Jump to content

Malinwa

Leden
 • Posts

  286
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Malinwa's Achievements

10

Reputation

 1. Die gaan nog spijt krijgen dat ze Pedersen hebben laten gaan :p
 2. Jurassic World (2015) - 7.5/10 (rewatch) Misschien wel één van mijn favoriete films waar het hoogste aantal bagger in verwerkt is. Maar wat blijft het heerlijk vertoeven in deze wereld, tussen alle natuurpracht en dinopraal. De spanning is ook haast ondraaglijk, allesbehalve goed uitgewerkt maar ik zat op het puntje van mijn stoel. Breinloze blockbuster die tot het einde blijft boeien. T-Rex <3 Mad Max: Fury Road (2015) - 9/10 (rewatch) Waar Jurassic World een tikkeltje slechter werd, werd deze bij een tweede kijkbeurt een pak beter. De stijl, de fantastische wereld die werd gecreëerd, de gore, de badassery, de visuals, de score,... Ik kan hier eeuwig over blijven leuteren, maar George Millers Masterpiece is tot in den einde herbekijkbaar. What a thrill ride. Enkel snap ik to-taal niet wat Hardy hier aan het doen is. Veruit zijn slechtste acteerprestatie. Total Recall - 7/10 Paul Verhoeven is bij wijlen toch een genie dat de factor 'fun' alle eer aandoet. Arnie is nooit beter geweest, de gore en de special effects zijn heerlijk corny en fout, en wat dan gezegd van de oneliners. 'See you at the party, Richter!'
 3. Malinwa

  Hip-Hop

  [YOUTUBE] [/YOUTUBE] Hier verrast ie me toch mee, ga dat nieuwe album toch eens een luisterbeurt moeten gunnen EDIT: kan iemand me nog is uitleggen hoe je YouTube-vids op dit forum zet? Ben aan het sukkelen
 4. Geen fan van Samatta? Heb dat namelijk steeds een beperkte spits gevonden die door omstandigheden in de basiself mocht starten.
 5. (500) Days of Summer - 8.5/10 Een film in zeer lange tijd waar ik het heel moeilijk mee heb om hem te raten. Ik weet nog niet helemaal wat ik er precies vind, maar ik weet wel één ding: dat ik 'm geniaal vind. Over het hoe en het waarom ben ik ook nog niet helemaal uit, maar de screenplay is zo geweldig uitgeschreven en de cast doet de geschreven dialogen ook alle eer aan. En elke hetero man hoort een crush te hebben op Zooey Deschanel, wauwie. Buiten de hele visuele stijl en de voice-over, wat niet meteen mijn stijl is, is vooral hoe met het gegeven wordt omgegaan zo raak en vooral zo echt. Deze gaat nog even nazinderen. Dat ik 'm ook meteen opnieuw wil zien zegt genoeg.
 6. Malinwa

  Hip-Hop

  Vetjes, dit ga ik volgen. Ben benieuwd en hoop dat Childish Gambino hoog staat. Redelijk zot van de laatste tijd.
 7. Finding Dory (2016) - 6.5/10 Ontzettend melig, maar net als het deeltje van Minions dat ik gisteren zijdelings had bekeken, prachtig geanimeerd. Het verhaal stelde niet zo veel voor, maar de voice acting is best wel goed (al grenst Ellen Degeneres aan het irritante) en soms worden dem feels wel eens aangepord. Al durfden de makers niet altijd even veel, wat de film ook niet bijster origineel maakt. Ergens dus wel dertien in een dozijn, maar best wel goed uitgevoerd.
 8. Drag Me To Hell (2009) - 7.9/10 (rewatch) Wat blijft dit toch een heerlijke hilarische thrill ride van Sam Raimi in comedy horror-form. Compleet geflipt en mysterieus genoeg om je interesse vast te houden. Justin Long begon me wel te irriteren.
 9. Dat blijft daar toch echt een soep, constant reorganisaties, publiekslievelingen die moeten vertrekken waar dan vervangers voor worden gehaald die een grote gok zijn en de banden van D'Onofrio in de verf moeten zetten, dat stadion maar even vlug te lijken renoveren (wat natuurlijk niet zo gemakkelijk is),... Je zou nog denken dat de periode onder Hofmans een goede periode was :cab:
 10. Malinwa

  Festivals

  Vorige zaterdag een dagje Couleur Café in Brussel meegepikt, sinds dit jaar van Tour&Taxis naar de Heizel verhuisd. Anderhalf uur moeten wachten eer we binnen konden, een podium waar een grote boom en een megatent het zicht verspert en dan nog een tweede podium dat wel leuk is met zijn amfitheater-in-het-bos-feel maar waar veel te weinig toeschouwers kunnen staan. Daar is dus nog werk aan de boeg :p Door het lange wachten ook maar twee volledige concerten kunnen meepikken, Coely en The Roots. The Roots vielen wat tegen: geweldig uitgevoerd, maar de ziel ontbrak. Leken het wat op automatische piloot af te haspelen en driekwart wedstrijd beginnen ze opeens covers te spelen. Zoals Sweet Child O' Mine... Cringe... Coely was dan weer fantastisch: hiphop die steeds meer en meer de soul-kant opgaat (nog wel soul lite, but hey het is fris en zit vol energie) en toen voor 'The Rise' DVTCH NORRIS en Yann Gaudeuille (wat een stem) mee het podium op kwamen, ging het dak eraf. Mijn vriendin nog nooit zo hard zien dansen, heerlijk om zien :-D
 11. Erg voor Foket (hartoperatie en zes maanden out) maar beter dat ze er vroeg bij zijn. Jammer genoeg voor hem doet Gent hier een schitterende zaak mee.
 12. Wonder Woman (2017) - 6.5/10 Ik had er hoge verwachtingen van en die zijn helaas maar deels ingelost. Gal Gadot en Chris Pine stelen de show, ik kan bijvoorbeeld geen andere Wonder Woman zien dan de Israëlische beauty. Ook de vechtscènes zitten geweldig ineen, wanneer ze de slow motion origineel gebruiken welteverstaan. Ook de score vond ik voor een Hollywoodblockbuster van zeer hoog niveau. Helaas was de bad guy toch net niet zo goed uitgewerkt, het sprong te veel van de hak op de tak. Dat is zeker mijn grootste gripe, het is eraan te zien dat de screenwriter zijn eerste screenplay voor een feature film schrijft en dat Hack Snyder mee het verhaal heeft geschreven. Mocht dat laatste niet het geval zijn geweest, had je hier goud in handen. Dus toch wel jammer.
 13. Transformers: The Last Knight (2017) - 2/10 I may have served many men in the past, but you sir my have been the coolest one.
 14. Malinwa

  Hip-Hop

  Jammer man, vond je posts altijd zeer interessant. Onlangs de albums Atrocity Exhibition van Danny Brown en Coely - Different Waters gecheckt. Allebei echt zeer goed, al denk ik dat die laatste de Belgische landsgrenzen niet zal overschrijden. Ook de laatste van Kendrick gehoord en er staan imo te veel slechte nummers op (Yah-Element-Loyalty,...) op. Als de geruchten waar zijn dat hij twee albums tegelijkertijd wilde releasen, ben ik wel benieuwd naar het andere materiaal tho :p
×
×
 • Create New...