Jump to content

Gert

Leden
 • Content Count

  48,870
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  12

Everything posted by Gert

 1. Tnx, ga er eens tussen kijken volgende week. Ik en mijn collega's zoeken nog een leuke legale gratis game om in de pauze te doen. Nu we allemaal thuiswerken.
 2. Gert

  FIFA20

  Ja ik wil die bergkamp echt graag halen ja. Had met zijn baby icon gespeeld en dat was al heerlijk met die finesse shots en chip shots. Dus deze kaart moet dan helemaal een must zijn.
 3. Bij enkele tour spellen kun je daar geld mee verdienen. Moet je 30 renners kiezen die starten en laatste worden het liefst met 0 punten. Is ook een leuke uitdaging. Heb dat 1x gedaan onder de naam van mijn dochter en daar toen 25 eu mee gewonnen. Die kleine kan dus mooi gaan studeren later van dat spaargeld.
 4. Gert

  FIFA20

  Poeh, ook heerlijk hoor Heb die Ziyech kaart ook en laat em soms invallen. Die Nico helaas niet kunnen behalen. @ElPrincipito Ik speel met regelmaat. Is eigenlijk de enige PS4 game die ik momenteel speel. Maar niet uren achter elkaar. Daar vind ik de game te storend voor
 5. Gert

  FIFA20

  Ik speel fifa ja. Dit is mijn huidige favoriete elf:
 6. Die zege op het nippertje binnen. Echt nu al sacherijnig vanwege geen koers de komende tijd..
 7. Ja dat leken wel de voor de hand liggende namen die ik dus ook heb. Plus dan gelukkig Garcia dat heel goed uit pakt tot nu toe.
 8. Gert

  FM-Café

  Spelen mensen hier ook FM20 Mobile? Heb het gekocht een aantal weken terug. Vind het wat tegenvallen qua opties (eigenlijk hetzelfde als voorgaande versies), maar wel leuk om op verveel momenten op de telefoon te spelen.
 9. Gert

  AFC Ajax

  Ja dit lijkt mij ook het verstandigst om te doen. Middenveld met Donny en Ziyech blijven aanhouden. En zolang Neres geblesseerd is, dan zou ik Promes en Tadic op de vleugels laten staan. En Traore dan in de punt.
 10. Ik heb geen Alaphilippe omdat ik hem maar erg matig vond tot nu toe. Maar had gisteren al spijt. Was dus blij dat het duo Schachmann-Teuns er naar toe zag fietsen op die laatste pukkel
 11. Strade Bianche afgelast. Echt zwaar klote zeg. Wel in mijn top5 favo koersen.
 12. Gert

  AFC Ajax

  Enige wat ik niet snap is wat Ten Hag na de wedstrijd zegt. Daar geeft hij aan niet van speelwijze te willen veranderen in deze fase. Wat een keuze is die ik respecteer. Maar om dan gisteren weer je hele as te verschuiven door Martinez - Alvarez achterin te doen en Blind met Donny op het blok naar achter en Ekkelenkamp op 10 ( Ben zelf wel fan vd speler Ekkelenkamp. Weet niet of hij voldoende kwaliteit heeft voor de basis van Ajax 1, maar vind het een interessante speler). Kunnen denk ik praten wat ze willen intern. Maar winnen is het enige middel om weer wat vertrouwen te krijgen. Denk niet dat we dan uit bij Heerenveen gaan doen. Die net als Utrecht gaan spelen. Snelle aanval in de omschakeling gebruiken (wat ze in Amsterdam ook al deden en soms behoorlijk gevaarlijk). Hoop dat dit seizoen snel voorbij is. En met frisse moed en een dikke zak geld het team bouwen voor volgend seizoen.
 13. Heb mijn lijstje naar hwb gestuurd zojuist. Weet niet of je dat in deze post bedoelde
 14. Gert

  AFC Ajax

  Als het waar is dan is dat zeker een schande. Maar die lui van Getafe hebben zoveel toneel gespeeld, dat ik hier ook aan twijfel.
 15. Gert

  AFC Ajax

  Snapte daar vooraf ook niks van. Maar eerste deel vd wedstrijd probeerden ze via de zijkant op te bouwen en dan die bal achter de defensie te gooien. Omdat Getafe de linies heel compact heeft en de defensieve lijn erg naar voren. Als Ten Had dat bedenkt dan snap ik dat je Blind daar dan neerzet ipv Martinez die deze lange pass niet in huis heeft. Over gisteren niet heel ontevreden. Had het matiger verwacht. Zag geen kans om door te gaan vooraf. Dan ben ik achteraf tevreden dat we iig wonnen.
 16. Gert

  AFC Ajax

  Ja ik zou ook zeker niet teveel gaan schuiven. Denk dat deze groep daar ook helemaal niet mee om kan gaan als je nu ineens ook nog eens concessies doet aan de formatie. Ookal zou dat een oplossing op papier zijn. In de bekende speelwijze komen vaak spelers al hun afspraken niet na. Echt heel moeilijk om een elftal te formeren die het Getafe moeilijk kan gaan maken. Heb er ook geen vertrouwen in. Enige beetje vertrouwen die ik dan nog put is uit het feit dat we in de uitwedstrijd ook nog voldoende momenten kregen waar ruimte lag om wat te doen op de helft van Getafe. Maar we op de laatste 10 minuten na hier helemaal niks mee deden. Zou iig voor de Tandem Donny-Tadic kiezen om daar vastigheid te hebben. En Blind centraal zetten. Dan kom je op zoiets uit: Onana Dest - Schuurs - Blind - Martinez Alvarez - Eiting Donny Babel - Tadic - Promes (al zal die niet starten dus dan maar Danilo of gooi Unavar maar voor de leeuwen).
 17. Gert

  AFC Ajax

  Dat eerste is niet waar hoor. Ajax speelde 3-4-3 met Danny Blind als verdediger doorschuiven tot extra middenvelder. Door vaak 1 op 1 te spelen achterin. Niet doordat een middenvelder terug zakte. Ben het wel eens over Gravenberch en Donny. Gravenberch zie ik zelf als een soort Bazoer. Ben ik zelf geen fan van. Veel te flegmatiek en geen omschakeling. Donny zijn kracht is inderdaad dat hij onderweg is.
 18. Gert

  AFC Ajax

  Babels eerste aanname is al zijn hele carrière waardeloos. Maar van alle wedstrijden van Babel in Ajax shirt vond ik zijn beste wedstrijden toen hij als Spits speelde (zijn 2e ajax periode). Dat terugzakken van Martinez en Eiting in de 2e helft is toch nog zo vreemd. Dat deden we vorig seizoen toch ook geregeld met Frenke en Schone. Zou prima moeten werken met voetballende verdedigers Schuurs en Blind. Alleen Schuurs moet wat meer durven te voetballen. Heeft momenteel te weinig zelfvertrouwen.
 19. Gert

  AFC Ajax

  Haha ga je lekker. Met deze aanval is het wel echt moeilijk om een verdediging kapot te spelen. Een Tadic en Babel zijn spelers die wel goed een bal bij zich kunnen houden. Maar juist geen diepgang hebben en daarom beiden nog het beste als spits uit de voeten kunnen. Spelers met diepgang geblesseerd. De speler waar je hele spel op afgestemd is (Ziyech) geblesseerd. Dan blijft er weinig sprankelends over. Vond het ook echt een 0-0 pot en had daar nog wel vrede mee gehad. Meest tergende is dan dat je zo'n goal tegen krijgt. Die je van een jonge Schuurs nog had kunnen verwachten, maar die een Blind in vorm toch nooit zou maken.
 20. Zijn TT is dan ook wel zijn sterkste eigenschap. Maar idd groots. In die TT dan wel weer Dennis gepakt ook. Knap.
 21. Gert

  AFC Ajax

  Varela Dest Schuurs (mits fit) Blind Tagliafico Donny Martinez Ziyech (amc) Tadic Traore Babel Lijkt me een sterke opstelling. Zie de opties Eiting en Ekkelenkamp voorlopig meer voor de eredivisie en als invaller. En niet om te starten tegen dit soort tegenstanders.
 22. Thanks! Lekker beginnen zo al is de top3 wel erg dicht op elkaar.
×
×
 • Create New...