Jump to content

Sophomore

Leden
 • Content Count

  41,280
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

Sophomore last won the day on September 4

Sophomore had the most liked content!

Community Reputation

491 Excellent

About Sophomore

 • Rank
  A.F.K.A. Carero
 • Birthday September 3

Personal Information

 • Interesses
  Voetbal & muziek
 • Favoriete CM/FM
  FM'07
 • Favoriete Club
  PSV
 • Managerstijl
  Opportunist

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. De Nederlanders zelf als eerst denk ik hehe
 2. Kan een klein beetje een drogreden zijn om focus te houden op het 'voorjaar'. Hoorde iemand de vergelijking maken met de Spelen in Rio waar Sagan het te zwaar vond, maar uiteindelijk Greg won. Benieuwd of Van der Poel er ook spijt van gaat krijgen. Achjah de renners gaan bepalen hoe zwaar het wordt etc. etc. etc. *insert cliché*
 3. Hoe moeten we het WK parcours nu inschatten met 4500m hoogtemeters? Ik zie bij de bookies bv. ook een Michael Matthews tussen staan, maar dat gaat toch nooit lukken? (in de zin dat het parcours te zwaar is). Of ik onderschat Matthews enorm. Of ik neem de bookies te serieus
 4. Sophomore

  FM-Café

  En wie is dan je concurrent nu Bayern zo aan het falen is?
 5. Geen idee; dat vraag ik mij al heel FM20 af. Hier zeuren er vaak een paar over te weinig snelheidstraining, maar het is mij geen eens duidelijk wat dit is. De individuele training focus op snelheid? Of de groepstraining fysiek => snelheid.
 6. Sophomore

  FM-Café

  Dat wil ik ook nog een keer gaan doen; zelden games in Italië gaat. Misschien met FM21 maar ook beginnen met Bari (of Palermo). Het is eind september en er is nog een nieuwe update voor FM van SI wtf.
 7. Je bent toch gek als je je überhaupt in zulke grote groepen gaat begeven met de huidige besmettingsaantallen.
 8. De verkeerde Wolves aanvaller met een 'J' als eerste letter. Ofjah Jota kan er ook wel wat van en past beter in het systeem/speelwijze denk ik.
 9. Is er nog een Sorito pool ofso met MU? Vraag het namens ons Pien.
 10. Daar keek ik, maar men was daar op dat moment bezig (enigzins terecht) met de tweede/derde(?) tussentijd van WvA. Deze quote van de NOS zag ik net toevallig voorbij komen. Ook op Twitter en hier ging het nog niet los toen, terwijl het eigenlijk al een heel groot voorteken was. Enfin doet er allemaal niet echt toe en heel meta, meer een analyse van de analyse.
 11. Toen Pog tijd pakte op Rog op het vlakke vond ik dat er behoorlijk weinig alarmbellen afgingen. Ok nu is makkelijk praten, maar dat was toch een enorm voorteken. Toen werd het nog toegeschreven aan te snel beginnen, maar hij heeft het gewoon volgehouden en nog sneller gegaan. 14 seconden verloren bij het eerste tussenpunt op het vlakke; "dat valt nog mee". Nee dat is enorm ongunstig.
 12. Geen eens spannend; maar dan in een ander scenario dan men dacht.
 13. Twee Noorse ploegen in de groepsfase CL
×
×
 • Create New...