Spring naar bijdragen

Gert

Leden
 • Aantal bijdragen

  48040
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  2

Waardering in de gemeenschap

478 Excellent

Over Gert

 • Rang
  Manager
 • Verjaardag 19-09-1983

Personal Information

 • Interesses
  Wielrennen,voetbal,games
 • Favoriete CM/FM
  CM2
 • Favoriete Club
  Ajax,Barca,Spurs,Man Utd,Arsenal
 • Managerstijl
  Bouwer

Recente profielbezoeken

506 profielweergaven
 1. Gert

  FIFA18

  Ja Fifa 18 was schandelig slecht.
 2. Gert

  FM-Café

  Ja die Power doet het bij mij ook erg goed. Die speelt hier basis. Zal een screenshot maken van mijn team. Speel nog met aardig wat van de huidige kern.: De beiden keepers aangetrokken uit Engeland. Rechtsachter Brown is een veelbelovende regen. Baldwin mijn aanvoerder. Maar komt wel tekort voor BPL vrees ik. Maar gaan het zien. Whatmough aankoop die het al 1,5 heel goed doet. Misschien wel mijn belangrijkste speler. Veel goals uit corners ook. Golbourne in het begin transfervrij gehaald als stabiele back. Maar daar ligt ruimte voor verbetering. Bumba is nu 18. Jeugdinternational. Benieuwd waar zijn top ligt. Was al meerdere keren interesse en biedingen vanuit clubs uit de BPL. En Power is dan een zekerheid. Goede instelling. Belangrijke goals. McGeouch was het eerste seizoen nadat hij lang geblesseerd was belangrijk. Nu wissel ik em vaak met Cousins. Gooch een belangrijke speler met goals en assists. Honeyman en Maguire laat ik om beurten spelen. En Maja wel fan van. Zit niet zo veel groei meer in denk ik. En ook niet heel constant. Dus even aanzien waar dit gaat eindigen in de BPL. Johnston op de bank is een regen uit onze eigen opleiding. 17 jaar en Noord-Ierse International. En ook Molley is 16 en sinds vorige maand doorgebroken uit onze jeugdopleiding. Kan als winger en als spits. Nog 3 weken en dan start de BPL. Gaan t zien
 3. Gert

  FM-Café

  Goede jonkies. Je kunt ook screenshot op je pc maken met de print screen knop en dan opslaan in bijvoorbeeld paint. Weet niet of je dat wist. Wel knappe resultaten iig man. Welke speler van de selectie waarmee je de game starte heb je nog in je team?
 4. Gert

  FM-Café

  Hahah inderdaad
 5. Gert

  FM-Café

  Zit nu in de voorbereiding op seizoen 3 met Sunderland. Twee keer promotie zonder kampioenschap. Maar toch wil Frankrijk me hebben. Je suis Nico Haak. En mijn scout kwam met deze jongen op de proppen. Contract aanbieding overeengekomen. Hoop dat hij zijn handtekening zet. Lijkt me een veelbelovende jongen. En Chelsea heeft ook interesse. Dus beter tekent hij bij ons
 6. Gert

  Algemeen Wedstrijdnieuws

  Of misschien een Nibalietje doen.
 7. Gert

  FM-Café

  Mijn FM19 savegame blijft ik plezier aan beleven: Leuk die waardering van Voetbalzone
 8. Gert

  AFC Ajax #53

  Hoe kun je daar al over oordelen. Of is al in detail naar buiten gebracht wat de samenwerking inhoudt?
 9. Gert

  Wielerprono 2019 Discussietopic

  Gefeli Viktor. Dacht een aardige lijst te hebben. Maar baas boven baas
 10. Gert

  AFC Ajax #53

  Dolberg de laatste 2 wedstrijden heel slecht. Ervoor wel een voldoende. Geen idee wat zijn echte niveau uiteindelijk is. Maar het bashen op doelberg op bijv Twitter is wel wat overdreven.
 11. Gert

  Wielerprono 2019 Discussietopic

  Gefeliciteerd jongens. Knap gedaan :)
 12. Gert

  FM-Café

  Lekkere score. Skin ziet er mooi uit. Welke skin is dit?
 13. Gert

  AFC Ajax #53

  Had dan gisteren of afgelopen zondag het best kunnen gebeuren. Nu AZ lijkt me wel van belang met de beste 11 te spelen en erna is interlandweek alweer.
 14. Gert

  FM-Café

  Hier bijna op het eind van seizoen twee met Sunderland. Nummer 1 Southampton was onhaalbaar. Maar blij met de tweede plek door vooral tegen concurentie het goed te doen in onderlinge duels: En daarnaast in seizoen de dure jongens weggedaan en nogsteeds goed op de financiën letten:
 15. Gert

  AFC Ajax #53

  Zoals ze em in de voetbalpodcast de rode Frenkie noemen. Nee heb geen idee. Zie Excelsior alleen tegen ons voetballen en dat was dit jaar die 1-7.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...