Jump to content

NicoHaak

Leden
 • Posts

  49,991
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  14

Everything posted by NicoHaak

 1. Heb seizoen drie nu ook klaar en 100% eens. De magie van maeve en otis is hierdoor ook wel verkloot helaas. Desalniettemin wel nog voldoende gelachen de eerste afleveringen.
 2. Wel veel serieuze onderwerpen in sex education die ook wel serieus worden gebracht, zoals die abortus. Maar alles omringd door humor 👍
 3. Hmmm, gisteren nog 3 afelveringen gekeken en voor ik het wist was het 01:00. Wat je bedoeld met je opmerkingen over te gecompliceerde relaties ga ik dan nog zien straks. Valt me nu in seizoen 2 vooral op dat relaties zo snel veranderen. Als dat zo door blijft gaan en ze nog meerdere seizoenen gaan maken, dan heeft straks iedereen het met elkaar gedaan
 4. Update: Na aantal keren max 5km te hebben gelopen heb ik afgelopen vrijdag 8km gedaan en de knie lijkt pijnvrij te blijven. Gisteren 5 gedaan met wat meer tempo. Alleen had ik drie kwartier ervoor avondeten op dus dat zat toch wel in de weg Maar ook dat ging weer pijnvrij. Komende week maar eens een keer rustig de 10 weer proberen te lopen. Ben iig opgelucht dat het zich zo ontwikkeld en merk dat ik dat eruit gaan en lopen ook echt nodig heb om mijn hoofd te legen.
 5. Hier dus enkele dagen terug begonnen aan sex education. Seizoen 1 er doorheen gejaagd en nu aflevering 2 seizoen 2. En hoor overal dat het net uitgekomen seizoen 3 nog beter is nog. Top serie.
 6. NicoHaak

  AFC Ajax

  Vooral top dat de invallers nog wat extra's brachten in de latere fase vd wedstrijd. Heb me wel vermaakt.
 7. NicoHaak

  FIFA topic

  Thanks, 27e wel een drukke dag, maar de 28e wat vrije uren dus dan ga ik aan mijn pro skills werken.
 8. NicoHaak

  FIFA topic

  Huh, zovaak gepacked vorige fifa's idd als gouden kaart. Is me ook ontgaan ja.
 9. NicoHaak

  AFC Ajax

  Hopelijk vanavond in de Eredivisie onze eerste fatsoenlijke uitpot. Wel weer zin in met bord op schoot
 10. NicoHaak

  FIFA topic

  Dat is balen. Kan de playstation niet mee? Ik kijk uit naar https://www.futbin.com/22/player/6841/henk-veerman Hopelijk openen veel mensen silver packs zodat ik em snel kan kopen.
 11. NicoHaak

  FIFA topic

  Dan heb je wel erg veel zin Berik als je vrijwillig SB wil gaan spelen Ik heb trouwens de ultimate edition op de ps4. Wanneer kun je dan gaan downloaden en spelen? Weet iemand dat uit zijn hoofd?
 12. NicoHaak

  AFC Ajax

  In de pakschaal podcast zei Freek Janssen dat zei Klaasen nog 1 - 1,5 week vrezen kwijt te zijn. Dus Berghuis kan iig nog twee potten zich op tien tonen.
 13. NicoHaak

  AFC Ajax

  We moeten ook Dinsdag weer tegen Fortuna. Zou dus het liefst wel wat roulatie zien op enkele plekken. Keertje Nico ipv Blind bijv kan geen kwaad.
 14. Top, dat zal de ontwikkeling niet in de weg zitten.
 15. Nico Haak ook nog in de luwte. Geen bericht is goed bericht hoop ik. Iig geen blessure.
 16. NicoHaak

  AFC Ajax

  Zou goed zijn om wat internationals iig geen hele wedstrijd te laten spelen. Al vind ik Cambuur ook wel een prima ploeg gebleken vorig seizoen. Denk en hoop dat ze gewoon willen voetballen in de Arena.
 17. Ja Lekker met die sicke hakbal op de lat in de Arena. Wat een held was dat samen met Viscaal voorin
 18. Ja ik heb dit jaar ook veel CM01/02 gespeeld idd. Erg leuke savegame met Barnet, waarbij ik zonder wib/wob speel en alleen maar met spelers uit Engeland, Schotland, Ierland en Wales speel. Ben tot middenmoot Premier League geraakt tot nu toe Waren enkele maanden terug zelfs van plan met wat oude bekenden van dit forum een CM0102 nettie te starten met allemaal een club uit de Championship. Vandaar dat ik weer was gestart met spelen om er weer in te komen. Meen dat dan iig Joster, Kavinos en Pieter zouden meedoen, maar dat is er helaas (nog) niet van gekomen.
 19. Downloaden vanaf: https://www.myabandonware.com/game/championship-manager-season-97-98-2db En dan draaien met behulp van het programma dosbox: https://www.dosbox.com/ Als je het spel dan bijvoorbeeld in de map c\games\cm\ hebt staan. Dan open je dosbox. Tik je in: mount x c:\games\cm\ x is dan een schijfnaam. Mocht je al een x schijf hebben, dan hier een andere drive letter. Doe vervolgens in dosbox: x: En daarna: cm2e16 En je game start.
 20. NicoHaak

  AFC Ajax

  Ik vond Timber echt weer ongekend goed. Deze leeftijd en dan zo enorm rustig en zovaak goed onder druk uitvoetballen. Die vond ik samen met Haller en Anthony de beste vh veld.
 21. Knappe resultaten en mooi om een club als Sampdoria weer te zien schitteren
 22. NicoHaak

  AFC Ajax

  Rustagggg. Ja en ik zag dat Gorter mee was een dus fit. Jammer toch dat ze niet eens voor hem kiezen.
×
×
 • Create New...