Jump to content

Kelvin

Leden
 • Content Count

  14,218
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Kelvin last won the day on December 23 2020

Kelvin had the most liked content!

Community Reputation

370 Excellent

About Kelvin

 • Rank
  Manager
 • Birthday October 3

Personal Information

 • Interesses
  Voetbal, Wielrennen
 • Opleiding/Werk
  Bedrijfseconomie
 • Favoriete CM/FM
  CM 00/01
 • Favoriete Club
  FC Twente
 • Managerstijl
  Econoom
 • Huidige novelle
  -

Recent Profile Visitors

2,321 profile views
 1. Hoeveel balverlies mag Depay nog lijden in een wedstrijd?
 2. Tijdritten: De lengte van de tijdrit + het parcours bepalen in eerste instantie hoe hoog ik de inspanning zet en daarna gebruik ik de renners die voor mijn favoriet/kanshebber AK starten als experiment om de ideale inspanning neer te zetten. Bergritten: Ik val amper aan, ik probeer zoveel mogelijk mijn kopmannen en schaduwkopmannen/beste knechten te beschermen tot de slotklim en dan speel ik met de inspanning om te zorgen dat mijn kopman genoeg overhoudt tot de top van de klim. Natuurlijk gebruik ik mijn schaduwkopmannen/beste knechten om hem te beschermen of het tempo te bepalen. Select
 3. 1: 2: 3: FlyD 4: 5: Kelvin 6: 7: RubenS2 8: 9: Aron24 10: 11: 12: 13: 007mark 14: 15: 16: 17: 18: 19: Ik kom ff de plannen van @007mark kapot maken, wat ze ook mogen zijn. Dus hopen op Sunweb en dan gaan we daar eens een Duits bataljon van maken.
 4. Heb jij nog een beetje meegekregen wat er nou gebeurd is bij PCMFocus, van de een op de andere dag was dat forum voor mijn gevoel verdwenen?
 5. Kelvin

  FIFA 21

  Ik pack uit de guaranteed TOTS nog even Theo Hernandez
 6. Kelvin

  FIFA 21

  Ik heb je geluk een klein beetje gevonden met een TOTS Skriniar. Dus mijn centrale duo achterin is nu compleet. Stiekem hopen nog ergens Hernandez/Cuadrado mee te nemen. De Paul kan ik wel via de markt oppikken.
 7. Kelvin

  FIFA 21

  Goh, TOTS gegarandeerd Eredivisie/China, dus ik pack natuurlijk 86 Memisevic en uit Serie A pack ik 92 de Vrij die ik al untradable had. Ik ga maar kijken of ik het geluk van @Vitesse88 in de player picks kan vinden.
 8. Kelvin

  FIFA 21

  Nou, player picks zijn kut voor serie A. Gelukkig pack uit een mixed rare players pack gewoon TOTS Lukaku (untrad.). Ook nog De Vrij, Blind, Dumfries TOTS gepackt via de icon swap packs. Immobile SBC kon ik door de packs ook makkelijk pakken. Wellicht volgt Lozano/Nainggolan nog. Middenveld is redelijk bezet met Vidal/Barella/Pirlo
 9. Kelvin

  FIFA 21

  Ik zit lekker packies te stacken voor aanstaande vrijdag: Serie A TOTS (hoop ik). En dan gaat alles in SBC's, upgrade-packs, TOTS en wat dan ook. Ik denk dat ik misschien wacht tot de maandag, want ik heb liever de combo Serie A/Eredivisie t.o.v. Serie A/Liga NOS
 10. Voor de coronacijfers in Brabant zou het in ieder geval beter zijn dat Emmen 16e wordt, Willem II - NAC zou als affiche natuurlijk vooral buiten het veld veel rivaliteit opleveren.
 11. Kelvin

  Brits voetbal

  Topuitvinding die VAR!
 12. Je vraagt je af hoeveel fouten die scheidsrechters nog mogen maken voordat mijn eens gaat afvragen of van Egmond daar wel de juiste leider voor is. Ik bedoel als de spelers week in, week uit een wanprestatie leveren, dan gaat uiteindelijk ook de trainer eruit.
 13. Volgens Henk van Stee is het in ieder geval niet Joost Volmer
×
×
 • Create New...