Jump to content

The Saint

Leden
 • Posts

  2,660
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by The Saint

 1. Nog steeds niks uit kamp Mercedes. Zie ze er wel voor aan om 5 minuten voor de start van dat F1 gala vanavond de bom te droppen. Ben wel echt helemaal klaar met dat team en dan vooral Toto.
 2. Merkwaardige gang zaken. Zo wil je toch geen kampioen worden? Schijnt, zeker weten doe ik het niet, dat er zelfs voor de race al besproken was dat er sowieso niet onder een SC gefinisht zou worden. Als dit echt zo is, dan is de tactische blunder van Mercedes natuurlijk lachwekkend.
 3. Hmm, maar CAS overruled dit dan toch eventueel?
 4. Gokken en dan winnen/verliezen hoort bij de sport. Begin van de race kiest Mercedes ervoor om blind RB te volgen vanwege positie. Max gaat van softs naar hard, ronde later Ham van med naar hard. Ham had daar gewoon 10 rondes meer kunnen rijden op dezelfde band en daarmee zijn harde band einde race meer leven gunnen. Zeg niet dat hij Max daarmee afgehouden had na SC, maar wie weet.
 5. Dit is inherent aan het racen in de F1. Zo heeft Lewis eerder dit seizoen geluk gehad dat hij onder een rode vlag, onder hem mom van “veiligheid”, zijn auto weer in orde mocht maken. Met het gemak vergeet je even dat Lewis ook gewoon de pitstop kunnen maken he. Rode bandjes eronder en je had 1op 1 op rood gehad, maar die tactische miskleun probeert Mercedes nu te verbloemen met deze protesten.
 6. Ga lekker eten joh. Als dit teruggedraaid gaat worden, dan gaat Red Bull’s legal team het hele seizoen doorspitten. Dan is er geen houden meer aan natuurlijk en maak je de sport, voor zover dat al niet is, helemaal kapot. Sowieso toont dit weer de ware aard van Mercedes. Lewis leek er wel vrede mee te hebben overigens.
 7. Geen CL, geen EL. Spelers die geen vooruitgang boeken. Een medische staf die niet lijkt te weten wat te doen. Het volgas fussbal dat gespeeld zou moeten worden lijkt eerder op een natte scheet. Door Ajax’s falen doe je in de competitie nog mee. Oh en de beker nog, yay Kunnen we alsjeblieft afscheid nemen van Schmidt. Probleem alleen, wie dan?
 8. Zal de laatste nog even meepakken. Verstappen doet een alles of niets poging = huilen. Bottas krijgt zijn overwinning cadeau als bedankje voor het spelen van ultieme tweede coureur. Abu Dhabi, 12-12-2021 1. Bottas 2. Hamilton 3. Perez 4. LeClerc 5. Norris 6. Sainz 7. Gasly 8. Alonso 9. Ricciardo 10. Vettel Pole: Hamilton Eerste uitvaller: Verstappen Snelste ronde: Hamilton @rich ruzzian Je hebt Vettel twee keer.
 9. Dat is het ook precies, maar Hamilton heeft dan dus glashard staan liegen. Overigens hier een filmpje over het incident. Deze gast maakt trouwens erg toffe content. https://youtu.be/wmGZWiPa2R8
 10. Als die straf bij het vergrijp past dan moeten ze die geven. Niet de keuze aan de teams laten. Dan ben je als wedstrijdleiding gewoon niet serieus te nemen.
 11. Max deed dat niet netjes. De telemetrie spreekt niet in zijn voordeel. Echter, haal het hele wel/niet weten van teruggeven positie eens weg en plaats er bijvoorbeeld een technisch mankement voor Max in de plaats? Max riep al eens “los of power”. Dan ga je er toch gewoon omheen? Het zijn geen botsauto’s https://streamja.com/wkvbo In die eerste bocht ook. Ja Max gaat daar wijd, maar remt hij dan heeft hij Bottas achterin zitten. Die heeft deze race twee keer een torpedo actie willen uitvoeren. Het is haast zijn handelsmerk, verremmen in de eerste bocht. Nee, de FIA was al belachelijk bezig en dat is nu gewoon dik onderstreept. Onderhandelen op de radio over een straf, doe normaal. Aan alles kun je merken dat ze naar een climax willen werken. Hamilton had hier op zijn minst een reprimande moeten krijgen, maar dan heeft hij er drie = 10plaatsen gridstraf en dat is natuurlijk niet goed voor de apotheose.
 12. The Saint

  Go or no go?

  Gotze voor 22M laten vertrekken naar Hertha? Probleem is vooral dat ik geen vervanger op het oog heb
 13. Heeft hij wel een donders goed seizoen achter de rug. Ik krijg Gotze maar slecht aan de praat
 14. The Saint

  FM Café

  Traditionele eerste seizoen met PSV achter de rug. Deze FM is lastig. Duurde erg lang voordat mijn tactiek een beetje wilde lopen. CL niet gehaald, groepsfase EL doorgekomen, maar daarna Barcelona getroffen en dat was vrij kansloos toch wel.
 15. Ja wat gaat Mercedes er van weerhouden Lewis niet ieder weekend een nieuwe motor te steken als ze dan zo veel snellen zijn
 16. Zo. De bolide van Lewis is niet door de keuring gekomen na de kwali. Hij is nu bij de stewards.
 17. 1. Verstappen 2. Perez 3. Hamilton 4. Leclerc 5. Bottas 6. Norris 7. Sainz 8. Gasly 9. Ricciardo 10. Ocon Pole: Verstappen Uitvaller: Mazepin Snelste Ronde: Bottas
 18. Er zit meer chemie tussen Gorden en een van zijn toyboys dan tussen Zahavi en Vinicius Romero maar eens Bruma ook weer zo ontiegelijk slecht hè. Hij maakt twee doelpunten dus zal wel weer geaaid worden Sangaré wel een baas vandaag.
 19. Norris nieuwe PU. Vriendelijke tip van The Saint voor jullie Weer een Mercedes motor dus.
 20. Mexico, 7-11-2021 1. Verstappen 2. Perez 3. Hamilton 4. Leclerc 5. Bottas 6. Sainz 7. Alonso 8. Gasly 9. Norris 10. Ricciardo Pole position: Perez Eerste uitvaller: Mazepin Snelste ronde: Verstappen
 21. Te lui voor sexy SS. Het is een understatement om te zeggen dat ik de boel nog niet aan de praat heb. Weg CL
 22. Standaard met PSV begonnen. Meestal ga ik door tot ik de CL heb gewonnen om dan een LLM te starten
×
×
 • Create New...