Jump to content

The Saint

Leden
 • Posts

  2,597
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by The Saint

 1. Billy Idol - Dancing with myself
 2. Geen Götze morgen tegen Go Ahead. Sangaré ook nog niet. Ze zullen morgen wel starten waarmee tegen Feyenoord geëindigd is.
 3. The Saint

  F1 2021

  1.35.980 vooralsnog. Vanavond eens een paar rondjes de bocht uit vliegen om track limits te zoeken
 4. Begrijp gewoon totaal niet hoe hij nu die spelers ooit wil laten groeien. Madueke was schijnbaar moe? Waarvan dan? Tegen AZ en Sociedad heeft hij krap een uur op het veld gestaan. Laatste keer dat hij de 90min volmaakte was tegen Midtjylland Hoe kun je ooit een speler weerbaar maken om twee wedstrijden in de week te spelen als hij die grens nooit opzoekt. Ik mis Sangaré ook wel hoor.
 5. The Saint

  F1 2021

  Deze week inderdaad maar gewoon Sochi. Ongelofelijk saaie graftakken baan, maar goed. Sochi Time Trial deadline 26-09 23:59uur
 6. Verdedigend toch altijd wel matig geweest, verbloemd door aanvallende bijdrage. Die bijdrage is alleen nu ook nihil. Aanvallend is het de laatste weken toch al niet zo best. Vooral Madueke heeft zijn niveau niet door kunnen trekken.
 7. The Saint

  F1 2021

  Komen jullie het scheivlak zonder te liften door? Krijg het maar niet voor elkaar. Welk circuit komende week?
 8. The Saint

  F1 2021

  Tot zondag middernacht. Kleine verbetering.
 9. Beide keren alleen oog voor de bal. Heel zwak. Aanvallend ook weer best onmachtig. Zonde, want die eerste 20 minuten had je ze goed vast staan.
 10. Weet echt niet wat ik kan verwachten zometeen. Die voorhoede van Sociedad is wel erg fijn hoor David Silva geblesseerd uitgevallen, niet heel vervelend.
 11. Holy shit ik schakel net pas ik maar Luuk speelt gewoon Dat gaat het wervelende combinatiespel vast ten goede komen.
 12. The Saint

  F1 2021

  Vlot rondje denk ik neva. Geloof dat ik 1.13 had voor de wipe, maar geen foto. Als het nou een playseat challenge was dan wist ik het wel. Dat ding zal hier ook teveel in de weg staan.
 13. Lucifer weer opgepikt en ook héél snel weer uitgezet. Ze flikken hetzelfde als wat ze bij How I Met Your Mother deden. Een aflevering met van die musical trekjes. Dan heb je als schrijver echt de bodem van de put gezien hoor.
 14. The Saint

  F1 2021

  Jawel joh. In F1 2021 kun je de 2020 editie ook kiezen. Het is toch ook maar voor de leuk.
 15. The Saint

  F1 2021

  Er is op de consoles nu ook een free trial speelbaar. Monza en twee hoofdstukken van de story zijn te spelen. Performance update Flikkers. Was net bezig met de Zandvoort rondjes. Weg tijd
 16. The Saint

  F1 2021

  Komend weekend geen raceweekend, maar wel een hele week waarin de pr machine van Mercedes en Hamilton slachtoffertje gaan spelen. Daarom een mooi moment om een weekje terug te gaan in de geschiedenis om te proberen een zo snel mogelijke tijd neer te zetten op ons eigen Zandvoort. Of zoals Olav Moll zou zeggen “Monaco aan zee” Klassement Zandvoort deadline 19-09 23:59uur
 17. Lees dit nou eens een aantal keer door. Het slaat nergens op.
 18. Hmm inderdaad. Dan nog vraag ik me af of Hamilton daar wel zo naar buiten mag sturen. De afstand tussen einde van die lijn en bocht is niet lang. Dus kan goed “moving under braking zijn”. We zien het allemaal wel. Alle data zal nog wel nagekeken gaan worden.
 19. Hamilton krijgt een blauwe vlag hè. Omdat Norris en Max zoveel meer snelheid hebben op het rechte stuk. Vraag me dan af of Hamilton daar wel zo naar buiten mag sturen om de boel te blokkeren. Zoals in Silverstone. Daar gaf hij Leclerc de ruimte wel en Max niet.
 20. Hamilton die exit pitstraat bewust Max klem zet aan de buitenkant, die aankomt met veel meer snelheid. Op de onboard van Hamilton is te zien dat hij wederom (Silverstone ook) de apex mist, dus te laat remmen en dat op koude banden. Max misschien overijverig inderdaad. Maar was hij in de ankers gegaan had hij een vlakke kant. Benieuwd wat de straffen eventueel gaan zijn. Ook wat Hamilton nog deed in de grindbak. Gas blijven geven… Knettergek.
 21. Boscagli wat doe je man! Uit stand van 30 meter. En dat geluid van het net
 22. The Saint

  F1 2021

  3-4 tienden zou nog ik moeten kunnen pakken nog als ik mijn beste sectortijden bekijk.
 23. Zin in! Het is wel te hopen dat de Ai een hele verandering heeft ondergaan. Die was niet al te best.
×
×
 • Create New...