Jump to content

Mido

Leden
 • Content Count

  3,913
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

20 Excellent

About Mido

 • Rank
  De Johan Derksen van MU
 • Birthday 02/26/1989

Personal Information

 • Woonplaats
  Spijkenisse
 • Interesses
  Voetbal, natuur, sportboeken en comedy series
 • Opleiding/Werk
  Evenementen Beveiliger
 • Favoriete CM/FM
  FM07
 • Favoriete Club
  AFC Ajax, FC Barcelona en Tottenham Hotspur
 • Managerstijl
  Bouwer
 1. Ja, dit is (voor mij) een serieuze lijst. Kijk, een lijst met een top-50 word al snel een beetje willekeur, na de 1e 20 word 't al vrij lastig om ze op de juiste plek te zetten. Om maar te zwijgen over hoe je een verdediger met een aanvaller vergelijkt of een keeper met een middenvelder. Maar dat is (vind ik) het leuke aan lijstjes plaatsten, altijd stof tot discussie.
 2. VI kwam laatst met een boek genaamd: Top-50 beste Nederlandse voetballers aller tijden Dat inspireerde mij om te bedenken wat de 50 beste Nederlandse voetballers waren die ik ooit heb zien spelen. Ik post hier alvast mijn top-50, voel vrij om die van jou te plaatsen en/of die van mij en andere ter discussie te stellen. 1. Bergkamp 2. Robben 3. Kluivert 4. Sneijder 5. Van der Sar 6. Cocu 7. Davids 8. Stam 9. Van Nistelrooij 10. F. de Boer 11. Van Persie 12. Overmars 13. R. de Boer 14. Van der Vaart 15. Stekelenburg 16. Van Bommel 17. Van Bronckhorst 18. N. de Jong 18. Boulahrouz 19. Cillessen 20. Kuijt 21. Wijnaldum 22. Vlaar 23. De Vrij 24. D. Blind 25. Huntelaar 26. Reiziger 27. Heitinga 28. Jonk 29. Engelaar 30. Westerveld 31. Mathijsen 32. De Guzman 33. Zenden 34. Winter 35. Van Vossen 36. Van der Meijde 37. Janmaat 38. Numan 39. Hasselbaink 40. Van Hooijdonk 41. Strootman 42. De Zeeuw 43. Martins Indi 44. Ooijer 45. Karsdorp 46. Waterreus 47. Depay 48. Afellay 49. Babel 50. Klaassen
 3. Een collega van mij adviseerde mij Quantico te gaan kijken, ik heb net seizoen 1 afgekeken en ik vind 't echt een top serie. Die hoofdrol speelster (Priyanka Chopra) is eigenlijk iets te mooi. Daardoor verlies je nog weleens je concentratie, die je hard nodig hebt bij deze serie want de hele 1e seizoen lang laten ze beelden uit het heden en verleden door mekaar zien. Ik ben benieuwd of er nog andere hier zijn die deze serie ook volgen. Ik kwam er te laat achter dat ze op FOX NL bezig waren met het vertonen van seizoen 2.
 4. *meer iets voor 't Ajax forum*
 5. Die Mourinho heeft gelijk als hij zegt dat zijn ploeg het zwaarder heeft dan Ajax in aanloop naar de finale maar hij loopt wel te goochelen met dagen. Hij zegt dat Ajax 12 dagen als voorbereiding op de finale heeft maar dat zijn er 10 en hij zegt dat hij 2 dagen na de laatste PL-wedstrijd al tegen Ajax moet maar dat zijn er 3. Ik weet wel dat 't maar 1 of 2 dagen verschil is maar waarom moet iemand met een selectie van 250 miljoen met daarin 30 (min of meer) gelijkwaardige spelers zich altijd zieliger voor doen dan hij is? Dat is toch Manchester United-onwaardig?!
 6. Dolberg is er niet bij en we hebben geen echte goede vervanger (Cassierra en Traoré) voor hem dus eigenlijk vind ik dat Ajax morgen zonder een echte spits moet gaan spelen zoals De Jong en soms Eriksen onder F. de Boer maar Bosz heeft al gezegd dat hij dat niet gaat doen dus dan is Ajax morgen voorin gehandicapt. Want Traoré gaat morgen echt niks creëren ofzo. Dus we moeten hopen dat 't 0-0 word zoals 2 jaar geleden.
 7. Maar die Hans word wel steeds gekker, als die amerikanen van FOX 'n keer langs komen en ze zien dit zeggen ze gelijk: die man moet eruit, hij is 'n clown! Want die amerikanen kunnen hier echt niet om lachen denk ik.
 8. Mido

  Film Topic

  Ik wilde al zo lang deze film zien, het leek me echt zo'n rauwe Nederlandse film waar ik van houd maar wat 'n teleurstelling was het.
 9. Ik zie 't, paar dagen geleden werd er nog gezegd dat deze wedstrijd op Eurosport 1 uitgezonden zou worden.
 10. Als het goed is zou Eurosport deze wedstrijd gewoon op hun 1e kanaal uitzenden.
 11. Hoe laat speelt Nederland morgen?
 12. Reken maar dat hij daar nu nog steeds mee zit.
 13. Het is grappig om te zien aan mensen die daar niet vaak in dat programma zitten hoe moeilijk 't is om daar je verhaal te doen want Kuyt was daar echt wel naar toe gegaan om iets te zeggen maar hij kwam er soms niet tussen. Bij Alfons Groenendijk zag je 't ook, op een gegeven moment stelde Jansma een vraag aan Gijp óver de contractverlengingen van de spelers van Excelsior terwijl (officieel) de trainer van Excelsior gewoon tussen hun in zat.
 14. Die heeft ook niks tegen 'n vrouwonvriendelijke opmerking want die irriteert zich al tijden dat hij met die Hélène Hendriks over voetbal moet praten.
 15. Ja, EK bestaat niet dit jaar.
×
×
 • Create New...