Jump to content

Gert

Leden
 • Posts

  52,821
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  19

Gert last won the day on October 26

Gert had the most liked content!

About Gert

 • Birthday September 19

Personal Information

 • Opleiding/Werk
  ICT
 • Favoriete CM/FM
  CM9798 en CM0102
 • Managerstijl
  Bouwer

Recent Profile Visitors

4,291 profile views

Gert's Achievements

 • MU Bokalen: Wielerkenner van het Jaar (2020)
 • Wielerorakel

Recent Badges

3.5k

Reputation

 1. Gert

  AFC Ajax

  Leuk om Forbs aan het werk te zien net als Sosa. Wel benieuwd of de balans tussen Gaaei en Sosa op de backs goed is. Al vind ik Gaaei de laatste potten al wel minder als een kip zonder kop naar voren lopen, dus laten we hopen dat dit goed komt.
 2. Ik heb wat dvd's gekocht nog wat jaren terug. Groot fan. Weet niet of het gaat lukken, anders ga ik idd een bezoekje wagen in Pathe.
 3. Gert

  AFC Ajax

  Irriteer me altijd aan hem bij Oranje Ervaring is zeker nodig, maar ik hoop ik liever op andere aanwinst(en). MATCHDAY! Zin in wel
 4. Mooi prestaties! Die jeugdspeler is een geschenk uit de hemel. Lekker man WILLEM 2 SEIZOEN 6 Het seizoen duurt nog 3 wedstrijden, maar het is al beslist Zojuist in een onderling duel met Ajax het kampioenschap binnen gesleept. Eerst maar even mijn transfers laten zien: We zijn toch wel een goed handelshuis. Onze financiën blijven maar groeien. Sambo bijv voor een miljoen gehaald en na een jaar voor de hoofdprijs weg. Voor ons doen wel veel geïnvesteerd met 28,5 miljoen. Absoluut een nieuw record. Maargoed de resultaten waren ook positief. Waar we vooral goed in zijn, dat is penalties nemen. Want de supercups aan het begin van het seizoen gingen na penals naar ons: Vooral die pot tegen Manchester United ws bizar. 3-0 voor en het toch weg moeten geven die voorsprong. Om dan uiteindelijk toch te winnen gaf de boys wel moraal denk ik Voor het eerst de CL in ook. Daar ging het aardig. Beetje gemiddeld ploegje zijn we daar: Uiteindelijk overwinterd, maar tegen Real eruit. Wat geflatteerd uiteindelijk. Maar echt hoge ogen gooien in de CL was voor nu wat te hoog gegrepen nog. Moeten we nog voor groeien. De beker ging wel voor de derde keer naar ons: Veel sterker dan Feyenoord, maar slecht omgaan met de mogelijkheden. Vlak voor tijd maakte Feyenoord de 1-1 en gingen we onverhoopt verlengen. Daar gelukkig snel een goal en niet meer in de problemen gekomen. En in de eredivisie dus ook de zege: Met nog 3 wedstrijden te gaan. Beetje een ineenstorting van Feyenoord. Deze ploeg was onklopbaar de afgelopen seizoenen. Maar dit jaar zonder Slot ging het mis. Ajax ook wat minder dan ervoor. Dus wij een lachende derde. Maar zeker niet gestolen, want imo wel een prima aantal punten dat we al hebben behaald. Nog even die 3 potten afmaken en dan doorbouwen. Want de challaenge draait om de CL winst. Begin daar steeds meer in de geloven als we elk seizoen een stap zetten
 5. Gert

  Zoekfilters downloaden

  Zit nu even niet op mijn laptop maar ga beiden opties bekijken. Tnx
 6. Thanks ik ga dit gebruiken
 7. Geen idee of ik er een topic voor moet openen of het in FM Cafe oid moest. Maar nu ik hier toch ben: In wat FM's terug kon je online filters downloaden bij je scouting/zoek scherm. Dan stonden voor de belangrijke stats voor die rol al minimale cijfers ingesteld. Iemand dit al online tegengekomen voor deze FM versie?
 8. Interessant als het blijkt dat je ze in laat draaien. Ik wacht even af tot je achter je laptop zit idd
 9. Die corner bij de eerste paal laat je uitdraaien denk ik?
 10. Gert

  FM Café

  Tnx m8. Ja ik heb t idee dat hij dat nu automatisch doet. Maar zal eens kijken of dit individueel staat ingesteld. Dan zet ik t idd terug.
 11. Gert

  FM Café

  Vraag: Ik heb akkoord gegeven tijdens een vergadering dat spelers van het eerste mee mogen doen met het tweede. Maar met overlappende wedstrijden heb ik soms een probleem. Spelers mogen dan niet meer met ons eerste meedoen. Waar stel ik weer in dat er geen eerste elftal spelers voor fitheid meedoen met het tweede? Dan doe ik ze namelijk liever individueel toekennen. Alvast tnx.
 12. Mooi seizoen man. Kampioen en 16de finale CL petje af. Mooi je transfer van Van Bommel vanaf PSG Hier is het nu midden Juli en: Uitgaande transfers gingen wel gewoon door. Dus er is nu geld om alsnog aan een team te bouwen. Sambo voor 20 miljoen weg en ook Butera gaat hier weg. 6 miljoen claussule helaas. Hij wilde wel verlengen, maar moest dan 200k per maand gaan verdienen. Dat stond te scheef op wat andere spelers verdienen, dus dan maar dit verlies nemen. Ben een zuinige speler. Dus financieel is er nu wel wat mogelijk:
 13. WILLEM 2 SEIZOEN 5 Zoals je ziet wel mooie transfers gedaan. Loopt wel wat door elkaar heen zoals je ziet. Bijv De Vrij was al het jaar ervoor en is gestopt. Snel door naar de resultaten: Competitie voor het derde jaar 3e geworden. Ben eigenlijk wel tevreden over hoe we het deden. Feyenoord echt nog een klasse apart. Net als Ajax. Maar denk wel iets naar ze toe gekropen qua niveau. Beker wonnen we dan weer wel. Tweede keer onder mijn leiding. Excelsior schakelde Feyenoord uit onderweg. Finale wel nog een pittige tegenstander, maar we kwamen niet echt in de problemen. Toetje was de EL winst. Veel spannende potten gehad. Ploegen zoals Benfica hebben we gewoon nog heel veel moeite mee, maar we geraakten toch door de rondes heen. Mede door soms gewoon flink de aanval te kiezen. Werd het wel een pot met veel ruimtes. Maar stonden wij uiteindelijk wel aan de juiste kant van de score. Finale uiteindelijk na strafschoppen gewonnen. Heerlijk dit. Weet even niet zo of ik nu CL mag gaan spelen als EL winnaar. Meen dat dit in het echt wel was. Maar gaan we wel meemaken. Nu zo slapen en dan vd week maar gaan puzzelen aan een weer versterkt elftal met hopelijk CL voetbal.
 14. Gert

  AFC Ajax

  Was een heerlijk ouderwets Ajax avondje. Goal Taylor was wel erg nice
×
×
 • Create New...