Jump to content

Sophomore

Leden
 • Content Count

  40,543
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

Sophomore last won the day on March 3

Sophomore had the most liked content!

Community Reputation

322 Excellent

About Sophomore

 • Rank
  A.F.K.A. Carero
 • Birthday September 3

Personal Information

 • Interesses
  Voetbal & muziek
 • Favoriete CM/FM
  FM'07
 • Favoriete Club
  PSV
 • Managerstijl
  Opportunist

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hehe ja dat dacht ik eerst ook, dat ik me aan het aanstellen was. Totdat ik met tranen in mijn ogen een flink stuk naar huis moest slenteren :(
 2. Sophomore

  FM-Café

  Speel bijna altijd 4231: 2GK, 2VR, 2VL, 3VC, 3MC, 2AMC, 2AMR, 2AML, 2S Zit dan op 20 man denk? Misschien zelfs een buitenspeler minder als ik me riskant voel. Soms dan wel weer 3 spitsen, vaak dan een oude veteraan erbij. Ga er dan wel vanuit dat er op elke positie talentvolle jeugdspelers beschikbaar zijn in de U19/Tweede elftal. Heb twee keepers in het eerste, twee in het tweede en drie in de U19. Zeer zelden een keepers tekort gehad, maar dan kun je vaak alsnog transfervrij iemand binnenhalen. Corona?
 3. Doet Faber toch knap, een kwartaal ongeslagen nu.
 4. Zeg je nu indirect dat ik een korfballer ben :@ ?!?!?!?!
 5. Lol zal in de toekomst geen Engelse termen meer gebruiken. Hm zou kunnen. Vrees dat er niets anders opzit als het terug blijft komen, al is het nu geen optie natuurlijk. Vanochtend overigens een kleine 5km pijnvrij gedaan, wel in een erg laag tempo. Geen last gehad. Rust lijkt dus zeker te helpen, al is het zo niet ideaal natuurlijk.
 6. Sophomore

  FM-Café

  En dan je spelers naar het veld slepen?
 7. Sophomore

  FM-Café

  Hoe zorg je dat de manager van het tweede de spelers die je beschikbaar stelt ook daadwerkelijk opstelt? Bij voorgaande edities gebeurde dit vrijwel altijd, behalve als je bv. twee spitsen beschikbaar maakt en je met één spits speelt. https://www.fmscout.com/a-wannachup-fm19-instant-result-skin.html Als je deze skin instelt volgens de instructies, dan moet het lukken. Laat anders maar weten en zie of ik kan helpen. Toevallig, mijn broer(tje) heeft er ook een game mee. Wel nog met FM19. Hij zwom al vrij snel in het geld.
 8. Heb voor het eerst in mijn leven last van een shin split (scheenbeenvliesontsteking). Paar weken terug al, toen even een weekje rust genomen qua hardlopen en was het voorbij. Tot vorige week, toen weer last van gekregen. Zijn schoenen die ik al jaren draag (zelfde model dan), dus dacht dat het daar niet echt aan zou liggen. Heb het toch geprobeerd met andere schoenen (die ik draag in de sportschool, maar zouden ook geschikt voor hardlopen zijn), maar daar alleen maar meer last van gehad. In de toekomst maar eens langs een speciaalzaak ofso, maar dat is nu natuurlijk geen optie. Denk dat ik langzaam maar zeker de conclusie moet gaan trekken dat het niet (direct) met materiaal te maken heeft. Maarjah hoe kom ik er dan vanaf. Zeker nu het zo'n beetje het enige excuus is om buiten te komen, baal ik er erg van.
 9. Op het streepje '-' tussen de twee ploegen klikken @Teuvo
 10. Heb eerlijk gezegd nog geen overtuigdend motief gehoord achter het lekken van de KNVB, Ajax, AZ, PSV etc.
 11. Ooit de speler met de laagste FIFA rating (iig van de Eredivisie)
 12. FDR Edit: Ohwww eerste Dan ga ik voor die met dezelfde achternaam. (Roosevelt)
×
×
 • Create New...