Jump to content

Mido

Leden
 • Posts

  3,913
 • Joined

 • Last visited

About Mido

 • Birthday 02/26/1989

Personal Information

 • Woonplaats
  Spijkenisse
 • Interesses
  Voetbal, natuur, sportboeken en comedy series
 • Opleiding/Werk
  Evenementen Beveiliger
 • Favoriete CM/FM
  FM07
 • Favoriete Club
  AFC Ajax, FC Barcelona en Tottenham Hotspur
 • Managerstijl
  Bouwer

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Mido's Achievements

20

Reputation

 1. Een collega van mij adviseerde mij Quantico te gaan kijken, ik heb net seizoen 1 afgekeken en ik vind 't echt een top serie. Die hoofdrol speelster (Priyanka Chopra) is eigenlijk iets te mooi. Daardoor verlies je nog weleens je concentratie, die je hard nodig hebt bij deze serie want de hele 1e seizoen lang laten ze beelden uit het heden en verleden door mekaar zien. Ik ben benieuwd of er nog andere hier zijn die deze serie ook volgen. Ik kwam er te laat achter dat ze op FOX NL bezig waren met het vertonen van seizoen 2.
 2. Mido

  Praatprogramma's

  Maar die Hans word wel steeds gekker, als die amerikanen van FOX 'n keer langs komen en ze zien dit zeggen ze gelijk: die man moet eruit, hij is 'n clown! Want die amerikanen kunnen hier echt niet om lachen denk ik.
 3. Ik wilde al zo lang deze film zien, het leek me echt zo'n rauwe Nederlandse film waar ik van houd maar wat 'n teleurstelling was het.
 4. Mido

  Praatprogramma's

  Reken maar dat hij daar nu nog steeds mee zit.
 5. Mido

  Praatprogramma's

  Het is grappig om te zien aan mensen die daar niet vaak in dat programma zitten hoe moeilijk 't is om daar je verhaal te doen want Kuyt was daar echt wel naar toe gegaan om iets te zeggen maar hij kwam er soms niet tussen. Bij Alfons Groenendijk zag je 't ook, op een gegeven moment stelde Jansma een vraag aan Gijp óver de contractverlengingen van de spelers van Excelsior terwijl (officieel) de trainer van Excelsior gewoon tussen hun in zat.
 6. Mido

  Praatprogramma's

  Die heeft ook niks tegen 'n vrouwonvriendelijke opmerking want die irriteert zich al tijden dat hij met die Hélène Hendriks over voetbal moet praten.
 7. Mido

  Praatprogramma's

  Ja, EK bestaat niet dit jaar.
 8. Mido

  Praatprogramma's

  Ik vond 't bij Pauw een beetje 'n kinderachtige discussie worden waar Johan ook niet goed uit kwam door de man tegenover hem alleen maar denigrerende opmerkingen toe te werpen. Maar tuurlijk heeft Johan gelijk als hij zegt dat clubs kapot gaan aan de vele buitenlanders die er lid zijn. Er word net gedaan (o.a. door Hugo Borst) of Derksen deze mening puur baseert op 't feit dat hij weggepest is in Gouda. Maar dat is natuurlijk onzin (zoals hij gister zei) heeft 'ie veel vrienden in het bestuur van amateurclubs en die vertellen hem allemaal dit soort verhalen, ik vond het wel mooi toen hij het had over de manieren hoe voorzitters van die amateurclubs probeerde allochtonen buiten de deur te houden. Dat soort verhalen herken ik wel: ik kende een bestuurder van Hermes DVS en die vertelde mij dat als een Marokkaan of Turk zich daar aanmeldde, hij ze vertelde dat voordat ze lid konden worden ze gelijk een half jaar contributie moesten over maken en dat had wel een afschrikeffect want de meesten wilde dat niet. Maar waarom deed hij dat nou? Nou omdat er in Rotterdam en Schiedam 'n hoop clubs failliet zijn gegaan omdat een hoop Turkse/Marokkaanse jongens zich aanmeldde bij zo'n vereniging en voor elk lid moet de club 'n bedrag aan de KNVB betalen maar vervolgens betaalde die jongens nooit hun contrubutie dus deze clubs hadden wel de lasten van die jongens maar nooit de inkomsten dus daarom bedacht deze Hermes-bestuurder dit: als ze dat half jaar in 1x betalen dan kunnen we daarvan makkelijk de kosten aan de KNVB betalen en zijn die jongens gewoon welkom wilde ze dat niet dan kwamen ze 'r bij Hermes niet in. Wat ook een probleem is bij Marokkaanse jongens in je team is het douchen, kijk hoe hun douchen maakt mij niet uit: of je nou doucht in je blote kont, je onderbroek of van mij part in je voetbalkleren dat is je eigen zaak maar het probleem is dat zij wel voor jouw willen bepalen hoe je doucht, zij eiste echt dat ik me onderbroek aan hield. Wat ik natuurlijk niet deed, flikker op! Maar dat soort gezeik heb je wel want ik had natuurlijk weer geen respect voor hun geloof en cultuur.
 9. Ik moet vaak meer lachen om animatiefilms zoals Happy Feet, Finding Nemo, The Incredibles, Shrek en Ice Age. Dan om een film van Adam Sandler of Ben Stiller.
 10. Ja, ik begrijp wat je bedoelt, het is blijkbaar heel moeilijk om 'n goeie komedie te maken, de laatste 2 goeie komedies die ik heb gezien waren Grown Ups 2 en Trainwreck. btw. ik vond Jump Street 21 ook niet zo slecht maar 22 was vreselijk.
 11. Ik vind Channing Tatum sowieso 'n acteur van niks. Hij heeft 't naar mijn mening ook iets te hoog in z'n bol: de G.I. Joe films vond 'ie niks, ze waren niet uitdagend genoeg en maar een matige actiefilm maar hij heeft ze gedaan omdat hij 'r niet onderuit kon, qua contracten en zo. Maar dan denk ik: doe nou niet of je daarna alleen maar Shakespeare stukken heb gespeeld want 10 Years, Magic Mike, This Is the End en 22 Jump Street waren echt simpele kut films! 22 Jump Street heb ik halverwege uitgezet (en dat doe ik nooit) want die was gewoon te slecht en Magic Mike XXL ga ik nog niet eens kijken want ik vond deel 1 al kut.
 12. Hoe kan die Adam Sandler (als scenarioschrijver) met films als The Waterboy, Bucky Larson: Born to Be a Star, Eight Crazy Nights en You Don't Mess with the Zohan komen? Waar ik nog niet om moest glimlachen en dan ineens met Grown Ups 1 & 2, waar ik echt meerdere keren hard om moest lachen. Zijn Fred Wolf en Tim Herlihy dan van die goeie scenarioschrijvers of zijn Kevin James, David Spade, Chris Rock en Nick Swardson van die geweldenaren die van niks iets maken?
 13. Gister Straight Outta Compton gezien, ik weet niet of de kiescommissie van de Oscars een stel racisten zijn maar ik weet wél dat ze op z'n minst Jason Mitchell(Eazy-E) of O'Shea Jackson Jr.(Ice Cube) hadden moeten nomineren voor 'n Oscar.
 14. Regression Als groot Emma Watson bewonderaar moest ik deze film natuurlijk zien en dat is ook gelijk de reden waarom ik niet na al 3 minuten ben gestopt met kijken. Want wat 'n traag begin ís dat! Hij werd uiteindelijk wel 't kijken waard, ik vond Ethan Hawke en David Thewlis ook grandioos in deze film met 'n verrassend twist in 't plot maar die geven ze eigenlijk iets te snel weg. Om dat uit te leggen moet ik 'n deel van de film verklappen dus je moet zelf maar kijken. Ik weet niet of ik deze film echt een aanrader kan noemen maar als je geïnteresseerd bent in de psyche van de mens wél.
 15. - Ajax shirt van Litmanen(1e periode) - Franse uit shirt van Henry - Engels shirt van Owen - Real Madrid shirt van Zidane - Lazio uit shirt Crespo - Argentijns shirt van Saviola - Juventus shirt van Zlatan - naamloos shirt van Olympique Lyon - jubileum shirt van FC Barcelona (50 jaar Camp Nou) - naamloos uit shirt Nederlands elftal WK 2014 Dat zijn ze allemaal volgens mij....
×
×
 • Create New...