Jump to content

The Saint

Leden
 • Posts

  2,800
 • Joined

 • Last visited

About The Saint

 • Birthday 03/01/1985

Personal Information

 • Woonplaats
  Eindhoven
 • Interesses
  Voetbal, Wielrennen, Muziek
 • Favoriete Club
  PSV, Benfica
 • Managerstijl
  Bouwer

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

The Saint's Achievements

380

Reputation

 1. The Saint

  Rode Duivels

  Waarom die kleurstelling? Heeft toch niks met België te maken.. Of is het juist omdat het niks met België te maken heeft dat het Belgisch is
 2. Hij wil dat, maar ze gaan navragen doen bij de UEFA of het mag.
 3. 4 keepers voor wat, max 7 wedstrijden en dat is als je de finale haalt
 4. Dit geëtter van jullie gaat verder terug dan die post. Denk zelfs dat niemand weet waar en hoe het ooit begonnen is. Jullie vete is complexer dan mening wereldconflict. Trek elkaar af, sla elkaar de harses in of de beste optie ,negeer elkaar gewoon. Daar heeft iedereen het meeste plezier van. Al zou het eerste ook best mogen. Mooi stukje MU geschiedenis zou dat zijn.
 5. Worden jullie twee nou niet moe van jullie zelf ? Stelletje wijven. Echt, ieder fucking topic waar jullie in te vinden zijn ontspoord in een bitchfight
 6. Niet te hopen! Dan zit je gewoon weer in dezelfde situatie. Scouting moet even goed geëvalueerd worden en dan is een doorgeschoven hoofdscouting daar niet de juiste persoon voor.
 7. Misschien wel het grootste lek ooit in de game geschiedenis. GTA6
 8. The Saint

  FIFA topic

  Oh shit. Was er van overtuigd dat ik dat in dronkengamerstopic had gepost
 9. We hebben toch ook best goede dingen gezien. Druk zetten bijvoorbeeld. En er gewoon op klappen, niet zoals een stel natte kranten bij Twente. Saibari behoorlijke wedstrijd. Het is alleen jammer dat hij wat snelheid te kort komt. Wisselbeleid laat te wensen over.
 10. Mwa. Dat gemor van supporters was na de winterstop van 2020. Toen heeft De Jong ook getwijfeld te stoppen. Bedreigingen waren er toen zelfs ook geloof ik. Hij is in 2018 ingestapt als interim oplossing. Best leuke tranfers gedaan met Dumfries, Angelino, Guti. Echter ook Thomas en op wens van Van Bommel Sainsbury en Behich Arias en Brenet verkocht. Seizoen erop kwamen de missers. De Jong, Lozano, Angelino moesten vervangen worden. Wat kwam er?Afellay op prestatiecontract, Bruma (12,5M) Bauwgartl(10M), Lato (heeft die het eerste gezien?) Mitroglou (riant salaris +huur) Doan ook niet echt uit de verf gekomen, maar daar valt het financiële verlies bij mee. Rond die transferperiodes had je ook nog de ontzettend moeizame onderhandelingen met Isimat en Pereiro. Beide voor voorwisselgeld vertrokken waar je voor voor Pereiro een bod van 15M hebt laten liggen. Ik snapte dat gemor toen echt wel. De bedreigingen zijn natuurlijk niet goed te praten. Twee jaar Schmidt ook niet denderend. Mvogo, Mwene, Fein, Drommel/Unnerstal ruil, Vinicius. Dan kun je zeggen dat je dit niet allemaal alleen op De Jong kunt afschuiven. Dat klopt ook wel. Ze zijn gescout. Scoutingsapparaat waar hij wel het hoofd van was. De scouting moet ook gewoon op de schop wat mij betreft. Waarin ik De Jong wel echt pluimen voor in zijn gat wil duwen zijn de contractverlengingen van jeugdspelers.
 11. Interview met Marcel Brands over ontslag De Jong. Vooral vanaf 04:30 even luisteren. Zijn ontslag heeft niks te maken met niet laten vertrekken Gakpo. Het is dan jammer dat ze niet eerder deze conclusie hebben getrokken en hem afgelopen transferperiode hebben laten zitten.
×
×
 • Create New...