Jump to content

Kelvin

Leden
 • Posts

  14,331
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Everything posted by Kelvin

 1. Kelvin

  FM Café

  Niet onverdiend, maar pijn doet ie wel
 2. Gezien de uiteindelijk uitslag zou ie dan een staatslot voor je kopen met de juiste cijfers en dan de letters fout.
 3. Zelfs als grap is het nog een belediging om Lamprou op doel te zetten.
 4. Deze landen hebben dus minder dan 12 punten aan Oekraïne gegeven. Overigens wel opvallend dat Nederland in halve finale 2e wordt voor Portugal, Moldavië, Griekenland en Noorwegen en dat die landen je allemaal vandaag hebben gepasseerd.
 5. Verdomme, je hebt gelijk. Lekker bezig. Het net sluit zich.
 6. 439 op 480 maximaal haalbare punten. Nu uitzoeken waar die 41 gemiste punten voor Oekraïne vandaan komen, daar moeten de Russische hackers zitten.
 7. Ben ik nou bevooroordeeld of is Nijhuis wel makkelijk weggekomen met zijn foutieve lijntje. Ik lees allemaal ophef over Gozubuyuk die geen reactie wou geven en uiteindelijk statement van de KNVB. Maar daar kun je de beslissing nog altijd zien als een interpretatiediscussie, terwijl iemand die zo'n duidelijke fout maakt eigenlijk buiten schot blijft omdat Feyenoord - PSV/Gozubuyuk meer aandacht krijgt bij de media.
 8. Hoppa, Parijs - Nice in de tas.
 9. Je verwacht toch dat de UEFA met een hoofdkantoor in Zwitserland, de scheidsrechters wel fatsoenlijk kan voorzien van horloges (in principe moeten de boetes van Feyenoord de kosten al dekken). Helaas lijken de horloges te zijn ingekocht bij een Spaanse strandverkoper die normaal zaken doet met mensen die om 10 uur 's avonds een pizza margherita of een mojito op Tenerife naar binnen zitten te proppen.Je kunt natuurlijk
 10. Wanneer is de eerste transferperiode?
 11. 2 x 2 etappezeges plus winst en 3e plaats in Saudi Tour
 12. 1. Miz 2. Svenpunt 3. FlyD 4. neva 5. Satyr 6. Timpy00 7. Aron24 8. NicoHaak 9. Djurovski 10. Kelvin 11. 007mark 12. Noordzijde 13. Fantasy 14. Aaron21 15. Blom 16. Chrisje1993 17. 18. Elano
 13. Weinig voorbereidingstijd en je speelt tegen drie landen die allemaal het voordeel hebben van de omstandigheden (beter met de warmete om kunnen gaan). Laten we hopen dat de KNVB heeft geleerd van de blunder met het acclimatiseren van het vorige EK.
 14. @Fantasy Gaat het wel goed met Klaassen, ik zie hem in veiling 1 naar Espanyol gaan en bij veiling 2 naar Sassuolo.
 15. Precies, maar wel iemand die weet hoe het is om een zwak schot door zijn benen te zien gaan? #MUmeeting
 16. Schandalig gepland dit, kapotschamen!
 17. Kelvin

  AFC Ajax

  Maar even iets op een rij zetten: - Ajax krijgt signalen van vrouwen omtrent Overmars - Ajax besluit niet onderzoek af te wachten en zet contractverlenging van Overmars door. - Ajax rond onderzoek af en ontslaat Overmars. - Ondertussen hebben de vrouwen al contact gehad met het NRC - Directeur communicatie schoffeert de vrouwen die zich gemeld hebben. Nou vond ik het statement van de perschef al een grote farce, maar met deze wetenschap zou die kerel eigenlijk als eerste op straat moeten staan nu.
 18. Kelvin

  FIFA topic

  Nou, ik doe niet de trades waar je 150 coins per speler pakt. Maar wel dingen als TOTW's kopen als de markt laag is en pas verkopen als markt hoog staat. Maar voor mij is toch wel minimaal dat ik 500 coins winst moet pakken per speler voordat ik echt massaal ga handelen.
 19. Kelvin

  FIFA topic

  Future Star Vlahovic van 500k in mijn preview pack.
 20. Kelvin

  FIFA topic

  Ik speel nog veel coop met @Christian. en nog veel Squad Battles. In het begin was dit echt mijn/onze fifa, maar nu het steeds lastiger wordt om drie keer achter elkaar een pass te geven die aankomt bij de gewenste speler zakt dat wel weg. Zeker aangezien een speler na 88 keer kappen de bal nog wel van 25 meter in de rechterbovenhoek kan krullen.
 21. Kelvin

  FIFA topic

  In FUT hebben alle icons, zoals Giggs, Eto´o drie verschillende kaarten Minste kaart is Baby Icon Middelste kaart is Mid Icon Beste kaart is Prime Icon
 22. Toch jammer dat zo'n vent nooit aan dubbels toekomt, dan staat ie zich 23x dood te gooien op dubbel 1.
×
×
 • Create New...