Jump to content

Keko

FMU Podcast
 • Posts

  16,044
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Posts posted by Keko

 1. Pas 'Phoebe Pridgers - Punisher' en het album van Gregory Alan Isakov met de Colorado Symphony gekocht. Laatstgenoemde is mij ooit eens aangeraden op dit forum, dik een jaar geleden volgens mij. Op een één of andere manier ben ik het pas recent ontzettend gaan waarderen, wat een plaat!

 2. GP Monza, 11-09-2022

  1. Verstappen

  2. Leclerc

  3. Russell

  4. Sainz

  5. Hamilton

  6. Alonso

  7. Perez

  8. Norris

  9. Ocon

  10. Vettel

   

  Pole Position: Verstappen

  1e uitvaller: Ricciardo

  Snelste ronde: Verstappen 

 3. Russell naait niemand, lijkt me vrij normaal om als coureur om te proberen om zo hoog mogelijk te eindigen. Ik snap wel heel goed dat Hamilton pissig is op Mercedes, maar het is gegokt en keihard verloren.

   

  Had wel willen zien hoe het was gelopen zonder de (virtual) safety cars.

 4. Zo net terug van Lowlands, was weer een gave editie al had ik nog wel een beetje last van een jetlag waardoor het nachtprogramma niet helemaal aan mij besteed was :D

   

  Hoogtepunt is toch wel dat ik na jaren eindelijk een keer Arctic Monkeys live heb gezien, met een erg leuke setlist. Ook al zat er verder weinig show in, maar daar staan ze ook wel om bekend. Verder erg genoten van Froukje, Eefje de Visser, Goldband en Dadi Freyr.

 5. Op een één of andere manier ben ik helemaal into Goldband. Totaal niet de stijl muziek die ik doorgaans luister, ik zie het maar als m'n guilty pleasure. Was op Parkpop een tijdje terug ook erg tof, kijk al uit naar Lowlands :D

   

   

 6. Ik vind het altijd frappant dat het zeuren als argument wordt aangedragen om de aversie te verklaren. Elke, maar dan ook echt elke, coureur klaagt een partij en we zijn hier met z'n allen ontzettend fan van een persoon die het zeuren uit lijkt te hebben gevonden :-D Alleen vinden we het daar terecht omdat we fan zijn.

   

  Ik had het hierboven over aversie (wat hoort bij sport), maar in het geval van Hamilton zie ik dat steeds meer transformeren naar blinde en obsessieve haat. Ik heb een aversie tegen Joel Veltman, maar gun die jongen geen beenbreuk. Mij bekruipt toch een beetje het gevoel dat enkele mensen hier heel tevreden naar een zware crash met Hamilton zouden kijken. Er gaat geen week voorbij zonder er iets van hem uit te pakken om verschrikkelijk verbolgen over te zijn, terwijl hij dit hele seizoen eigenlijk geen echte rol van van betekenis speelt.

   

  Zelf afgelopen jaren overigens ook wel een aversie gehad tegen Hamilton, maar echt op sportief vlak. Hij was al jaren te goed en je bent er altijd voor dat een steady champion valt. Op het moment moet ik zeggen dat ik hem best weer een overwinning gun in dit seizoen.

 7. 15 uur geleden zei Kyrill:

  Geweldig Tim _O_ Mooi lijstje! Ben blij voor je!

  We hebben wat overlappingen: War on Drugs, Phoe Bridgers, Son Mieux, Gabriels, Two Door Cinema Club, Polo& Pan en Gorillaz.  Fijn dat je kon genieten!

   

  Wel erg jaloers wat betreft Phoebe Bridgers. Wilde dolgraag nog een kaartje kopen voor haar concert in Amsterdam, maar zit dan 'helaas' al in het vliegtuig. Volgend jaar beter.

×
×
 • Create New...