Jump to content

Keko

FMU Podcast
 • Posts

  15,930
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Posts posted by Keko

 1. Ik was afgelopen week naar The Kik. Zou het niet snel opzetten doorgaans, maar zo een nieuw kaartje kopen. Maken er echt een geinig show van. Vergat warempel dat ik eigenhandig de gemiddelde leeftijd halveerde in de zaal.

 2. GP Emilia Romagna, 24-04-2022

  1. Leclerc
  2. Verstappen
  3. Sainz
  4. Perez
  5. Russell
  6. Alonso
  7. Hamilton
  8. Gasly
  9. Norris
  10. Bottas

   

  Pole position (zondag): Leclerc
  1e uitvaller: Latifi
  Snelste ronde: Leclerc

 3. 31 minuten geleden zei Erwin.:

  Is dat zo? Volgens mij zou het geld er niet afgaan namelijk, maar gewoon niet in de pot belanden.

  De reden voor open kaart te spelen zou dan juist zijn om te laten weten dat Sven voor pasvragen is gegaan zodat de rest dat dan ook eerder zou doen.

   

  Kan me redelijk goed herinneren dat Gilles benoemde dat het geld dan 'uit' de pot gaat. Anders had ik als Manu zijnde daadwerkelijk iedereen afgeschoten.

   

  Ben volgens mij hier de enige waarbij Manu niet in m'n irritatiegebied zit, vond haar bij de schietopdracht juist wel lachen ;c

 4. 33 minuten geleden zei Miz:

  Was Anke niet altijd al zo chaotisch? Ik vertrouw Yens ook niet, maar dat net hij dan wel 1000 euro binnenbracht met het paintballen vind ik dan weer zo'n vreemd mollengedrag. Als ik nu iemand zou moeten kiezen zou het Uma zijn.

   

  Ik denk dat zijn plan daar een beetje mislukte. Hij is erbij gebaat dat men geen pasvragen pakt, maar voor het geld gaat. In de gok dat Manu de meesten zou afschieten en daarmee voor mingeld zou zorgen, is hij open kaart gaan spelen (zodat de rest ook voor geld zou gaan) en heeft hij logischerwijs ook zelf geld gepakt.

 5. Haha ja ik was wel blij dat ik 'm gister al gezien had, zou ook not amused zijn geweest :D

   

  Respect voor de keuze, moet een loodzware zijn geweest. Op basis van de reacties schreef ik persoonlijk Anke het meest af, meende een teleurstelling bij haar te zien. Uma, Manu en Sven staan bovenaan...

 6. 7 uur geleden zei Erwin.:

  Was weer een heerlijke 1e aflevering. Ik heb nog niet direct iemand op het oog als mol

   

  Eerste ingeving is Sven, puur omdat me die nauwelijks is opgevallen. Meestal is dat hoe ik mijn mol kies ;c

 7. Is het bij Mazepin niet zo dat daar best wel wat directe lijnen zijn met papa Mazepin en Putin? Maakt het verhaal iets anders, ook gezien Mazepin een paydriver is met het geld van...

   

  Denk dat het met Kvyat niet gebeurd was.

 8. 2 uur geleden zei Fantasy:

  Ach wat zal het ook. Ik ga het ook dit jaar weer oppakken :D Zal t.z.t. een nieuw topic openen voor editie #4

   

  Wie moet er nog meer een mention? En wie vooral ook niet?

   

  @delichris @Michaelinho* @Satyr @KayDeManaager @rich ruzzian @007mark @The Saint @Keko @Mordurette @19CH98 @neva @Rogier. @Arezo @La Pulga @Richarð. @Lazy @Djurovski @Chiemel 

   

  Nice!

   

  Ideetje om een voorspelling van de einduitslag van het klassement vooraf te doen voor bonuspunten? Of onderlinge driver-battles?

×
×
 • Create New...