Jump to content

NicoHaak

Leden
 • Content Count

  48,942
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  12

NicoHaak last won the day on October 23 2019

NicoHaak had the most liked content!

Community Reputation

662 Excellent

About NicoHaak

 • Rank
  Manager

Personal Information

 • Managerstijl
  Geen

Recent Profile Visitors

1,307 profile views
 1. NicoHaak

  FIFA20

  Komt wel goed schatje
 2. Frustrerend. Vooral in deze corona tijd van veel binnen stilzitten. Maar toch maar proberen te doen en dan weer genieten. Beterschap.
 3. Mooie tijd hoor. Knap met die hartslag.
 4. Mooi zeg. Wat was je hartslag en tijd? Ik heb gisteren pijnvrij een 10km kunnen lopen. Lekker door de regen. Was heerlijk verfrissend. 41 min over gedaan.
 5. Als hij goedkoop is, dan zou ik hem wel halen. Nederlandssprekende international. Als hij maar niet weer zo overspannen gaat doen als in zijn laatste seizoen bij Ajax. Toen zat hij met iedereen ruzie te zoeken in het veld.
 6. Heb dit weekend ook een rondje gedaan. Heb zalf gekocht om de spieren warm te maken. Zorgde wel voor klachten vermindering. Had niet veel tijd omdat mijn vrouw moest gaan werken dus heb 7.5km gelopen. 34 min over gedaan en een segmentje teruggewonnen, welke vd week een vriend had afgepakt.
 7. Ja die klasse van Ziyech gaan we echt niet kunnen vervangen. Interessant om te zien of Ten Hag anders gaat spelen. Als Ten Hag blijft tenminste.
 8. Ik ga die app binnenkort eens downloaden. Nu even geen doel, maar komt vast wel weer. Dank voor de tip. Hier zelf nu even wat langer rust houden en dan komend weekend een rondje maken. Hopelijk is mijn bilspier dan wat meer ontlast en kan ik 10km halen zonder teveel pijn.
 9. Je hebt zelf een grote bek.
 10. Vond de eerste tijd met Eriksen en Vertonghen nog wel aardig hoor. Was vooral een verademing na het lange ballen op Suarez voetbal van Jol. Denk eerste 1,5 jaar nog wel redelijk. Daarna echt steeds matiger en voorspelbaarder.
 11. Moet zeggen dat die Smeets weinig pijn doet. Was toen vooral verbouwereerd omdat ze het zo weg gaven. Maar voetballende was het echt een verschrikkelijk seizoen wat eigenlijk voor die pot al niet heel veel voldoening gaf. Dat toen mislopen op 1 doelpunt uit bij Willem II deed veel meer pijn. Net als dat verlies tegen Spurs.
 12. NicoHaak

  FIFA20

  Nice! Kijk er naar uit
 13. Gister avond gelopen. Kon tot 6km prima lopen met lichte pijn. Daarna was het wel minder fijn. Afgerond naar 7,5km. Heb wat gezocht en lijk klachten de hebben met de middelste bilspier. Toch maar wat verder zoeken of ik daar wat aan kan doen met oefeningen. Anders over een tijdje maar eens naar de huisarts. Voor nu in deze tijd iig blij dat ik minimaal 5 wel ontspannen kan lopen. Dit was het voor gisteren:
 14. Beste nieuws vd dag. Neres is zo cult.
 15. NicoHaak

  PlayStation 4

  Ja speel het sinds gisteren
×
×
 • Create New...