Jump to content

Kelvin

Leden
 • Content Count

  13,374
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by Kelvin

 1. Eagles of RKC in play-offs. Zou wel mooi zijn als De Graafschap zich weet te handhaven. Lekker veel uitdueltjes dichtbij met PEC.
 2. @Tijn Misschien even met uitsluitsel komen, want het zou jammer zijn als mensen afhaken om zo'n non-discussie.
 3. Uitleg is heel simpel: Nummer staat twee keer met de clip op Youtube: een keer via de productiemaatschappij (8.500.000 views), een keer via de band zelf (329.000 views)
 4. Kelvin

  Eredivisie Topic

  Die eerste aanname van El Hankouri bij die goal, hoeveel ruzie met een bal kun je hebben. Uiteindelijk corrigeert ie het goed natuurlijk, maar toch.
 5. Kelvin

  FC Groningen

  Paar weekjes geleden was een 2-1 voorsprong 30 minuten lang vasthouden al lastig, dus hopen dat ze daar van geleerd hebben.
 6. Kelvin

  AFC Ajax

  De transfer van Griezmann is nog niet rond.
 7. Dat gezicht van die kerel ook. Gewoon genieten!
 8. Kelvin

  FM-Café

  Die gasten van FMScout zijn ook bezig met streampje, vijfde divisie Nederland oftewel 1e klasse. In het eerste seizoen speelt die enige gast gewoon met Hölscher op het middenveld, niet eens gehuurd ofzo. Die zijn dus ook gewoon aan het cheaten.
 9. Je krijgt mijn lijstje vandaag nog
 10. Promo van Jumbo voor de Racedagen.
 11. Toch nog vier op de goede plaats, maar negen teams 3 of meer plaatsen verkeerd gezet, oftewel kansloos.
 12. Vanaf Haarlem kun je naar Zandvoort via twee N-wegen, verder is er geen fatsoenlijke weg naar Zandvoort te vinden en daarnaast heb je dus dat het treinstation vanaf een kant treinen kan ontvangen met een minimale capaciteit (op dit moment). Bij TT-circuit kun je eigenlijk uit elke windrichting komen, daarnaast is er van beide kanten (Groningen en Hoogeveen) treinverkeer mogelijk. (Het treinverkeer zal eigenlijk alleen een gigantisch probleem opleveren als er iets misgaat tussen Meppel en Zwolle, dan is Noord-Nederland gewoon niet meer te bereiken per trein. Maar dat is iets waar de NS volgens mij al mee bezig is, omdat dit ook in de ochtend- en avondspits voor problemen zorgt) Daarnaast natuurlijk ervaring met 100.000 bezoekers op een dag bij de wedstrijddag van de TT. Jumbo Racedagen op Zandvoort heeft al problemen met files tot met de Amsterdamse ring, terwijl dit 100.000/110.000 bezoekers zijn over twee dagen.
 13. Kelvin

  AFC Ajax

  Scheelt dat Koeman een trainersverleden heeft bij PSV, Ajax, Feyenoord, AZ en Vitesse. Dus als ie zijn verleden meeweegt, heeft het nog steeds geen effect?
 14. Als je die Viviani gisteren deklasseert, dan mag je Puccio vandaag wel naar huis sturen.
 15. Kelvin

  Eredivisie Topic

  Ziyech wordt in de 85e minuut gewisseld bij een 4-1 voorsprong, dat is toch niet te vergelijken met die wissel destijds.
 16. Kelvin

  Eredivisie Topic

  Nu al angst voor Bryan Smeets?
 17. Kelvin

  PSV Eindhoven

  Gebrek aan scorend vermogen op het middenveld oplossen door je spits op het middenveld te zetten. Dat werkt tegen kleintjes, maar niet in een uitwedstrijd tegen de nr. 4.
 18. Kelvin

  Eredivisie Topic

  Eigenlijk wel typisch voor Bosvelt, zijn meest memorabele momenten bij Oranje zijn als invaller bij de slechtste wissel ooit en een penalty missen in de slechtste penaltyserie ooit.
 19. Nishimura lekker hoor, buiten de tijdslimiet finishen in de proloog.
 20. Want? Overigens is Pacienca gewoon de broer van Simone Zaza. Ook lekker als een soort mislukte Salinero naar die penaltystip.
 21. Frankfurt brengt in minuut 118 een spits in, dat is gewoon vragen om een gemiste strafschop.
 22. Kelvin

  AFC Ajax

  Dader gevonden, zieke jinx van Valentijn Driessen
 23. Kelvin

  AFC Ajax

  Bij die van 2011 stonden er meer huidige Tottenham-spelers (3) op het veld dan huidige Ajacieden (1). Een poging om er een positieve draai aan te geven.
×
×
 • Create New...