Jump to content

RikH 013

Leden
 • Posts

  7,126
 • Joined

 • Last visited

About RikH 013

 • Birthday 01/18/1993

Personal Information

 • Woonplaats
  Tilburg/Nijmegen
 • Opleiding/Werk
  Amerikanistiek
 • Favoriete CM/FM
  FM2007
 • Favoriete Club
  Willem II
 • Managerstijl
  Econoom

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

RikH 013's Achievements

10

Reputation

 1. RikH 013

  Willem II

  Had hem er graag bijgehouden inderdaad. Neemt niet weg dat het middenveld met Kali, Haye, Ojo, Lieftink, Falkenburg en Schuurman al dubbel bezet is. Volgens mij heeft Armenteros nog steeds een huis in Tilburg, zou er niet teveel van denken.
 2. RikH 013

  Willem II

  Dat ze goffedomme Braber halen. M'n Clash of Clans account heet RobbieHaemhouts en ik kan m'n naam niet meer wijzigen :S :S Wel goede aanwinst voor NAC. Vond hem altijd een van de betere als ie speelde, hele fijne techniek en aanname. Leek er wel op alsof ie in de Eredivisie beter tot zijn recht kwam met zijn techniek, qua strijd brengt ie niet veel en heeft nogal de neiging om z'n been terug te trekken bij een duel.
 3. RikH 013

  FC Twente

  Dit is geen serieus argument toch? Kan goed. Ik ken de harde feiten niet, jij waarschijnlijk ook niet. Wat zijn deze concessies? Waar zijn deze concessies op gebaseerd? Worden clubs die op het nippertje play-offs hebben gemist dankzij Twente extra gecompenseerd? Worden gedegradeerde clubs gecompenseerd? Waar betaalt Twente dit uberhaupt van? Worden spelers die winstpremies hebben verloren ook gecompenseerd? Worden supporters die geld hebben uitgegeven om een frauderende club aan het werk te zien ook gecompenseerd? Die concessies waar jij het over hebt zijn gewoon een wassen neus en een schijnoplossing. De schade die is gedaan door FC Twente valt niet meer terug te draaien. Hou op. Die mensen hebben gewoon gehandeld uit belang van FC Twente met als doelstelling om de club vooruit te helpen, dan moeten er ook sancties volgen voor die club. Als Munsterman die 1.8m van Tadic in z'n eigen zak had gestoken had je het argument kunnen maken dat de club geen blaam treft en dat alleen Munsterman en co gestraft dienen te worden, nu zeker niet. Schamen moeten ze zich zeker, maar dat betekend niet dat FC Twente geen zware sancties verdiend. Dat argument kan je zeker maken. Mijn veronderstelling was dat hele proces een extra kans was voor Twente om zichzelf te redden en misstanden recht te zetten. Dat Twente die kans dan vervolgens verneukt is niet de schuld van de KNVB. No shit. Als de KNVB een fatsoenlijk reglement had opgesteld met een beetje visie hadden ze Twente allang laten degraderen of de licentie ingetrokken. Zij herkennen ook wel dat die straffen in het reglement veel te laag zijn voor een zaak als deze.
 4. RikH 013

  FC Twente

  Daar was ik me bewust van, maar ik ging er vanuit dat die connectie met de Ziyech transfer pure speculatie was. Als Twente daadwerkelijk Ziyech niet had kunnen halen zonder dat gedoe voel ik me persoonlijk ook wel gewoon keihard genaaid. Flink wat euro's neerleggen om je team te zien verliezen door twee goals en een assist van een speler die er zonder fraude nooit had gespeeld.
 5. RikH 013

  FC Twente

  Als dat echt bewust is gedaan is het nog erger dan ik dacht :cab:
 6. RikH 013

  FC Twente

  Twente heeft toch jarenlang een oneerlijke concurrentiepositie gehad of ben ik nu gek? Onregelmatigheden rondom de transfers van Corona en Engelaar. Als Twente die 1.8m van Tadic niet had 'uitgesmeerd' doormiddel van schijnfacturen was het logische gevolg geweest dat Twente (nog) minder te besteden had, wat realistisch gezien tot minder prestaties had geleid, dus minder tv-gelden.
 7. RikH 013

  FC Twente

  Wut? Ik heb het erover dat Twente geen Europees mag spelen de komende jaren, zoals Feyenoord na die rellen bij Nancy, en 180k boete heeft gekregen (blijkbaar was de boete voor bananen op het veld 50k voor Feyenoord, 4 bananen dan), terwijl de vergrijpen van Twente natuurlijk vele malen erger zijn.
 8. RikH 013

  FC Twente

  Wauwwww fuck dit man. Denk je dat er eindelijk eens eerlijk wordt gehandeld in deze sport, krijg je dit :D Lekker man, jarenlang frauderen, heel de competitie oplichten en wat krijg je uiteindelijk? Pakweg dezelfde straf voor rellen bij een CL/EL wedstrijd + 2 bananen op het veld. Dit kan je ook gewoon niet maken tegenover de rest van de Nederlandse clubs. Hoop dat Twente er ooit alsnog uitvliegt, dat verdienen ze zo hard.
 9. RikH 013

  Willem II

  Joris _O_ In praktijk natuurlijk afwachten hoe het gaat lopen, maar op papier vind ik het prachtig.
 10. RikH 013

  FC Twente

  Stadionhuur met terugwerkende kracht verlagen omdat de huursom niet marktconform was lijkt me wat anders dan een garantstelling verstrekken aan een frauderende club. Dat laatste is ook te bizar voor woorden eigenlijk. Zwaar terechte straf trouwens. Snap ook niet dat supporters hier niet echt rekening mee hebben gehouden. Bij Willem II- Twente ook degradatieliedjes zingen enzo :D zwaar gebrek aan zelfreflectie. Wie het laatst lacht, lacht het best.
 11. @Lakigigar; Ik bedoelde dat het slim zou zijn om Portugal te eten zodat jij meer van de New World voor jezelf hebt, maar ik zie dat Morocco je daarmee al aan het helpen is :D En volgens mij ben je vrij fucked met je PU :cab: En ga Havana colonizen ivm trade estuary en natural harbor.
 12. Beter ga je Portugal backstabben. Dan ben jij samen met Engeland en France de enige colonizer. Is dat Morocco in de Algarve?
 13. RikH 013

  Willem II

  Thanks. En volgens mij niet. Weghorst kwam er als opvulling bij toen Willem II weer met een team ging spelen in de beloftencompetitie. Locadia was toen al weg.
 14. RikH 013

  Willem II

  Goddomme wat is dit lekker :D Weer een pitch invasion in de pocket, heerlijk. Bassie een mooi afscheid gegeven. Falkenburg die NAC de das om doet. Had het niet beter kunnen verzinnen. Dit was alle frustratie van dit seizoen wel waard. Het leedvermaak ten koste van Breda maakt het natuurlijk allemaal 10x lekkerder. Van mij mogen ze lekker blijven creperen in de juup.
×
×
 • Create New...