Jump to content

NicoHaak

Klankbordgroep Forum
 • Content Count

  49,217
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  12

NicoHaak last won the day on October 23 2019

NicoHaak had the most liked content!

Community Reputation

721 Excellent

About NicoHaak

 • Rank
  Manager

Personal Information

 • Managerstijl
  Geen

Recent Profile Visitors

1,460 profile views
 1. Hoe je het omschrijft de eerste helft zo was het ook de 2e helft. Sambra vleugels helaas erg flets. En Nous en Gravenberch wel uitzondering op de regel.
 2. Echt verschrikkelijke 90 minuten (net als die thuispot tegen Liverpool). Snap dat je niet voluit je eigen spel kunt spelen vanwege de sterkte en de gevaren van de tegenstander. Maar er ging weer zo ontzettend veel fout in de passing. Als je zo speelt als gisteravond, dan heb je ook niks in de volgende CL ronde te zoeken. Kan en moet veel beter..
 3. Lijkt wat minder te gokken dat het wel goed kom in de omschakeling en Klaassen maakt ook veel goed met zijn loopvermogen. Aan de bal echt heerlijk barbapapa stylo langs tegenstanders heen draaien.
 4. NicoHaak

  FIFA 21

  Ownee dat was ding ding ding. Maar dan alsnog hoor Dansie.
 5. NicoHaak

  FIFA 21

  Ring ring ring je bent een lekkerding
 6. Mehh... Hopelijk als compensatie samba flanken en Tadic spits.
 7. Zag gelukkig Antony weer lekker meetrainen. Zin in vanavond Hopen dat Liverpool uithaalt tegen Atalanta. Maar ik ben er bang voor van niet.
 8. Ja echt onder de indruk van als ik hem zie spelen. Zou hem idd in Jong ook graag centraal zien. Maar kan me voorstellen dat ze hem zien als opvolger van Nico en dat Blind nu nog wat jaren VLC blijft spelen bij Ajax. Want die gaat geen transfer meer maken met dit medische probleem.
 9. NicoHaak

  FIFA 21

  Wel bijzonder dat hij ingame rood haar heeft.
 10. NicoHaak

  FIFA 21

  Die silver friendlies vind ik juist t leukste vh hele spel
 11. NicoHaak

  FIFA 21

  Ken genoeg mensen die em gratis nog niet willen krijgen ( @Joster, @Kavinos). Dus durf er geen uitspraak over te doen.
 12. @007mark Lekker album. Heerlijke sound ook. Soort eefje de visser met goede beats en wat meer psychologischere onderwerpen. Merk wel dat ik niet een heel album moet luisteren, maar soms een nummer luisteren uit het album. Anders is der stem wel beetje teveel hetzelfde.
 13. Nee. Zal ik vandaag aanzetten. Tnx.
 14. Ja of door bijvoorbeeld Vlasov. Echt een heel knap seizoen en denk vooral mede door pech met zijn gezondheid minder kunnen schitteren in een grote ronde. Maar verder wel logische namen idd. Demare idd ook echt boven zichzelf uitgestegen idd.
 15. NicoHaak

  FIFA 21

  Jammer dat Son geen sc is. Want ik overweeg ook met hem te spelen ipv Richarlison:
×
×
 • Create New...