Jump to content

NicoHaak

Leden
 • Posts

  50,943
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  14

Everything posted by NicoHaak

 1. NicoHaak

  FM Café

  En deze retro gamer is alweer een seizoen verder met Pm2. Het kampioenschap in division 1 is een feit. Met overmacht kampioen en voor het eerst naar de Premier League. Dat is me nog nooit gelukt in dit spel: Er werd zoals je ziet ook veel gescoord: Mooi detail dat mijn topscoorder Hope heet. Nou ik hoop op het beste volgend jaar op het hoogste niveau. Maar aangezien we deze keer ook de league cup wisten te winnen denk ik dat we wel mee moeten kunnen draaien: Eind van het seizoen dacht de voorzitter nog even dat hij wel voor sinterklaas kon gaan spelen: Fijn zo'n man. Maargoed op naar de premier league. Hoofddoel in deze save is om die eens te winnen. Dan is de cirkel rond , want dit was voor mij de eerste manager game die ik ooit werkende kreeg op mijn eigen 286 pc met vga videokaartje. Zou leuk zijn dat ik na een jaar of 29 toch nog die nationale titel kan pakken
 2. Leuk om dit te lezen jongens Aan mij niet besteed dat zwemmen. Heb niet voor niets alleen diploma A en die haalde ik op mijn 10e pas 2 koppen groter was ik dan alle andere kinderen die deden afzwemmen. Qua fietsen is het hier laatste tijd met mijn vrouw en dochter op pad. Dan heb ik mijn dochter achterop mijn stadsfiets en mag ik achter mijn vrouw met elektrische fiets aanschouwen. Lekker eropuit. Meestal rond de 40 km dus pure ontspanning.
 3. Gefeli urbeto en bedankt voor de organisatie. Moest soms wel grinniken ook om de stukjes bij de liedjes.
 4. NicoHaak

  AFC Ajax

  Helemaal mee eens wat betreft die spits. Brobbey is sowieso snel geblesseerd. En dan heb je alleen nog Tadic als variant (die gelukkig nooit geblesseerd is). En dat is het dan, want van bijv. Rasmussen in jong ben ik niet onder de indruk. Keeper mogen ze van mij wel Gorter de kans geven met Pasveer als 2e doelman.
 5. NicoHaak

  AFC Ajax

  Als je de komende weken Haller + Gravenberch voor een 50-60 miljoen verkoopt en je haalt van de inkomsten Wijndal, Bergwijn en Brobbey voor terug dan mag het voor mij snel augustus zijn.
 6. NicoHaak

  FM Café

  Spelen zo te zien ook gewoon met vh schip op doel en nog gaan we niet door.
 7. NicoHaak

  FM Café

  Hier seizoen 6 in premier manager 2 achter de rug. Waar het zo lekker liep verspeelde we in de laatste fase vh seizoen teveel punten. Hierdoor misten we op 1 doelpunt met doelsaldo plek 2: En in de play-offs was het even zo zuur. Halve finale ging goed: Maar in de finale kregen we in de slot sec nog een 1-1 tegen: Om vervolgens in de verlenging te verliezen.. De League Cup finale wisten we ook niet te winnen: Terwijl we in de Cup winners cup wel een mooi campagne hadden. Barca en PSG werden verslagen. Maar uiteindelijk was Ajax ons de baas: Oldskool namen he Nougoed nu nog maar weer een seizoen in division 1 en nu hopelijk wel promotie naar de premier league.
 8. NicoHaak

  AFC Ajax

  Bedankt voor je inbreng. Gefeli boys 👍👍
 9. Ja het einde van dit voorjaar daar zou Van Aert en Roglic het normaal moeten doen voor Jumbo. De ene had corona en de ander een knie blessure. Dus dat is geen vergelijking imo. Het eerste deel van de klassiekerkoersen was wel behoorlijk in orde. Laporte en Benoot vond ik wel sterk en van Aert uiteraard ook. Als zulke sterkhouders straks van Baarle kunnen helpen, dan haalt hij daar toch alleen maar winst uit. En als hij inderdaad gaat om te moeten schikken in de rol als knecht voor van Aert, dan is het een slechte keuze. Eens. Maar dat zou wel een rare move zijn.
 10. Dé man bij Ineos is Pidcock, maar die had fysieke ongemakken waardoor nu andere kaarten werden gespeeld. Ben het wel eens met het argument dat hij bij Ineos wellicht wat meer in de luwte kon koersen in de kasseienkoersen die hij als hoofddoel heeft. Op Jumbo aanvallen wordt wel eerder geanticipeerd. Maar daarentegen heeft hij straks wel een sterkere klassiekerploeg om zich heen met mannen zoals Benoot en Laporte in de koersen die hij zich als hoofddoel stelt. Het belangrijkste is dat hij goede afspraken maakt onder welke rol hij zijn koersen mag gaan rijden. In die gesprekken zijn we beiden niet bij geweest, dus dat is gissen. Al kan ik me haast niet voorstellen dat hij geen garanties heeft gesteld om in Vlaanderen en PR als kopman te mogen koersen. Ineos betaald genoeg en als hij dan sportief een stap terug doet, dan is het een hele slechte onderhandelaar als regerend winnaar van de PR.
 11. Wat veranderd er dan nu negatief aan de situatie die je schetst Socrates? Want nu zit Van Aert toch ook in die fase in die groep met favorieten? Met als positief verschil, dat andere ploegen achter van Baarle aan moeten gaan en krachten verspillen. Waar Jumbo normaal zelf achter van Baarle aan zou moeten gaan.
 12. NicoHaak

  AFC Ajax

  Ja die naam hoor ik idd vaak, maar ik heb hem nog nooit zelf aan het werk gezien. Ja bij Denemarken, maar dat is in niets te vergelijken met club coachen. Klinkt verder als een geromantiseerde optie. Van Schreuder weet je iig dat hij de club goed kent en goed is met spelers. En lekt met de Telegraaf, dus hij zal van die krant ook de tijd krijgen.
 13. Dan gaat dat hopelijk over het nog op te nemen vakantiedagen.
 14. Wat een heerschappij met mooi doelsaldo erbij. Leuk dat je team dan uit meerdere doelpuntenmachines bestaat en je veel IJslanders in de selectie hebt.
 15. Is al rond zei Thijs en Hidde in de laatste Ad podcast. Goede deal voor beiden partijen
 16. NicoHaak

  AFC Ajax

  Ik kan weinig andere namen bedenken die zekerheid plus haalbaarheid bieden. Aan wie denk jij?
 17. NicoHaak

  FM Café

  Na het winnen vd FA cup in Premier Manager 2 en een stabiele middenmoot plek in division 1 spelen we nu de Cup winners cup. En daar pakken we een heerlijke zege
 18. NicoHaak

  AFC Ajax

  De selectie van Club Brugge weet dat er volgend seizoen een andere trainer aan het roer zal staan. Het vertrek van huidig oefenmeester Alfred Schreuder is al een zekerheid voor de spelers, meldt Het Nieuwsblad, daar een persoonlijk akkoord met Ajax aanstaande is. Schreuder ligt momenteel op koers om het kampioenschap in België te veroveren, maar heeft zijn vertrek naar verluidt al aangekondigd bij de clubleiding. Okay mooi, dan snel presenteren en bouwen aan een nieuw team
 19. 123 ziet er mooi uit niks meer aan doen stop the count over en uit.
 20. :( En ik zie op de PCS ticker dat oa Yates en valverde ookal om medische hulp hebben gevraagd. Nog ff 1,5u snel mijn opdracht afmaken en dan lekker de slotklim kijken
 21. Idd en laten we nou gewoon eerlijk wezen. Je moet die bal ook niet zomaar in je handen pakken.
 22. NicoHaak

  AFC Ajax

  Zulke bedreigingen helpen ook lekker mee met het oog op eventueel toekomstige huldigingen. Echt heel slim.. Hopelijk kunnen we het morgen afronden en hebben we na weken zwoegen toch die landstitel, waarmee we CL en dus vele miljoenen euro's zeker stellen. Dan is er een lange zomer om aan een heel nieuw team te bouwen. Zou het mooiste zijn als de Timber geruchten waar zijn en we volgend jaar na 20 jaar weer van een tweeling in Ajax 1 mogen genieten.
 23. Dan is het voor Psv te hopen dat hij blijft en een mooi WK speelt en hij in de winter weg kan voor zo'n bedrag.
 24. Wat wil Psv voor Gakpo hebben?
×
×
 • Create New...