Jump to content
Doe mee met de jubileumeditie van het MU Worldvisionsongfestival! ×

FC-Breda

Leden
 • Posts

  20,975
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by FC-Breda

 1. @KyrillAlles goed! En leuk om met jou nog een bekend gezicht te zien.

   

  @nevaBedankt voor je reactie. Ik heb sinds FM2017 niet meer gespeeld, maar ben me in de betreffende sportcultuur aan het verdiepen en kreeg zin om een game te starten. Zag dat de competitie in FM2017 niet speelbaar was en vroeg me dus af of het op de nieuwste versie wel kon. Hecht wel wat waarde aan realisme dus weet niet of ik me aan een update van buitenaf wil wagen.

  • Like 1
 2. 23 uur geleden zei Fantasy:

  Dennis! :D 

   

  Denk sinds ruim een jaartje FA uit m’n hoofd, maar ik kan inmiddels meerdere kwartetsetjes maken van m’n rollen hier op MU ja haha. 
   

  Wil je een tag bij elke update? Of weet je ‘m zelf wel te vinden als je weer eens hier op het forum bent. Laat gerust eens vaker je gezicht zien, samen met alle anderen die hier inmiddels al meer dan tien jaar geleden voor het eerst kwamen. 
   

  Oh en over old cool smileys gesproken. Ik mis (d). Geen idee hoe ik ‘m moet omschrijven, maar gok dat jij die ook nog wel kent. 

   

  Haha goed bezig. Ik speel zelf vrijwel geen FM meer en voel eerlijk gezegd niet echt de behoefte om hier weer vaker te komen. Tag bij iedere update is niet nodig; grote kans dat ik dan de volgende keer heel veel tags heb. ;e (<< classic, die wist ik ook nog uit mijn hoofd, net als de (d) ja!). Ik weet je verhalen zelf wel te vinden, zoals nu.

   

  Shout-out naar de knappe koppen @neva en @Kyrill die hier blijkbaar ook nog rondlopen en mijn post van een "like" voorzagen. Jeetje, het is hier qua forumopties helemaal hip geworden.

  • Like 2
 3. De man is admin. Lekker hoor, al lang? Nu heb je zo'n beetje alle functies hier gehad?

   

  Tijdje geleden dat ik op het forum was. En als ik dan als nu een keer inlog, ga ik toch altijd even kijken of je weer een verhaal hebt lopen. Niet teleurgesteld. Goed bezig (y)

   

  Oh en ik wil deze oldskool smiley nog een keer gebruiken, gewoon zonder reden eigenlijk: :cab:

   

   

   

  • Like 3
 4. Beetje matig van de wedstrijd tegen Brugge. Als je zulke wedstrijden niet wint, verdien je het niet om kampioen te worden en als je dit jaar weer geen kampioen wordt, is dit verhaal zijn glans ook wel verloren. Kun je er beter mee stoppen.

   

  KUTGW! Op verloren momenten zoek ik dit topic wel eens op, leuk dat je er nog altijd zoveel plezier aan beleeft 

  • Like 1
 5. 1 uur geleden zei Fantasy:

   

  Dennis :D En of ik weer in IJsland bezig ben. De afgelopen jaren hier niet heel veel geweest en vorig jaar nauwelijks FM gespeeld, maar nu sinds FM2020 weer helemaal terug. Ben met Njarðvík bezig, inmiddels aanbeland in 2050 al.

   

  Zie m'n novelle voor als je een tijdje niets te doen hebt ;c 

   

  Citaat

   

   

  Zal misschien de komende dagen eens kijken, werk gaat gewoon door dus vermaak me doordeweeks wel... Ik speel nog wel eens FM2017 en zit daar met NAC in 2044, bijzonder knap dat jij met 2020 dus alweer een stuk verder bent!;c

  • Like 1
 6. Het is niet zo dat je nog kans had. Pi-air zei gisteren een mooie oefenwedstrijd met al die gasten (Vaart, Sneijder, Robben, Van Persie, Kuyt etc). Lijkt mij prima.

   

  Gaan we dan voor die wedstrijd dan weer discussieren over of 'de grote vier' wel samen in één elftal kunnen?

 7. De aflevering was in Nederland nog helemaal niet uit.

   

  En al was dat wel zo, stel ik wil iets over seizoen 6 posten als ik net dat seizoen heb afgekeken? Dan hoef ik niet meteen ook alles van seizoen 7 te zien.

 8. Staat in Spanje op papier dat je hier minstens vier duels voor moet krijgen en die krijgt hij (ervan uitgaande dat hij voor zijn rode kaart zelf ook nog een duel krijgt).

×
×
 • Create New...