Jump to content

Gert

Leden
 • Posts

  53,309
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  19

Everything posted by Gert

 1. Gert

  AFC Ajax

  Denk jij wat ik denk? Hem verhangen, in stukken zagen en in een zak op zee gooien en dan richting Mexico? Nee, ik wil geen mensen pijn doen. Liever crowdfunden Thier. Dit kan echt niet jongen.
 2. Gert

  AFC Ajax

  Dacht dat de deal naar Mexico wel geregeld was.
 3. Gert

  FM Café

  Weet je wat me echt een mooie toevoeging lijkt voor FM25? Nou vertel Gert. Dat de game mee update wat betreft stand. Dat als je een nieuwe savegame start je kunt kiezen voor de huidige situatie. Bijvoorbeeld zoals Vitesse, dat je dit seizoen afmaakt. Lijkt me technisch gezien niet onmogelijk toch @Stefan.? Denk dat veel gefrustreerde fans (ik ook met Ajax) dan na ontslag Steijns een game hadden gestart met Ajax bijv.
 4. Ik ga nog even snel een lijstje doen dan. Dat explosieve op het eind moet me wel liggen. Thats whats she said.
 5. Baby reindeer op netflix gekeken. 7/10
 6. Gert

  AFC Ajax

  Modric welcome to Ajax.
 7. GERT LIENSTRA WATFORD MEI 2036 - NOVEMBER 2036 Ontslag genomen, omdat clubs er niet uitkwamen en dus heel snel in Brazilië aan de slag gegaan: Hier echt weer plezier gekregen in de savegame en de ploeg direct aan het swingen gekregen: Nam het over toen de ploeg op een 5e plek stond met wat wedstrijden meer gespeeld dan wat omringende ploegen. En we hebben eigenlijk tot het einde meegedaan om het kampioenschap. Waar degradatie ontlopen het doel was. Zelf geen aankopen gedaan, maar wat jongens uit het 2e elftal doorgeschoven. Een enkele huurdeal gedaan om een extra AMC te hebben. Paar potten voor het einde raakte onze keeper weken geblesseerd en vanaf dat moment kwamen er ook wat nederlagen. Maar overall echt voor mijn doen een heerlijk seizoen gedraaid. Volgend seizoen dan in de CL spelen mag ik aannemen en ook zelf gaan bouwen aan een team. Leuk allemaal.
 8. Gert

  AFC Ajax

  Gaf toen in aanloop van de Aston Villa pot aan dat hij Ajax wel zag zitten.
 9. Gert

  FM Café

  Ben in Brazilië aanbeland. Patric Vieira whats in the name.
 10. Gert

  AFC Ajax

  Probeer je de boel nu vakkundig te jinxen? :O
 11. Gert

  AFC Ajax

  Godts in de laatste fase vrijwel niet gezien. Maar wel weer mooi om te zien dat hij gewoon ballen wil hebben (soms wat te ver terug komt halen wel) en comfortabel aan de bal is. Maar zie hem idd veel liever links dan rechts. En ook kuddo's voor Taylor gisteren. Op linksback vond ik hem de eerste helft al sterk, waarna hij de tweede helft op het middenveld er een goed vervolg aan gaf. Voor de rest niet heel veel goeds gezien gisteren van beiden ploegen. Nog even broekpoepen wel in blessuretijd, maar wel positief dat de 0-1 is omgezet naar 2-1 na die oorwassing vorig weekend en de achterstand voor rust.
 12. Gert

  AFC Ajax

  Wel weer eens zin om Sutalo aan het werk te zien. Pffffffffffffff. Anyway, matchday toch wel weer zin in vooraf .
 13. GERT LIENSTRA WATFORD APRIL 2035 -MEI 2036 Het is ons eindelijk gelukt. Vorig jaar na penals eruit in de kwartfinale tegen Bayern. Jaar ervoor in de halve finale eruit tegen Barca. Maar dit jaar waren we Europees dan de beste: Veel jonge talenten die bij ons zijn uitgegroeid tot Europese toppers: Ik ga deze selectie wel missen. Echt een mooi team gebouwd. In Engeland dit jaar wel helaas 2e geworden na City. Maar ook daar zijn we echt een topploeg die voor niemand onder hoeft te doen. Strijden in de CL met daarnaast de competitie, daar waren we in de breedte gewoon niet sterk genoeg. Heb bewust zelfs een zooi jonge gasten die de kwaliteiten niet hadden gebruikt in enkele potten nationaal. Dit alles om met een fitte selectie die CL potten te spelen. Heb nu 3 contintentale CL's gewonnen. Volgende halte zal ergens in Zuid-Amerika gaan worden.
 14. Gert

  AFC Ajax

  Ow dacht Dirk Kuijt.
 15. Gert

  FM Café

  Buijs als bondscoach Nederlands elftal. Gelukkig is het maar een spelletje.
 16. Gert

  AFC Ajax

  Ik was zelf toch wel benieuwd naar hoeveel Ajax spelers dit seizoen daadwerkelijk afwezig door blessures. Even kwartiertje transfermarkt.nl gespeurd en in Excel gezet: Alle spelers gepakt die minimaal een wedstrijd hebben gespeeld. Rood vakje is dan de wedstrijden waarin de spelers met een medische reden niet bij de selectie zat. Ik vind het sowieso schrikbarend veel. En ook nog eens best wat spelers die meerdere blessures hebben gehad dit seizoen. En dat combineren met de conditionele tekortkomingen die we het hele seizoen al in de tweede helft zien doet je wel extra nadenken over het team dat verantwoordelijk is voor het fysieke aspect van de spelers.
 17. Gert

  AFC Ajax

  In de 3 mans speelt ie nog best vaak in die zone. Zou idd wel prima kunnen ja. Maar zie vooral meerwaarde in het feit dat hij kan indribbelen ook een man uit kan schakelen fysiek. Daarin is hij het beste van het rijtje Rensch,Hato,Sutalo. Zonde om hem daar weg te halen daardoor.
 18. Gert

  AFC Ajax

  Wat betreft Kaplan ben ik nog steeds heel blij met hem. Maakt ook fouten omdat hij dan durft in te dribbelen bijvoorbeeld. Denk dat hij daar ook wel de kwaliteiten voor heeft normaal gesproken. Daarnaast ook echt heel veel goede dingen gezien van hem. Absoluut nog erg blij dat we hem voor volgend seizoen erbij hebben. Godts ook al sinds hij bij Ajax zit een speler met unieke kwaliteiten. Net als Kaplan nog jong, maar wel iemand waar we in Amsterdam (gezien de vele miskopen ook) wel blij mee mogen zijn.
 19. Gert

  AFC Ajax

  Tetten zijn tetten dacht je als kiddo in de eerste jaren vd 90s zonder internet.
 20. Gert

  AFC Ajax

  Pamela Anderson stond vroeger ook altijd op een lijstje bij me. Maar dat hield ik dan wel voor mezelf als puber jong.
 21. Gert

  AFC Ajax

  Yes! En: https://www.voetbalprimeur.nl/nieuws/1192105/ajax-maakt-melding-van-ledenvergadering-lot-van-kroes-wordt-eind-mei-besproken.html 21 mei Hahaha, Ajax kennende gaat daar dan weer lekker rustig op wachten.
×
×
 • Create New...