Jump to content

NicoHaak

Leden
 • Content Count

  49,608
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  12

Everything posted by NicoHaak

 1. 1: neva 2: 3: FlyD 4: NicoHaak 5: Kelvin 6: 7: RubenS2 8: 9: Aron24 10: Erwin. 11: 12: komodo25 13: 007mark 14: 15: Geppiej 16: Satyr 17: 18: 19: 19CH98
 2. NicoHaak

  FIFA 21

  Ja denk dat je de aftiteling ziet als je nu de ps4 aanzet.
 3. Theetje Janssen zei ook gisteren begin vd uitzending dat er in zijn tijd een groepje was met oa Toby, Blind etc die samen optrokken. Blind weet natuurlijk als geen ander dat die rol vd media met dat speculeren het laatste is waar je als hoofdrolspeler op zit te wachten. Knap hoe open hij is over de kwetsbaarheid en goed dat hij dit punt maakt voor Eriksen (en zichzelf).
 4. Mijn pc gaat dit niet draaien. Heb nog wel alle oudere versies in de kast staan en nog wat versies op steam. DUs misschien dat maar eens installeren.
 5. Gefeliciteerd Hans en Richard dank weer voor de rappe updates/telling. Zelf gematigd tevreden. Gelukkig er niet helemaal doorgezakt.
 6. NicoHaak

  FIFA 21

  Ja ik heb dat wat fifa's terug toen gedaan zoals je misschien nogwel weet. Is toch veruit de leukste manier van spelen idd. En deze editie ook goed te doen, omdat het niet heel lastig is om goede spelers te bemachtigen via objectives.
 7. NicoHaak

  FIFA 21

  Denk die zit geblesseerd bij zijn zus. Die RTG is een leuk idee. Alleen ik ben matig met Fifa en speel divisie 5 en kom nu dus allemaal te goede spelers tegen. Ik wil tegen mijn soort spelen :(
 8. NicoHaak

  AFC Ajax

  Ga sowieso niet naar Andy kijken.
 9. Ik heb dit jaar nog niet op de racefiets gezeten. Vorig jaar september een tocht gemaakt met 2 anderen met heuvels en hele dag regen. Route uitgestippelt om op 1k hoogtemeters te komen. Daarna die fiets in de garage gegooid en nu moet ik hem dus een keer eruit halen en lief voor zijn. Mooi poetsen. Ketting even schoonmaken en smeren. En dan wel weer eens zin om een ritje te maken.
 10. NicoHaak

  FIFA 21

  Okay ik had er vanochtend 10-15 stuks gedaan en niks hoger dan 83 rated. Maar dan probeer ik binnenkort nog een keer.
 11. NicoHaak

  FIFA 21

  Die 80+ player picks sbc zijn slecht toch. Of hebben jullie er alwel wat uit?
 12. Gefeliciteerd Flyd en richard weer bedankt
 13. Die manier van voorspellen vind ik minder leuk eerlijk gezegt.
 14. NicoHaak

  FIFA 21

  Jullie kunnen stoppen met Fifa. Ik heb Fifa uitgespeeld:
 15. ZIet er leuk uit. Ik heb wel interesse.
 16. Owjee, Monica had ik echt niet herkend zonder haar friends om der heen.
 17. Als je crime docu liefhebber bent en je bijv making a murderer op Netflix interessant vond en bizar. Dan is deze nederlandse docu een aanrader: https://www.npostart.nl/de-villamoord/KN_1711806 Echt ongekend.
 18. NicoHaak

  AFC Ajax

  Wat kut idd :( Wat gaat Poulsen doen?
 19. Is er een foto van die reunie die jullie verhalen goed versterkt? Want ik ben nu wel benieuwd Keek het toen begin 00s en daarna nietmeer.
 20. NicoHaak

  AFC Ajax

  Het is gewoon een reuzekind zonder voetbaltechnische kwaliteiten. Hoe zeer ik het ook in hem zou willen zien. Daarvoor heb ik hem volledige wedstrijden zien spelen bij Emmen, Jong Ajax en Ajax 1 (officiele en oefenpotten). Het is een jonge speler die toch al veel potten heeft gespeeld op profniveau. Dus daar kun je zeker wel al over oordelen.
 21. Ik start wel altijd goed iig. Verloren jaar die ik met extra inspanningen deze winter ga goedmaken. Let maar op
 22. Bedankt weer satyr. En gefeliciteerd Joris. Kon de laatste dagen alleen nog volgen in je wiel ipv nog een aanval plaatsen.
 23. NicoHaak

  AFC Ajax

  Marc is echt een legend.
 24. Hulde voor ons Zesde in de Tour is Nico dik tevreden mee. Volgend jaar hopen op een etappezege
 25. NicoHaak

  FIFA 21

  Ik Berardi. Jottem.
×
×
 • Create New...