Spring naar bijdragen

Kokkie

Leden
 • Aantal bijdragen

  33382
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  4

Waardering in de gemeenschap

172 Excellent

Over Kokkie

 • Rang
  Is geen Jager
 • Verjaardag 14-04-1991

Personal Information

 • Woonplaats
  Amsterdam
 • Interesses
  Sport
 • Opleiding/Werk
  HBO
 • Favoriete CM/FM
  11
 • Favoriete Club
  Ajax
 • Managerstijl
  Nationalist

Recente profielbezoeken

975 profielweergaven
 1. Kokkie

  Apex Legends

  Jij probeert er een een wedstrijdje van te maken. Ik vertel hoe het in elkaar zit. Mocht je daar niet tegen kunnen had je niet die discussie moeten aangaan hier.
 2. Kokkie

  UFC en andere MMA bonden

  7.47-7.49 Open workout voor het gevecht. Knie begaf het daar ook al. Loopt ie daarna ff heel mans te schreeuwen naar het publiek om het te verbloemen maar hij wist het ook al.
 3. Kokkie

  UFC en andere MMA bonden

  Neuh, geen KO. Gewoon een TKO. Hij werd idd gedropped door een uppercutje die niet goed in beeld was maar daarna knalde zn knie uit elkaar. Als je KO bent kan je niet meer schreeuwen he Meneer ging schreeuwend naar de grond.
 4. Kokkie

  UFC en andere MMA bonden

  Nou. Ongelukkig dit. Cain schrok erg van de pijn in zn knie (is dat niet de knie waar die zo een zware blessure had?) en stopte daarna met vechten. Gek dat Francis de KO krijgt :d
 5. Kokkie

  Wie is de mol? 2019

  Die Sinan is het volgens mij he. Ik ging echt stuk toen die zei: het is een hele goede mol. Maar hij zei het op zo een manier dat ik het gevoel kreeg alsof die het over zichzelf had
 6. Kokkie

  Apex Legends

  Er gaat helemaal geen discussie welke game groter is. Dat is namelijk geen discussie maar gewoon overduidelijk. Er ontstond een discussie over Apex als Fortnitekiller omdat ElSjorTelegraaf meteen weer een spel op de hypetrain zet (zoals die ook doet met de CODjes). Lekker toch dat er weer een spelletje is wat een beetje prima te spelen is maar Fortnite zal de komende jaren niet in te halen zijn.
 7. Kokkie

  Statistieken in het voetbal

  Kan een admin me even beheerdersrechten geven zodat ik het topic kan sluiten?
 8. Kokkie

  Statistieken in het voetbal

  Ik kan je ook een video laten zien van ene Benzema tegen Ajax en ene Ziyech tegen Real Madrid. Hop aangetoond. Noem je wel Benedictus Hwb voortaan. Daar in het Vaticaan zijn ze ook nog steeds hijgerig op zoek naar bewijs dat God niet bestaat.
 9. Kokkie

  Temptation Island

  Beetje een leuke mensen? Zag de vrouwelijke 'verleiders' en daar zou ik me echt voor schamen mocht ik daarmee het bed in duiken. Tering Maar goed. Die gasten zitten straks allemaal BG op het eiland dus dan worden het vanzelf wel 'aantrekkelijke' dames.
 10. Kokkie

  Fortnite

  Die Sypher is wel echt vies dik zeg tering. Castertjes van net waren prima. Als je maar kunt presenteren en dat kan die Kitty wel. Zo ingewikkeld is het spelletje niet. Waardeer die twee chicks meer dan een Myth die gaat zitten alsof het Hwb is en over expected goals gaat praten terwijl 400k kijkers hem vierkant uitlachen. Beetje overduidelijke dingen heel moeilijk maken om iets te compenseren. Nee mij niet gezien. Heeft Sypher ook een handje van helaas.
 11. Kokkie

  Fortnite

  En Tfue wint weer eens meteen de eerste pot. Dan ben je echt heel goed om een game met een kleine skill gap zo vaak en constant te winnen.. Niet normaal
 12. Kokkie

  Fortnite

  Secret Skirmish bezig.
 13. Kokkie

  AFC Ajax #53

  Je bent gewoon een hele domme gozer als je dit model loopt te verdedigen. Daar hoef ik dan idd geen enkele miliseconde tijd aan te besteden om een 'verklaring' te zoeken voor onjuiste conclusies die onze leraar trekt. Hoop niet dat je dit ook aan onze toekomst leert? Je bent een beetje de Baudet rol aan het aannemen. Met een rapport zwaaien en dan aan de hand daarvan zeggen dat al dat klimaatgelul onzin is.
 14. Kokkie

  AFC Ajax #53

  ...... Hoe verklaar je de ontwikkeling van een jeugdspeler die elk jaar beter wordt in afwerken dan? Dat is zeker ook onzin? Sorry maar ik heb zelden ZOIETS doms gehoord dan wat jij nu zegt. Het is lachwekkend en zeer gevaarlijk dat een zelfbenoemd intelligent persoon als jij in deze onzin gelooft. Al lees ik boven mij dat iemand Ziyech niet veel verkeerd vond doen aan de bal. Huh? Stond er een herhaling op van een andere pot gisteren? Ziyech deed juist álles verkeerd aan de bal.
 15. Kokkie

  AFC Ajax #53

  @Hwb Dat afmaken van kansen he. Dat is toch geen kwaliteit zei je?? Hoe kan het dan dat Ajax weeeeeer zo een pot niet weet te winnen
×