Jump to content

Kelvin

Leden
 • Posts

  14,301
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Kelvin last won the day on December 23 2020

Kelvin had the most liked content!

About Kelvin

 • Birthday October 3

Personal Information

 • Interesses
  Voetbal, Wielrennen
 • Opleiding/Werk
  Bedrijfseconomie
 • Favoriete CM/FM
  CM 00/01
 • Favoriete Club
  FC Twente
 • Managerstijl
  Econoom
 • Huidige novelle
  -

Recent Profile Visitors

2,678 profile views

Kelvin's Achievements

411

Reputation

2

Community Answers

 1. Kelvin

  FIFA topic

  In FUT hebben alle icons, zoals Giggs, Eto´o drie verschillende kaarten Minste kaart is Baby Icon Middelste kaart is Mid Icon Beste kaart is Prime Icon
 2. Toch jammer dat zo'n vent nooit aan dubbels toekomt, dan staat ie zich 23x dood te gooien op dubbel 1.
 3. Kelvin

  FIFA topic

  In een post Trapp en Laborde afkraken, oeehhh. Jij wil @Christian. en mij nu niet tegenkomen in een coop-potje rivals hoor. Al hoewel misschien afgelopen avond wel. #collectieveoffday
 4. Kelvin

  FIFA topic

  Afgelopen weekend, voor het eerst (en voorlopig voor het laatst) WL gespeeld met dit team: 9 wins na 19 potten, eigenlijk maar twee potten kansloos verloren, de rest allemaal met 3-2, 4-3, 5-4 verloren. Scoren is mijn probleem niet, verdedigen des te meer. Elftal speelt wel lekker met Lukebakio als positieve verrassing, nu sparen voor Okocha als ex-Bundesliga speler. Ook Kohler staat op nominatie om er uit te vliegen voor misschien Klostermann of Niakhate. En wat betreft Ramsdale, prima toch. Het wordt wel eens tijd dat de markt weer even gecorrigeerd worden, het wordt tijd dat alle gouden spelers tot en met 83-rated weer wat meer richting discard-value gaan.
 5. Het is gewoon een divebomb en dat zit heel dicht tegen kamikaze aan. Of ben ik nu weer team Toto Wolff?
 6. Ik zal het even specifieker voor je maken, een vrouw in een F1-café met Max-supporters. Bovendien was volgens mij al bekend dat jij geen vrouw was, maar iets anders.
 7. Op het NOS Journaal een vrouw die tijdens de inhaalactie van Max op het toilet zat, dat is toch wel typisch vrouwen he . In de laatste ronde van de beslissende race naar het toilet gaan.
 8. Dat zegt ik toch ook eerder. De regels pakken nu in het voordeel uit van Max, waar ze eerder goed uitpakten voor Lewis op Silverstone (repareren auto) en Imola (weg verschillen na tochtje grindbak). Maar fijn dat ik gelijk in de hoek van Toto Wolff wordt geduwt als ik een simpele constatering doe.
 9. Dat is net zo logisch als dat een auto bij een rode vlag zijn banden mag wisselen en alle achterstand ook wordt goed gemaakt. Dus de regels zijn in F1 bij vlagen niet logisch.
 10. Dit is gewoon Red Bull Shit, Mercedes kan niets en Red Bull kan alles op dat moment. Als Hamilton stopt, rijdt Verstappen door en is de situatie andersom. Red Bull heeft alle geluk van de wereld, maar ga dit alsjeblieft niet aan de tactiek ophangen.
 11. Kelvin

  FIFA topic

  Mijn investeringsverhaal over Traore (3x Traore gekocht voor 40k), want die moesten nog een win en dat kon niet fout gaan. - Stade Rennes verspeelt voorsprong tegen Vitesse, Traore zakt naar 27k. Vasthouden i.v.m zekere upgrade voor plaatsing K.O. fase. - Coronabesmettingen bij Spurs: Traore gaat omhoog naar 34k. Maar ik verwacht verdere stijging dus vasthouden. - Rennes wordt uitgesteld: Traore gaat naar 25k - Rennes wordt definitief afgelast: Traore gaat naar 30k Ik denk niet dat ik mijn coins nog terug ga zien. Laten we het erop houden, dat ik met beleggen met mijn eigen geld succesvoller ben.
 12. Vis in de leije #johnyturbo
×
×
 • Create New...