Jump to content

NicoHaak

Leden
 • Posts

  50,572
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  14

Everything posted by NicoHaak

 1. NicoHaak

  FIFA topic

  Ik heb net die SBC afgerond, dus de dag van mij en mijn vrouw kan al niet meer stuk.
 2. NicoHaak

  FIFA topic

  Ja ik doe hetzelfde Wouter. Alle ballen op Mbappie.
 3. Ik ben wel ervoor dat acteurs en sporters van beiden geslacht ervan mogen genieten.
 4. Ja bijzondere en leuke clubkeuze. Succes.
 5. NicoHaak

  FIFA topic

  Die had vorig jaar ookal zo'n belachelijke kaart ja. Ik heb zelf nu rond de 30-40 packs gespaard. Alles gaat open vrijdag want ik ga Mbappie packen.
 6. NicoHaak

  FIFA topic

  Ja Fekir is ook echt mijn favoriet. In de rust bekijk ik altijd hoe ik ervoor sta. Vaak gaat dan Fekir de spits in. Frenkie IF dan vaak erin om nog beter voetballend erdoorheen te kunnen komen vanuit de opbouw.
 7. NicoHaak

  FIFA topic

  Is die Nkunku beter dan Fekir? Dit is mijn team nu: Kante TOTY en Mbappie TOTY kaarten nog ff packen en het is endgame.
 8. NicoHaak

  AFC Ajax

  Ja dat gevoel had ik dan weer wel. Alsof hij niet weg te denken meer is. Eerste half jaar ook echt heel matig nog, wat denk ik wel logisch was omdat hij erg moest wennen aan de nieuwe competitie en het land. Denk des te knapper hoe Anthony zich manivesteerd.
 9. NicoHaak

  AFC Ajax

  Neres tovert altijd een lach op mijn gezicht. Jammer dat het zo geëindigd is. Hoop dat zal shinen bij Shaktar en nog een extra stap eens omhoog mag maken in de Europese top.
 10. NTO - Alter ego. En als je het gaat luisteren doe dme dan een plezier een luister het een beetje hard met koptelefoon. 7:24 ff je oren naar de klote helpen kan wel een keer. Heerlijke muziek voor tijdens het werk dat TNO. Net als Kolsch vaak. En Paul Kalkbrenner al zal die sowieso wel bekend zijn.
 11. Championship Manager 9798: Seizoen 8: Notts County FC 2001/2002 Nog maar een seizoen eraan geplakt om een poging te wagen voor CL winst. De reputatie van onze club bleek verder gestegen, want we konden ineens de groten der aarden halen: Screenshots heb ik aan het eind van het seizoen gemaakt overigens, dus die stats verraden wel hoe ze het hebben gedaan. Anyway het begon weer met de Charity Shield. Vorig jaar jammerlijk verloren van united na penalties. Dit jaar liep het beter af: De snelste weg naar een prijs was dit. In de nationale bekers ging het dit jaar minder goed: Als dan je eerste strafschopnemer die nooit mist ook al naast schiet, dan weet je dat het niet zo mag zijn. Verliezen van United is geen schande.. In de competitie ging het vaak voorspoedig. Maar liepen we soms ook wel tegen rare wedstrijden aan: Dit soort wedstrijden zorgde er wel voor de we in de competitie achterop geraakten. Want United was dit jaar wel sterk: De CL verliep voorspoedig, waar we in de poule bij Barca zaten. Inderdaad de club waarvan we vorig jaar jammerlijk een pak op de broek van kregen in de finale. Poulefase dus goed doorgekomen. Onderstaande wel een leuke screenshot, waarin je kunt zien wat een beest onze spits Lowndes is. Al jaren onze vaste aanvoerder en sterkhouden. In het nieuwe jaar ging het CL succes verder: Waar Ronaldo lang niet altijd thuisgaf in de competitie, daar is hij op het hoogste niveau in de CL toch wel beestachtig. Maar in de competitie liepen we gelukkig ook wel wat in op United in deze maanden. Sterker nog: We stonden 5 wedstrijden voor het einde zelfs twee punten boven ze: Spannende weken. Halve finale in de CL tegen? .. jawel weer Barca. Tijd voor revanche: Yes! Basis gelegd in die uitpot. En thuis het vakkundig afgerond met ene gelijkspel. Op naar de finale tegen monaco. Ondertussen bleef het in de competitie spannend.. We wonnen in de laatste potten de confrontatie tegen United. Maar lieten ook wat punten liggen. Laatste wedstrijd tegen Liverpool moest hoe dan ook gewonnen worden. En zoals je ziet lukte ons dat. 0-2 winst bij Liverpool en met moeite wisten we toch weer kampioen van Engeland te worden. Dan het hoofddoel: de finale Hoppa! Niet zo easy als het hier lijkt. Monaco zette ons toch wel in grote delen van de wedstrijd onder druk. Maar individuele klasse maakte hier het verschil. Dan ten slotte nog wat statistieken: Het was een erg leuke savegame. En dat is het eigenlijk nog steeds wel. Kans wel aanwezig dat ik zelf nog wat doorspeel. Of met een andere ploeg. Maar in het topic zal ik vanaf nu geen updates meer posten. Dank voor de mensen die het bekeken hebben en/of gereageerd. Het was me een genoegen
 12. Heel knappe start Kyrill. Jammer van die Liverpool pot, maar nog niks aan de hand. Pak ze.
 13. Deel 1 ging ik toen als tiener heen toen de film net uit was en er nog niks over was bekend. Denk mijn beste filmervaring ooit, omdat ik er nul verwachtingen van had
 14. NicoHaak

  AFC Ajax

  Dat is een interessante discussie voor op de middelbare school.
 15. Ja een van mijn favoriete radiohead nummers sowieso. Kende deze live versie nog niet.
 16. NicoHaak

  AFC Ajax

  Nee de knjb heeft met de autoriteiten in Portugal een exclusieve deal gemaakt waardoor het niet hoeft. Nee, vroeg ik me eigenlijk ook af.
 17. Werd toen in die tijd wel echt de nieuwe Dennis Bergkamp genoemd. Maargoed Richard Knopper werd een jaar later ook de nieuwe Jari Litmanen genoemd. De verwachtingen zijn in Amsterdam nou eenmaal snel wat hoog
 18. Ja in mijn eerdere RBC save zat Schulp ook bij Ajax en was hij de beste Nederlandse speler van het spel
 19. Championship Manager 9798: Seizoen 7: Notts County FC 2001/2002 Nog maar een seizoen. Charity Shield ongelukkig eruit na penalties. Champions League liep het wel heel behoorlijk: Groepswinst op doelsaldo: In de league cup was het snel over. Maar wel in een typische CM/FM match: Competitie lijken we sinds vorig jaar wel echt van de buitencategorie. In de Champions League ging het ook meer dan prima verder: Wat heet. Gewoon overtuigend tot de finale geraakt. Nationaal alweer vroeg kampioen: 100 punten lekker hoor. Nummer 1 en 2 van de topscoorderslijst kwam ook uit ons team. Tokely voor een groot bedrag 2 jaar terug gekocht. Leek een miskoop, maar levert dit seizoen gelukkig wel het aantal goals wat ik hoopte. En de FA Cup ging ook de prijzenkast in: En waar ik vol vertrouwen die CL finale inging, daar kreeg ineens mijn beste speler Lowndes een verkoudheid, waardoor hij niet kon spelen. En hij stak ook een andere sterkhouder aan, namelijk Arriaga. Dan nog hoopte ik op een mooie finale, maar dit viel dik tegen. Binnen een half uur stond Barca 3-0. Tweede helft nog aangedrongen maar het mocht niet zo zijn: Beetje een teleurstelling wel. Dus ik ga sowieso nog een seizoen door om te jagen op die CL titel.
 20. Lekker wel die keepert met clean sheet zo vaak Kyrill. Dat is wel een mooie prestatie.
 21. NicoHaak

  Feyenoord

  Op de plek waar je Veerman in gedachte had, daar zou Slot toch ook Antonucci de kans kunnen geven?
 22. NicoHaak

  FIFA topic

  Ik had Lampard in mijn mid icon sbc pack. Dus graag allemaal een minuut stilte voor mij graag. Dank. En nu geklap svp.
 23. NicoHaak

  AFC Ajax

  Ajax zondag oefenen tegen hajduk. Te zien op ziggo, leuk 🙂
×
×
 • Create New...