Jump to content

The Saint

Leden
 • Posts

  2,700
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by The Saint

 1. Vanwaar de ommekeer? Hij zal zijn doelpunten wel maken, had zelf op een wat meer voetbaltechnische spits gehoopt. Nieuw thuis tenue
 2. Gewoon een gelimiteerd bedrag waar hij voor weg mag waarschijnlijk. Nou prima. Ben nieuwsgierig, zoals waarschijnlijk heel voetbalminnend Nederland.
 3. Worden er nou serieus bananen uit het vak van Feyenoord naar beneden gegooid??
 4. Verwachting Götze is 3-4 miljoen. Die 10 is dan zo’n gek getal niet voor beide. Hoop dat beide uiteindelijk blijven. Mauro inruilen voor, zoals het er uit ziet, Brenet is lood om oud ijzer. Götze blijft gewoon een geweldenaar. Al zal hij misschien geofferd worden om zo ruimte te maken in de salarishuishouding voor langer verblijft Gakpo en/of Sangaré.
 5. The Saint

  KNVB Beker

  Trainers hebben toch ook wel een aparte bril op he. Allebei met droge ogen beweren dat ze verdiende te winnen en de betere ploeg waren. Hoorde in de nabeschouwing iets over vijandige sfeer op de tribunes met vechtpartijen door gemaskerde supporters. Treurige bedoeling.
 6. The Saint

  Gran Turismo 7

  Weet nog niet waar ze aan het te spenderen. Heb behalve de benodigde auto’s voor menubooks weinig gekocht. Alleen de WRX. Bijna 4M credits klaarstaan nu.
 7. The Saint

  Gran Turismo 7

  Dubbelpost… Paniek toch lichtelijk toegeslagen.
 8. Mijn eerste race met F1tv. Kwaliteit een dikke prima. Geen buffer gezeik tijdens de race. Commentaar voorlopig Engels, NL schijnt wel te komen (wie dan?). Beetje over de top, maar je merkt wel dat ze verstand van zaken hebben. Nadeel wel. Het hele AirPlay gebeuren werkt dus niet als je geen Appletv hebt, terwijl mijn LG het wel ondersteunt. Dus moest via de Chromecast de boel laten lopen.
 9. The Saint

  Gran Turismo 7

  Verder is en blijft de game visueel een parel. Ook het rijden voelt fantastisch met de feedback van de PS5 controller. Verwacht ook wel dat ze de boel nog terugdraaien. Er is nu gewoon te veel gezeik. Hele reputatie om zeep.
 10. The Saint

  Gran Turismo 7

  Schijnbaar nog niet genoeg want het is nog steeds zeer lucratief. Microtransacties kun je het ook niet bepaald noemen als auto’s €250 kosten Wat ze hebben gedaan is niet netjes. Game uitbrengen, goede reviews bij elkaar harken en dan na twee weken opeens de ingame “economie” aanpassen. User review op Metacritic staat op 1.7 nu geloof ik.
 11. The Saint

  Gran Turismo 7

  Super Licence behaald Nu nog alles op goud zien te krijgen, lastig zat.
 12. Jaartje F1tv afgesloten, was nog met korting. Geen trek in het hele Viaplay gebeuren.
 13. Snap sowieso de ballen er niet van waarom die gast gebracht werd.
 14. The Saint

  Gran Turismo 7

  Wanneer de AI je voor de laatste bocht even vakkundig van de baan rost FullSizeRender.mov
 15. The Saint

  Gran Turismo 7

  Positief wel. Al kleur ik weinig binnen de lijntjes Het gaat echt rete snel. Moet zeggen dat ik alleen nog maar cockpit view rij. Dat heb ik niet altijd gedaan. Cockpitview en dan in de settings, Wobble op 2 zetten
 16. The Saint

  Gran Turismo 7

  Ben begonnen aan de Super Licence. Wat gaat dit hard. Wel even wennen na al die relatief langzame wagens. Het verschil tussen rijden met een F1 hier of in F12021 is enorm zeg
 17. The Saint

  Gran Turismo 7

  Level 7 volgens mij. Begin nu aan de Mustang menukaart. Heb die blauwe Corvette Stingray getrokken uit die drie kaarten. Voeg me ff toe; psn is bollsie Flink wat credits gekocht die gast. F1 auto’s zijn niet goedkoop. Ik hoop dat er wel een damage update komt hoor. Dat mis ik toch wel echt. Tegen de AI kun je daar nog misbruik van maken door op zijn Hamiltons te laat remmen en jezelf te laten opvangen door de auto aan de buitenkant. In multiplayer is dit gelukkig meteen een penalty.
 18. The Saint

  Gran Turismo 7

  Voornamelijk de menukaarten aan het doen. Heb alleen de eerste licentie. Haal die pas wanneer het nodig is of ik moet er echt zin in hebben. Zie nu al op tegen die lastige allemaal
 19. The Saint

  Gran Turismo 7

  Nu bezig met de Music Rally (mini games) tijdens de download. Wat een pracht! Boel spat van het scherm. Misschien dat ouderdom het beter maakt voor je. In de basis blijft de game gewoon hetzelfde. Vond vroeger de grind voor het kopen van dat extra beetje pk erg zaligmakend. Zou zeggen kijk wat streams.
 20. The Saint

  Gran Turismo 7

  Jaaaaa! Alleen zit in het buitenland dus heb m nog niet
 21. Wat is er toch met Max aan de hand?
 22. Nog Hell let Loose fanaten hier? Geen spel om zo casual even te spelen, maar als je de tijd hebt is het echt een verademing
 23. Geloof dat Toon aangegeven heeft alleen nog maar als interim te willen fungeren en geen vaste aanstelling meer wil.
 24. Erg content met deze beslissing. Toon kan zich mooi op zijn boeken storten en je haalt de haast perfecte opvolger binnen.
×
×
 • Create New...