Jump to content

Daanpsv10

Leden
 • Posts

  16,531
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Daanpsv10

 1. Sneijder heeft toch ook lang vanaf de linkerkant gespeeld bij Gala?
 2. Dat gaat Cocu niet doen denk ik, verwacht Bergwijn op links en Narsingh op rechts. Pereiro op links en Narsingh op rechts kan ook, al verkracht je Pereiro dan wel nog harder dan ze momenteel al doen.
 3. Niet actief, maar check altijd wel dagelijks even een aantal topics. Post ook nooit iets ofzo.
 4. Barca, Napoli, FK Rostov S.V.P. (Y)
 5. Ja, want je gebruikt maar 3 middenvelders per seizoen in die 50 wedstrijden (y) vorig jaar is toch gewoon gebleken dat je als PSV zijnde 2 goede back-ups nodig hebt op die 3 posities? Hoe de rolverdeling dan precies is zal mij een wordt wezen, je hebt gewoon 5 'basiswaardige' middenvelders nodig.
 6. Ramselaar vervanger van v Ginkel en de Jong vervanger van Maher, ik zie op geen enkele manier in waarom dat te veel van het goede is?
 7. Isimat is goed als 3e CV ja, maar ik kan nog niet oordelen of Schwaab daadwerkelijk goed genoeg is voor de basis.
 8. Als Cocu van plan is om vaak 5-3-2 te gaan spelen is een extra VC erbij wel handig, anders heb je alleen de Wijs als back-up, dat gaat het ook niet worden.
 9. Is volgensmij in onderhandeling met een Championship-ploeg.
 10. Als er geen buitenspeler bijkomt die er direct staat is bovenstaande opstelling inderdaad de best denkbare voor het huidige PSV. Probleem is echter dat Willems nog vertrekt en ik totaal geen idee heb wie ze voor die (cruciale) positie gaan halen.
 11. Locadia .... Kan toch niet meer.
 12. Heeft toch wel wat wedstrijden gespeeld voor Chelsea die Kennedy, meen veelal op linksback.
 13. Die lijkt zich onder Cocu echt op de 8 positie te moeten richten. Middenveld Guardado, Hendriks, Propper is prima in de eredivisie, in de CL ben je misschien verdedigend wat kwetsbaar, waardoor ik me wel aansluit bij de mening van Sophomore. Prioriteit is in mijn mening echter een goede linksbuiten.
 14. Seizoen 3 nu op Netflix :) Fijne serie.
 15. Daanpsv10

  Willem II

  Andersen kan inderdaad geweldig voetballen, maar er komt meer bij kijken (dooddoener ik weet het). Als ik zie hoe vaak Stam vandaag gevaarlijk is opgekomen (onder meer in de laatste seconde van de wedstrijd) .... Op die manier kan Andersen je gewoon echt punten kosten en in dit geval bijna de Eredivisie.
 16. Ik heb seizoen 1 en 2 nu op Netflix gezien, maar drie staat er voorlopig nog niet op. Iemand tips om seizoen drie toch te kunnen kijken?
 17. Hoe zit het vandaag in België? Is Club Brugge bij een overwinning al kampioen?
 18. Misschien kunnen ze Petrovic zo ver krijgen om zijn plek in te nemen :r
 19. Je loopt wel erg op de zaken vooruit he :D Gijp net over die Chinezen in vergelijking met Joling :-D
 20. In mijn ogen heeft Derksen niets verkeerd gezegd, onderbouwde zijn mening met heldere argumenten en duidelijke voorbeelden, niets tegen in te brengen.
 21. Als ik Wolter Kroes lees haak ik direct af ;c
 22. Klinkt wel goed ja, Brace had voorheen toch ook wel een paar fijne nummers? Ben benieuwd of hij dit door kan zetten komende jaren.
 23. Wat blijft dit geniaal zeg :-D Afgelopen week weer een paar afleveringen gekeken, gieren (y)
 24. Ik sluit me aan bij Nigel ;)
 25. Daanpsv10

  KNVB Beker

  Nice :mrgy: Altijd mooi.
×
×
 • Create New...