nico Haak namelijk de afgelopen jaren flink gegroeid qua reputatie en jongens die hier voetballen worden gemakkelijk opgeroepen voor hun geboorteland. Op het veld ging het in de PTT Telecompetitie uitstekend. Ajax had een matig seizoen, waardoor het ons de rode loper uitrolde naar een vroeg kampioenschap: Crisis in Amsterdam. Het stadion was vaak maar voor 2/3 deel gevuld. Over stadions gesproken. Wij spelen nog steeds in ons oorspronkelijke stadion De Luiten met 7000 plekken (waarvan 3000 zitplaatsen). Hierdoor lopen we natuurlijk enorm veel inkomsten mis als topploeg. Hopelijk gaat dat nog eens worden uitgebreid, al vraag ik me af of die optie aanwezig is in CM9798. Ik kreeg overigens een mooi aanbod dit seizoen: Als fan van deze club was het lastig te weigeren, maar toch bleef ik RBC trouw. Plan B was ook wel opvallend: De komende jaren zijn we nog niet van Ajax af. De ploeg blijft maar smijten met geld. Haalde 1,5 jaar geleden doodleuk voor 34.5 miljoen gulden een talent op bij ons, die vervolgens de bank warm mocht houden. En zo zullen ze ook de komende jaren nog voldoende partij bieden. Dus nog wel genoeg uitdagingen in de competitie. De beker ging overigens niet naar ons. In de halve finale werden we uitgeschakeld door FC Twente. Waar in de finale vervolgens PSV aan het langste einde trok. Nog een laatste opvallende screenshot: NAC en Heerenveen doen het erg sterk in mijn savegame en we hebben het dan ook vaak lastig tegen NAC. Dit jaar wist NAC erg knap de UEFA cup te winnen. Zelf geraakten we met RBC tot de kwartfinale, waar Rangers een maatje te groot bleek. Rangers is een topteam, dat vorig jaar de CL wist te winnen. Dus dit was te overzien. Het Nederlands elftal mag dan een lachertje zijn in Europa, maar de Nederlandse ploegen zijn dat niet
 21. Zo jij hebt een goed geheugen
 22. Italie hoort op een WK ja. Als er een ploeg is om die boeven in Qatar de les te kunnen leren dan is het wel Italie.
 23. Hopelijk een flekkeloze pot. Jij kijkt toch veel Duits voetbal? Is het ene stabiele doelman?
 24. Je mist nu wel echt een creatieve middenvelder idd. Echt jammer dat Berghuis er niet is. Of Gakpo. Met dit materiaal zou ik het middenveld zoals bij Ajax neerzetten met Klaassen op 10 (die wel heeft laten zien een klik te hebben met Depay), Wijnaldum in de Gravenberch rol en Frenkie als Alvarez. Denk dat het vooral ook wel belangrijk is dat hij Malen niet op de vleugel zet. Zet er dan Lang neer, die deze positie wel goed kan invullen.
 25. NicoHaak

  FIFA topic

  Ik was niet op de hoogte van die Amavi kaart. Sick. Die ga ik maar even aanschaffen.
×
×
 • Create New...