Jump to content

NicoHaak

Leden
 • Posts

  51,123
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  14

Everything posted by NicoHaak

 1. NicoHaak

  AFC Ajax

  25 miljoen steekt RB maar in hun reet!!
 2. NicoHaak

  Transfernieuws

  Nee rb wil 25 miljoen miljaard nondeju
 3. NicoHaak

  AFC Ajax

  Hoop dat je gelijk hebt. Ben bang dat niemand wordt aangekondigd en fucking lampaert de eerste gele trui pakt. Wat een schijtdag.
 4. NicoHaak

  AFC Ajax

  Begin blauwe ballen te krijgen. Want een anti-climax dat nieuwe boekjaar. Geen Haller, Bergwijn of Brobbey aankondiging.
 5. NicoHaak

  AFC Ajax

  Idd, op 6 denk ik wel zijn beste plek. Vind het alleen fysiek nog altijd een brugpieper.
 6. Denk dat youtube de beste plek is en dan met name Benji naesen.
 7. Dankzij tips van PJ via Steam heb ik het probleem nu verholpen. Mijn prijzengeld modifier stond op 1.0x en die heb ik naar 3.0x gezet. Plus via de Editor heb ik wat extra geld op mijn rekening gezet. Als een soort lening, zodat ik niet onverhoopt toch failliet ga. Dit ga ik dan later weer weghalen als ik weer gezond kan draaien. Ben nu wel aanbeland bij de Giro en rit 2 hebben we gewonnen. Dat was dan ook een doelstelling vd sponsor. Dus de Giro is al geslaagd
 8. Ik heb me ook ingeschreven. Ik zie alleen niet waar ik die top 3 per etappe moet invullen.
 9. Vanmiddag mijn team gemaakt. Viel niet mee..
 10. NicoHaak

  AFC Ajax

  Ja heeft wel een flinke terugslag gehad vanaf het moment dat hij toen in het eerste in mocht vallen. Maar gisteren vond ik hem wel met veel vertrouwen aan de bal en gretig spelen.
 11. Thier je hebt een volgverzoek van me ontvangen, want ik gebruik ook strava
 12. Lekker Markie. Hier maandag even gaan lopen weer. Was wat weken terug ziek en erna ook nog niet echt de energie. Maar had een beetje stress (oa werk), dus toch maar ff blokje om gedaan van 5km en direct mijn hoofd weer een stuk frisser. Echt heerlijke manier om te kunnen schakelen. Ga zelf toewerken naar wat wedstrijdjes in september en oktober. Hoop in de zomermaanden wel genoeg te trainen, ondanks de hitte.
 13. Gewoon plezier hebben. Mocht je de tijd hebben, dan gewoon doorfietsen zolang het leuk is. Neem aan dat je niet voornemens bent om prof te worden.
 14. NicoHaak

  AFC Ajax

  Ja de aanvalslinie speelde een prima eerste helft en Fitzjim ook mijn favo. En ook nog een kudo voor Baas. Vind hem toch wel leuk spelen vaak.
 15. NicoHaak

  AFC Ajax

  Zou wel een twist zijn he. Denk gewoon nog ff trucje voor extra salaris.
 16. NicoHaak

  AFC Ajax

  Ja 1 juli zit ik de hele dag met de broek op de enkels. Tourstart en Ajax die de ene na de andere topper binnenharkt. Sorry not sorry. Edit: Bedenk me nu wel dat ik die dag waarschijnlijk op kantoor zit, dus moet me tactisch opstellen denk ik.
 17. NicoHaak

  AFC Ajax

  Hij heeft het helemaal niet meer over Brobbeast en Zirkzee :(
 18. Owjee echt. Dan stopt over enkele weken mijn savegame. Zou heel zuur zijn 😅
 19. Eerste seizoen protour is pittig Toch moeilijk om de grote koersen te winnen, aangezien ik nog geen wereldtoppers heb, maar wel erg leuk om die grote koersen te rijden. Wat wel opmerkelijk is dat is het aantal valpartijen. En dan helemaal van mijn kopmannen in de laatste 30 km. Daar had ik voorgaande seizoenen nooit last vast. Misschien is de kans veel groter in de grote koersen. Meer mensen die eerste contintental reden en dit verschil ook merken? Nog een aanvullende vraag: Ik draai dit seizoen best wel verlies en geraak straks in de min. Tot hoever blijft dat goed gaan? Ik ben een ploeg uit Oekraïne en ik denk mede daardoor dat mijn sponsorgeld niet heel hoog is. En daarnaast verwachte ik dat de prijzengelden bij grotere wedstrijden ook wel een stuk hoger zouden zijn, maar ook dat valt wat tegen.
 20. NicoHaak

  AFC Ajax

  Ja eens. Maar voor een backup wil hij denk ik veel te veel verdienen.
×
×
 • Create New...