Jump to content

Sophomore

Leden
 • Content Count

  41,030
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

Sophomore last won the day on March 3

Sophomore had the most liked content!

Community Reputation

433 Excellent

About Sophomore

 • Rank
  A.F.K.A. Carero
 • Birthday September 3

Personal Information

 • Interesses
  Voetbal & muziek
 • Favoriete CM/FM
  FM'07
 • Favoriete Club
  PSV
 • Managerstijl
  Opportunist

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Sophomore

  FM-Café

  Gelijk aan het stofzuigen @komodo25
 2. Wat deed de doelman van Heidenheim nou op het einde Was de bal echt helemaal kwijt, zelden gezien.
 3. Sophomore

  FM-Café

  Verwacht er maar niet te veel van @Stefan. Hoe positiever die berichten, hoe kutter de uitkomst... Met FM19 een game mee gehad, alleen dan niet de jeugd challenge maar alleen spelers met Andorra als nationaliteit. Komt eigenlijk op hetzelfde neer, alle andere clubs leveren toch enkel kut regens. Ze speelden toen nog op het vijfde niveau, maar licentie van een club op het derde niveau overgenomen. Erg leuke uitdaging, succes!
 4. Sophomore

  FM-Café

  Looool wtf. Al die andere exploits die ze vonden (jeugdinstroom op proef nemen, mandekking op spelverdeler tegenstander, goedkopere vraagprijs als je de optie van terugverhuren erin verwerkt etc.) vond ik eigenlijk nog best tof. In de zin van dat je gebruik maakt van 'fouten' in het spel. (ander voorbeeld was die corner bug van paar jaar terug). Veel mensen zien dit ook als cheaten, maar zelf vind ik het nog net kunnen. Dit is natuurlijk ook een fout in het spel, maar staat tot geen enkele verhouding met deze eerdere 'exploits'. Bedoel als je zo 300 miljoen kunt krijgen, kun je net zo goed met de in-game editor jezelf kaolo veel geld geven. Had het leuk gevonden als je door een trucje een paar miljoen extra uit de onderhandelingen kon slepen (of dit nou een foutje was of niet), maar dit gaat nergens over natuurlijk.
 5. Muah een Burnley of Sheffield United had ik wel verwacht (niet tien jaar geleden natuurlijk); maar een Arsenal totaal niet. Maar ik had ook niet verwacht dat Arsenal met heel veel moeite in het linkerrijtje terecht zou komen, dus in dat opzicht is de toekomst vrij onvoorspelbaar.
 6. Sophomore

  (Tussen)stand

  Lekker man, tegen wie had je verloren? Tot en met plek nummer tien heeft eigenlijk iedere club een dramatisch seizoen, minder dan één(!) punt per wedstrijd. Dat is echt laatste plaats waardig, maar hier sta je bijna in het rechter rijtje.
 7. Tjah dat krijg je als de overheid decennia niets doet aan investeringen in de stad.
 8. Denk een degradatiekandidaat uit de Eerste Divisie die het dichtst bij ligt. Volendam doet het te goed, Almere City ook. Enfin, topografie van Noord-Holland is een blinde vlek voor mij.
 9. Disrespect naar Ashley Young...
 10. True, maar als een Telstar overgenomen wordt zie ik Ruud Vormer daar toch niet zo snel naartoe gaan.
 11. Laatste wedstrijd voor ze was in september 2019, denk dat je daaruit zelf wel wat conclusies kunt trekken.
 12. Wel een half jaar niet gespeeld, benieuwd hoe rampzalig dat is voor de spelers. Zie het namelijk zelf best pessimistisch in. Ofjah weet niet of dat het goede woord is, denk dat ze achteruit gaan in hun ontwikkeling en dat dit rampzalige gevolgen gaat hebben als je Europees moet aantreden. Denk ook dat het gevolgen gaat hebben voor de internationals die in de Eredivisie spelen; nooit dat een bondscoach deze gaat oproepen na een half jaar zonder wedstrijden. Of je moet voor Moldavië spelen ofso.
 13. Ben fan van hem, ga het met interesse volgen
×
×
 • Create New...