Jump to content

FC-Breda

Leden
 • Posts

  20,968
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by FC-Breda

 1. Haha goed bezig. Ik speel zelf vrijwel geen FM meer en voel eerlijk gezegd niet echt de behoefte om hier weer vaker te komen. Tag bij iedere update is niet nodig; grote kans dat ik dan de volgende keer heel veel tags heb. (<< classic, die wist ik ook nog uit mijn hoofd, net als de (d) ja!). Ik weet je verhalen zelf wel te vinden, zoals nu. Shout-out naar de knappe koppen @neva en @Kyrill die hier blijkbaar ook nog rondlopen en mijn post van een "like" voorzagen. Jeetje, het is hier qua forumopties helemaal hip geworden.
 2. De man is admin. Lekker hoor, al lang? Nu heb je zo'n beetje alle functies hier gehad? Tijdje geleden dat ik op het forum was. En als ik dan als nu een keer inlog, ga ik toch altijd even kijken of je weer een verhaal hebt lopen. Niet teleurgesteld. Goed bezig Oh en ik wil deze oldskool smiley nog een keer gebruiken, gewoon zonder reden eigenlijk:
 3. FC-Breda

  Call of Duty

  Vermaak me prima met dit spel. Eerste shooter in jaren die ik weer speel.
 4. 1. Band of Brothers 2. Breaking Bad 3. How I Met Your Mother 4. South Park 5. Game of Thrones 6. The Wire 7. 8. Carnivale
 5. Gaan we dan voor die wedstrijd dan weer discussieren over of 'de grote vier' wel samen in één elftal kunnen?
 6. [Twitter]909388428630003716[/twitter] Die zijn de realiteit ook uit het oog verloren.
 7. Ga 29 september naar NEC, werd voor de wedstrijd tegen Den Bosch gelokt met een mogelijk periodekampioenschap.:{
 8. De aflevering was in Nederland nog helemaal niet uit. En al was dat wel zo, stel ik wil iets over seizoen 6 posten als ik net dat seizoen heb afgekeken? Dan hoef ik niet meteen ook alles van seizoen 7 te zien.
 9. Ja bedankt voor de spoilers!
 10. Staat in Spanje op papier dat je hier minstens vier duels voor moet krijgen en die krijgt hij (ervan uitgaande dat hij voor zijn rode kaart zelf ook nog een duel krijgt).
 11. Klopt, maar Virgil van Dijk en Frenkie de Jong komen er bijvoorbeeld wel vandaan. Verder kan ik ook geen namen noemen.
 12. @Hwb [Spoiler=s06e10]https://youtu.be/-RmC7hWZGdA Fire and Blood zijn de woorden van Targaryan.[/Spoiler]
 13. Wat gebeurde hier net.:cab: Gebroken kaak door een gek uit het publiek.
 14. Bautista Agut die echt gewoon een prima wedstrijd speelt en er alsnog de eerste set met 1-6 vanaf gaat.
 15. Uitgerekend tegen NEC voor promotie. Dat wordt wat.
 16. Jammer, had het toch wel heel mooi gevonden als Klitschko hem pakte. Maar uiteraard een mooie partij gezien.
 17. Game nooit gekocht omdat ik hier toch te weinig tijd voor zou hebben om er echt in te komen, maar nu hij voor 20 euro bij Bol wordt verkocht toch besteld.
 18. Neres had die bal net wel even op Ziyech mogen leggen.
 19. :love: Zou wat zijn hè, als die twee elkaar weer eens in de finale treffen. En dat Federer dan wint. Wat een man.
 20. Scouts zijn juist boos dat er niets met hun rapporten wordt gedaan. Verder ben ik het er niet helemaal mee eens dat een buitenlandse eigenaar in Nederland nog nooit is geslaagd. We moeten toch toegeven dat Vitesse er een stuk beter voor staat dan voor ze door buitenlanders worden overgenomen, of mis ik iets?
 21. Sowieso weer een leuk seizoen.
 22. En ook Murray out. Federer :pray:
 23. Voorlopig in ieder geval even weg van de degradatiezone.
 24. FC-Breda

  Brits voetbal

  Heerlijke goal van Swansea. Llorente laat ook even zien hoe je hem moet gebruiken. Dacht even een kwartiertje voetbal te kijken tijdens het leren en dan krijg je ineens twee goals van Swansea bij Liverpool voorgeschoteld. En nu van Liverpool. Gekkenhuis.
×
×
 • Create New...