Jump to content

Sophomore

Leden
 • Content Count

  40,907
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

Everything posted by Sophomore

 1. Sophomore

  FM-Café

  Krijg een bod van bijna vijftig miljoen euro van Man City op mijn spelverdeler, bod werd geaccepteerd door de voorzitter. Heb 'em gelukkig om kunnen praten, want heb het geld niet nodig en er zijn simpelweg geen betere Ierse middenvelders dus ik kan geen vervanger halen.
 2. Sophomore

  FM-Café

  Succes @Cicchio Heb daar 'vroeger' veel leuke games mee gehad. Zelfs ooit nog een novelle hiermee begonnen. Eens ff kijken of het topic nog bestaat.
 3. Zijn bijna op de helft van de 'zomer'stop. Één kwartaal gehad, nog één te gaan. Manmanman ben benieuwd wat voor een effect het gaat hebben op onze spelers, een half(!)jaar geen wedstrijden spelen.
 4. Sophomore

  FM-Café

  Ja true, daar heb je gelijk in. Zie trouwens dat het tweede van RW Essen pas dit seizoen (weer) in leven is geroepen en zeer laag is ingestroomd. Zou me verbazen als dergelijke divisies in Duitsland al zijn gemaakt voor FM (al had je je reserves natuurlijk handmatig wat hoger kunnen zetten). Edit: Het tiende niveau om precies te zijn, bij derde elftallen van obscure clubs. Kreisliga C, alleen Kreisliga D bestaat nog lager.
 5. Sophomore

  FM-Café

  "nieuw spel starten" hij zit in 2031 he
 6. Sophomore

  FM-Café

  Wat is deze prijs ('Onder 21 Wereldvoetballer van het Jaar')? En waarom krijgt een huurspeler van mij deze die maar vijf wedstrijden heeft gespeeld op huurbasis bij Burnley? In 2022 ook gewonnen door een (voormalig) speler van mij, ook niet heel bijzonder. Zeker niet in vergelijking met Mbappé en Haland. Ook de Golden Boy wtf. Die statistieken kloppen ook helemaal niet; 57 doelpunten en 114 assists never nooit lol.
 7. Sophomore

  FM-Café

  Staan we opeens nog maar met acht spelers op het veld Na een half uur rood en drie blessures.
 8. Is dat de verklaring?? Is wel eerst 5x op tv herhaald voordat de corner genomen werd.. Zag een journalist het suggereren, heb niets officieels gehoord/gelezen.
 9. Heb nog niets gelezen/gezien qua nabeschouwingen uitleg etc. van scheidsrechters/VAR, maar ongelooflijk die handsbal van Boateng. Edit: Schijnt dus gewoon gemist te zijn door de VAR(?) o.a. omdat BVB zo snel de corner nam.
 10. Zag het ook voorbij komen @Jarich. Heb het getest met mijn game, maar was buiten de transferperiode en kreeg geen biedingen. Denk te maken met het feit dat de markt niet open was.
 11. Sophomore

  FM-Café

  Ja dat is minder als je in een kleine competitir begint. Europees enorme uitdaging, nationaal twee vingers in je neus. Heb hetzelfde 'probleem' in Ierland. Telkens twijfelen om in Europa anders te spelen.
 12. Moet een vreemd gevoel zijn om aflevering 1 te kijken waarin iedereen het heeft over een terugkeer in de PL en dat het echt heel kut is allemaal; niet wetende wat er nog allemaal nog zou komen...
 13. Zo'n animatie/schets zier er eigenlijk altijd wel tof uit, maar nog nooit gezien dat het jn real life er enigzins op lijkt.
 14. En dat pakte dramatisch uit, afgaande op de samenvatting. Achjah ook zat coaches die tot de 89e minuut wachten met een wissel en ook verliezen. Dan liever ballen tonen en verliezen dan niets forceren en verliezen.
 15. Hehe goeie. Zo was het dus twee jaar terug met die post, had een paar losse zinnen in mijn hoofd en de melodie. Zat trouwens even door je post geschiedenis te kijken, omdat je username bekend voorkwam. Tof dat je na 2011 opeens een comeback maakt Quarantaine doet dingen met mensen. @FCGPeter
 16. Toevallig afgelopen weekend afgekeken! Achjah toch geen spijt van gehad. Nu seizoen drie van 'This Country', heerlijk ongemakkelijk.
 17. Zou Tinus van Teunenbroek zijn volgens De Telegraaf
 18. Sophomore

  FM-Café

  Steve McClaren 2.0
 19. Hier had echt een documentaire van gemaakt moeten worden. Dat verhaal op VI Pro belooft in principe wel wat met de nieuwe mensen daar, al is het maar dat veel slechter niet kan (ofjah failliet gaan is nog erger natuurlijk). Al denk ik soms wel eens van laat de boel maar klappen en begin zonder schulden met een schone lei onderaan.
 20. Was dit helemaal vergeten. Zojuist een bod geaccepteerd zien worden van 10 miljoen terwijl deze speler eerst 30 miljoen moest kosten. Helaas had de speler zelf geen interesse :r Bij andere spelers (heb er denk ik 15+ getest) heeft het nog niet gewerkt helaas.
 21. Sophomore

  FM-Café

  Was het ook min of meer vergeten. Wel geinig om er nu al kennis mee te maken, zo werd de Nations League ook eerst digitaal bekend door FM en later was door het toernooi in real life. Hm vreemd @Nummerke10 Dat van de conditie zou echt bijzonder zonde zijn. Achjah moet eerst maar zover te zien geraken in de CL voordat ik me er zorgen over hoef te maken (en dan ook nog in het juiste jaar).
×
×
 • Create New...