Jump to content

Sophomore

Leden
 • Posts

  42,169
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

Sophomore last won the day on March 28

Sophomore had the most liked content!

About Sophomore

 • Birthday September 3

Personal Information

 • Interesses
  Voetbal & muziek
 • Favoriete CM/FM
  FM'07
 • Favoriete Club
  PSV
 • Managerstijl
  Opportunist

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Sophomore's Achievements

 1. Het is een merknaam, net als Team GB. Heeft verder totaal geen inhoudelijke betekenis, in de zin van de entiteit waarvoor je uitkomt is nog steeds een 'land' (of in het geval van Groot-Brittannië een eiland, maar goed zo wordt het wel heel ingewikkeld) en geen 'team'. Edit: Ter aanvulling, niet als verbetering oid.
 2. Toch achterlijk dat de DFL de rechten verkoopt aan de hoogste bieder en geen eens checkt of ze het überhaupt uitzenden Terwijl het toch belangrijk is dat je 'product' aan 'klanten' wordt vertoond (vreselijk woorden, maar zo denken die gladde marketingboys). "Ja DFL, wij zijn ViaPlay en gaan het eerste half jaar niet uitzenden maar we hebben wel het hoogste bod" Beetje alsof je de rechten koopt en dan met een beamer gaat vertonen op Mars. Heb je vrij weinig aan.
 3. Waarschijnlijk kennen een aantal deze docu al, maar had 'em toevallig een paar weken geleden gezien en wist eigenlijk niets van deze derby (of Union). https://www.bruzz.be/en/videoreeks/zwanze-derby/video-documentary-series-zwanzederby-1-ive-already-got-goosebumps Edit: Bedenk nu dat ik 'em volgens mij al een keer had gepost hehe
 4. Yup, zien ze daar toch bijna als een wereldtitel. Sowieso staat het toernooi op dat continent nog steeds hoog in het aanzien (maar kan mijzelf meer vinden in jouw verhaal).
 5. Dat is te vroeg voor mij, dan zit ik normaal gesproken nog aan het guriteitenbier
 6. Wekkertje voor de wegwedstrijd; hoe laat zetten jullie 'em?
 7. De eerste wedstrijd die ik live heb gezien in de Conference League gaat mij nog lang bij blijven.
 8. Teji Savanier en Andy Delort van Montpellier, Jeff Reine-Adélaïde als die weer wordt verhuurd), Loïc Badé (nu naar Stade Rennes), Jonathan Clauss (Lens), Kévin Gameiro en Adrien Thomasson van Strasbourg, Renaud Ripart (nu naar Troyes), Romain Faivre van Brest.
 9. Kan het proberen, kom maar op met je vragen @timpy00
 10. Las ook dat ze geen tot weinig water mochten drinken tijdens trainingen. Zo weinig, dat de medici het gevaarlijk vonden worden.
 11. Nee, maar wel het enige wat je zelf kan beïnvloeden
 12. Waarom doet Berghuis dit zichzelf en zijn gezin aan?
 13. Dat gaat vanaf nu gebeuren? Want bv. een Shamrock Rovers en Linfield zijn gelijk van de CL voorrondes naar de Conference League gegaan. Edit: Als ik het goed heb hehe
 14. Sophomore

  Feyenoord

  Okok thanks. Dan blijft nog steeds de "waarom" vraag hangen op een hoger abstractie niveau, maar dan is er iig een verklaring voor de aanwezigheid van het tentenkamp.
×
×
 • Create New...