Jump to content

The Saint

Leden
 • Content Count

  2,147
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by The Saint

 1. De prof status doet me nog geen goed #flattenthecurve
 2. White Lies - To lose my life (album) Wat een pareltje blijft dit toch Sowieso top10 favoriete albums. Ieder nummer is gewoon raak.
 3. Eerste wedstrijd duidelijk dat @Christiano de beter was en dan ook verdient gewonnen. Tweede wedstrijd ging gelijk op, waarin ik in de eerste helft een 2-0 voorsprong pakte. Uiteindelijk kwam Christiano nog goed terug en had op basis van de xG een gelijkspel er wel uit mogen slepen. Moeten we nu nog een derde wedstrijd spelen? Dat hebben we voor de zekerheid gedaan. Of is Christiano op basis van doelsaldo finalist?
 4. Ben online. Laat laptop wel aan en check af en toe of je er bent
 5. Uhm. Zal na 18:30 worden dan. Beetje gehannes met baby nu. Sjefke is mijn Steam naam.
 6. The Ripper Vind dit soort documentaires om de een of andere reden fascinerend. Deze is ook sterk. Staat op Netflix. Gaat over het onderzoek naar de Yorkshire Ripper die 13 vrouwen verminkte en vermoorde.
 7. Speed kwam daarna toch? Machtige actiefilm ook
 8. De tweestrijd tussen @van der Wateren mijzelf. Eerste wedstrijd door mezelf gewonnen door een briljant stifje van Ronaldo Tweede wedstrijd goed pak slaag gekregen
 9. Donnarumma Tw eede wedstrijd echt alles tegengehouden. Wat zijn dit trouwens allemaal voor vedette spelers. Willen allemaal een wissel op een gegeven moment
 10. Ben zo online. Moet nog een kind wassen en gestreken in bed leggen
 11. Ik kan vanavond waarschijnlijk ook, anders morgen. Morgen verwacht ik vanaf 12:00 uur de rest van de dag wel beschikbaar te zijn.
 12. Groepschat op Steam is aangemaakt. Accepteer een friendrequest zodat jullie (nasje en yuri) daar ook in toegevoegd kunnen worden.
 13. The Saint

  FM Café

  Een mezalla gaat inderdaad niet goed werken. Die wil te veel naar buiten en heb je centraal op het middenveld een probleem. Wat je verder bereiken met die speler? Moet die in de zestien komen? (boxtobox) of juist buiten de zestien hangen? Carrilero is dan een optie. Zou er sowieso voor zorgen dat je een rol geeft waardoor de speler centraal blijft spelen. @MarkussLijkt me een bug?
 14. The Saint

  FM Café

  Flikker eens op Sporting.
 15. Was zeker de moeite. Derde seizoen veranderd het verhaal compleet, maar vond het nog steeds erg goed. Al ligt het tempo wel behoorlijk traag.
 16. Merk wel dat ik volgend jaar even moet gaan lobbyen bij Rob Stenders om The Smiths weer op respectabele hoogte te krijgen.
 17. Er is geen mogelijkheid om alvast met het team een tactiek te maken of wel? Krijg het iig niet voor elkaar in Touch.
×
×
 • Create New...