Jump to content

NicoHaak

Leden
 • Content Count

  48,991
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  12

NicoHaak last won the day on October 23 2019

NicoHaak had the most liked content!

Community Reputation

673 Excellent

About NicoHaak

 • Rank
  Manager

Personal Information

 • Managerstijl
  Geen

Recent Profile Visitors

1,349 profile views
 1. Naam ploegleider: Nico Haak Geboorteland: Nederland Karakter in één woord: Relaxed Specialiteit (klimmen, heuvels, tijdrijden of sprinten): Sprint Voorkeursfocus: Etappes
 2. Top Dat gaat druk worden met voorspellen die periode Heerlijk
 3. Moet gewoon een mix zijn. Lijkt me wel duidelijk dat het traject Jong Ajax minimaal een jaar de aansluiting een stuk gemakkelijker maakt. Mooie ontwikkeling.
 4. En dan vergeet je Magallan nog :( Vind je het gek. Die gozer heeft toch wel wat vreselijks meegemaakt. Dan toch best rap weer opgetraind en dan in een niet draaiend team weer gaan spelen. Wellicht niet topfit en belangrijker nog: Vast nog niet volledig vertrouwend op zijn eigen lichaam. En de opmerking dat t moment zal komen dat zijn traagheid niet meer te compenseren valt snap ik ook niet helemaal. Hij heeft juist aangetoond dat hij dit heel goed weet te compenseren door met name heel goed positioneren. Daar zal hij komende jaren alleen nog maar sterker in worden nog vanwege ervaring. Enige reden voor een terugval wat ik wel kan inzien is dat hij in de 1,5 jaar wel echt monsterlijk goed in vorm was. Waar hij de jaren ervoor toch vaak knullige fouten maakten, daar deed hij dat in die 1,5 jaar zelden. Zie dat soort fouten wel weer terugkomen als hij mindere vorm heeft. Maar dan is het nog een prima speler om als vaste waarde links achterin te hebben staan.
 5. Je hebt iig kans dat je behoorlijk veel restwaarde over kunt houden aan zo'n KKD transfer. Dat zou beleidstechnisch sowieso verstandiger zijn. Maar geen idee hoeveel je bijvoorbeeld voor een Micky vd Ven moet betalen aan Volendam. Denk dat je gelijk hebt, dat dit inclusief salaris een stuk duurder is dan een transfervrije El Ahmadi.
 6. Interessant wel dat Pogacar weer de TT pakt in zijn land. Had toch Roglic verwacht. Zoooveel zin in de Tour
 7. Ja dat kreeg ik mee en lijkt me een prima transfer Mannen als Elia en El Ahmadi zullen toch wel een aardig salaris willen ontvangen. Vooral Elia kan ik me niet voorstellen dat die betaalbaar is. Maar als dat wel zo is, dan hulde voor Elia.
 8. Interessant om naar uit te kijken die rentree van Robben. Wat anders. Een club als Twente in deze Corona tijd. Waarom gaan die mannen als Elia, Huntelaar, El Ahmadi en van Wolfswinkel benaderen? Hebben die nog zoveel budget achter de hand? Kan hoor, maar ik als buitenstaander zie niet hoe ze aan dat budget zijn geraakt. Zullen met zo'n groot stadion en trouwe aanhang het toch ook erg in de portemonnee voelen als we de eerste maanden met een deels gevuld stadion gaan voetballen. Ik snap dat de selectie krap is. Maar dan kun je toch beter in de KKD gaan shoppen. Genoeg talent bij bijvoorbeeld Volendam. Waarom dan dure vedettes polsen?
 9. Dat heeft hij ook vaak zat gedaan bij Hansie Hansie
 10. Een soort VD Hoorn. Zou ik altijd verkopen als Ajax zijnde. Mits je niet zelf de reiskosten hoeft te betalen.
 11. Vind het wel lief dat hij zegt dat hij t betreurt toen hij hoorde dat Genee aangedaan was.
 12. Kunnen toch gewoon hetzelfde doen als de afgelopen maanden. Steeds filmpjes van oude momenten erin gooien (van toen het programma nog wel hilarisch was) en dan laat je Hansie Hansie dit presenteren (heeft toch ervaring met funniest home videos). Dan kan het nog wel even door.
 13. NicoHaak

  FIFA20

  Ik had met die mid icon Moore. Wat was dat kut zeg. Daarna die prime icon gedaan (waar ik dan oa die Moore in kon gooien) en daar rijkaard uit. Wat ik wel een toffe speler vind.
×
×
 • Create New...