Jump to content

RSCA_0606

Leden
 • Content Count

  1,051
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

12 Good

About RSCA_0606

 • Rank
  Amateur
 • Birthday June 6

Personal Information

 • Woonplaats
  borgloon
 • Interesses
  voetbal, vissen, muziek, lezen etc..
 • Opleiding/Werk
  student rechten
 • Favoriete CM/FM
  fm 2010
 • Favoriete Club
  KRC Genk
 • Managerstijl
  Bouwer

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Mooi einde van het seizoen man! Zat wat updates achter dus even bijgelezen. Ferme eindsprint nog richting Juventus! Ze hebben het ongetwijfeld toch wel even warm gekregen. Mooie transfers! Wind lijkt me wel prima aanwinst, Farinez is echt talentje, de andere ken ik niet Hopelijk breekt het CL voetbal je niet zuur op in de competitie... Succes man!
 2. Zat wat achter Danubio idd geen tegenstand geweest Mooie transfers en massa spelers in je jeugd en tweede elftal :O Resultaten zijn echt goed man! Mooie overwinning tegen Corinthians! In de Copa Libertadores lijkt enkel River je van de eerste plaats te kunnen houden
 3. Jammer van het verlies in de beker... zeer zuur! In de competitie toch wel een knappe 2de plaats, Ajax lijkt wel niet meer bij te halen... Europees doe je het goed hoor!
 4. Even bijgelezen hier, geweldige resultaten weer en nog steeds aan de leiding! Interview is echt geweldig!
 5. Ah man dat is kl***! Jammer, hopelijk heb je snel opnieuw een leuke game te pakken. En wie weet een nieuwe novelle
 6. Nette resultaten! Geen enkele tegengoal doet het beste vermoeden. Danubio moet wel een eitje zijn voor jullie
 7. Geweldige talenten! Resultaten naar behoren en verdiende tweede plek. Alles zit wel wat dichter op elkaar nu, maar als je zo verder gaat dan moet je niets vrezen!
 8. Alweer top man! Die tweede plek is zo goed als binnen. CL met Bologna volgend seizoen Hopelijk sterk eindigen en nog wat versterken misschien voor volgend seizoen en dan Juventus aanvallen
 9. Mooie clubkeuze! Succes in Braziliƫ!
 10. Mooie resultaten alweer! Samen aan de leiding met Lorient, klein kloofje al met de rest. Lijkt tweestrijd te gaan worden Wat een heerlijk talent die Pelissard!
 11. Prima begin van 2020! Komt nu wel moment van de waarheid aan seg... wat een reeks van toppers dat eraan komt. Maar denk dat ze jou meer vrezen dan je denkt. Veel succes!
 12. Geweldige eerste helft van het seizoen! Net zoals ik verwacht had Benieuwd of er transfers gaan gebeuren. 10 punten is de kloof met Juve, niet geheel onoverkomelijk maar toch weet je ergens dat de vogel vliegen is en dat je vecht om 'the best of the rest' te zijn.
 13. Mooie resultaten hoor! Maar ben wel overtuigd dat je nog beter kan. Op naar de eerste driepunter in de competitie!
 14. Mooie club hoor, met geweldige talenten in de jeugd. Je verhaalt leest lekker weg, ga zo verder
 15. Mooie post over je tactiek! Jammer van het verlies tegen Ajax... Maar je bent niet helemaal uit koers geslaan. Hopen op puntenverlies bij hen en je springt er weer over
×
×
 • Create New...