Jump to content

Sophomore

Leden
 • Posts

  42,537
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

Everything posted by Sophomore

 1. Sophomore

  Transfernieuws

  Hm "bijzonder", maar niet ongebruikelijk. Doen ze ook met Lommel, die op papier spelers verhuurde aan oa Twente en KV Mechelen.
 2. Maar Cash speelt voor Villa(?) Füuuuuuuuuuuu Tim was me voor
 3. Haha ben het ook aan het overwegen. Normaal keek ik het altijd gewoon live, maar afgelopen najaar niet van gekomen. Nu zijn de vorige seizoen zo weggezakt, dat wat terug lezen niet voldoet.
 4. "Spotlight on the Troubles: A Secret History" gezien de afgelopen dagen. Geen stof waarvan je heel blij wordt.
 5. Is blijkbaar verhuurd geweest aan Bordeaux. Niet dat dat heel relevant is, misschien alleen maar ongunstiger omdat Bordeaux eerder centen nodig heeft dan Malmo.
 6. Vini zolang geblesseerd jah :0
 7. Sophomore

  Transfernieuws

  Ben hem ooit tegengekomen bij de juwelier. Hij zat in een 'iets' ander segment wat uit te zoeken. Tot zover deze fantastische anekdote.
 8. Oef, heel moedig! Maar ik vind het nog te vroeg om te voorspellen (of ik durf niet ;c). Begin augustus kom ik er op terug.
 9. Wel de laatste speler die op een dergelijke manier, buiten de transferperiode, kon vertrekken. Voor eeuwig in de geschiedenis boeken.
 10. Doet denken aan de amateurtak van bv. Ajax en PSV die met hetzelfde logo en shirts op lager niveau spelen. Al is er dan ook een directe bestuurlijke link, dacht ik.
 11. Sophomore

  Hip-Hop

  Danny Brown heb ik nooit echt begrepen. Op een paar bangers na, vooral als feature, zou ik het niet snel zo opzetten. 10 jaar oud. Zat toen uiteraard tussen mijn nominaties.
 12. Dus twee dezelfde clubnamen en logo's, maar ander elftallen; begrijp ik dat goed? Edit: Op de eerste "K" na dan.
 13. Als MU Uitje naar een show van hem gaan?
 14. Sophomore

  Feyenoord

  Kunnen wel een linkspoot gebruiken; helemaal als Bastoni vertrekt.
 15. Sophomore

  Brits voetbal

  #CanceloCulture
 16. Sophomore

  Brits voetbal

  Was als Arsenal/Spurs/Man United ook altijd voor Howe gegaan de afgelopen jaren.
 17. Sophomore

  Feyenoord

  Huh dacht al die tijd dat het was òf een nieuw stadion òf verbouwen. Maar er is dus nog een derde scenario; niets.
 18. Zo, toen had ik echt vertrouwen in Santos. Zeer compacte 433 waarmee ze City flink dwars zaten en dan Sonny boy op de counter. Wat zat ik er naast (niet voor het eerst overigens ;c).
 19. Had een iets energieker Vitesse verwacht; omdat je het toch maar zes minuten vol hoefde te houden. Zag nu gewoon speler over het veld strompelen alsof ze er al negentig minuten op hadden zitten.
 20. Je telt het doelsaldo als extra punt oid?
 21. The Roef is on fire
 22. Sophomore

  Brits voetbal

  Ben er een paar jaar terug semi-verplicht (familie ;e) naartoe gemoeten en het was gewoon nog honderd keer erger en slechter dan ik had verwacht.
×
×
 • Create New...