Jump to content

Mitashi

Leden
 • Posts

  10,544
 • Joined

 • Last visited

About Mitashi

 • Birthday 02/07/1993

Personal Information

 • Woonplaats
  Groningen
 • Interesses
  Voetbal
 • Opleiding/Werk
  Informatica RUG
 • Favoriete CM/FM
  FM 2008
 • Favoriete Club
  PSV
 • Managerstijl
  Perfectionist

Mitashi's Achievements

25

Reputation

 1. Wordt mijn eerste keer, heb bijna alle grote feesten al gehad dus dan kan deze niet ontbreken natuurlijk!
 2. https://lsdb.nl/set/126742/crypsis-digital-punk-dj-thera-hard-bass-2013-team-green-02-02-13 Deze laatst weer geluisterd, heerlijk :< Paar Defqon setjes: Prefix & Density: https://lsdb.nl/set/182602/prefix-density-defqon1-2016-indigo-26-06-16 Frequencerz: Adaro: Radical: Degos en Redone: Crypsis: Wat random setjes gepakt die ik wel leuk vind / mij leuk lijken Veel plezier in Peru man! Wat daar doen dan? Mixcloud kan je ook prima van downloaden ;)
 3. Craft viel mij zwaar tegen, geluid bij de Tijdmachine en Access was over het algemeen gewoon kut, en ook geen goede verhalen over andere stages gehoord. Verneukt een feest toch behoorlijk. Het geluid bij Frontliner was zowaar wel goed, zwaar genoten ook, Villain ook die naar het geluidstentje liep in het publiek om het geluid te regelen, top gozer! Geluid bij Noisecult live was ook prima, en daar ook de set van de dag. Dat ging heerlijk zeg!:love:. Sfeer op de Tijdmachine was ook maar lafjes, ik denk dat het kwam doordat ie te groot was, dagjesvolk dacht geloof ik dat het de main was dus die huppelden daar maar een beetje rond.. Zonde voor de sfeer In de avond maar naar de Main gegaan aangezien mijn vrienden daar wouden afsluiten. Gunz for hire icm met LYM wat een drama inderdaad, eerst een kut Andre Hazes nummer, vervolgens een stuk film, daarna pas rammen en als afsluiter weer Andre Hazes. Als ik dat wil horen ga ik wel naar een kroeg, ik wil alle energie eruit rammen...\ En tsja inderdaad dat volk, sommige Amsterdammers echt zo triest... Iemand bij ons uit de bus uit het niets neer gemaaid, kon z'n kaak niet meer bewegen..
 4. Pro tip: Koop zo'n ding en zeg tegen de buschauffeur dat ie m op t dak moet zetten als het feest is afgelopen.
 5. Wat heb ik toch weer een prachtig weekend gehad zeg :< Defqon blijft toch by far het beste feest
 6. Slechte grap is het dan ook
 7. Die Intents stage ziet er zo ziek uit he, poh! Volgend jaar toch maar heen ook
 8. Hardfest was weer genieten! Die classics set van Noisecontrollers, poh ik had het niet meer. Eindelijk eens een niet standaard setje van hem op classics stage. Raw was een dooie boel zeg, niet verwacht..
 9. Heerlijke rauwe plaatjes met goede melodien, zoals het hoort :D Ik op de valreep mijn kaart verkocht, kwam niet goed uit qua school en onze partybus (vanuit Groningen) moest ook nog omrijden via Heerenveen en Nijmegen. Paar maten van me waren uiteindelijk half 5 thuis :cab: Baal wel als een stekker dat ik niet ben geweest. @Randy wel Hardfest zeker? Kunnen we wel even een biertje doen!
 10. Heb Crypsis zeker al heeeeel vaak gezien, en is naast B-Front mijn favoriete raw producer. Zijn eerste album Statement of Intent luister ik nog regelmatig. Maar ik bedoel een liveset dan he, zoals deze: Of deze: Ik weet niet of je Crypsis zijn tracks kent, zo ja dan kun je echt die zieke mix skills hierin terug horen, zo lekker :love:. Zat hier ook te twijfelen maar die sla ik toch over, wil ook nog reizen en er zijn zoveel mooie feesten. Dan gaat Defqon toch voor bij mij
 11. Die liveset van Crypsis is baaaas. Vindt sowieso Crypsis live een van de vetste acts, helaas nog nooit gezien
 12. Neeeeee joh, ben ook naar wat techno feestjes geweest. Best leuk maar hardstye is zooooooo veel vetter
 13. Ik neem ook een blik dagjesvolk mee :mrgy: Mijn vrienden gaan normaal naar Techno en ik probeer ze altijd over te halen om een keer met mij mee te gaan, nu is het eindelijk gelukt. Heb er nu al zin in (h)
 14. [MENTION=2852]RanDMC[/MENTION]; Hardfest? Zieke line up voor maar 18 hele euries :<:<:
 15. Ik kan me herinneren dat jij een paar maand geleden nog nooit naar een feest was geweest toch? Onder het motto: niemand wil mee. Je hebt de smaak nu te pakken zo te zien? :mrgy: Dit top 100 trouwens he, hoe kunnen platen als deze er nou in staan:cab: [[video=youtube;1-N6Z7m0KVo] Ook Brutal 5.0 in de top 10, zo jammer he, vindt Piece of Shit en Funfair of Madness (als voorbeelden) al veeeeeeel beter. Verder heel weinig B-Front (Endless Path), ach zo kan ik nog wel even doorgaan..
×
×
 • Create New...