Jump to content

El Guiménez

Leden
 • Content Count

  2,276
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About El Guiménez

 • Rank
  Assistent Manager
 • Birthday 01/01/1990

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. welke voetbalshirtjes heb je allemaal? Ik heb een aantal Fortuna shirts met sentimentele waarde (o.a. van Hofland, Van Bommel en Paauwe). Verder een shirt van River Plate om in te trainen en zo'n skin-tight Italië shirt, eveneens voor trainingen.
 2. Cristiano Ronaldo gearresteerd + stelling Meh, ik geef het op. Heeft er iemand nog iets gelezen van wat er onder het bericht over Ronaldo stond?
 3. Cristiano Ronaldo gearresteerd + stelling Aye perhaps, maar ik laat me verder niet uit over wat 'ie wel of niet heeft gedaan. Ik heb niets gezegd over wat Ronaldo al dan niet heeft uitgespookt. Ik heb hooguit gesuggereerd dat waar rook is, er ook vaak vuur is. Suggesteren is iets anders dan een statement maken. Enfin, daar ging dit topic niet over, so stop changing the subject.
 4. Cristiano Ronaldo gearresteerd + stelling Als ik kant-en-klare antwoorden had zou ik ermee naar de FIFA gaan, maar dat zou de lol een beetje uit de discussie halen, nietwaar? Over spelers die niet willen inleveren, tsja... Stel dan prestatiebonussen in, zijn ze ook gemotiveerd om harder te werken. En het voorkomt dat clubs spelers weghalen om ze alleen op de bank te zetten (bijvoorbeeld Scott Parker naar Chelsea, de opmars van Charlton werd er effectief door gestopt).
 5. Cristiano Ronaldo gearresteerd + stelling Daar heb ik niks van gezegd, ik heb een krantenbericht aangehaald waarin staat dat Scotland Yard hem ervan verdenkt. Persoonlijk kan het me geen fuck schelen, ik greep het aan als voorbeeld van wangedrag van voetballers.
 6. Cristiano Ronaldo gearresteerd + stelling Maar Blatter is een corrupte dikke Zwitser, ik moet die vent niet... Overigens denk ik niet dat het aan de mensen ligt die de aanklacht indienen Rinky. Natuurlijk zul je altijd een aantal gevallen houden waarin mensen zo proberen snel geld te verdienen, maar in het merendeel van de gevallen geldt het oeroude credo "waar rook is, is vuur". In een aantal rechtszaken is ook bewezen dat er dingen zijn gebeurd die niet door de beugel kunnen. Denk hierbij ook aan alcohol- en drugsverslavingen en mishandeling (Adams, Merson, Gascoigne, Collymore). De heren voetballers denken dat ze boven de wet staan omdat ze veel geld krijgen voor het trappen tegen een balletje.
 7. En om te voorkomen dat de één of andere lolbroek zich geroepen voelt dit topic te sluiten en te zeggen dat het onder het subonderdeel Engels voetbal valt, een stelling. Dit is niet het eerste geval van verkrachting in het Engelse voetbal. Sommige mensen denken dat dit komt door de absurde hoeveelheden geld die de spelers verdienen. De spelers hebben nooit geleerd op verantwoordelijke wijze met geld om te gaan, omdat ze vaak op hun achttiende al miljonair zijn. Althans, dat zei zo'n vage knakker op de BBC. Nu heb ik daar vanmiddag eens over nagedacht. Als die gasten inderdaad niet met geld kunnen omgaan, is het dan geen idee om ervoor te zorgen dat ze minder geld gaan verdienen? Een salary-cap leek me geen verkeerd idee. Bovendien voorkom je zo dat een club als Chelsea gewoonweg alles opkoopt wat enigszins getalenteerd is. Als immers alle clubs hetzelfde salaris kunnen betalen, dan zullen spelers minder snel geneigd zijn om op de bank te gaan zitten. Uiteraard zouden wel alle clubs zo'n systeem moeten invoeren. Discussieer.
 8. En om te voorkomen dat de één of andere lolbroek zich geroepen voelt dit topic te sluiten en te zeggen dat het onder het subonderdeel Engels voetbal valt, een stelling. Dit is niet het eerste geval van verkrachting in het Engelse voetbal. Sommige mensen denken dat dit komt door de absurde hoeveelheden geld die de spelers verdienen. De spelers hebben nooit geleerd op verantwoordelijke wijze met geld om te gaan, omdat ze vaak op hun achttiende al miljonair zijn. Althans, dat zei zo'n vage knakker op de BBC. Nu heb ik daar vanmiddag eens over nagedacht. Als die gasten inderdaad niet met geld kunnen omgaan, is het dan geen idee om ervoor te zorgen dat ze minder geld gaan verdienen? Een salary-cap leek me geen verkeerd idee. Bovendien voorkom je zo dat een club als Chelsea gewoonweg alles opkoopt wat enigszins getalenteerd is. Als immers alle clubs hetzelfde salaris kunnen betalen, dan zullen spelers minder snel geneigd zijn om op de bank te gaan zitten. Uiteraard zouden wel alle clubs zo'n systeem moeten invoeren. Discussieer.
×
×
 • Create New...