Jump to content

El Guiménez

Leden
 • Content Count

  2,276
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About El Guiménez

 • Rank
  Assistent Manager
 • Birthday 01/01/1990

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. welke voetbalshirtjes heb je allemaal? Ik heb een aantal Fortuna shirts met sentimentele waarde (o.a. van Hofland, Van Bommel en Paauwe). Verder een shirt van River Plate om in te trainen en zo'n skin-tight Italië shirt, eveneens voor trainingen.
 2. Cristiano Ronaldo gearresteerd + stelling Meh, ik geef het op. Heeft er iemand nog iets gelezen van wat er onder het bericht over Ronaldo stond?
 3. Cristiano Ronaldo gearresteerd + stelling Aye perhaps, maar ik laat me verder niet uit over wat 'ie wel of niet heeft gedaan. Ik heb niets gezegd over wat Ronaldo al dan niet heeft uitgespookt. Ik heb hooguit gesuggereerd dat waar rook is, er ook vaak vuur is. Suggesteren is iets anders dan een statement maken. Enfin, daar ging dit topic niet over, so stop changing the subject.
 4. Cristiano Ronaldo gearresteerd + stelling Als ik kant-en-klare antwoorden had zou ik ermee naar de FIFA gaan, maar dat zou de lol een beetje uit de discussie halen, nietwaar? Over spelers die niet willen inleveren, tsja... Stel dan prestatiebonussen in, zijn ze ook gemotiveerd om harder te werken. En het voorkomt dat clubs spelers weghalen om ze alleen op de bank te zetten (bijvoorbeeld Scott Parker naar Chelsea, de opmars van Charlton werd er effectief door gestopt).
 5. Cristiano Ronaldo gearresteerd + stelling Daar heb ik niks van gezegd, ik heb een krantenbericht aangehaald waarin staat dat Scotland Yard hem ervan verdenkt. Persoonlijk kan het me geen fuck schelen, ik greep het aan als voorbeeld van wangedrag van voetballers.
 6. Cristiano Ronaldo gearresteerd + stelling Maar Blatter is een corrupte dikke Zwitser, ik moet die vent niet... Overigens denk ik niet dat het aan de mensen ligt die de aanklacht indienen Rinky. Natuurlijk zul je altijd een aantal gevallen houden waarin mensen zo proberen snel geld te verdienen, maar in het merendeel van de gevallen geldt het oeroude credo "waar rook is, is vuur". In een aantal rechtszaken is ook bewezen dat er dingen zijn gebeurd die niet door de beugel kunnen. Denk hierbij ook aan alcohol- en drugsverslavingen en mishandeling (Adams, Merson, Gascoigne, Collymore). D
 7. En om te voorkomen dat de één of andere lolbroek zich geroepen voelt dit topic te sluiten en te zeggen dat het onder het subonderdeel Engels voetbal valt, een stelling. Dit is niet het eerste geval van verkrachting in het Engelse voetbal. Sommige mensen denken dat dit komt door de absurde hoeveelheden geld die de spelers verdienen. De spelers hebben nooit geleerd op verantwoordelijke wijze met geld om te gaan, omdat ze vaak op hun achttiende al miljonair zijn. Althans, dat zei zo'n vage knakker op de BBC. Nu heb ik daar vanmiddag eens over nagedacht. A
 8. En om te voorkomen dat de één of andere lolbroek zich geroepen voelt dit topic te sluiten en te zeggen dat het onder het subonderdeel Engels voetbal valt, een stelling. Dit is niet het eerste geval van verkrachting in het Engelse voetbal. Sommige mensen denken dat dit komt door de absurde hoeveelheden geld die de spelers verdienen. De spelers hebben nooit geleerd op verantwoordelijke wijze met geld om te gaan, omdat ze vaak op hun achttiende al miljonair zijn. Althans, dat zei zo'n vage knakker op de BBC. Nu heb ik daar vanmiddag eens over nagedacht. A
 9. Collina Best jammer dat er naast Collina nog zoveel andere scheidsrechters in het spel voorkomen. Overigens neem ik dus aan dat je deze twee bestanden dan gaat overschrijven: En jij wilt die dan gaan vervangen door: Nu niets ten nadele van jouw harde werk, en ik geef direct toe dat ik het zelf niet geprobeerd heb, maar zien die nieuwe plaatjes er niet foeilelijk uit in de engine? Om nog maar te zwijgen over het feit dat in 99% van alle wedstrijden Collina niet fluit.
 10. FM of CM? Aan de andere kant hebben ze beloofd de engine te versnellen en na 3 versies zal 'ie toch wel min of meer bugloos zijn inmiddels. Verder heeft CM een 1-100 schaalwaardering, en dat is heiligschennis in mijn oogjes.
 11. FM of CM? Check. 03-04 heeft ook verbeterde media relaties, 1 foute uitlating in de pers en je spelers worden allemaal pissig, in 01-02 moest je soms zelfs moeite doen om spelers kwaad te krijgen.
 12. Wibbies en wobbies? Mijns inziens voegt het geen fuck toe, met de instellingen die er nu zijn kun jij precies hetzelfde bereiken als met die leuke Wibblie Wobblie schermpjes, dus waarom dan die schermpjes er nog in laten?
 13. Trainingen Merci. Nee, ik kon zelf niks meer verzinnen, anders zou ik die vraag niet gaan stellen ;) Ik heb het hele coaching stuk en trainingen algemeen stuk uitgespit, de vragen die jullie stellen heb ik zelf niet kunnen bedenken omdat het voor mij redelijke automatismen zijn of omdat ik er nog nooit over heb nagedacht.
 14. Wedstrijdbal Leuk, d'r is wel een verschil te zien inderdaad, maar ik betwijfel of ik een uur ga lopen fokken om de bal te veranderen. Ik wacht wel op de patches van de gerenommeerde grafici ;)
 15. Trainingen Met TD en Sjemp erbij zit ik op 5 vragen, goed voor 3 word pages qua tekst, dat is dus niet genoeg... Zijn er nog meer vragen?
×
×
 • Create New...