Jump to content

Jernx

Leden
 • Posts

  750
 • Joined

 • Last visited

Reputation

10 Good

About Jernx

 • Birthday 05/03/1984

Personal Information

 • Woonplaats
  Woerden
 • Favoriete CM/FM
  CM 01/02
 • Favoriete Club
  Ajax

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jernx

  (Tussen)stand

  Halverwege seizoen 1 met Arsenal. Tevreden uiteraard qua positie en het verdedigende werk (Ramsdale is echt een held). Niet tevreden over het aanvalsspel. Enorm veel moeite met het afmaken van de kansen en daardoor vrijwel geen wedstrijd rustig kunnen kijken. Helaas ook niet al te veel geld beschikbaar om gelijk al een of meerdere nieuwe spitsen aan te schaffen dus al blij als we aan het einde van het seizoen bij de bovenste vier blijven en CL kunnen halen (met het daarbij behorende prijzengeld en stijgende reputatie waardoor we op de transfermarkt meer kunnen doen).
 2. Meerdere seizoenen prima. Vrees dat mijn carrière ten einde gaat komen, blijf maar in jong Sparta hangen en ben toch de 20 al gepasseerd.
 3. Blij met de speelminuten in het hoofdelftal van Sparta maar ontwikkeling stagneert volledig. Amper verbetering en inmiddels 3 jaar ouder. Gaat hem niet worden vrees ik.
 4. Nog altijd bijna alleen maar in het jong elftal actief. Teleurstellend.
 5. Liever bij Sparta door ontwikkelen dan naar IJsland. Geluk bij een ongeluk denk ik
 6. Verhuur naar IJsland is nou niet helemaal wat ik in gedachte had...
 7. Jammer dat ik nog niet mij debuut op het hoogste niveau gemaakt heb. Zal komend seizoen hopelijk wel gaan gebeuren.
 8. In elk geval dus al jeugdinternational. Prima. Voor IJsland neem ik aan. Of zou het stiekem toch voor Nederland zijn?
 9. Uitstekende tackle, goede snelheid. Veel eigenschappen al op 10 of daar omheen. Komt wel goed met onze Sveinbjorn.
 10. Ik ben een van de twee spelers bij Sparta (IJslander/Nederlander - spreid je kansen). Gekozen vanwege de goede jeugd die er altijd doorbreekt, Benieuwd wie ik vanaf de linkerkant mag gaan bedienen. Al kan ik ook centraal in de verdediging uit de voeten.
 11. Ik doe met bijna dezelfde mannen als Montass mee: Bottas - 40M Vettel - 40M Hulkenberg - 10M Grosjean - 10M
 12. Helemaal mee eens. Heb dat eigenlijk al sinds vorig seizoen. Volg de serie nog wel, maar mis wel eens een paar minuten omdat ik ff wat anders ga doen (was in het begin ondenkbaar).
 13. Heb dit in het verleden zelf een aantal keer via ticketmaster.com geregeld. Verliep allemaal uitstekend. Enige nadeel is dat de tickets soms (verschilt per aanbieder/wedstrijd) pas 2/3 dagen voor de wedstrijd beschikbaar komen om te printen. Deze moet ook echt geprint worden, hou hier rekening mee.
 14. Toevallig eerder deze maand seizoen 1-3 gekeken. Vanaf 01 maart schijnt seizoen 4 op Netflix te zijn. Ter info ;).
 15. Jernx

  NFL

  Kan iemand mij vertellen waarom de Panthers niet kozen om te 'kicken' voor 3 punten in de laatste paar seconden van Q1? Er was blijkbaar geen tijd meer voor een nieuwe aanval: dan kan je toch beter voor de 3 punten gaan? Of mag je dat alleen doen in bepaalde situaties? #Edit: ah...Q2 gaat gewoon verder waar gebleven. Duidelijk.
×
×
 • Create New...