Jump to content

Axel

Leden
 • Content Count

  4,435
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Axel

 • Rank
  Manager

Personal Information

 • Managerstijl
  Bouwer
 1. Op alle voor de hand liggende plekken zijn ze uitverkocht, waaronder dus jouw suggesties. Vandaar dat ik het ook vraag. Dank iig voor het meedenken.
 2. Weet iemand nog een plek waar een shirt van Ajax te krijgen is? Uit of thuis maakt niet uit.
 3. deze pakjes bestaan dus ook :mrgy: http://www.thesportbible.com/football/gaming-someone-just-got-the-luckiest-fifa-pack-of-all-time-20170109
 4. Zojuist Butragueno gehit. Wordt er nog een pricedrop verwacht ivm TOTY of kan ik beter even wachten met verkopen? Heb reddit niet zo gevolgd de laatste tijd.
 5. Hoelaat komen de Halloween spelers tot leven? Wel vervelend dat scream Mertesacker nu al minder waard is geworden door die marktcrash.
 6. Al een nieuwe OTW op het oog waar je in gaat investeren?
 7. Zeker waar, maar zondag was zijn dieptepunt s'nachts 58k buy now. Terwijl afgelopen nacht het dieptepunt op 68k lag.
 8. Lekker, goed ingeschat dan! Vraag blijft wel natuurlijk of iemand deze man daadwerkelijk gaat kopen als je hem op de tl zet. Kan me niet voorstellen dat het een actieve markt is.
 9. Heb vannacht een Mertesacker op de kop weten te tikken voor 68k. Meesten gaan nu voor ong. 70-75k. Heb het idee dat de prijzen al lichtelijk aan het stijgen zijn. Denk dat Mertesacker wel een goede investering is. Een Mertesacker met 80 pace wordt echt een ultiem beast achterin. Mijn hoop en verwachting is dat deze in het weekend voor ongeveer 100k de deur uit gaat. Dan zijn ze ook uit de packs en kan het aanbod dus niet meer toenemen, enkel de vraag.
 10. Nu een scream speler kopen zou toch profit moeten opleveren in het weekend? De vraag naar deze spelers is dan toch veel groter?
 11. Nog een tip waarmee je iets extra kunt verdienen: als je nog cm's (el ahmadi, vilhena, bazoer) in je team hebt --> maak er een cdm van. Die positie past beter in de formatie van SBC, Die positiechange kost maar 400 muntjes. Maar ik heb een aantal el ahmadi's voor 3000 kunnen verkopen daardoor. Evt hetzelfde met traoré en jorgenson naar CAM maken. (maar dat kost meer: 2k ongeveer). Is dus een groter risico
 12. [quote name='sirkeith']@Kokkie; de OTW spelers zouden toch maar tot en met 10 oktober in de packs zitten? @Pieter; voor zover ik begrijp, krijgt een OTW kaart de rating van zijn hoogste kaart (dus die stijgt mee naar IF1, IF2, enzovoorts). Ik heb nu deze spelers als investering: [img]http://i.imgur.com/qgjpuuk.png[/img] Hopelijk snap ik het systeem van OTW en blijkt het een goede investering, anders :cab:[/QUOTE] Waarom is die trage Botteghin een investering?
 13. Is de hunter chemistry kaart daadwerkelijk 4000 muntjes waard of is dit zwaar overdreven?
 14. Iemand Fosu-Mensah al geprobeerd? Twijfel erover om hem centraal achterin te zetten met een sentinel chemistry style. http://www.futwiz.com/en/fifa17/player/timothy-fosu-mensah/4104?chemstyle=sentinel&teamchem=100&playerchem=7
×
×
 • Create New...