Jump to content

Keko

Leden
 • Content Count

  14,705
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

146 Excellent

About Keko

 • Rank
  Aarhus GF
 • Birthday 11/01/1992

Personal Information

 • Favoriete CM/FM
  FM 2006
 • Favoriete Club
  Feyenoord, AGF
 • Managerstijl
  Opportunist

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Keko

  Ik luister nu..?

  Hoe luister je deze? Staat nog niet op Spotify en Youtube volgens mij
 2. Keko

  MU Cover Contest!

  Ik doe potjandoosie nog eens zo'n aanbod, slechts één user heb ik kunnen verleiden. Die heeft er goed aan gedaan, anders had hij maar 12 puntjes weten te scoren, dat zijn er nu toch 2 extra geworden. Desalniettemin kan ik al wel verklappen dat Richarð. de laatste plaats in de wacht heeft gesleept, dus we zullen het maar damage control noemen. De antwoorden: Een primeur, deze is door niemand goed geraden. Ik zocht naar de drie teddybeertjes met gitaren, die beter bekend staan onder hun naam Bear's Den. Ja ik geef het toe, ik ben fan. Daarom is Tom Smith (Editors) nu al v
 3. Keko

  MU Cover Contest!

  Prima De harde deadline is overigens als ik een nieuw filmpje upload en de antwoorden geef. Tot die tijd ben je dus vrij om antwoorden in te sturen, ook als de door mij gegeven deadline al verstreken is. Moet zelf ook even kijken wanneer het voor mij uitkomt om een nieuw filmpje te maken.
 4. Keko

  MU Cover Contest!

  Ik wilde de deadline überhaupt al een dag verplaatsen aangezien ik tot nu toe nog niet zo veel inzendingen heb. Nieuwe deadline: woensdag 23 september 17:00 @Grote Ree @MetalMichael @The Saint @StanleyW @chrisje1993 @bas2204 @Richarð. @Juca @Tim' @Satyr @KayDeManaager
 5. Keko

  Muziek topic

  Je hebt uiteraard deze playlist op youtube, wellicht ben je er al bekend mee: https://www.youtube.com/playlist?list=PLLtV1zT3fIV8-VjovHjS-Xho4BjXsiL8N Staan een shitload top2000 nummers op met het verhaal erachter. Niet veel van gezien nog, maar vond dit best een leuke:
 6. Grand Prix van Rusland, zondag 27 september 1. Hamilton 2. Bottas 3. Verstappen 4. Stroll 5. Albon 6. Perez 7. Norris 8. Sainz 9. Ricciardo 10. Gasly Pole Position: Bottas Eerste uitvaller: Kvyat Snelste ronde: Hamilton
 7. Keko

  MU Cover Contest!

  Dat was voor mij ook een zeer aangename verrassing
 8. Keko

  MU Cover Contest!

  Ronde 4 heeft iedereen wat meer bij elkaar gebracht, en het was leuk om te zien dat users onderin de ranglijst ook flinke punten wisten te scoren. Hoe moeilijk sommige covers ook zijn, het is in deze contest nog niet voorgekomen dat er een element van een nummer niet is geraden. De antwoorden van deze ronde: Velen van jullie wisten de uitvoering van Mumford and Sons te herkennen in het nummer Tesselate van Alt-J Birdy konden jullie herkennen door de kotsneigingen die het bij je zou oproepen (Titan, 2020), zij zong hier haar versie van Wake me Up van Avicii Deze le
 9. Keko

  Create Your Legend!

  Er schijnt iemand omgekocht te zijn
 10. Keko

  MU Cover Contest!

  @Titan @StanleyW @MetalMichael @chrisje1993 @The Saint @Erwin. Friendly reminder, morgen om 13:00 is de deadline.
 11. Keko

  In concert!

  Nice, heb ze ooit als voorprogramma van Muse gezien, paste wel lekker. Ik ga komende maand naar Spinvis in het theater. Nu hopen dat de coronabesmettingen in Delft laag genoeg blijven om die theaters open te houden.
 12. Toevallig gisteravond. Bekende informatie, maar wel mooi overzichtelijk samengevat en het benadrukt het probleem anno 2020 vrij treffend. Zet je ook wel aan het denken hoe je zelf met social media / telefoon om wilt gaan.
 13. Keko

  MU Cover Contest!

  Haha nou dat is dan een cadeautje Ik kreeg een opmerking over de slechte kwaliteit van nummer zes. Excuus, klopt helemaal. Deze heb ik met mijn telefoon moeten opnemen omdat ik met de converter geen filmpje van 1 uur en 44 minuten wist te converteren, dus zag dit als de enige manier. Imo nog steeds goed genoeg om de artiest te herkennen.
 14. Keko

  MU Cover Contest!

  Daar vreesde ik op het begin wel voor haha, maar tot nu toe heb ik enkel dat mijn video's niet in alle landen afgespeeld mogen worden. Bij mij doet 'ie het gewoon in het topic, maar fijn dat je een oplossing gevonden hebt.
 15. Keko

  MU Cover Contest!

  Enigszins bekend geworden door dit nummer, verder niet bepaald een uitgebreide discografie
×
×
 • Create New...