Jump to content

NicoHaak

Leden
 • Content Count

  49,542
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  12

NicoHaak last won the day on October 23 2019

NicoHaak had the most liked content!

Community Reputation

891 Excellent

About NicoHaak

 • Rank
  Voorheen Gert

Personal Information

 • Managerstijl
  Geen

Recent Profile Visitors

1,651 profile views
 1. Top, ik ga vd week de update helemaal bijlezen als ik op de pc zit. Iig blij met de zege op de ventoux 😁
 2. Haha mooi Zo noteer ik altijd nog mijn FM selecties. Blijft toch heerlijk om lekker zo te krabbelen. En hulde voor je handschrift. Ik kan het met gemak lezen
 3. Eindigt steenvast top10 in grote rondes en zelfs bijna altijd top5. Wat dus al alleen al voor eindklassement 250+ punten oplevert. Als nou iemand deze Giro geen gok was, dan was het Landa vanwege zijn stabiele prestaties in grote rondes en vanwege zijn sterke team.
 4. Alleen abe, delichris en satyr hebben geen landa zag ik net.
 5. NicoHaak

  FIFA 21

  Lijkt me een meer dan prima team voor Forest Green begrippen. Vanochtend wat player pick sbcs gedaan en gister avond ook. Denk 15 totaal. Niks meer erin. Pack weight lijkt omlaag of EA denkt die Gert kan de tering krijgen koop eerst maar eens voor 100 euro fifa punten sloeber.
 6. Haha Reintje in de punten. Was echt een opvulling om nog een dure jongen te kunnen toevoegen
 7. NicoHaak

  FIFA 21

  Ik ga vandaag nog weer ff zooi spelers kopen om die player pick sbc te kunnen doen. Elke keer wat eredivisieboys inslaan. Hoop dat ik frenkie kan packen. Past mooi in mijn Nederlandse team.
 8. NicoHaak

  FIFA 21

  Heb er net nog 7 player picks gedaan:
 9. NicoHaak

  FIFA 21

  Ik packte vanochtend ook die Kounde. Leuk voor de sfeer.
 10. NicoHaak

  FIFA 21

  Ik had twee fifa's terug een team met best veel icons. Niet bovengemiddeld ofzo, maar wel enkele in mijn team. Toen heeft de tegenstander een keer de hele pot, met dik limburgs accent, naar me gezongen tijdens de pot: "Je kunt alleen maar winnen met icons, alleen maar winnen met icons, alleen maar winnen met iiiiiiicons, je kunt alleen maar winnen met iiiiiconnnnsss. Kostelijk vermaakt die pot.
 11. NicoHaak

  FIFA 21

  Ik ga zelf ook maar ff wat van deze sbcs doen. Gisteren geen succes. Maar vandaag ga ik wel ff Frenkie packen voor mijn team.
×
×
 • Create New...