Jump to content

The Saint

Leden
 • Posts

  2,630
 • Joined

 • Last visited

Reputation

317 Excellent

About The Saint

 • Birthday 03/01/1985

Personal Information

 • Woonplaats
  Eindhoven
 • Interesses
  Voetbal, Wielrennen, Muziek
 • Favoriete Club
  PSV, Benfica
 • Managerstijl
  Bouwer

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. The Saint

  F1 2021

  Heb het gevoel dat er nog wel iets meer in zit. 1.13.550
 2. The Saint

  F1 2021

  Ik heb chronisch tijdsgebrek momenteel
 3. Tsjonge wat was Hamilton snel vandaag zeg. Max gelukkig weer geluk met het weer en hij mag Yuki ook wel bedanken. Aparte race verder. Veel spanning, weinig sensatie. Lekkere call van Mercedes ook weer. Die zijn tactisch toch wel beperkt hoor.
 4. Denk dat ik m zometeen maar even preorder. Heb wel weer zin in een shooter en op Warzone ben ik wel uitgekeken. €70 wel gewoon hè
 5. Iemand battlefield 2042 open beta al aan het spelen?
 6. The Saint

  F1 2021

  Spa is goed. Nog geen tijd gehad om ranglijst te updaten. Spa deadline 10-10 23:59
 7. The Saint

  F1 2021

  Zelf helemaal geen tijd gehad om het spel zelfs maar te starten. Vanavond lijstje updaten
 8. Clickbait is inderdaad verrassend goed. Mijn lijst is ook echt te lang aan het worden. Ook geen idee wanneer dit weg te werken. Lig met deze omschakeling naar de winter s’avonds om half 10 al op apengapen. Op HBO een beginnetje gemaakt met Godfather of Harlem en ook Squid Game geprobeerd, kom er alleen echt niet doorheen. Die hoofdrolspeler trek ik echt niet. Is nog erger als je de taal op Engels zet
 9. Het is ook nogal een risico dat je neemt voor het constructeurskampioenschap. Voor Bottas pakte de regen nu ook goed uit, maar reed tot dan toe natuurlijk als een natte krant in de rondte, buiten de punten. Zelfs van Verstappen afhouden was geen sprake. Die man kan niet verdedigen. Nee ik geloof niet dat het een tactische zet was. De Mercedes motor is gewoon niet zo betrouwbaar als die geweest is. Zie ook de problemen bij de andere teams met deze motor.
 10. https://www.planetf1.com/news/valtteri-bottas-monza-pu-was-gone/ Bottas zijn PU na één weekend kapot. Dat is geen lekker gevoel voor Hamilton. Of is dit allemaal voor de bühne en was die motor wissel echt tactiek?
 11. Op Appletv is Foundation begonnen. “Verfilming” van de boeken van Asimov. Mega project geweest, wat het ongetwijfeld niet waar gaat maken.
 12. The Saint

  F1 2021

  Deze week naar Portugal. Laatst toegevoegde circuit aan de game, dus de vlieguren van ieder zijn beperkt. Portimao deadline 03-10 23:59
 13. Ongelooflijk slechte call van McLaren zeg. Laat de keuze bij Norris terwijl je daar op de schermen het totale beeld hebt. Had het hem gegund, mooie kerel. Max gewoon boven verwachting gescoord. Dit echt wel een tikkie voor Hamilton. Wetende dat hij ook echt nog wel een PU wissel moet doen.
×
×
 • Create New...