Jump to content

Keko

FMU Podcast
 • Posts

  15,870
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Everything posted by Keko

 1. Keko

  Ik luister nu..?

  Het hele album luister ik de laatste tijd verrassend veel, lekkere plaat
 2. Ik vind het altijd wel leuk, maar het is wel iets wat maar kort leuk blijft. Als je een paar keer iets echt moois hebt gemaakt, is de lol er vaak wel een beetje vanaf. Maar goed, ik heb hier iets van 15 euro voor betaald ofzo. Heb het er inmiddels wel uitgehaald
 3. Even heel simpel gezegd: Je bent een beverpopulatie en begint zoals bij al dit soort games met een aantal bevers en minimale middelen. Je moet langzaam een stad opbouwen om zo je populatie te laten groeien. Hierbij moet je voornamelijk rekening houden met genoeg hout, voedsel en water verzamelen om de droogtes die eens in de zoveel tijd voorbij komen te overleven (anders gaat zo even driekwart van je stad dood). Door slim te bouwen met dammen en overige gebouwen, kan je de droogtes ook op andere manieren overleven. Dus voornamelijk 2 aspecten. Lekker bouwen, bouwen en nog eens bouwen. En daarnaast dus ervoor zorgen dat je de droogtes overleeft. Ik vond de ingame tutorial al best wel verhelderend, verder nog wat van youtubers geleerd om toe te passen.
 4. Keko

  Ik luister nu..?

  Ben de laatste tijd echt helemaal weg van haar muziek, kan die plaat uren laten draaien.
 5. Voor mensen die op zoek zijn naar een mix tussen Rollercoaster Tycoon en Cities Skylines: probeer Timberborn eens. Erg vermakelijk.
 6. Ja met corona is die live onthulling ook niet echt mogelijk, naast dat het ook een overdreven invulling was wat de inhoud van alle molacties volledig in de weg stond.
 7. Mijn oplossing voor het hele probleem in dit spel met dat de mol geen motief heeft: de mol verdient het geld wat niet in de pot is gekomen gedeeld door het aantal personen wat de mol ooit een keer in de test als mol heeft aangewezen (dus alleen bij de laatste vraag van wie de mol is). Daardoor komt er een balans tussen geld uit de pot spelen en niet herkend worden. Vorig jaar uitgevoerd, ging in mijn ogen perfect.
 8. Zeker interesse, ligt er alleen een beetje aan in welke periode. Maak momenteel ook een WIDM spel voor vrienden, altijd 20 euro inleg, anders is het zoals je zegt allemaal een beetje voor jan lul.
 9. Keko

  Go or no go?

  Ik heb alleen naar Oshimen gekeken, doen!
 10. Nou nou er wordt weer tactisch gestemd hoor!
 11. Echt? Heb je daar niemand over gehoord joh?
 12. Zoekt de rand op, gaat er geregeld overheen. Levert briljante acties op, en wat vaker een straf dan gemiddeld, lijkt me logisch. Heeft imo ook eigenhandig de regels van F1 opgerekt. Kamikaze is idd wat ver, maar als dit mag dan weet ik niet precies hoe ik 'leaving a car-width space' en 'pushing another driver off track' moet interpreteren. Maar bon, wat maakt het ook uit. Lekker genieten.
 13. Ah gegokt en verloren haha, nou, volgend jaar beter. Gefeliciteerd @Mordurette
 14. Kan me oprecht niet voorstellen dat de raceleiding dit aanpakt om een tijdstraf of wat uit te delen. Hooguit een reprimande. Word denk ook wel meegenomen dat Hamilton extreem sloom reed en inhield om Verstappen 'er voorbij' te laten
 15. Man man, dit is wel een race waar nog decennia over gesproken gaat worden, heerlijk. Op basis van de race zwaar onterecht gewonnen, op basis van het seizoen volledig terecht. Verstappen heeft veel pech gehad (al kan je pech ook vermijden), nu een keer geluk. Mooi hoe correct Hamilton blijft, kan me goed voorstellen dat je je op zo'n moment genaaid voelt. Ongeacht of dat nou terecht is of niet.
 16. FIA is ook zo pro red bull.... Wat een einde man had dit niet meer aan zien komen haha
 17. Wel een lekkere spreiding tot zover
 18. Abu Dhabi, 12-12-2021 1. Hamilton 2. Bottas 3. Leclerc 4. Perez 5. Sainz 6. Norris 7. Sainz 8. Gasly 9. Ricciardo 10. Tsunoda Pole: Hamilton Eerste uitvaller: Verstappen Snelste ronde: Hamilton
 19. Lijkt me een stressvol beroep, dus ik pas
 20. Dan zijn we het niet eens over dat iemand in de gehele race 'keihard genaaid is'. Max reed on the edge, dan zijn straffen niet vreemd als hij over the edge gaat imo.
 21. En nu de hamvraag: wat had je ervan gevonden als Hamilton in dezelfde situatie hetzelfde had gedaan? Ik merk namelijk dat de mening van Nederland in dit soort situaties sterk afhangt van of Hamilton of Verstappen het doet/zegt. Dus in mijn geval: ik had het ook jammer gevonden als Hamilton dit had gedaan.
 22. Tegen Verstappen uiteraard Heb ook al wat alcohol op blijkbaar
 23. Vanuit Hamiltons auto was het een ander beeld. Lijkt me een relevanter beeld voor hem.
×
×
 • Create New...