Jump to content

Keko

FMU Podcast
 • Posts

  16,426
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Everything posted by Keko

 1. Keko

  Hardlopen

  Pfoe, wat een uitputtingsslag. Eerste 25km de stenen uit de straat gelopen, maar achteraf gezien toch wat te hard. Man met de hamer kwam al heel vroeg, rond kilometer 28, dan komen er nog 14 pittige kilometers. Kralingse bos toch vaak even moeten lopen, maar de laatste 4km toch nog wat energie gevonden (voornamelijk door de vele mensen die me kwamen aanmoedigen). Rond 25km het doel van 3:30:00 al wel snel uit mijn hoofd kunnen zetten en uitlopen onder de 4u als nieuw doel gesteld. Uiteindelijk op 3:49:27 gefinisht, toch heel blij mee. Al kan ik al een uur of 4 geen hap door mn keel krijgen, maar dat komt ook wel weer goed. Nu even plat liggen...
 2. Keko

  Hardlopen

  Als hij dat doet moet 'ie echt handtekeningen gaan uitdelen morgen
 3. Keko

  Hardlopen

  Startnummer 20591. Donkerrood Galway-shirt, en naast mij een lange dunne blonde gozer en een kale gast die op Gernot Trauner lijkt Oh ja, ik heb donker haar en een baardje, maar dat heeft 60% van de lopers ongeveer
 4. Keko

  Hardlopen

  Startnummer voor morgen opgehaald. Straks nog even een klein rondje van 4km lopen om de beentjes te prikkelen, en dan ben ik er helemaal klaar voor. Benen voelen nu in ieder geval goed, spanning begint nu wel aardig te komen, zeker omdat ik tegen iedereen heb lopen verkondigen dat ik het op 3:30:00 wil lopen. Ben er wel van overtuigd dat ik 'm uit ga lopen, ook dat dat onder de 4u gaat worden, maar of ik het 4:57 tempo kan volhouden gaan we zien. Ga samen met een vriend lopen die het ook voor de eerste keer loopt, een andere vriend die al wat marathons achter de rug heeft (waaronder onder de 3u) fungeert als onze persoonlijke haas.
 5. Keko

  In concert!

  Gisteren, precies tijdens de klassieker, naar een loods in Delft geweest om Graeme James te aanschouwen. Had hem eerder al eens live gezien en hij had me toen compleet omver geblazen. Ik denk dat het genoeg zegt dat ik ook na het zien van de uitslag van Feyenoord geen spijt had dat van m'n keuze. Graeme James is een beetje een uit de hand gelopen straatmuzikant uit Nieuw Zeeland (en een beetje uit Rijswijk) die een stuk of 7 snaarinstrumenten en een loopmachine bij zich heeft. Elk nummer bouwt 'ie op die manier steeds op, weet het publiek goed te bespelen en maakt houdt continu je aandacht vast. Kleine impressie van hoe het eruit ziet:
 6. Keko

  AFC Ajax

  En ik dacht dat de Ajax-defensie het slechtste was van de wedstrijd...
 7. Keko

  Feyenoord

  Helaas de wedstrijd moeten missen, net de samenvatting gekeken. Heeft Feyenoord ook nog een kans zelf gecreëerd of is werkelijk elk schot op doel gekomen door blunders van de Ajax defensie? Mijn god wat zag dat er slecht uit, dat dit nog in het linkerrijtje staat.
 8. Keko

  Hardlopen

  Eerste 30km achter de rug op 4:59. Laatste 4km waren wel pittig natuurlijk, maar ging verder wel echt goed. Qua planning is het wel echt een flinke uitdaging elke week, maar nog even een paar weken doorbeunen en het zit erop.
 9. Alstu, @Djurovski Ik doe voorlopig even niet mee. Ben de laatste tijd weinig op het forum te vinden, dus punten geven aan nummers ga ik waarschijnlijk niet doen.
 10. Keko

  Hardlopen

  4:57, ik ga voor onder de 3:30:00
 11. Keko

  Hardlopen

  Bam, eindelijk een kaartje voor de Rotterdam Marathon weten te bemachtigen! Erg opgelucht dat ik er gewoon 1 heb, traint zoveel fijner. Gisteren nog een heerlijke 25.5km gelopen, waarvan 10km op marathon tempo en 5km nog sneller. Ging hartstikke goed, volgende week de eerste 30er op het programma
 12. Teleurstellend, hoopte wel op wat meer spektakel
 13. Ik ga dit jaar niet meedoen, ik volg het niet intensief genoeg, kan je me uit de mentions halen @De Raam?
 14. Keko

  Kraak 't of Smaak 't

  Na 1 seconde uitgezet -1
 15. Keko

  Hardlopen

  Anderhalve week terug 23.5km op het tandvlees gelopen, kon toen helemaal niets meer. Vandaag in een hoger tempo 20km en ging prima. Progressie is met de week te merken, doel staat op de marathon onder de 3:30:00
 16. Eindelijk weer iemand die Stuart Staples kan waarderen.
 17. Keko

  Hardlopen

  Ben al een tijdje voor de marathon in Rotterdam aan het trainen, maar ik krijg nog geen kaartje bemachtigd. Bij het vraag en aanbod platform al een keer of 50 geboden, maar nooit een reactie ontvangen. Dus ook hier maar even een klein oproepje: ken of ben jij iemand die de marathon toch niet gaat lopen? Ik neem het kaartje heel graag over!
 18. Fons loopt te veel te kloten, te opvallend Kees idem dito, al hoop ik eigenlijk dat hij het is Babs heb ik afgeschreven met het rode scherm, ook niet logisch om 3 afleveringen te missen als mol. Anna en Sor heb ik voorzichtig afgeschreven omdat het geen acteurs/presentatoren zijn. In de geschiedenis van bekend WIDM is dat maar één keer voorgekomen dat de mol geen acteur/presentator is (Rob Dekay). Al krijg ik qua regiekeuzes wel een molvibe bij Sor aangezien hij wat op de achtergrond blijft. Dat houdt Rian over, mijn hoofdverdachte nu. Erg simplistische analyse (of Anna lies(e)), I know.
 19. Kareltje weet wat de knallers zijn!
 20. 1. chrisje1993 (Kaapverdië) 2. bas huijsmans (Noord-Macedonië) 3. Steels (Zweden) 4. Djordison (Salomon Eilanden) 5. Urbeto (Italië) 6. Kyrill (Spanje) 7. Bogatyr (Costa Rica) 8. Satyr (Noorwegen) 9. Tim' (Gambia) 10. Djurovski ( Polen ) 11. Roprop (Albanië) 12. neva (San Marino) 13. Keko (Nepal)
 21. Even aan het klooien geweest voor m'n eigen newgens, dus ook gelijk maar even delen. Best tevreden dat het niet heel erg van die gigantische mooiboys zijn, maar slechts een beetje.
 22. Die is nice, wat voor prompt heb je gebruikt?
 23. Groep 13: Red Hot Chilli Peppers - Stadium Arcadium 7 (+2) Björk - Vespertine 3 (+1) Sufjan Stevens - Come On! Feel the Illinoise 5 (+5) Alt J - An Awesome Wave 4 (+3) Sweet Trip - Velocity: Design: Comfort 3 Groep 14: Kimbra - A Reckoning 2(+1) Arcade Fire - Neon Bible 3 (+3) The Strokes - Is This It? 5 (+2) Muse - Absolution 10 (+5) Madvillain - Madvillainy 2
 24. Keko

  Radio 2 Top 2000

  Ik merk nu bij mezelf een sterke vibe van "Ja zo hoeft het van mij niet!"
×
×
 • Create New...