Jump to content

ForzaUtreg

Leden
 • Content Count

  11,073
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

Posts posted by ForzaUtreg


 1. Hahaha, die Regis, dat is toch dat gefrustreerde ventje die schuimbekkend van het padje gaat als Ajax verliest van Getafe en dan donkere spelers van Getafe voor apen begint uit te maken?

  Als er 10 miljoen+ op het spel staat met zo'n ticket had werkelijk waar ELKE club dit gedaan


 2. 27 minuten geleden zei sennid:

  Krijg je dalijk dat Manchester United niet meer speelbaar is ;c

   

  EDIT:

   

  Maar hoe zit dat dan met FIFA? betalen die wel geld voor het logo en de naam?

  FIFA en Konami betalen dikke poen voor rechten inderdaad

  Om nog even aan te vullen wat ik eerder zei vanuit een Engels artikel:

  "The barrister asked Mr Justice Morgan to allow the club to amend its claim against Sega and SI to include allegations involving “the practice of supplying ‘patches’ or ‘mods’, essentially downloadable files containing replica trademarks, which consumers then incorporate into the game”."

  Weten we ook meteen welke club de reden is dat FM Scout alle graphics offline heeft gehaald


 3. Nou ja, die real name fixes is dus een dingetje als ze dit winnen. Aangezien ze ook hun vizier gericht hebben op het gebruik van patches en edits om dat soort dingen te omzeilen... Dan ga je PES toestanden krijgen waar je namen gaat krijgen die niet meer aangepast kunnen worden


 4. Manchester United klaagt de makers van de populaire game Football Manager aan vanwege het gebruik van de clubnaam, zo blijkt uit het gepubliceerde rapport van de kwartaalcijfers van de Engelse grootmacht. The Red Devils zijn van mening dat Sega Publishing en Sports Interactive, de bedrijven achter Football Manager, inbreuk maken op het handelsmerk van de club.
   

  In Football Manager wordt het logo van Manchester United niet getoond, maar de naam van de club zit wel in het spel. Volgens de Premier League-club maakt de simulatiegame inbreuk op zijn handelsmerk, door het logo niet te gebruiken in combinatie met de clubnaam. Sega en SI voert daar tegenin dat het gebruik van de clubnaam 'een legitieme verwijzing is naar de voetbalclub Manchester United in een voetbalcontext', en dat er geen sprake is van inbreuk op het handelsmerk.
   

  Bovendien zeggen Sega en SI dat Manchester United nooit eerder heeft geklaagd over het gebruik van de clubnaam in Football Manager, dat sinds 1992 uitgebracht wordt, eerder onder de naam Championship Manager. "Manchester United heeft altijd ingestemd met het gebruik van de naam in Football Manager en kan nu niet plots beklag daarover indienen", zeggen de makers van de managergame in een reactie.
   

  Opvallend genoeg leek Manchester United in het verleden nog op goede voet te leven met Sega en SI. "Medewerkers van Manchester United hebben in het verleden herhaaldelijk contact opgenomen met SI om toegang te vragen tot de Football Manager-database, voor scoutings- en onderzoeksdoeleinden. Bovendien sturen we al jaren kopieën van het spel naar een aantal medewerkers en spelers van de club, en er bestaan een aantal positieve perscommentaren en tweets over het spel door hen."

  ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  Kan wel eens grote gevolgen gaan hebben voor FM en de gehele graphic community er achter indien Man Utd dit wint


 5. d46b62b973b7ab64d9b394e0a7927d34.png

  Krijg toch de pestpleuris. Eén na laatste wedstrijd van het seizoen wordt je ongeslagen seizoen weer even verneukt tegen de nummer 14. Zoveelste keer al deze save


 6. 6a0801e7923c1bdefe4ff2e0b0068877.png

  5d28036e4b338ffb4885ce43c98598fd.png

  Niet dat ik het geld nodig had maar bedankt Curryman :D 

  Oh, letterlijk 1 miljoen er bij qua transferbudget :-D 

×
×
 • Create New...