Jump to content

Sophomore

Leden
 • Content Count

  38,496
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Sophomore last won the day on April 3

Sophomore had the most liked content!

Community Reputation

33 Excellent

About Sophomore

Personal Information

 • Interesses
  Voetbal & muziek
 • Favoriete CM/FM
  FM'07
 • Favoriete Club
  PSV
 • Managerstijl
  Opportunist

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Praat je mij nu na Hwb Paar dagen terug precies hetzelfde gepost (praat ook maar kenners na), great minds think alike.
 2. Ik had die met Kieft
 3. Hm daar heb je mij nu van kunnen overtuigen, dat kun je idd niet zeggen. Wel vreemd dat scheidsrechters/pundits/trainers/spelers allerlei dingen erbij halen bij het discussiëren van hands, als zeggen "het was bewust/niet bewust" genoeg is.
 4. Sophomore

  Brits Voetbal

  Mijn gevoel zegt Arsenal, maar hebben alle drie nog pittige wedstrijden (Arsenal paar uit, wat tegen elke ploeg lastig is dit seizoen). Zitten ook nog in EL, net als Chelsea natuurlijk.
 5. Maar de regels bestaan uit geschreven en ongeschreven regels (plus beslissingen uit het recente verleden, soort van jurisprudentie). Doordat er zoveel scheidsrechters in de media zijn, komen er veel van die richtlijnen die afgesproken zijn naar buiten (zoals dus bv. hand wel/niet naast lichaam, jezelf groter maken, het oo je eigen lichaam afwijken van de bal etc.) Zou sowieso goed zijn om al die afspraken openbaar te maken denk ik. Zie idd ook vaak geel voor hands, vooral op het middenveld als een speler een aanval probeert te voorkomen bv.
 6. Euh nee toch? Zijn een stuk af vier/vijf criteria. Afstand tot de bal die geschoten is er sowieso eentje. Edit: ja dat is dus idd een criterium, net als hand naar bal of bal naar hand een criterium is etc. Bal afwijken op lichaam van een speler en dan contact op arm/hand (zoals Viergever bij NAC uit) is criterium drie. Blokkeren van een schot richting doel is een ander, net als jezelf groter maken. Flink wat punten dus die scheidsrechters tot zich dienen te nemen. Waarom kreeg Dolberg in de eerste helft trouwens geen penal na de overtreding van Pasveer?
 7. Lol daar word ik ook zo moe van. Bovendien snap ik het niet helemaal, aangezien het bij bv. VVV, NEC en Vitesse nooit wordt gezegd.
 8. Sophomore

  Brits Voetbal

  Komt toch zelden voor dat je een week waarin je twee keer verliest, toch een goede week kunt nemen als Spurs zijnde.
 9. Sophomore

  FM-Café

  ??????????????????????????????????????????
 10. Precies, je hebt helemaal gelijk met dit gedeelte. Men insinueert immers geen complot (wat een essentieel onderdeel is van een Calimero complex) maar stelt een fout van de arbritrage vast. Dat is toch een valide opmerking om te maken? Dan hoef je toch niet gelijk een Calimero complex te hebben denk ik. En zag je op Twitter Lefevere betichten van Calimero gedrag, terwijl dat is zo goed als onmogelijk als je zelf zowat de grootste bent. 'Frustratie', 'slechte verliezer' of 'het kijken door een bril' zou ik een veel juistere omschrijving vinden.
 11. Muah heb er wel ietsjes meer vertrouwen in met Tedje aan het roer. Weet niet of City nu ineens Twente een interessantere bestemming gaat vinden voor huurlingen dan NAC (als ze degraderen). Dat zou ook een hoop kunnen schelen.
 12. Toen De Ligt geel kreeg in plaats van rood bij PEC - Ajax
 13. Dat die je zo vaak, dat het lijkt alsof je zelf of last hebt van een dergelijk complex.
 14. Jij hebt echt een obsessie met dit woord he :r Edit: Oh sorry, dubbel
×
×
 • Create New...